Geçmiş olsun canım çok üzüldüm allah şifa versinkizimin iki gundur atesi inmiyodu.bugece sabaha kadar uyumadik.acile goturdum.bagirsaklarinda enfeksiyon varmis.bagirsagini yikadilar.eve geldik.sukur simdi atesi dusdu.biton ilac yazdilar.
Amin! sagol canim.Geçmiş olsun canım çok üzüldüm allah şifa versin
Gurmebebekte olan tarifi yaptım ben dün ama tutmadı benim kurabiyeler bende içime sinmediği iöin vermedim oğluma hazır da almak istemiyorumAmin! sagol canim.
ben hem hazir.hemde kendim yaptim.ama kizim hicbirini sevmedi.tarifini qurmebebekten almisdim.
Canım hipp in organik biskuvisi var haberin olsun organik meyve pureleri falan var ben hiç almadım ama gördüm mağazalardaSevgili bebe bisküvisi kullanan anneler hazır mı alıyorsunuz kendiniz mi yapıyorsunuz
bende yaptigimda sert olmusdu.kizimda buskiviyi hic sevmedi.bende sonradan yapmadim.Gurmebebekte olan tarifi yaptım ben dün ama tutmadı benim kurabiyeler bende içime sinmediği iöin vermedim oğluma hazır da almak istemiyorum
oo masallah ya, sevdiyse iyi.ezmeme olayini da nette okumustum bana da mantikli geldi.tamamen püre yapmadan vermek iyimis yaniÇok sevdi canım pirinçli yoğurt çorbası yapmıştım bilerek ezmedim pirinçleri gayet güzel yedi :)
canim cok gecmis olsun ya, kiyamam.simdi iyi mi, en azindan problemi bulup çözmüsünz az bi zamanda neselenir insallah.merak etmetesekkur ederim canim.kizim subatda oksuruyordu dr tedavi etdi ama balgami var kecmedi.simdide diyorki balgami cikaramadigindan yutmus bagisaklara yapisip enfeksiyona sebep olmus. cocugun rengi kapkara kucagimdan inmiyo.surekli mizmiz,hep uyuyo.hic hali kalmadi.
Güvenilir mi acaba bi araştırayım da ondan alırım evde ki hiç tutmadı çünkü tuhaf bişey olduCanım hipp in organik biskuvisi var haberin olsun organik meyve pureleri falan var ben hiç almadım ama gördüm mağazalarda
Geçmiş olsun canım markası neydi, bende çok korkuyorum böyle şeylerden. 2 senelik evliyim daha 2 kere kullanmamışımdır düdüklü tencere falan ödüm kopuyor patlar diyeAy kızlar geçen gün bir kaza atlattım cam ocağım patladı çok korktum halada bişey pişirmeye korkuyorum ustunde yenisini gonderecekler çalışıyor ama korkuyorum ben yinede
Evet canım tabii dikkatli olmak lazım allah korusunoo masallah ya, sevdiyse iyi.ezmeme olayini da nette okumustum bana da mantikli geldi.tamamen püre yapmadan vermek iyimis yani
cok sukur simdi iyi oldu.biz dis zannediyorduk.iki gun atesler icinde yandi.hep minnacik eliyle boynuma sarilip sanki benden dat istiyodu.simdi misil misil uyuyocanim cok gecmis olsun ya, kiyamam.simdi iyi mi, en azindan problemi bulup çözmüsünz az bi zamanda neselenir insallah.merak etme
Sorma bende korkarım düdüklü tencereden simfer di markası valla çocuklu ev bebeğime bişey olmasında valla kotu bir marka değil hipp bak sen yinede ben daha hiç bile vermiyorumGüvenilir mi acaba bi araştırayım da ondan alırım evde ki hiç tutmadı çünkü tuhaf bişey oldu
Geçmiş olsun canım markası neydi, bende çok korkuyorum böyle şeylerden. 2 senelik evliyim daha 2 kere kullanmamışımdır düdüklü tencere falan ödüm kopuyor patlar diye
Evet canım tabii dikkatli olmak lazım allah korusun
yaa canim valla aynisini dusunuyorum 2gundur.eve geldigimden beri sadece acligimi bastrcak kadr yiyorum.yemek yapamiyorum ya.bide esimden grip bulasti,bogazim sisiyo iniyo durmadan,ve bebegime de bulasti ya, 2gundur gözleri sulu, sabahin ayazindanda bogazi kuruyo.simdi terletiyorum nefesine ii gelmisti dün.ya nasil atlatabilirim ki,gribe dondurmeden kizlar.yavruma ne verebiliyimki bu aydaArkadasım sen marifetlisin maşallah biz dha başlamadık ek gıdaya anca meyve falan yalıyo ek gıdaya da başlayınca yetememekten korkuyorum şimdi bile kendimize anca yemek yapabiliyorum bakalım nasıl olacaz
ay bu güzel bisiymis, nerden aldin canim.e bebekte falan varmiki denk gelmedim hic gerci.Sulu meyveler için kesinlikle bunu tavsiye ederim hem artık kendide tutmaya başladı :)
Eczanelerde var ben her gittiğim eczanede gördümay bu güzel bisiymis, nerden aldin canim.e bebekte falan varmiki denk gelmedim hic gerci.
hadi ya, ben de bakarim ama denk gelemedm dmekki saol canimEczanelerde var ben her gittiğim eczanede gördüm
Geçmiş olsun canm ya kasım annelerinin yazılarına bakıyorumda ıhlamur veriyolar sende deneyebilirsin orda bi sor istersen o sayfa daha canlı bizim burda hayat yok:)bebişler hasta olmasında biz iki kere olalım hiç dayanamıyormyaa canim valla aynisini dusunuyorum 2gundur.eve geldigimden beri sadece acligimi bastrcak kadr yiyorum.yemek yapamiyorum ya.bide esimden grip bulasti,bogazim sisiyo iniyo durmadan,ve bebegime de bulasti ya, 2gundur gözleri sulu, sabahin ayazindanda bogazi kuruyo.simdi terletiyorum nefesine ii gelmisti dün.ya nasil atlatabilirim ki,gribe dondurmeden kizlar.yavruma ne verebiliyimki bu ayda
Hipp i biliyorum canım ama daha hiç kullanmadım o tarz bişey ondan endişeliyim :)Sorma bende korkarım düdüklü tencereden simfer di markası valla çocuklu ev bebeğime bişey olmasında valla kotu bir marka değil hipp bak sen yinede ben daha hiç bile vermiyorum
E bebekte meyve filesi diye arat canım çıkıyor her eczanedede var zatenay bu güzel bisiymis, nerden aldin canim.e bebekte falan varmiki denk gelmedim hic gerci.
Ay çok sevindim allahım isteyen herkese nasip etsin yokluğu gerçekten çok zor inşallah sağlıkla kucağına alırgunaydin cok mutluyum.sabah erkenden ablam aradi hamile oldugunu soyledi.bi yildir hamile kalmak istiyodu.olmuyodu.Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin.Amin!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?