Deniyim bir bakalım gün geçtikçe değişik değişik şeyler yapıyorlar büyük olsan ah diyorum kızıma eline vururdum anlardı en azından yapmazdı şimdi kıyamıyorumTepki göstermeyin davranış sönsün yoksa yaptığının ilgi çektiğini öğrenirse daha fazla yapmay başlar. Benimki de çekiştiriyor hemen ilgisini başka yöne çekiyoruz aaaaa kedi mi o hav hav falan saçmalayıp dikkatini dağıtıyoruz şükür işe yarıyor yavaş yavaş ama şimdilerde azaldı yalnız kendini tırmalama huyu başladı
Biraz Tombak evet olabilir dediğğOlabilir canım bizimkide neredeyse hiç sırt üstü yatmıyor sürekli yüzüstü ama hiç emeklemeye çalışmıyor sürünüyor sadece :) kilosu fazlaysada dönmeyebilirbusra8181
Benim kızım da saçlarımla oynamaya bayılıyor bende onun o hallerine bayılıyorum yüzüme cicikkk yapıyo arada bi kızıyo tırmıklıyo beni Sabahları uyandığında yüzüme doğru dönüp beni tutması varya mest oluyorum allahım a sonsuz hamd ü senalar olsun Rabbim bize bu eşsiz güzellikleri tattırdıya daim olsun inşllhBi de benim kız benim saçlarımı fark ederse tek tek yolmaya Çalışıyor. Asılıyor tutam tutam değil de tek tek resmen yakalıyor. Çığlık attırıyor bana.
Benim oğlumunda kilosu iyi aslında ama zayıf görünüyor diyorlarBiraz Tombak evet olabilir dediğğ
Benim kızım da saçlarımla oynamaya bayılıyor bende onun o hallerine bayılıyorum yüzüme cicikkk yapıyo arada bi kızıyo tırmıklıyo beni Sabahları uyandığında yüzüme doğru dönüp beni tutması varya mest oluyorum allahım a sonsuz hamd ü senalar olsun Rabbim bize bu eşsiz güzellikleri tattırdıya daim olsun inşllh
Çok geçmiş olsun canım bence bir doktora götür ihmal etme çook üzüldümKızlar biz ek gıdaya geçtik yavaştan ama ciddi kabızlığımız var halbuki sürekli posalı yiyecekler bol su ve Tahıl veriyorum aslında bunların hepsi Kabızlık Önleyici ama be yapacağımı şaşırdım Kaşık kaşık yap içiriyorum yoğurt su Kayısı vs vs ne iyi gelir bu duruma? Dr duphalac verdi ben gebeyken kullanıyordum acaba zarar verir mi bi de bebeğim ıkınırken Altını açtım bi baktım resmen poposu kıpkırmızı bağırsağı dışarı çıkacak cok korktum hemen ılık suya tuttum okunması bitince sıcak su rahatlatır diye arkasından zeytin Yağı sürdüm bi akıl verin Napıyım ben bi de cuca şurup veriyorum her gün Kabızlık için
cok gecmis olsun canim.benim buyuk kizim arada cok kotu kabizlik yasadi.dr cutalaks ilaci verdi ama ise yarammadi. kara dut ve beyaz dut verdim.kurusunu diil.taze taze sukur ondan sonra iylesdi.simdi kucuk kizim bir gun kaka yapmayinca bi iki tane dut yediriyorum.hemen yapiyo. bide bi arkadas bebeyin poposuna minnacik bebe sabunu koydugunu yazmisdi.oda yardimci oluyo.nekadar saglikli oldugunu bilemicem.Kızlar biz ek gıdaya geçtik yavaştan ama ciddi kabızlığımız var halbuki sürekli posalı yiyecekler bol su ve Tahıl veriyorum aslında bunların hepsi Kabızlık Önleyici ama be yapacağımı şaşırdım Kaşık kaşık yap içiriyorum yoğurt su Kayısı vs vs ne iyi gelir bu duruma? Dr duphalac verdi ben gebeyken kullanıyordum acaba zarar verir mi bi de bebeğim ıkınırken Altını açtım bi baktım resmen poposu kıpkırmızı bağırsağı dışarı çıkacak cok korktum hemen ılık suya tuttum okunması bitince sıcak su rahatlatır diye arkasından zeytin Yağı sürdüm bi akıl verin Napıyım ben bi de cuca şurup veriyorum her gün Kabızlık için
Geçmiş olsun canim.Kızlar biz ek gıdaya geçtik yavaştan ama ciddi kabızlığımız var halbuki sürekli posalı yiyecekler bol su ve Tahıl veriyorum aslında bunların hepsi Kabızlık Önleyici ama be yapacağımı şaşırdım Kaşık kaşık yap içiriyorum yoğurt su Kayısı vs vs ne iyi gelir bu duruma? Dr duphalac verdi ben gebeyken kullanıyordum acaba zarar verir mi bi de bebeğim ıkınırken Altını açtım bi baktım resmen poposu kıpkırmızı bağırsağı dışarı çıkacak cok korktum hemen ılık suya tuttum okunması bitince sıcak su rahatlatır diye arkasından zeytin Yağı sürdüm bi akıl verin Napıyım ben bi de cuca şurup veriyorum her gün Kabızlık için
Canım beslenme seklını degıstır bence bebişin. cokmu yüklendın acaba bıanda. Patates havuc muhallebıye ara ver bı süre gecene kadar. Onlarda kabızlıgı desteklıyo en azından bıZde oyle. Ilık su yada ıhlamur içirebilirsın. Ve kayısı dut yedır arada.Kızlar biz ek gıdaya geçtik yavaştan ama ciddi kabızlığımız var halbuki sürekli posalı yiyecekler bol su ve Tahıl veriyorum aslında bunların hepsi Kabızlık Önleyici ama be yapacağımı şaşırdım Kaşık kaşık yap içiriyorum yoğurt su Kayısı vs vs ne iyi gelir bu duruma? Dr duphalac verdi ben gebeyken kullanıyordum acaba zarar verir mi bi de bebeğim ıkınırken Altını açtım bi baktım resmen poposu kıpkırmızı bağırsağı dışarı çıkacak cok korktum hemen ılık suya tuttum okunması bitince sıcak su rahatlatır diye arkasından zeytin Yağı sürdüm bi akıl verin Napıyım ben bi de cuca şurup veriyorum her gün Kabızlık için
Bizim doktorumuzda bir çay kaşığıyla başla yavaş yavaş arttır demişti onların bağırsak sistemleri bir anda alışamaz demişti yavaş yavaş arttırarak ver daha ii olur demişti bencede dediğin gibi olmuş olabilirCanım beslenme seklını degıstır bence bebişin. cokmu yüklendın acaba bıanda. Patates havuc muhallebıye ara ver bı süre gecene kadar. Onlarda kabızlıgı desteklıyo en azından bıZde oyle. Ilık su yada ıhlamur içirebilirsın. Ve kayısı dut yedır arada.
iyi gunler. ben bi kez pirinc unuyla muhallebi verdim ama sevmedi.sonrada yapmadim.corbalarina pirinc koyuyorum.zararlımı ki?Arkadaşlar merhaba,biz de 6ayimizi önümüzdeki hafta dolduruyoruz.Dr muhallabiyle ve yoğurtla başlama izi söyledi.daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama pirinç unu KoF gida olarak geçtiği için onun yerine tam yulaf unundan muhallebi yapmak istiyorum fakat marketlerde göremedim tam yulaf unu kullanan var mi nerden bulduğunu yazabilir mi bir de İstanbul anadolu yakasinda memnun olduğunuz Dr ismi verebilecek var mi pirinç unundan muhallebi diyince Dr dan sogudum da
Herkese güzel günler diliyorum
Arkadaşlar merhaba,biz de 6ayimizi önümüzdeki hafta dolduruyoruz.Dr muhallabiyle ve yoğurtla başlama izi söyledi.daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama pirinç unu KoF gida olarak geçtiği için onun yerine tam yulaf unundan muhallebi yapmak istiyorum fakat marketlerde göremedim tam yulaf unu kullanan var mi nerden bulduğunu yazabilir mi bir de İstanbul anadolu yakasinda memnun olduğunuz Dr ismi verebilecek var mi pirinç unundan muhallebi diyince Dr dan sogudum da
Bizim Dr kesinlikle Muhallebi yok dedi ki Çocuğum Zayıf biraz. Pirinç yok ne ona ne bana tam Tahıllı buğday unu ya da yulaf kullanıyorum hazır yulafı marketten alıyorsun sakın aktardan alma çünkü marketteki mor ışıktan geçiyor böylece içinde larva ve kurt olmuyor. Zaten tahıllara koruyucu koyamıyor fabrikalar. Yalnız yulaf 4-5 günde bozuluyor hemen kullanmak gerek bildiğin blender la çekiyorsun un oluyor bir de ince tel elekten eliyorum ben. Mis gibi un oluyor meyvelerine katmadan önce mutlaka pişiriyorum Ölçü iki Çorba kasığı yulaf ununa bi su bardağı su iyice pişirip tekrar blender yapmak gerek yoksa yutamıyor yavru pütür pütür. Bi de hipp in tam Tahıl ı var tavsiye ederim. Bize Dr pirinç yerine irmik verdi yalnız kabızlığa dikkat irmik fena tıkıyor biZzat yaşıyorum halenArkadaşlar merhaba,biz de 6ayimizi önümüzdeki hafta dolduruyoruz.Dr muhallabiyle ve yoğurtla başlama izi söyledi.daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama pirinç unu KoF gida olarak geçtiği için onun yerine tam yulaf unundan muhallebi yapmak istiyorum fakat marketlerde göremedim tam yulaf unu kullanan var mi nerden bulduğunu yazabilir mi bir de İstanbul anadolu yakasinda memnun olduğunuz Dr ismi verebilecek var mi pirinç unundan muhallebi diyince Dr dan sogudum da
Pirinç bi tek ishale iyi bi de tok tutuyor ama amaç doyurmak değil bebeklerimizi beslemek. Azıcıktan bi şey olmaz bana Dr irmik ya da ince bulgur dedi ya da yarma ya da şehriyeiyi gunler. ben bi kez pirinc unuyla muhallebi verdim ama sevmedi.sonrada yapmadim.corbalarina pirinc koyuyorum.zararlımı ki?
tesekkurler.bende artik princ kullanmayim.Pirinç bi tek ishale iyi bi de tok tutuyor ama amaç doyurmak değil bebeklerimizi beslemek. Azıcıktan bi şey olmaz bana Dr irmik ya da ince bulgur dedi ya da yarma ya da şehriye
canim ya ben seni cok iyi anliyorum bende yasadim ayni seyi, annemde kalirken oldu.cekyatta yatiyoduk bizde, sandalye falan da koymustum halbuki ama kendini yukari ittrmis sonrada donüp yüz üstu düstü bende o gun ilk kez gec uyudum baya yrgndum derin uyumusum yani, Allahtan yuumusak dustu.bende agladimBi anlık ihmal kötü sonuçlara neden olabilirdi Allah korusın bütün bebişleri hala daha aklıma geldikçe elim kolum titriyor
Şimdi çok dikkat ediyorum yuvarlanmaya başladı artık Allah korusun bebişlerimizi. Bu arada bebeği emeklemeye başlayan var mı? Benimki gitmek istediği yere yuvarlanarak gidiyor hiç emekleneyr niyeti yok :)canim ya ben seni cok iyi anliyorum bende yasadim ayni seyi, annemde kalirken oldu.cekyatta yatiyoduk bizde, sandalye falan da koymustum halbuki ama kendini yukari ittrmis sonrada donüp yüz üstu düstü bende o gun ilk kez gec uyudum baya yrgndum derin uyumusum yani, Allahtan yuumusak dustu.bende agladimesimnolcak okdae diye teselli etti ama kendimi sucladim hep
Canm bence muhallebı yerıne sebze corbası berr. Bunu vernce muhallebıye hiç gerek yok bence. Cunku genelde muhallebı 5 ayda ek besıne başlayan bebişler için verılıyo. Ama yınede aen bilirsin. Yulaf unuda migrosta var cnmArkadaşlar merhaba,biz de 6ayimizi önümüzdeki hafta dolduruyoruz.Dr muhallabiyle ve yoğurtla başlama izi söyledi.daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama pirinç unu KoF gida olarak geçtiği için onun yerine tam yulaf unundan muhallebi yapmak istiyorum fakat marketlerde göremedim tam yulaf unu kullanan var mi nerden bulduğunu yazabilir mi bir de İstanbul anadolu yakasinda memnun olduğunuz Dr ismi verebilecek var mi pirinç unundan muhallebi diyince Dr dan sogudum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?