2014 Aralık Anneleri

benim hamileliklerim arasinda hic zaman olnadigi icin kilo veremeden hamile kalmisdim.simdi 9kilo fazlam var.aynalara dusman oldum resmen.spor yapiyorum bi aydir.4kilo verdim.9u kaldi onuda vermeye calisiyorum.birde karbonatli su iciyorum.emzirdiyim icin dr.e sordum sorun olmayacagini soyledi.esimde benimle birlikde diyet yapiyir bana destek olmak icin.

Ben sanki hiç doğum yapmamış gibiyim son günüm nasılsa hala öyleyim moralim bozuluyor sezaryan oldum ondan mı bilmiyorum hala karnım duruyor

Belki bir çoğunuz bana kızacak ama nerdeyse hamile kaldığım halimden daha zayıfım şu an bırak çocuğum olduğuna evli olduğuma inanmayanlar bile var. Minyon tipliyim ve pek yaşımı göstermiyorum ve artık bu durum canımı sıkmaya başladı ben anne gibi görünmek istiyorum bi de herşeyi laf eden meraklı insanlar aaaa sen bu çocuğu nerenden çıkardın diye iğrenç iğrenç yorumlar yapıyorlar ve iyice sinirim bozuluyor daha bir sürü anlatmak istediğim şey var çok doluyum bu konuda :'(

Bu insanlarda var ya banada sen kilo verirsin herhalde diyorlar ne zmana kilo vermeyi düşünüyorsun diyorlar napim durun daha yeni doğum yaptın daha hiç adet olmamışım heryerim şiş öyle çok yememde artık benimde canım sıkılıyor duyduklarıma

Zayıf olursun kilo al derler, kilolu olursun zayıfla derler.. Millete laf olsun işte sinir bozmakta üstlerine yok. Annemede çocuğa sen mi bakıyorsun diye soruyorlar ben çok ufak tefekmişim çocuk bakamazmışım

Evet ya aldım bende bugun daha vermedim bakalım tepkisi ne olacak

Zayıf olursun kilo al derler, kilolu olursun zayıfla derler.. Millete laf olsun işte sinir bozmakta üstlerine yok. Annemede çocuğa sen mi bakıyorsun diye soruyorlar ben çok ufak tefekmişim çocuk bakamazmışım
aahh benim en yakinlarim annemde ablamda esimde sen zayiflayamazsinki.hep boyle kalacaksin iraden yok deyip beni depresyona sokuyorlar.

aahh benim en yakinlarim annemde ablamda esimde sen zayiflayamazsinki.hep boyle kalacaksin iraden yok deyip beni depresyona sokuyorlar.
Ayy bi de bana kilo almak için bol bol çikolata ye diyen tipler var kilo alayım derken sağlığımdan edecekler beni

Karbonatlı suyu ne kadar iciyorsun acaba gün içinde.
Arrkadaslar bir de ben bu ay ilk defa regl oldum sanki sütüm azaldı bebek doymuyo gibi geldi yediğim şeyleri arttırdim proteine agirlik verdim biraz bu durumu yasayan var mi acaba aranızda ve regl olmak kilo vermeyi hızlandırır mi acaba metabolizma normale döner gibisinden
Maalesef benim eşim bana yardimci değil daha çok yemek konusunda gaz veriyor benden çok cani biseyler çekiyor:))aslında kilo vermekten çok sporla sikilasmak istiyorum o da gün içinde zaman açısından çok zor aksam da yorgunluktan elim Ayağım kalkmiyo.

Banada bazen azalıyor gibime geliyor ama bebek buyuduğu için hepsini çekiyor sanırım artık ben daha hiç regl olmadım ama evet duyumlarıma göre regl olmakta kilo verdiriyormuş mağlum olamayınca şiş oluyorsun bide emzirmek kilo verdirir derler daha görmedim ben

sabah ac karnina 300ml suya yarim cay tatli kasigi karbonat yarim limon sikip. aksamda yatmadan once ivciyorum.once limonla sodayi karistiriyorum.kopugu kayboldukdan sonra suyu koyuyorum. ben dogumda bir ay sonra regl olmaya baslamisdim ama iki aydir olmuyorum.dr emzirdiyim icin normal oldugunu soyluyor.ama kendimi acayip siskin hiss ediyorum.benim sutum artik yetmiyo.geceleri cok sik uyanmaya basladi

Kızlar çok kotuyum inanınki ağlıyorum kızımı demin emzirdim ıkınarak yaptı kakasını beline kadar çıkmış çok yapmamış tabi değiştirdim ama böyle ilk kez koktu. Yada ben ilk defa böyle eğilip kokladım ama böyle kokmuyordu hiç işte değiştirdim yine yaptı yine aynı bu kan damlasını kusarken parça parça onuda kusuyor ufak parça kan damlasınıda kusarken atıyordu aynı o şekil kakasıda öyle kan damlasından olabilir mi korkuyorum bişey olacak diye bide kirlettiği üstünü yıkayayım elimde dedim geldim baktım uyumuş oynarken emzireyim fazla emmedi diye zır uyandırdım korkuyorum

Ben sanki hiç doğum yapmamış gibiyim son günüm nasılsa hala öyleyim moralim bozuluyor sezaryan oldum ondan mı bilmiyorum hala karnım duruyor
Bence sezeryandan değil çünkü benim karnım doğumdan sonra iki hafta içinde indi. Yapısal bence. Bir de adet olmamışsın ondan benim durum daha vahim sürekli adet oluyorum çok düzensiz hamile kalcam diye korktuğuma mı yanayım adetliyken kızım sütün tadını beğenmiyor ona mı yanayım. Adet olmayanlar şanslı bence hamile kalma olasılığı yok en azından. Benim de göbeğim var ama çok yemekten malesef

Boşver milletin lafına bakarsak hepimiz kötü anneyiz bebeklerimiz aç geziyor üşüyor karnı ağrıyor onların baktığı gibi bakamıyoruz berbat ev hanımıyız bık bık bık bık...ben kendi annemin söylediklerine bile he he tamam deyip geçiyorum valla zaten benim düşünmem gerekenler bana yetiyor bi de milletin düşüncesiyle uğraşamam

Kesin bi bilgim yok ama ben on gündür veriyorum o damlayı izlenimlerimi yazayım bebeğimin kakası koyu yeşil püre kıvamlı. Zaten bir aydır üç güne bir yapıyordu hala öyle. İştahı arttı gibi uykusu da arttı bazen seninki gibi yattığı yerde uyuyakalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…