bizimkisinin derdi kasikla.eline bi kasik verip kendim baska kasikla veriyorum.ikisini birden agzina sokmaya calisiyor.Çok zorlama bence bende kan damlasını kaşığa damkatıp veriyorum açmıyor ağzını anlıyor dilini değdiriyor açmıyor zorla veriyorum
Bizimki de öyle renkli ya dikkatini çekiyor veriyorum ama gozune falan vurur diye korkuyorumbizimkisinin derdi kasikla.eline bi kasik verip kendim baska kasikla veriyorum.ikisini birden agzina sokmaya calisiyor.
benim kizim top hastasi.ablasinin topunu gorunce oyle bi cirpiniyoki.auagiya bi iki kez topu itdirdim cok hosuna gitdi.simdi topu ayagina yaklasdirdigim zaman ayaklariya topa vurmaya calisiyor.tam oturmaya basladigi zaman kucuk toplar alicam.Bizimki de öyle renkli ya dikkatini çekiyor veriyorum ama gozune falan vurur diye korkuyorum
Çok tatlılar yaa az kaldı kendileri oynarlar yakında ben geç yürümüşüm kardeşim 7 aylıkmış koktuklardan duvarlardan tutunarak yuruyormuş dayısına çekmiştir inşallahbenim kizim top hastasi.ablasinin topunu gorunce oyle bi cirpiniyoki.auagiya bi iki kez topu itdirdim cok hosuna gitdi.simdi topu ayagina yaklasdirdigim zaman ayaklariya topa vurmaya calisiyor.tam oturmaya basladigi zaman kucuk toplar alicam.
Maşallah subhanallah pek tatlı minnoşun Rabbim size bağışlasın inşllh. şuan herşey çok iyi değilmi hareketler başladı herşeyin farkındalar mutlu ağzı açık minicik canlar Onlar hayatın renkleri güzellikleri şükürler olsun Rahman a bize bu duyguyu yaşattığı için
benim bebeğim de aynı şikayetler oldu bende dedim doktora getirmiyim hemen bi ton ilaç verir die 3 gün felan beklettim ve en son gece kızım bi anda tıkandı nefes almakta zorlanmaya başladı hırıltı vardı nefesinde gittik Doktor a ve bronşit olmuştu yavruM ve paraladım kendimi nie gitmedim die.canım herçocuk bir olmaz ama tıp can dır artık bunu öğrendim kızıma hava verildi 10 günlük bi tedavi Sonrası şimdi iyi çok şükür Rabbim sağlık versin yavrularımızaöksürük varsa hiç beklemeden dr a git canım
ben biraz bekledim, bir hafta yatırdılar, erkenden önlem almış olursun
Bizimde uyku düzenimiz çok karışık şöyle ki bebeğim gündüz çok az uyuyor gece de 8Kızlar bebişlerde uyku düzeniniz nasıl benimki gece sürekli uyanıyo saat başına uyanıyo emip geri uyuyo kafayı yiycem sabahta erken uyanıyo hiç dinlenmiş hissetmiyorm kendimi gündüZde yarım saat uyuyo ben yatana kadar coktan uyanıyo gündüz hiç uyuyamıyorm
Ben etrafımda o emzik kaybolana kadar emzik almayanları gördüm hep oyleler yani bi ben alıştıramadım emziğe eczaneye gittim bi başka emzik alayım dedim eczacıda emmediyse bu zamana kadar verme dedi bende almadım bazen evdekiylw deniyorum yok almıyo itiyorKızlar bebekler büyüdü ama benim emzik sıkıntım hala devam ediyor ne yazık ki. Oğlumu emziğe çok zor alıştırdım zaten en son nuk kauçuk damaklı emziği emmeye başladı. Aynı emziği uzun süre kullanmak zararlı diye aynı emzikten bi tane daha aldım ama oğlum emmek istemiyor eski emziğini istiyoryaklaşık 2 aydır kullanıyordu eski emziğini yine onu versem bi zararı olur mu biliyor musunuz
Amin! cok tesekkur ederim.Maşallah subhanallah pek tatlı minnoşun Rabbim size bağışlasın inşllh. şuan herşey çok iyi değilmi hareketler başladı herşeyin farkındalar mutlu ağzı açık minicik canlar Onlar hayatın renkleri güzellikleri şükürler olsun Rahman a bize bu duyguyu yaşattığı için
Çok tatlılar yaa az kaldı kendileri oynarlar yakında ben geç yürümüşüm kardeşim 7 aylıkmış koktuklardan duvarlardan tutunarak yuruyormuş dayısına çekmiştir inşallah
Çok tatlılar yaa az kaldı kendileri oynarlar yakında ben geç yürümüşüm kardeşim 7 aylıkmış koktuklardan duvarlardan tutunarak yuruyormuş dayısına çekmiştir inşallah
bende 9aylikken yurumusum.babasi biraz tenbelmis)) insallah ona cekmez cabucak yurur.Çok tatlılar yaa az kaldı kendileri oynarlar yakında ben geç yürümüşüm kardeşim 7 aylıkmış koktuklardan duvarlardan tutunarak yuruyormuş dayısına çekmiştir inşallah
ben kizimi besinci ayinda emziye alistirdim.cook rahat etdim.Ben etrafımda o emzik kaybolana kadar emzik almayanları gördüm hep oyleler yani bi ben alıştıramadım emziğe eczaneye gittim bi başka emzik alayım dedim eczacıda emmediyse bu zamana kadar verme dedi bende almadım bazen evdekiylw deniyorum yok almıyo itiyor
Yok alışmıyor ama bu saatten sonrada alıştırmam nasıl olur bilmiyorumbende 9aylikken yurumusum.babasi biraz tenbelmis)) insallah ona cekmez cabucak yurur. ben kizimi besinci ayinda emziye alistirdim.cook rahat etdim.
Canım valla benim eşim alıştırdı oğlumu emziğe o kadar zorlandık ki. Şimdi de eski emziği vermek istemiyorum yani vermem onu bırakırsada bırakır napalım artıkBen etrafımda o emzik kaybolana kadar emzik almayanları gördüm hep oyleler yani bi ben alıştıramadım emziğe eczaneye gittim bi başka emzik alayım dedim eczacıda emmediyse bu zamana kadar verme dedi bende almadım bazen evdekiylw deniyorum yok almıyo itiyor
Benim kuzenim 10 aylıkken alıştırdı bebeğineYok alışmıyor ama bu saatten sonrada alıştırmam nasıl olur bilmiyorum
Niye o saatten sonra alıştırdıkiBenim kuzenim 10 aylıkken alıştırdı bebeğine
Aynı soruyu bende sordumNiye o saatten sonra alıştırdıki
Canım valla benim eşim alıştırdı oğlumu emziğe o kadar zorlandık ki. Şimdi de eski emziği vermek istemiyorum yani vermem onu bırakırsada bırakır napalım artıkoff çok seçici bi bebek yaa napcam ben hiç bilmiyorum
Emzik başlarda iyi işe yarıyor ama diş çıkardıktan sonra zararlı bebeğin damak yapısını bozuyormuş sağlık ocağındaki hemşire yavaştan bıraktır dedi bana. Bence almıyorsa verme boşver bu seferde bıraktırmaya uğraşırsın. Şimdiden bizimkinin dişleri çok kaşınıyor yakında çıkar bence emzik için ağlamıyorsa sorun yok. sonradan alıştırmak yerine havuç diş kaşıyıcı vb şeyler verilse daha mantıklıYok alışmıyor ama bu saatten sonrada alıştırmam nasıl olur bilmiyorum
Yok emzik için ağlamıyor istemiyor emziği ben veriyordum o itiyordu diliyle bizim çocuk doktorumuzda kızıyor emzik verenlereEmzik başlarda iyi işe yarıyor ama diş çıkardıktan sonra zararlı bebeğin damak yapısını bozuyormuş sağlık ocağındaki hemşire yavaştan bıraktır dedi bana. Bence almıyorsa verme boşver bu seferde bıraktırmaya uğraşırsın. Şimdiden bizimkinin dişleri çok kaşınıyor yakında çıkar bence emzik için ağlamıyorsa sorun yok. sonradan alıştırmak yerine havuç diş kaşıyıcı vb şeyler verilse daha mantıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?