2014 Aralık Anneleri

kizimin iki gundur atesi inmiyodu.bugece sabaha kadar uyumadik.acile goturdum.bagirsaklarinda enfeksiyon varmis.bagirsagini yikadilar.eve geldik.sukur simdi atesi dusdu.biton ilac yazdilar.
Geçmiş olsun canım çok üzüldüm allah şifa versin

Sevgili bebe bisküvisi kullanan anneler hazır mı alıyorsunuz kendiniz mi yapıyorsunuz

Amin! sagol canim.
ben hem hazir.hemde kendim yaptim.ama kizim hicbirini sevmedi.tarifini qurmebebekten almisdim.
Gurmebebekte olan tarifi yaptım ben dün ama tutmadı benim kurabiyeler bende içime sinmediği iöin vermedim oğluma hazır da almak istemiyorum

Gurmebebekte olan tarifi yaptım ben dün ama tutmadı benim kurabiyeler bende içime sinmediği iöin vermedim oğluma hazır da almak istemiyorum
bende yaptigimda sert olmusdu.kizimda buskiviyi hic sevmedi.bende sonradan yapmadim.

Ay kızlar geçen gün bir kaza atlattım cam ocağım patladı çok korktum halada bişey pişirmeye korkuyorum ustunde yenisini gonderecekler çalışıyor ama korkuyorum ben yinede

Çok sevdi canım pirinçli yoğurt çorbası yapmıştım bilerek ezmedim pirinçleri gayet güzel yedi :)
oo masallah ya, sevdiyse iyi.ezmeme olayini da nette okumustum bana da mantikli geldi.tamamen püre yapmadan vermek iyimis yani

canim cok gecmis olsun ya, kiyamam.simdi iyi mi, en azindan problemi bulup çözmüsünz az bi zamanda neselenir insallah.merak etme

Canım hipp in organik biskuvisi var haberin olsun organik meyve pureleri falan var ben hiç almadım ama gördüm mağazalarda
Güvenilir mi acaba bi araştırayım da ondan alırım evde ki hiç tutmadı çünkü tuhaf bişey oldu
Ay kızlar geçen gün bir kaza atlattım cam ocağım patladı çok korktum halada bişey pişirmeye korkuyorum ustunde yenisini gonderecekler çalışıyor ama korkuyorum ben yinede
Geçmiş olsun canım markası neydi, bende çok korkuyorum böyle şeylerden. 2 senelik evliyim daha 2 kere kullanmamışımdır düdüklü tencere falan ödüm kopuyor patlar diye
oo masallah ya, sevdiyse iyi.ezmeme olayini da nette okumustum bana da mantikli geldi.tamamen püre yapmadan vermek iyimis yani
Evet canım tabii dikkatli olmak lazım allah korusun

canim cok gecmis olsun ya, kiyamam.simdi iyi mi, en azindan problemi bulup çözmüsünz az bi zamanda neselenir insallah.merak etme
cok sukur simdi iyi oldu.biz dis zannediyorduk.iki gun atesler icinde yandi.hep minnacik eliyle boynuma sarilip sanki benden dat istiyodu.simdi misil misil uyuyo

Sorma bende korkarım düdüklü tencereden simfer di markası valla çocuklu ev bebeğime bişey olmasında valla kotu bir marka değil hipp bak sen yinede ben daha hiç bile vermiyorum

Arkadasım sen marifetlisin maşallah biz dha başlamadık ek gıdaya anca meyve falan yalıyo ek gıdaya da başlayınca yetememekten korkuyorum şimdi bile kendimize anca yemek yapabiliyorum bakalım nasıl olacaz
yaa canim valla aynisini dusunuyorum 2gundur.eve geldigimden beri sadece acligimi bastrcak kadr yiyorum.yemek yapamiyorum ya.bide esimden grip bulasti,bogazim sisiyo iniyo durmadan,ve bebegime de bulasti ya, 2gundur gözleri sulu, sabahin ayazindanda bogazi kuruyo.simdi terletiyorum nefesine ii gelmisti dün.ya nasil atlatabilirim ki,gribe dondurmeden kizlar.yavruma ne verebiliyimki bu ayda

Geçmiş olsun canm ya kasım annelerinin yazılarına bakıyorumda ıhlamur veriyolar sende deneyebilirsin orda bi sor istersen o sayfa daha canlı bizim burda hayat yok:)bebişler hasta olmasında biz iki kere olalım hiç dayanamıyorm

Sorma bende korkarım düdüklü tencereden simfer di markası valla çocuklu ev bebeğime bişey olmasında valla kotu bir marka değil hipp bak sen yinede ben daha hiç bile vermiyorum
Hipp i biliyorum canım ama daha hiç kullanmadım o tarz bişey ondan endişeliyim :)
ay bu güzel bisiymis, nerden aldin canim.e bebekte falan varmiki denk gelmedim hic gerci.
E bebekte meyve filesi diye arat canım çıkıyor her eczanedede var zaten

gunaydin cok mutluyum.sabah erkenden ablam aradi hamile oldugunu soyledi.bi yildir hamile kalmak istiyodu.olmuyodu.Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin.Amin!

gunaydin cok mutluyum.sabah erkenden ablam aradi hamile oldugunu soyledi.bi yildir hamile kalmak istiyodu.olmuyodu.Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin.Amin!
Ay çok sevindim allahım isteyen herkese nasip etsin yokluğu gerçekten çok zor inşallah sağlıkla kucağına alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…