4.aydan sonra meyve püresi normal tabii sadece bir kaç çay kaşığı olacak şekildeErken değilmi ek gıda için ben daha vermedim öyle püre falan:)
cok guzel bende bundan istiyorum.aliexpressden siparis verdim hala gelmedi.Sulu meyveler için kesinlikle bunu tavsiye ederim hem artık kendide tutmaya başladı :)
Dr her gittiğimde anne sütünden başka bişey vermiyosun demi diyo bende 6 dan önce hiç verilmiyo diye düşünüyodum muz falan yalıyoda böyle tadına bakıyo sadece ama püre vermedim deneyim:)4.aydan sonra meyve püresi normal tabii sadece bir kaç çay kaşığı olacak şekilde
Canım ıhlamuru normal demleyip bisküviyi içinde eziyor musun? Hiç denemedim onu merak ettim bi de ben yapayım. Süt içinde benim tek tavsiyem su su su. 2 gün az su içsem hemen azalıyor benim de sütüm kesilecek diye çok korkuyorumSlm kızlar. Bbrndr 4.5 aylıkken az kilo alma sebebıyle ek gıdaya başlam. Tanı tattrmalara başlamıştm. Şuan nekadar yıyosa okadr verıyorum.
Kahvaltı. Ihlamurla ıslatılmış bebe bisküvvisi. (Bunu ıkı üç günde bir veriyorum süreklı degıl) Yumurta ve peynır. Bulamaç yapmıyorum. Elımle yada kaşıkla yedırıyorum. Oglen meyve püresı. Akşam yatmadan bır ıkı saat öncede sebze corbası verıyorum şimdilik. Her ay drumuz ilavelerde bulunuyo zaten. Aralarda emıyo gecede bazen saat başı bazende ıkı üç saattebir uyanıp emıyo. Buara sütüm azaldı nedn bilmıyırum ve nasıl arttırrm tecrube edınen varmı
Canım eczanelerde satılıyor bunlar aliexpressten çok geç gelir keşke eczaneden alsaydıncok guzel bende bundan istiyorum.aliexpressden siparis verdim hala gelmedi.
Benim doktorda soruyordu her ay hatta anne sütü ile devam et diyordu ama benim oğlum biz her yemek yediğimizde içine düşüyor resmen yemeğin sürekli ellerini uzatıyordu dayanamadım verdim doktorda artık bi sorun olmayacağını söyledi. Bu arada ben bazen meyve püresini süzgeöten geçirip kaşıkla meyvenin suyunu veriyorum aklında bulunsun senindeDr her gittiğimde anne sütünden başka bişey vermiyosun demi diyo bende 6 dan önce hiç verilmiyo diye düşünüyodum muz falan yalıyoda böyle tadına bakıyo sadece ama püre vermedim deneyim:)
ya zor olur tabiki öylede, zaten bakimlari baya yorucu bide aglamalari oldumu eyvah.Allah sabir versin hepimize.sennki acaba korkuyomu disari cikmaya ya.benmki korkudan agliyo hep agladimi da oyuzden aklima direk bu geliyo:)) birinde agladimi cevabim direk korktu korktu.hehe.bu arada sunneti bende 7.ay dusunuyirm.insallah kucukken hallederiz yaMaşallh bebişin duruyo benimki pusetine bi koyuyorum arabayla 3 dk sürüyo anneme gidene kadar ağlıyo hiç sevmiyo beni eve hapsediyo geçen koydum pusete bindim arabaya gitceğim yere gittimde sürekli ağlıyo hep yanımızda biri mi olacak taksiye bin bin paramız kalmadısünnet için bu ay kontrolümz var eğer yine darsa 6 aydan snra yapıyoruz dedi bakalım
15 gunde yüjseltti yani.bende bugun biraktim vermeyi.ii yapmisim demekki:) demekki sizinki seni cok zorlamicak ywmek konusunda.masallah boyle devam eder insallah.bizimkide bi yogurt tatrdimmi devam etmessen bagriyio:) aksamda bebek arabasinn tepsisine dadandi.son nokta yani.bende bu hafta baslaeim heralde ek gidaya.ya simdi yatrdim yanima, yan donerek uyuyo büyük insan gibi.cok hosuma gidiyo bu haliilk kizimin kan degerleri iiydi.kan ilaci hic kullanmadim.kucuk kizimin kan degerlerine bakildi dusuk cikdi kan ilacina basladik.15gun kullandim.kan degerleri normale dondu.dr ilaci biraktirdi.kq dusuk oldugu ucun ek qidaya baslatdi.kizim cok sevdi.bizim yediklerimizde istiyo.sofraya oturmadan onu doyuruyorum.ana biz ne yesek agzini sapirtatiyo.
napti ufaklik ne tepki verdi :)Bebeğimin ilk çorbasını yapıyorum :)
Çok sevdi canım pirinçli yoğurt çorbası yapmıştım bilerek ezmedim pirinçleri gayet güzel yedi :)napti ufaklik ne tepki verdi :)
Benim afacanda hep sokuna dönerek uyuyor15 gunde yüjseltti yani.bende bugun biraktim vermeyi.ii yapmisim demekki:) demekki sizinki seni cok zorlamicak ywmek konusunda.masallah boyle devam eder insallah.bizimkide bi yogurt tatrdimmi devam etmessen bagriyio:) aksamda bebek arabasinn tepsisine dadandi.son nokta yani.bende bu hafta baslaeim heralde ek gidaya.ya simdi yatrdim yanima, yan donerek uyuyo büyük insan gibi.cok hosuma gidiyo bu hali
Zaman zaman benim sütüm de azalıyor ve ben kendi açımdan şunu söyleyebilirim ki düzenli yiyip içmek vede uyku.çok zor bebişlerle ama Bu işin tek çözümü bu bende çareyi sık sık annemlere gitmek te buldum anamın evinde süt ler çoğalıyorSlm kızlar. Bbrndr 4.5 aylıkken az kilo alma sebebıyle ek gıdaya başlam. Tanı tattrmalara başlamıştm. Şuan nekadar yıyosa okadr verıyorum.
Kahvaltı. Ihlamurla ıslatılmış bebe bisküvvisi. (Bunu ıkı üç günde bir veriyorum süreklı degıl) Yumurta ve peynır. Bulamaç yapmıyorum. Elımle yada kaşıkla yedırıyorum. Oglen meyve püresı. Akşam yatmadan bır ıkı saat öncede sebze corbası verıyorum şimdilik. Her ay drumuz ilavelerde bulunuyo zaten. Aralarda emıyo gecede bazen saat başı bazende ıkı üç saattebir uyanıp emıyo. Buara sütüm azaldı nedn bilmıyırum ve nasıl arttırrm tecrube edınen varmı
ay çok tatlı :) maşallahYok canım estağfurullah :) oyun halısındaki oyuncaklar çok dikkatini çekiyor bazen o kadar odaklanıyor ki şaşırıyor sanırım
ben de salatalık havuç yalattım birazbence aralik bebekleride yavas yavas ek qidaya baslamali.guzel mevsim geliyor.sebzesi meyvesi bol.bebisler herseyden mevsiminde tatmali.ben kizima dut verdim cok sevdi.biazcik yesil erik.cilek bile yalatdim.yan etkisi olmadi cok sukur.
bizde kan değerlerine bakmadılar direkt 7 damla verilecek dediben kan ilacini cok az kullandim.kan degerleri iyiydi gerek duymadik.8aralik dogumlu kizi bes bucuk aylik oldu.ek gidaya bes ayindan basladim.
çok tatlıymış maşallah :)vallahi disari cikma saati belli sabahlarien gec10.30da evdek cikmaliyiz.oyle agliyorki.ne yapicagimi sasiriyorum.bi dk hazirlaniyorum.aksamda 5den aglamaya basliyor.6da disari cikariyorum 8de eve geliyoruz ve yatana kadar mizmizlaniyo.balkonda kaliyoruz.evi hic sevmiyo.allahtan apartmanin onunde agaclar sandalyeler var.park niyetine anne kiz takiliyoruz:)
Geçmiş olsn canım kıyamam ya daha çok küçüklerneden olurmuş pekikizimin iki gundur atesi inmiyodu.bugece sabaha kadar uyumadik.acile goturdum.bagirsaklarinda enfeksiyon varmis.bagirsagini yikadilar.eve geldik.sukur simdi atesi dusdu.biton ilac yazdilar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?