Yok canım estağfurullah :) oyun halısındaki oyuncaklar çok dikkatini çekiyor bazen o kadar odaklanıyor ki şaşırıyor sanırımtamam canım hatırladım, Allah şifa versin inşallah
eve sokamıyor musun :)
çok hoşsunuz ya :)
peki ne yapıyor ki bıdık, evde durmak istemediğini düşünüyorsun
bir de şu an kaç ay ve haftadasınız
hadi ya, etrafı kapalı olanlar da var gerçi
ben de saftirik gibi akıl edemedim de şimdi soruyorum :)
Çok şükür sağlıklılar öyle ağlaması falan yokta sürekli gezdir beni hoplat diyo durmayınca hoplatıyodum alışmış onu istyo bidw konuşmaya bayılıyo çenem ağrıyo akşama kadar:) kıyaslasınlar valla insanın kendi çocuğundan başkası hiç iyi gelmiyo benim oğlum bitane diye dolanıp duruyom arada da ben onu kızlara vermem falan diye saydırıyom öyle böyle geçiyo günler:)Benim oğlum yalnız kalmayada gelemiyor hiç yüzüsten sırt üstüne dönemiyor hala bu seferde çok sinirleniyor. İkimiz evde yalnıxken temizlik yapmam imkansız gibi bişey
Benim de annem sürekli başkalarının bebekleriyle kıyaslıyor oğlumubebek dediğin uykusu gelince hemen uyur ayşenşn bebeği böyle fatmanınki şöyle. Sürekli uyarıyorum kıyaslamaması için ama içten içe üzülüyorum da
Gece krizlere giriyorum ben tam dalıyorum hoop oğlum acıkmış mızırdanıyo sabaha kadar çok uyanıyo sizinkiler ortalama kac saatte uyanıyolarBizim öyle sorunlarımız yokta ben genelde utu falan yaparken yanıma alıyorum halıyı falan kaldırıyorum arabasına koyuyorum gozumun önünde dursun diye oda çok seviyor arabasını zaten yemek yaparkende öyle yapıyorum hatta arabasını ileri geri şurup duruyorum öyle uyuyor bide gunduz geçerde gece hiç geçmez uyumadığı zaman
Hamileliğimizde aynıydı senle şimdide tam olarak bi günümü özetledin canım aynıyız valla. Ağlasada sızlasada benim bitanem o :)Çok şükür sağlıklılar öyle ağlaması falan yokta sürekli gezdir beni hoplat diyo durmayınca hoplatıyodum alışmış onu istyo bidw konuşmaya bayılıyo çenem ağrıyo akşama kadar:) kıyaslasınlar valla insanın kendi çocuğundan başkası hiç iyi gelmiyo benim oğlum bitane diye dolanıp duruyom arada da ben onu kızlara vermem falan diye saydırıyom öyle böyle geçiyo günler:)
Valla şu ezan vakti allahım nazarlar korusun huysuzluğu tutmazsa gece ya 1 kere bazende hiç uyanmıyor babası işe giderken ben uyandırıyorum bazen bazende kalkıp geliyorum uyanmış beşiğinde oynuyor olur MAŞALLAH Deyin valla bana ne olurGece krizlere giriyorum ben tam dalıyorum hoop oğlum acıkmış mızırdanıyo sabaha kadar çok uyanıyo sizinkiler ortalama kac saatte uyanıyolar
Gündüz en fazla yarım saat gece en fazla 3 saat uyuyor. Daha hiç akşam yatıp sabah kalktığını göremedik :)Gece krizlere giriyorum ben tam dalıyorum hoop oğlum acıkmış mızırdanıyo sabaha kadar çok uyanıyo sizinkiler ortalama kac saatte uyanıyolar
Tam mesajını okurken ezan okunuyordu bi an yanımdasın sandım. Maşallah canım bebeğine benimki uyanıyot geceleri ama şükür huysuzluk etmiyor emiyor biraz sallanıyor uyuyor benim oğluşumada maşallah teyzesi :) kolik bi bebek beşinci ayında ancak bu kadar düzene giriyor :)Valla şu ezan vakti allahım nazarlar korusun huysuzluğu tutmazsa gece ya 1 kere bazende hiç uyanmıyor babası işe giderken ben uyandırıyorum bazen bazende kalkıp geliyorum uyanmış beşiğinde oynuyor olur MAŞALLAH Deyin valla bana ne olur
Burdada ezan okunuyorduda :)İnşallah dahada düzene gircek emin ol büyüdükçe gece uykuları artacak maşallah sizede allahım nazarlardan korusunTam mesajını okurken ezan okunuyordu bi an yanımdasın sandım. Maşallah canım bebeğine benimki uyanıyot geceleri ama şükür huysuzluk etmiyor emiyor biraz sallanıyor uyuyor benim oğluşumada maşallah teyzesi :) kolik bi bebek beşinci ayında ancak bu kadar düzene giriyor :)
Amin canım amiiinn şaka maka büyüdüler bile nerdeyse ayaklanacaklar :)Burdada ezan okunuyorduda :)İnşallah dahada düzene gircek emin ol büyüdükçe gece uykuları artacak maşallah sizede allahım nazarlardan korusun
Aynen ne çabuk geçti o zamanlar geçmez gibi geliyordu ama geçti valla artık oyundan anlıyorlar konuşmadan anlıyorlar gülüyorlar bide emeklerler yakında ay heyecanlandım şimdiAmin canım amiiinn şaka maka büyüdüler bile nerdeyse ayaklanacaklar :)
Aynen canım çok sıkıntılı bi süreçti. Ben şimdi sürekli hesaplama yapıyorum yaz sonuna kadar baya bişeyler gapmaya başlayacaklar belki ilk kelimelerini bile söylerler :)Aynen ne çabuk geçti o zamanlar geçmez gibi geliyordu ama geçti valla artık oyundan anlıyorlar konuşmadan anlıyorlar gülüyorlar bide emeklerler yakında ay heyecanlandım şimdi
Aynen o günleri sabırsızlıkla bekliyorum emeklemelerini oyuncaklarıyla kendi oynamasını falan o günlerde gelecekAynen canım çok sıkıntılı bi süreçti. Ben şimdi sürekli hesaplama yapıyorum yaz sonuna kadar baya bişeyler gapmaya başlayacaklar belki ilk kelimelerini bile söylerler :)
Kocaman bi Maşallah size canım çok güzel benimki büyüyo ama düzene girdiğimiz falan yok saat başı uyanıyo en fazla iki saatte uyanıyo ve gece 12 de de yatsa sabah 7 de gözler hiç uyumamış gibiValla şu ezan vakti allahım nazarlar korusun huysuzluğu tutmazsa gece ya 1 kere bazende hiç uyanmıyor babası işe giderken ben uyandırıyorum bazen bazende kalkıp geliyorum uyanmış beşiğinde oynuyor olur MAŞALLAH Deyin valla bana ne olur
Nehir derin arkadaşım ben de nacizane bikaç bişey paylaşıyım seninle öncelikle 10 güne kdr benim kızımda aynen seninki si gibiydi gece saat başı uyanıyor du. Diş çıkarttı ben hep ona yordum ve sonrasında anladım ki sütüm bebeğime yetmiyor gece özellikle. Hemen napmalıyım diyerek öncelikle bi devam sütü aldım gece 90ml verdim yalnızca bir gece.ama sütümü nasıl arttırır ım die de yapmadığım şey kalmadı su içtim çok yemek zaten bebiş le uğraşmaktan yapamıyordum eşimin çıkışını bekliyordum hep ve eşimde ikna edip göçü annemlere attım annem beni güzel bi besiye çekti ve çok şükür bin şükür sütüm iyi şuanda dinlendim bol bol ana evi gibi si var mı ve bunların sonunda artık ne ev işi nede başka bişe önceliği im kızım ve beslenmem ay çok uzattım uzun lafın kısası sütüm olduğu zman bizim kız gece 1 kez uyanıyorGece krizlere giriyorum ben tam dalıyorum hoop oğlum acıkmış mızırdanıyo sabaha kadar çok uyanıyo sizinkiler ortalama kac saatte uyanıyolar
Bencede takma canım kız çocuğu avantajı var saçlarından dolayı benim kızımın boynu kısa kulakları küçücük benim gibi ama yattığı zaman katlanıyordu ben takmadım bile öyle kötüde durmuyor şimdi küçük diye bandaj falan tak dediler ama yinede katlanıyordu ben saatten sonrada fayda edeceğini sanmıyorumBenim kızım ın kulakları hafif kepçe ydi doğduğunda ve pek fazla önemsemedim yani bant tı vs takmadım düzelmesi için ve şimdilerde kepçe cik ler epey düştü aşağı ve bikaç gündür beyaz bant la arkaya bantlıyorum uyurken kıvrılmasın belki düzelir 5. Buçuk ayında acaba bundan sonra bi faydası olurmu bantcıkların kızım her haliyle çok güzel bence ama görenler illa bişe dio canım sıkılıyor Rabbim özen e bezene sağlıklı yaratmış kuzum u varsın olsun diorum bende çok şükür bin şükür
Banada pek düzelecek gibi gelmiyor ama ileride bant ladım düzelme di derim keşke bantlasaydım demekten iyidir dimi.bi kaç ay böle denerim bakalım ne olucak.he bide düzeldi ğin savunanlar da var düzelme z boşuna uğraşma diyenlereBencede takma canım kız çocuğu avantajı var saçlarından dolayı benim kızımın boynu kısa kulakları küçücük benim gibi ama yattığı zaman katlanıyordu ben takmadım bile öyle kötüde durmuyor şimdi küçük diye bandaj falan tak dediler ama yinede katlanıyordu ben saatten sonrada fayda edeceğini sanmıyorum
Ben takmıyorum bile kafaya benim kızımında biraz önde ama çok küçük kulakları tabi dikkat çekmiyor boşver hiç bişey onlar kadar güzel olamaz onlar kurban olsunlar bebeğineBanada pek düzelecek gibi gelmiyor ama ileride bant ladım düzelme di derim keşke bantlasaydım demekten iyidir dimi.bi kaç ay böle denerim bakalım ne olucak.he bide düzeldi ğin savunanlar da var düzelme z boşuna uğraşma diyenlere
Ay canım ya benim sütüm var diye düşünüyorum çünkü bazen emmek istemiyo yüzüne fışkırıyo biyere gidecek olsak emziriyorum üstüne sağıyorum bi içimlik daha çıkıyo ben mi yanlış biliyorum ki anlamadım var gibi geliyo uyuzluğuna yapıyo benim bebiş alışkanlık oldu doğduğundan beri öyle bak mesela gecemizi anlatıyım bendemi sıkıntı var çözemedim 9 buçuk 10 da uyutuyorum 12 de 2 bazen 4 bazen 5 oluyo mutlaka 6 da da bi kalkıyo hava aydınlanıyoya sonra 7 de kesin uyanıyo gün içindede öyle çok uyumaz 40 dk en fazla keske benim eşimde kabul etse ama imkansız doğumda bile gitmedi evde rahat ediyorum diyoNehir derin arkadaşım ben de nacizane bikaç bişey paylaşıyım seninle öncelikle 10 güne kdr benim kızımda aynen seninki si gibiydi gece saat başı uyanıyor du. Diş çıkarttı ben hep ona yordum ve sonrasında anladım ki sütüm bebeğime yetmiyor gece özellikle. Hemen napmalıyım diyerek öncelikle bi devam sütü aldım gece 90ml verdim yalnızca bir gece.ama sütümü nasıl arttırır ım die de yapmadığım şey kalmadı su içtim çok yemek zaten bebiş le uğraşmaktan yapamıyordum eşimin çıkışını bekliyordum hep ve eşimde ikna edip göçü annemlere attım annem beni güzel bi besiye çekti ve çok şükür bin şükür sütüm iyi şuanda dinlendim bol bol ana evi gibi si var mı ve bunların sonunda artık ne ev işi nede başka bişe önceliği im kızım ve beslenmem ay çok uzattım uzun lafın kısası sütüm olduğu zman bizim kız gece 1 kez uyanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?