Uyuyordu canım 20 dk bile uyumamıştır kocaman çift kişilik yatakta nasıl o kadar döndü düştü anlayamadık kalabalıktık zaten ben çığlık çığlığa kaldım çocuk benim bağırışlarımdan daha çok korktuAy çok geçmiş olsun canım bende korkuyorum koltukta falan bırakmaya yere yorgan atıyorum onu üzerinde yatırıyorum yuvarlanıp duruyor bende iş yapıyorum su içmeye bile gidemem yoksa dikkat et sende canım
Bi anlık ihmal kötü sonuçlara neden olabilirdi Allah korusın bütün bebişleri hala daha aklıma geldikçe elim kolum titriyorcok cok gecmis olsun.benim kizim uc aylikken koltukdan dusmusdu.cok kotuydu o anlari yasamak.gecen haftada annemlere gitmisdim.kizimi yine kanepede oturtup oburdunde kendim oturup cay iciyordum.bide gordum kizim dusuyor.kendimi nasil attiysam.kizimin kafasi yere deymeden tutdum.elimdeki bardagi nereye attim haberim bile olmadi.kalbim yerinden cikdi sanki.cok dikkat ediyorum.ama yinede arada boyle kazalar oluyor.
Amin! artik uyurkende yanlarina yastik koymak gerek.cok haraketlendiler.mumkunse uyanikken yerde.uyurken kendi yataklarinda yatirilmalilar. boyle durumlarda biz annele cok is dusuyor.sogukkanli olmak gerek.onlara yardim ede bilmek onlari sakinlestirmek icin.Bi anlık ihmal kötü sonuçlara neden olabilirdi Allah korusın bütün bebişleri hala daha aklıma geldikçe elim kolum titriyor
Sizede geçmiş olsun canım. Annemlerdeydim o yüzden yatak odasına yatırmıştık. Bugün gözüm hep üstindeydidun bizde akadaslarimizla cocuklari goturup disari cikmisdik.caybahcesinde cay iciyordul.aniden ruzgar basladi.kalkalim derken birden kafamda aci hissetdim gozlerim karardi.masalarin yaninda gunesden korumak icin bulunan semsiye uzerime devrilmis.Allah korusun kizim o an kucagimdaydi.ya bana diilde kizima gelseydi.
Bakıyım hemen bende dün iyi bi ders aldım çok etkilendimKızlar bebekler için reflü yataklari var onlarla saga solo donmesi zor 50 60 tl flan ben kullaniyorum bi bakin isterseniz sizde hem istedigin yere rahatca goturebiliyosun.
Ben kızımın vitaminlerini silikon kaşıkla veriyorum biraz alışkın ordan bende sofrada yoğurt farken parmağımla diline sürdüm beğenmişti bir iki kere falanda azıcık peynir ezip vermiştim ağzındaki bitince ağlıyordu :)istiyordu yineHanımlar ben yoğurt yedirmeye basladim kızıma bugun ilk guns ve yarim cay bardagi yedirdim bide su icirdim ama ne kadar su icirmem gerektigini ilemedim 20 ml kadar icti sanirim ama bi olcusu varmidir acaba.
Suyu çok sevdi yoğurdu sevip sevmediğini anlamadım çok istemedi yemeyi ama yedirdim :) belkide kaşıkla yeni tanışmış olmasındandır
Ben kızımın vitaminlerini silikon kaşıkla veriyorum biraz alışkın ordan bende sofrada yoğurt farken parmağımla diline sürdüm beğenmişti bir iki kere falanda azıcık peynir ezip vermiştim ağzındaki bitince ağlıyordu :)istiyordu yine
Tuzlu peynir değil evet okumuştum bir yerde 1 yaşına kadar tuz önermiyorlarmış renkli ya kaşık heycanlanıyor kaşığı görünce :) ne bulsa ağzına götürdüğü için açıyor ağzını bizimki dersinki bu çocuk hep aç beni emmez gider elini emer aç zannedip emziriyorum 2 dakika emiyor istemiyor sonra beniBende aslında kan ilacını silikon kaşıkla veriyodum ama bu biraz farkli oluyo azını acmak istemiyo farklı bişi olduğunu anlayınca. Yinede keyifli :)
Peyniri denemedim ama tuzluysa pek verme bence bi gece onceden suda bekletip vermek lazımmış peyniri tuzundan arınsın diye.
benim kizimda saclarini cekiyor.biz saclari dokuluyor diye makineyle aldirdik hepsini.simdi yeni saclari cikdi.uzamaya basladi.saci cekmek dis belirtiside olabilir.Kızlar kızın kendi saçlarını çekiyor ya yapıyordu zaten arada sinirleniyor herhalde diyorduk ama yok ağlamazkende yapıyor arada saçlarıda dokuldugu için avucu hep saç oluyor neden böyle yapıyor
Hep çekiyordu ama şimdi saçlarıda dokulunce avucu hep saç oluyor diş etlerinde falan şişme yok bakıyorum arada ben kestiremiyorum ya kıyamıyor babası saçına ensesinde uzun kuyrul gibi saçı var keseyim onu bari diyorum sıcakta ensesine yapışıyor izin vermiyorbenim kizimda saclarini cekiyor.biz saclari dokuluyor diye makineyle aldirdik hepsini.simdi yeni saclari cikdi.uzamaya basladi.saci cekmek dis belirtiside olabilir.
Çok geçmiş olsun canım allaha emanetler kuzucuklar benim bebeğim her şeyi yapıyor nerdeyse emekleyecek ama dönmüyor daha.yarın 6. Ayımız bitiyo kocaman kız oldun döndüm koca dötünü diyorum sırıtıyo.yüz üstü gelmekten nefret ediyor ondan olabilirmi die düşünüyorumKızlar dün çok kötü bi gün geçirdim bebeğim yataktan düştüher zaman o kadar dikkat etmeme rağmen bi anlık ihmalkarlıktan oldu yani benim hatam :'( ömrümden ömür canımdan can gitti onu öyle görünce kim olduğumu unuttum. Allah kimseyi evladıyla sınamasın hala geçmedi içimdeki korku. Bebişler artık kocaman oldu artık 2 kat dikkat etmeliyiz
Disleri kasiniyodur annesi :)Tuzlu peynir değil evet okumuştum bir yerde 1 yaşına kadar tuz önermiyorlarmış renkli ya kaşık heycanlanıyor kaşığı görünce :) ne bulsa ağzına götürdüğü için açıyor ağzını bizimki dersinki bu çocuk hep aç beni emmez gider elini emer aç zannedip emziriyorum 2 dakika emiyor istemiyor sonra beni
Benim kizda ayni :)Çok geçmiş olsun canım allaha emanetler kuzucuklar benim bebeğim her şeyi yapıyor nerdeyse emekleyecek ama dönmüyor daha.yarın 6. Ayımız bitiyo kocaman kız oldun döndüm koca dötünü diyorum sırıtıyo.yüz üstü gelmekten nefret ediyor ondan olabilirmi die düşünüyorum
Bilmiyorum saçını yolunca moralim bozuluyor şttt diyorum titriyor ağlıyor hemen kızıyorumda kestirmekte istemiyorum çok güzel saçları varDisleri kasiniyodur annesi :)
Benim kizda ayni :)
Bence kilolu olduklari için dönemiyolar ve yüz üstü yatmayı sevmiyolar.
Tepki göstermeyin davranış sönsün yoksa yaptığının ilgi çektiğini öğrenirse daha fazla yapmay başlar. Benimki de çekiştiriyor hemen ilgisini başka yöne çekiyoruz aaaaa kedi mi o hav hav falan saçmalayıp dikkatini dağıtıyoruz şükür işe yarıyor yavaş yavaş ama şimdilerde azaldı yalnız kendini tırmalama huyu başladıBilmiyorum saçını yolunca moralim bozuluyor şttt diyorum titriyor ağlıyor hemen kızıyorumda kestirmekte istemiyorum çok güzel saçları var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?