2014 Aralık Anneleri

Kızlar bide sağlık ocağındaki hemşireye sordum saç boyatabilir miyim diye boyatabilirsin dedi ama ben kararsız kaldım zararı olur diye

Kızlar bide sağlık ocağındaki hemşireye sordum saç boyatabilir miyim diye boyatabilirsin dedi ama ben kararsız kaldım zararı olur diye
Ben de daha boyatmadım hem karar veremedim hem de nolur nolmaz diye bekliyorum bakalım bi gün kafama esip boyatabilirim de
Kızlar hemşire bide vegaferon kan damlası verdi siz kullanıyor musunuz erken değilmi daha
Ben de bir haftadır falan bunu araştırıyorum demir ilacına başlamak gerekiyor diyenler çoğunlukta. piyasadaki çoğu demir ilacında da paraben var sadece iki tanesinde yok onların da biri almanyadan getirtilmiş 5 yıl önce tamamen organik bi şurup ve kısa sürede bitmiş tabiki ithalatçı firmayı bile aradım getirmiyoruz dediler. Diğer şurup da adını şimdi unuttum o kolay heryerde var ama 6. Aydan sonra kullanılabilirmiş o yüzden ben bu iki ay sağlık ocağının verdiği şurubu kullancam sonra diğerini

Kızlar hemşire bide vegaferon kan damlası verdi siz kullanıyor musunuz erken değilmi daha
Bızede verdı. Ama özeldekı dr başka kn damlası yazdı ve buayki kontrolde tahlıl yapıp oyle başlıcaz. Yanı tahlıl yapmadan başlamak yanlış. Degerlere gore damla sayısı belırlenıyo çünkü. Fazlası zararlı. Tahlıl yaptrmanızı tavsıye ederım

bizim ikinci ay kontrolunfa kansizlik cikmisdi 20gun kan damlasu kullandik normale dondu. kizim cok kustugu icin dr kansizlik oldugunu soyledi

Valla aynen bende bir gün kafama esecek boyayacam içim rahat etsin istiyorum ismini banada söyle canım bende öyle yaparım bunu sağlık ocağından verdiler parayla almadım bende araştırıyorum işte

O da doğru aslında ama insan kan alınmasını istemiyor işte nolur nolmaz diye de kullanıyorum kan alınmak zorunda kalırsak öyle bakılsın

bizim ikinci ay kontrolunfa kansizlik cikmisdi 20gun kan damlasu kullandik normale dondu. kizim cok kustugu icin dr kansizlik oldugunu soyledi

Canim nete giremedim saolasin.ama goturmedim sık sık emzirdim allaha sükür gecti.bi arkadasim soylemisti sık sık emzirmemi gercekten etkili sizlerede önerIrim

Kızım bu ay 600 gram almış sağlık ocağında az almış dediler 6 kilo 440 gram bi dahaki ay bir daha getir böyle olursa ek gıdaya geçicez dedi sinirim bozuldu istiyorlarki her au 1 kilo alacak ben 6 ayına kadar ek gıda vermek istemiyorum

600 gr normal diye biliyorum bizimki 400 gr aldı bi rahatsızlığı yok çok şükür bebekten bebeğe değişir. Ben diline deydirmeye devam ediyorum beşinci ayında karar vercem

600 gr normal diye biliyorum bizimki 400 gr aldı bi rahatsızlığı yok çok şükür bebekten bebeğe değişir. Ben diline deydirmeye devam ediyorum beşinci ayında karar vercem
Bizimde yok şükür bir rahatsızlığımız görünüş olarakta zayıf gorunmuyor gayet iyi bunlars kalırsa tosun gibi olsun istiyorlar :) bakayım bu ay çok sık emzircem kendide beni emerken beni bırakıyor gidiyor elini emiyor :) bende herhalde aç değil diyorum yada donuyor babasına bakıyor oda dön kız önüne diyor bakma bana öyle diyor gülüyor ona :)donuyor bana sonra yine babasına bakıyor oyun oynuyor:)

Aynen memede vakit geçirmek istiyo ben de önce tok diye düşündüm ama sonra biraz bekledim emerse diye dönüp biraz daha biraz daha emdi. İnsan rahatsız oluyor öyle beklemekten ama ne emse kar diye bakıyorum artık

Kızlar emin olmadan yazmayım diye bekledim ben iki haftadır gaz yapan yiyeceklere başladım şimdiye kadar kurufasulye mercimek ve brokoli yedim ama çok değil bir iki öğün bebeğim önce rahatsız oldu kesik kesik ağladı ıkındı falan sonra alıştı çok şükür alışmasa bırakacaktım. Şimdi gaz çıkarırken adeta keyif alıyor tek bacağını kaldırıp köpecik gibi yapıyor çok tatlı tabi bir gün önceden haşlayıp suyunu döküp gazını alıp öyle pişirdim size de tavsiye ederim ufaktan öğrensinler

bebekler buyudukce etrafla daha ilgili oluyor.benim kizimda emerken durup konusulanlari dinlerdi.cit ciksa kafasini cevirib bakardi sonrada ne yaparsam emmezdi. simdi emzirirken sakin bir yerde isiklari kapatip emziriyorum.oyle guzel emiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…