2014 Aralık Anneleri

Slm kızlar. Bbrndr 4.5 aylıkken az kilo alma sebebıyle ek gıdaya başlam. Tanı tattrmalara başlamıştm. Şuan nekadar yıyosa okadr verıyorum.
Kahvaltı. Ihlamurla ıslatılmış bebe bisküvvisi. (Bunu ıkı üç günde bir veriyorum süreklı degıl) Yumurta ve peynır. Bulamaç yapmıyorum. Elımle yada kaşıkla yedırıyorum. Oglen meyve püresı. Akşam yatmadan bır ıkı saat öncede sebze corbası verıyorum şimdilik. Her ay drumuz ilavelerde bulunuyo zaten. Aralarda emıyo gecede bazen saat başı bazende ıkı üç saattebir uyanıp emıyo. Buara sütüm azaldı nedn bilmıyırum ve nasıl arttırrm tecrube edınen varmı

Kızlar kontrole gittik kalçamız duzelmiş tam 5 ayımız bitti 6 aya doğru gidiyoruz 68 cm ve 7 kilo geçen ay gidememiştim 2 ayda 1 buçuk kilo almış iyi dedi ben ek gıdaya geçmek istiyorum artık diyor musun dedi ama ben anne sütü vermenden yanayım çocuğun. Bir ömür alamayacağı bir şey ve her damlası çok önemli dedi oturmayı sordum 6 aydan sonra dedi

4.aydan sonra meyve püresi normal tabii sadece bir kaç çay kaşığı olacak şekilde
Dr her gittiğimde anne sütünden başka bişey vermiyosun demi diyo bende 6 dan önce hiç verilmiyo diye düşünüyodum muz falan yalıyoda böyle tadına bakıyo sadece ama püre vermedim deneyim:)

Canım ıhlamuru normal demleyip bisküviyi içinde eziyor musun? Hiç denemedim onu merak ettim bi de ben yapayım. Süt içinde benim tek tavsiyem su su su. 2 gün az su içsem hemen azalıyor benim de sütüm kesilecek diye çok korkuyorum
cok guzel bende bundan istiyorum.aliexpressden siparis verdim hala gelmedi.
Canım eczanelerde satılıyor bunlar aliexpressten çok geç gelir keşke eczaneden alsaydın
Dr her gittiğimde anne sütünden başka bişey vermiyosun demi diyo bende 6 dan önce hiç verilmiyo diye düşünüyodum muz falan yalıyoda böyle tadına bakıyo sadece ama püre vermedim deneyim:)
Benim doktorda soruyordu her ay hatta anne sütü ile devam et diyordu ama benim oğlum biz her yemek yediğimizde içine düşüyor resmen yemeğin sürekli ellerini uzatıyordu dayanamadım verdim doktorda artık bi sorun olmayacağını söyledi. Bu arada ben bazen meyve püresini süzgeöten geçirip kaşıkla meyvenin suyunu veriyorum aklında bulunsun seninde

ya zor olur tabiki öylede, zaten bakimlari baya yorucu bide aglamalari oldumu eyvah.Allah sabir versin hepimize.sennki acaba korkuyomu disari cikmaya ya.benmki korkudan agliyo hep agladimi da oyuzden aklima direk bu geliyo:)) birinde agladimi cevabim direk korktu korktu.hehe.bu arada sunneti bende 7.ay dusunuyirm.insallah kucukken hallederiz ya

15 gunde yüjseltti yani.bende bugun biraktim vermeyi.ii yapmisim demekki:) demekki sizinki seni cok zorlamicak ywmek konusunda.masallah boyle devam eder insallah.bizimkide bi yogurt tatrdimmi devam etmessen bagriyio:) aksamda bebek arabasinn tepsisine dadandi.son nokta yani.bende bu hafta baslaeim heralde ek gidaya.ya simdi yatrdim yanima, yan donerek uyuyo büyük insan gibi.cok hosuma gidiyo bu hali

Benim afacanda hep sokuna dönerek uyuyor

Zaman zaman benim sütüm de azalıyor ve ben kendi açımdan şunu söyleyebilirim ki düzenli yiyip içmek vede uyku.çok zor bebişlerle ama Bu işin tek çözümü bu bende çareyi sık sık annemlere gitmek te buldum anamın evinde süt ler çoğalıyor

iy gunler iki gundur kizimin devamli atesi var.ilac veriyorum dusuyor bi saatden sonra yeniden cikiyor.kizamikcik salgini var komsularda bir iki cocukda kizamik vardi.kizimda kizamik ola bilirmi? allah korusun daha kucucuk.gozleri gulen yavrumun iki gundu tum nesesi gitti.

bence aralik bebekleride yavas yavas ek qidaya baslamali.guzel mevsim geliyor.sebzesi meyvesi bol.bebisler herseyden mevsiminde tatmali.ben kizima dut verdim cok sevdi.biazcik yesil erik.cilek bile yalatdim.yan etkisi olmadi cok sukur.
ben de salatalık havuç yalattım biraz
azcık da yoğurt yedirdim

çok tatlıymış maşallah :)

kizimin iki gundur atesi inmiyodu.bugece sabaha kadar uyumadik.acile goturdum.bagirsaklarinda enfeksiyon varmis.bagirsagini yikadilar.eve geldik.sukur simdi atesi dusdu.biton ilac yazdilar.

kizimin iki gundur atesi inmiyodu.bugece sabaha kadar uyumadik.acile goturdum.bagirsaklarinda enfeksiyon varmis.bagirsagini yikadilar.eve geldik.sukur simdi atesi dusdu.biton ilac yazdilar.
Geçmiş olsn canım kıyamam ya daha çok küçüklerneden olurmuş peki

tesekkur ederim canim.kizim subatda oksuruyordu dr tedavi etdi ama balgami var kecmedi.simdide diyorki balgami cikaramadigindan yutmus bagisaklara yapisip enfeksiyona sebep olmus. cocugun rengi kapkara kucagimdan inmiyo.surekli mizmiz,hep uyuyo.hic hali kalmadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…