- 9 Ekim 2014
- 1.145
- 368
- 83
benimkiyuzustunden sirt üstüne donemuyo tam.bide otrurken önune oyuncak koydmmu resmen atliyip üzerine yüzüstü oluyo bi andaŞimdi çok dikkat ediyorum yuvarlanmaya başladı artık Allah korusun bebişlerimizi. Bu arada bebeği emeklemeye başlayan var mı? Benimki gitmek istediği yere yuvarlanarak gidiyor hiç emekleneyr niyeti yok :)
Ayy klavyeduzeltici şapşik yazimi sapsal diye dondurmusss..uyuz seybenimkiyuzustunden sirt üstüne donemuyo tam.bide otrurken önune oyuncak koydmmu resmen atliyip üzerine yüzüstü oluyo bi andaemekleme yok ama bizde deli gibi adim atma var, evi tutmuyoruz baya, ayağa kaldırır kaldırmaz ayak hazır havada hemen şapşal bunlar ya acık tatlılar.kızlar bide hamileyken ebru akel in kitabında olma tüm, oğlunu 7 aylıkken müzik okuluna yazdırdığını söylüyordu.bende bayadır müziğin bebeklerde etkisini görünce netten aklıma geldi.illa okula gitmeye gerek olmadan evde bisiler bizde yapabilirz dedim.biraz araştıriyİM NELER KULLANİYOLAR DİYE DİYEBASLİCAM heemen.sizede fikir olsun diye paylasmak istedim
Canım benim de çok tecrübeli olduğum söylenemez ama naçizane bi kaç fikir vermek isterim. Çilek bebeklerde alerjikizlar bide burdan meyve filesini onermistiniz, ben sevdim valla.ilkinde beceremedik de sonra emmeye basladi meyvelerin suyunu hup diye cekiyo sıpa:) heryeride batiriyo tabi ellemiyorum kendisi yesin diye.son yazilanlari okiyorumda ben gec kaldim baya ek gidaya.cilekle avunuyoruz resmen.kizlar peki gunluk yeme duzeni nasil olcak.sabah ogle vs bildigin yemeye mi baslicaz.hicbi bilgim yok bu konuyla yaaarastrsam ii olcak demi
Yüzüstünden sırt üstüne dönmeye 1 haftafır falan başladı benimki sizinde yakındır dönmeniz :) ilk başlarda ayağa kaldırınca parmak ucuna basıyordu şu an yavaş yavaş tabanıyla basmaya başladı yürüteç falan kullanmıyorumbenimkiyuzustunden sirt üstüne donemuyo tam.bide otrurken önune oyuncak koydmmu resmen atliyip üzerine yüzüstü oluyo bi andaemekleme yok ama bizde deli gibi adim atma var, evi tutmuyoruz baya, ayağa kaldırır kaldırmaz ayak hazır havada hemen şapşal bunlar ya acık tatlılar.kızlar bide hamileyken ebru akel in kitabında olma tüm, oğlunu 7 aylıkken müzik okuluna yazdırdığını söylüyordu.bende bayadır müziğin bebeklerde etkisini görünce netten aklıma geldi.illa okula gitmeye gerek olmadan evde bisiler bizde yapabilirz dedim.biraz araştıriyİM NELER KULLANİYOLAR DİYE DİYEBASLİCAM heemen.sizede fikir olsun diye paylasmak istedim
Müzikli oyuncaklara çok ilgisi var oğlumun şu an genel olarak çıngırak tarzı oyuncakları bi kaç tanede ses çıkaran oyuncağı var. Bazen hikaye falan okuyorym ama abartılı mimiklerle okumazsam pek ilgisini çekmiyorhttp://www.ustunzekalilar.org/hakkmzda/yazarlar/286-bebeklerin-zekasi-nasil-gelistirilir.html
Bunu da biokuyun derim.kizlar bide ne tur oyuncaklariniz var degisik olarak. Cingirak top disinda mesela. Sanki bu konuda eksikmisim gibi hissediyorum.okuma kitaplari falan gorunce venmkiler cokmuvasit ki dedim ya.varmi fikriolan
Bak bilmiyodum hic bunu da ya, yaz meyveleri diye veriyim diyodum hatta 3gün vercekmisin ya alerji icin bide onu kontrol ediyorum yaa,iyji söylemisin canim, bisi olmadi cok sukur.yogurt bende vericem ama hazir diye veremiyorum, dogal süt bi bulsam yogurt da yapcam peynir de ama yojkiiCanım benim de çok tecrübeli olduğum söylenemez ama naçizane bi kaç fikir vermek isterim. Çilek bebeklerde alerji
yapma riski en yüksek besinlerden biri bi süre vermesen iyi olur diye düşünüyorum. Biz hala tam olarak bi düzende değiliz ek gıda konusunda ilk olarak tek öğünle başladım şindi iki öğüne çıkarttım bazen kahvaltı olarak bazen çorba yoğurt vs veriyorum. Arada oyalansın diye fileyle meyve veriyorum. Tabii emzirmeyi hiç ihmal etmiyorum unutmasın diye.
Bebde muzikli yok hic.hikaye okuman cok guzel olms.bnde ebrbekte kitaplar grdm yorumlaarda iyiydi,krr veremedim.bide dedigin gibi abarti mimik ses cok hoslarina gdyo, kocam yeteeeer diyip kaacicak bigun evden hahahaMüzikli oyuncaklara çok ilgisi var oğlumun şu an genel olarak çıngırak tarzı oyuncakları bi kaç tanede ses çıkaran oyuncağı var. Bazen hikaye falan okuyorym ama abartılı mimiklerle okumazsam pek ilgisini çekmiyor
Yurutec yurumeyi geciktiriyomus, bide dikkat ettim ellerinden tutup yurutmekten ziyade ellerimi gogsunde birlestirip öne egimli yuruttummu dengesi daha iyi oluyo.cook yoruluyorum ama napican iste,fisher pricein yurume arkadasim diye oyuncaklarinida simdiden gozume kestrdimYüzüstünden sırt üstüne dönmeye 1 haftafır falan başladı benimki sizinde yakındır dönmeniz :) ilk başlarda ayağa kaldırınca parmak ucuna basıyordu şu an yavaş yavaş tabanıyla basmaya başladı yürüteç falan kullanmıyorum
internetden cocuk sarkilari acip dinlete bilirsin.ben oyle yapiyorum bayiliyo kizim agzi acik dinliyo.simdi kendiside sarkilara cigliklariyla eslik etmeye basladi :) bide piyanomuz var.onunla oynuyo.benim tel.im favorisi:)Bebde muzikli yok hic.hikaye okuman cok guzel olms.bnde ebrbekte kitaplar grdm yorumlaarda iyiydi,krr veremedim.bide dedigin gibi abarti mimik ses cok hoslarina gdyo, kocam yeteeeer diyip kaacicak bigun evden hahaha
doğal yoğurt versen daha iyi olur tabii canım. 3 gün bekleme kuralını bende uyguluyorum.Bak bilmiyodum hic bunu da ya, yaz meyveleri diye veriyim diyodum hatta 3gün vercekmisin ya alerji icin bide onu kontrol ediyorum yaa,iyji söylemisin canim, bisi olmadi cok sukur.yogurt bende vericem ama hazir diye veremiyorum, dogal süt bi bulsam yogurt da yapcam peynir de ama yojkii
ahahah aynen canım sürekli abartılj yüz ifadeleriyle konuşup duruyorumBebde muzikli yok hic.hikaye okuman cok guzel olms.bnde ebrbekte kitaplar grdm yorumlaarda iyiydi,krr veremedim.bide dedigin gibi abarti mimik ses cok hoslarina gdyo, kocam yeteeeer diyip kaacicak bigun evden hahaha
yürüne arkadaşlarını çok beğendim bendw ama eşim daha çok erken diye aldırmadı jaç aylıktan sonra kullanabilir acaba onlarıYurutec yurumeyi geciktiriyomus, bide dikkat ettim ellerinden tutup yurutmekten ziyade ellerimi gogsunde birlestirip öne egimli yuruttummu dengesi daha iyi oluyo.cook yoruluyorum ama napican iste,fisher pricein yurume arkadasim diye oyuncaklarinida simdiden gozume kestrdimise yarar coinsten
Ben netten iyi bi baktim da ek gidaya, program yapsam ii olcak dedim,hem aklimda kalmaz hemde zamanlari önemli ya.ay bide nette yogurdu anne sutunden yapin yapabilirseniz demis,yuhhh dedim yaniidoğal yoğurt versen daha iyi olur tabii canım. 3 gün bekleme kuralını bende uyguluyorum.
ahahah aynen canım sürekli abartılj yüz ifadeleriyle konuşup duruyorum
yürüne arkadaşlarını çok beğendim bendw ama eşim daha çok erken diye aldırmadı jaç aylıktan sonra kullanabilir acaba onları
Düşücek bi mekanizması yok cnm onların ama dediğin gibi ayakta durmaları lazım sanırım 9. Ayı bulur ayağa kalkmaları. Ek gıdayada azar azar başla canım muhakkak çünkü anne sütü gibisi yok Allah korusun bırakmasınlar emmeyi :)Ben netten iyi bi baktim da ek gidaya, program yapsam ii olcak dedim,hem aklimda kalmaz hemde zamanlari önemli ya.ay bide nette yogurdu anne sutunden yapin yapabilirseniz demis,yuhhh dedim yaniiben bi emzirmeyle doyurayimda o eksik kalsin.yurume arkadsi da ayakta kendi durabildigi zaman alinir bence ama sunu dusundum bide agirligi nasil,dayandimi hemen gidiyomu oyleyse direk duserler heralde demi
Bende dinletiylrum,yotubedan..ve gezine gezine oyle vidyolara denk geldimki en son bilincalti muzigi diyebisi buldm.snra arastrdm muziklerin anlayamadgmz mesjlari olabiliyomus.bukadarina da yani bu yorumuma da yuh artik diyebilirsiniz kizlar hakliolarak ama varmis boyle bisyde yani.bunu olumlu olarak lullanabilirmiyiz acavainternetden cocuk sarkilari acip dinlete bilirsin.ben oyle yapiyorum bayiliyo kizim agzi acik dinliyo.simdi kendiside sarkilara cigliklariyla eslik etmeye basladi :) bide piyanomuz var.onunla oynuyo.benim tel.im favorisi:)
Haklisin az baslicam.canim bide yedirirken heryer batiyomu,file verdigimde bizim fena oluyo,şusilikononlukler is gorur mu kiDüşücek bi mekanizması yok cnm onların ama dediğin gibi ayakta durmaları lazım sanırım 9. Ayı bulur ayağa kalkmaları. Ek gıdayada azar azar başla canım muhakkak çünkü anne sütü gibisi yok Allah korusun bırakmasınlar emmeyi :)
Benimkinin eli ayağı hiç rahat durmuyor yemek yerken o yüzden çok batıyor üstü silikon önlükler işe yarayabilir canımHaklisin az baslicam.canim bide yedirirken heryer batiyomu,file verdigimde bizim fena oluyo,şusilikononlukler is gorur mu ki
Canım 1 haftadır falan benim oğlumdada var sanırım sıcaktan oluyor çünkü benim oğlumun kafası çok terliyor. Banyodan önce zeytinyağı ile yumuşatmak gerekiyormuş ven daha denemedim ama kendiliğinden gideceği yok denemeyi düşünüyorumKızlar bugün farkettim kızımın kafasında konak olmuş saçlarından fark etmemişim saçını ilk defa bağlayayım dedim taradığımda fwrk ettim sürekli tarıyorum neden olmuştur ve nasıl geçer
Benim oğlumda 3 aylikken vardı baya gitmedi kizlar banyodan önce saf zeytinyagi sürüp 1 saat bekletip yikayip yumusayinca kalın telli Tarakla taricaksiniz fircayla degil resmen kazicaksiniz ama çok acitmayin sonrada bebe yağı sürün yazık hassas ciltleri ben herseyi denedim baska türlü geçmiyo..Kızlar bugün farkettim kızımın kafasında konak olmuş saçlarından fark etmemişim saçını ilk defa bağlayayım dedim taradığımda fwrk ettim sürekli tarıyorum neden olmuştur ve nasıl geçer
üç gün yiyecek verme işi nedir ben bilmiyorum, özetler misin canımdoğal yoğurt versen daha iyi olur tabii canım. 3 gün bekleme kuralını bende uyguluyorum.
ahahah aynen canım sürekli abartılj yüz ifadeleriyle konuşup duruyorum
yürüne arkadaşlarını çok beğendim bendw ama eşim daha çok erken diye aldırmadı jaç aylıktan sonra kullanabilir acaba onları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?