2014 Aralık Anneleri

bebe buskivisi yapmak isteyenlere tarif.kasim anneleri yapmis guzel olmus bende yapdim guzel oldu.buyuk kizim yiyo.
1cay bardagi tam bugday unu
1cay bardagi pirinc unu
yarim cay bardagi irmik
4yemek kasigi tuzsuz tereyagi
1y.k yogurt
2yumurtanin sarisi
hepsini karistirip 170 derecede 15dk pisiriyoruz.
bebeklere simdiden afiyet olsun:)

Bi de bunu deneyim bari bu da tutmazsa hipp alacağım

bu tarif guzel.icinde yogurt oldugu icin daha iyi oluyor. bide biskuvuleri bkendrdan gecirip kavanozda saklasan kullandigin zaman sana kolaylik olur.
İnşallah tuttururum fazlası derin dondurucudada dursa olurmuş. Artık deneye deneye tuttueucaz bakalım

İyi akşamlar kızlar ben ocak annesiyim benim oğlum uyanıkken sıcrıyo sizinkilerde böyle bi durum varmıydı

İyi akşamlar kızlar ben ocak annesiyim benim oğlum uyanıkken sıcrıyo sizinkilerde böyle bi durum varmıydı
iyi aksamlar.cocuklar buyudukce disaridaki seslere karsi daha duyarli oluyorlar.uyanikken ve uyurken ani sseslere karsi boyle tepki vere bilirler.

Evet canım cok az ıhlamura yarım su batdagı suyla kynatıyorum. Ama ıhlamurun o agır tadının cok olmamasına dıkkat edıyorum. Ben e bebekten hippin organık bebe biskuvısını aldm bır ıkı tane koyyuyorum. Bıskuvıyı blendrdan gecırdm kavanoza koydum bıyle ezılsın dıye beklemıyorum en azından sabah verıyorum bazen meyvesıne yada muhallebısıne koyyorum boyle daha kolay oluyo

Bi tarif daha deneyeceğim bebe bisküvisi için onu tutturamazsam bende hipp in bisküvisini alacağım canım. Bu dediğinide deneyeceğim inşallah sever bebişim :)

Bi tarif daha deneyeceğim bebe bisküvisi için onu tutturamazsam bende hipp in bisküvisini alacağım canım. Bu dediğinide deneyeceğim inşallah sever bebişim :)
Canım sert olursada blendrdan gecırıp kullanabılırsın. Ama bu cogu srkadaam yaptı ve memnunlar. Ben hamura dokunamadıgım için yapamadm daha

Kızlar yoğun is tempo su ve peşpeşe olan iki bebeğim var yazamıyorum vaktim olursa okuyorum yazdıklarınızi ilk bebeğim ekim doğumluydu oradan tanıştığım bir arkadaşımiz var aşçı anne diye site kurdu çok güzel tarifleri var siteye girip bakabilirsiniz tv Programları na başladı faydalı olacağını düşünüyorum bebe bisküvisinden bahsetmissiniz aklıma geldi. Bebislerinize sağlık dolu günler diliyorum...

Kızlar dün çok kötü bi gün geçirdim bebeğim yataktan düştü her zaman o kadar dikkat etmeme rağmen bi anlık ihmalkarlıktan oldu yani benim hatam :'( ömrümden ömür canımdan can gitti onu öyle görünce kim olduğumu unuttum. Allah kimseyi evladıyla sınamasın hala geçmedi içimdeki korku. Bebişler artık kocaman oldu artık 2 kat dikkat etmeliyiz

Ay çok geçmiş olsun canım bende korkuyorum koltukta falan bırakmaya yere yorgan atıyorum onu üzerinde yatırıyorum yuvarlanıp duruyor bende iş yapıyorum su içmeye bile gidemem yoksa dikkat et sende canım

cok cok gecmis olsun.benim kizim uc aylikken koltukdan dusmusdu.cok kotuydu o anlari yasamak.gecen haftada annemlere gitmisdim.kizimi yine kanepede oturtup oburdunde kendim oturup cay iciyordum.bide gordum kizim dusuyor.kendimi nasil attiysam.kizimin kafasi yere deymeden tutdum.elimdeki bardagi nereye attim haberim bile olmadi.kalbim yerinden cikdi sanki.cok dikkat ediyorum.ama yinede arada boyle kazalar oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…