2014 Aralık Anneleri

Ay çok geçmiş olsun canım bende korkuyorum koltukta falan bırakmaya yere yorgan atıyorum onu üzerinde yatırıyorum yuvarlanıp duruyor bende iş yapıyorum su içmeye bile gidemem yoksa dikkat et sende canım
Uyuyordu canım 20 dk bile uyumamıştır kocaman çift kişilik yatakta nasıl o kadar döndü düştü anlayamadık kalabalıktık zaten ben çığlık çığlığa kaldım çocuk benim bağırışlarımdan daha çok korktu

Bi anlık ihmal kötü sonuçlara neden olabilirdi Allah korusın bütün bebişleri hala daha aklıma geldikçe elim kolum titriyor

Bi anlık ihmal kötü sonuçlara neden olabilirdi Allah korusın bütün bebişleri hala daha aklıma geldikçe elim kolum titriyor
Amin! artik uyurkende yanlarina yastik koymak gerek.cok haraketlendiler.mumkunse uyanikken yerde.uyurken kendi yataklarinda yatirilmalilar. boyle durumlarda biz annele cok is dusuyor.sogukkanli olmak gerek.onlara yardim ede bilmek onlari sakinlestirmek icin.

dun bizde akadaslarimizla cocuklari goturup disari cikmisdik.caybahcesinde cay iciyordul.aniden ruzgar basladi.kalkalim derken birden kafamda aci hissetdim gozlerim karardi.masalarin yaninda gunesden korumak icin bulunan semsiye uzerime devrilmis.Allah korusun kizim o an kucagimdaydi.ya bana diilde kizima gelseydi.

Kızlar bebekler için reflü yataklari var onlarla saga solo donmesi zor 50 60 tl flan ben kullaniyorum bi bakin isterseniz sizde hem istedigin yere rahatca goturebiliyosun.

Sizede geçmiş olsun canım. Annemlerdeydim o yüzden yatak odasına yatırmıştık. Bugün gözüm hep üstindeydi

Kızlar bebekler için reflü yataklari var onlarla saga solo donmesi zor 50 60 tl flan ben kullaniyorum bi bakin isterseniz sizde hem istedigin yere rahatca goturebiliyosun.
Bakıyım hemen bende dün iyi bi ders aldım çok etkilendim

Hanımlar ben yoğurt yedirmeye basladim kızıma bugun ilk guns ve yarim cay bardagi yedirdim bide su icirdim ama ne kadar su icirmem gerektigini ilemedim 20 ml kadar icti sanirim ama bi olcusu varmidir acaba.
Suyu çok sevdi yoğurdu sevip sevmediğini anlamadım çok istemedi yemeyi ama yedirdim :) belkide kaşıkla yeni tanışmış olmasındandır

Ben kızımın vitaminlerini silikon kaşıkla veriyorum biraz alışkın ordan bende sofrada yoğurt farken parmağımla diline sürdüm beğenmişti bir iki kere falanda azıcık peynir ezip vermiştim ağzındaki bitince ağlıyordu :)istiyordu yine

Bende aslında kan ilacını silikon kaşıkla veriyodum ama bu biraz farkli oluyo azını acmak istemiyo farklı bişi olduğunu anlayınca. Yinede keyifli :)
Peyniri denemedim ama tuzluysa pek verme bence bi gece onceden suda bekletip vermek lazımmış peyniri tuzundan arınsın diye.

Tuzlu peynir değil evet okumuştum bir yerde 1 yaşına kadar tuz önermiyorlarmış renkli ya kaşık heycanlanıyor kaşığı görünce :) ne bulsa ağzına götürdüğü için açıyor ağzını bizimki dersinki bu çocuk hep aç beni emmez gider elini emer aç zannedip emziriyorum 2 dakika emiyor istemiyor sonra beni

Kızlar kızın kendi saçlarını çekiyor ya yapıyordu zaten arada sinirleniyor herhalde diyorduk ama yok ağlamazkende yapıyor arada saçlarıda dokuldugu için avucu hep saç oluyor neden böyle yapıyor

Kızlar kızın kendi saçlarını çekiyor ya yapıyordu zaten arada sinirleniyor herhalde diyorduk ama yok ağlamazkende yapıyor arada saçlarıda dokuldugu için avucu hep saç oluyor neden böyle yapıyor
benim kizimda saclarini cekiyor.biz saclari dokuluyor diye makineyle aldirdik hepsini.simdi yeni saclari cikdi.uzamaya basladi.saci cekmek dis belirtiside olabilir.

benim kizimda saclarini cekiyor.biz saclari dokuluyor diye makineyle aldirdik hepsini.simdi yeni saclari cikdi.uzamaya basladi.saci cekmek dis belirtiside olabilir.
Hep çekiyordu ama şimdi saçlarıda dokulunce avucu hep saç oluyor diş etlerinde falan şişme yok bakıyorum arada ben kestiremiyorum ya kıyamıyor babası saçına ensesinde uzun kuyrul gibi saçı var keseyim onu bari diyorum sıcakta ensesine yapışıyor izin vermiyor

Çok geçmiş olsun canım allaha emanetler kuzucuklar benim bebeğim her şeyi yapıyor nerdeyse emekleyecek ama dönmüyor daha.yarın 6. Ayımız bitiyo kocaman kız oldun döndüm koca dötünü diyorum sırıtıyo.yüz üstü gelmekten nefret ediyor ondan olabilirmi die düşünüyorum

Olabilir canım bizimkide neredeyse hiç sırt üstü yatmıyor sürekli yüzüstü ama hiç emeklemeye çalışmıyor sürünüyor sadece :) kilosu fazlaysada dönmeyebilir busra8181

Disleri kasiniyodur annesi :)
Benim kizda ayni :)
Bence kilolu olduklari için dönemiyolar ve yüz üstü yatmayı sevmiyolar.

Disleri kasiniyodur annesi :)

Benim kizda ayni :)
Bence kilolu olduklari için dönemiyolar ve yüz üstü yatmayı sevmiyolar.
Bilmiyorum saçını yolunca moralim bozuluyor şttt diyorum titriyor ağlıyor hemen kızıyorumda kestirmekte istemiyorum çok güzel saçları var

Ben dördüncü ay bitiminde ufak ufak meyve tattırmalarla başladım ek gıdaya giderek te çoğalttım tabii Dr tavsiyesiyle. Yarın kısmetse tam altı ay dolacak ve ilk kahvaltımızı yapıcaz ev Yapımı cici bebe Bisküvisi Yaptım ıhlamurla onu vericem eminim sever çünkü Kayısı ele Yaptım. Kızlar tavsiye ederim hiç hazıra gerek yok kum gibi tarif var internette. Yalnız biz altı gündür kabızız aynı sorunu yaşayan var mı? Ha bi de yulaf veriyorum. Dr tavsiyesi zaten Yediği iki Kaşık benimkinin

Bilmiyorum saçını yolunca moralim bozuluyor şttt diyorum titriyor ağlıyor hemen kızıyorumda kestirmekte istemiyorum çok güzel saçları var
Tepki göstermeyin davranış sönsün yoksa yaptığının ilgi çektiğini öğrenirse daha fazla yapmay başlar. Benimki de çekiştiriyor hemen ilgisini başka yöne çekiyoruz aaaaa kedi mi o hav hav falan saçmalayıp dikkatini dağıtıyoruz şükür işe yarıyor yavaş yavaş ama şimdilerde azaldı yalnız kendini tırmalama huyu başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…