Çok sevindim hayırlı olsun ayın kaçında doğdu senin bebeğin canımBenim pamuğu mun dişi çıktı tam 5. Ayının bittiği gün nasıl güzel bir duygu anlatamam
Çok üzüldüm çok geçmiş olsun canım nasıl oluyorki o anneler anlayabiliyor mu peki bunu5.ay kontrolümüzde vajinal yapışıklılığı farketti doktor estrol diye bir krem verdi.1 hafta kullanın dedi.o kadar dikkat etmeme rağmen başıma geldi çok üzüldüm .pişik kremi ve ıslak mendiller yapıyormuş. Pek çok bebekte var ama bakılmadığı için bilinmiyor dedi doktor
Ben anlayamadım malesef . İnş kremle geçerÇok üzüldüm çok geçmiş olsun canım nasıl oluyorki o anneler anlayabiliyor mu peki bunu
Hayırlı olsun inciniz :) hangi dişi çıktı canım enteresan bi şekilde benim oğlumun köpek dişlerinin yeri kabardı nerden çıkacak merakla bekliyorumBenim pamuğu mun dişi çıktı tam 5. Ayının bittiği gün nasıl güzel bir duygu anlatamam
İnşallah geçer peki bakınca anlaşılıyor muBen anlayamadım malesef . İnş kremle geçer
Bende çok heyecanlıyım bizde hiç öyle şey yok kabarma falan elleri ağzında ağzının suyu falan akıyor ama nerdeyse o uzun suredir var yani bakıyorum ben ama yyok kabarma falan bende sabırsızlanıyorumHayırlı olsun inciniz :) hangi dişi çıktı canım enteresan bi şekilde benim oğlumun köpek dişlerinin yeri kabardı nerden çıkacak merakla bekliyorum
Bizde salya akması 2 aydır var heraldeBende çok heyecanlıyım bizde hiç öyle şey yok kabarma falan elleri ağzında ağzının suyu falan akıyor ama nerdeyse o uzun suredir var yani bakıyorum ben ama yyok kabarma falan bende sabırsızlanıyorum
Canım sophie diye bi marka var. Kauçuk ağacından %100 doğal kauçuktan ürettiklerini iddia ediyorlar. Kendim kullanmadımKızlar organik bebek dişlikleri varmış onları nerden bulacam alan varmı
amin canım Alla hayırlı sağlıklı imanlı ömür versinbenim bebeğim de aynı şikayetler oldu bende dedim doktora getirmiyim hemen bi ton ilaç verir die 3 gün felan beklettim ve en son gece kızım bi anda tıkandı nefes almakta zorlanmaya başladı hırıltı vardı nefesinde gittik Doktor a ve bronşit olmuştu yavruM ve paraladım kendimi nie gitmedim die.canım herçocuk bir olmaz ama tıp can dır artık bunu öğrendim kızıma hava verildi 10 günlük bi tedavi Sonrası şimdi iyi çok şükür Rabbim sağlık versin yavrularımıza
çok sevindim geçmesineCanim cok ara araydi oksuruk.bol bol emzirdim arkadasin onerisiyle allaha sukur gecti
amin canımHavalar cok dengesiz,heryerde salgin var.biz nekadar bebeklerimizi korumaya calissakda.yinede biyerden sifayi kapiyorlar.Allah tum cocuklari korusun!
gozunuz aydin. benim kiziminda damagi sisib.insallah sikintisiz bizde cabucak cikaririz.Benim pamuğu mun dişi çıktı tam 5. Ayının bittiği gün nasıl güzel bir duygu anlatamam
biz dislik aldik ama hic sevmedi.surekli ellerini,cingiraklarini azina sokuyor.Kızlar organik bebek dişlikleri varmış onları nerden bulacam alan varmı
Teşekkür ederiz bizim şimdilik bi sorun olmadı ateşlenme felan inşallah olmazgozunuz aydin. benim kiziminda damagi sisib.insallah sikintisiz bizde cabucak cikaririz.
Evet var canım sophiethegiraffe yi diyosun % 100 dogal kaucuktan yapılmış 70 lira ben aldım jokerbaby den oğlum çok seviyo gerçekten nasıl kemiriyo anlatamam kaşınıyo sanırım dişleri..parmağımı veriyorum nasıl acıtıyo disetleriyle ısırıyo.. :))Kızlar organik bebek dişlikleri varmış onları nerden bulacam alan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?