Bu arada chicconun ikili taragi var 22 liraya onu almıştım fırça olan değil sert uçlu tarakla tariyorum baska türlü geçmiyo bide banyoda iyi durulanmayinca da oluyo bizimki o yüzden olmuştu ağlıyo diye hemen çıkarmıştık..Benim oğlumda 3 aylikken vardı baya gitmedi kizlar banyodan önce saf zeytinyagi sürüp 1 saat bekletip yikayip yumusayinca kalın telli Tarakla taricaksiniz fircayla degil resmen kazicaksiniz ama çok acitmayin sonrada bebe yağı sürün yazık hassas ciltleri ben herseyi denedim baska türlü geçmiyo..
alerji icin yapiliyo.mesela bugun yogurt verdin uc gun sadece yogurt ver basqa sey verme anne sutu haric.eyer alerjisi varsa uc gunde kendini belli eder.(kusma kizariklik kakada mukus kan) uc gunden sonra basqa bisey ver onuda ucgun dene.yeni ne veriyorsak ucgun denemeliyiz.üç gün yiyecek verme işi nedir ben bilmiyorum, özetler misin canım
anladım canım çok sağolalerji icin yapiliyo.mesela bugun yogurt verdin uc gun sadece yogurt ver basqa sey verme anne sutu haric.eyer alerjisi varsa uc gunde kendini belli eder.(kusma kizariklik kakada mukus kan) uc gunden sonra basqa bisey ver onuda ucgun dene.yeni ne veriyorsak ucgun denemeliyiz.
Canım bence gece emmelerını bırakmaları için erken daha. Benimkı bazen ıkı bazen üç saatte bir uyanıyo zaten ama baktım üç aaat uyanmıyo alarm kurıyorum uyandrmadan kıcagıma alıp emzırıyorum. Gun içindede bazen ıkı bazeen 1 aaat arayla 5 dk zor emiyo. Ama cok cok acıkmaynca aglamıyo ben her yarım saatte bır emzırmeyı denıyoum genelde. Buarada dişten dolayı cok zorluyo benı emmek istemıyokızlar bugün işe başladım
yaklaşık beş saat evde yoktum
süt bırakıp çıktım
bebiş içmek istememiş biberondan
kaşıkla da içmek istememiş
zoraki içmiş yani kaç saatte
ne yapayım kızlar bilemedim
siz kaç saatte bir süt veriyorsunuz
geçen bir sağlıkçı misafirimiz vardı
dedi ki: gece süt içirmek için çocuğu kaldırmayın, kendisi uyanırsa içsin, uykudaki büyüme hormonu etkilenir
iki saatte bir emzirme ilk doğduğu zamandı dedi
bizim bebek gün içinde zaten süt içmeye pek istekli olmuyor
siz ne yapıyorsunuz
3 gün aynı yiyeceği verip alerji yapıp yapmadığına bakıyorsun canım. İlk vereceğin her şeyde vunu denemeni tavsiye ederimüç gün yiyecek verme işi nedir ben bilmiyorum, özetler misin canım
Çilek mi? Bence bir an önce vermeyi kesin Çilek hem toprakla temas halinde Hemde birinci alerjen grubun başını çekiyor. Internette kum gibi örnek beslenme tabloları var altı aylık bebek beslenme tablosu yazın çıkıyorkizlar bide burdan meyve filesini onermistiniz, ben sevdim valla.ilkinde beceremedik de sonra emmeye basladi meyvelerin suyunu hup diye cekiyo sıpa:) heryeride batiriyo tabi ellemiyorum kendisi yesin diye.son yazilanlari okiyorumda ben gec kaldim baya ek gidaya.cilekle avunuyoruz resmen.kizlar peki gunluk yeme duzeni nasil olcak.sabah ogle vs bildigin yemeye mi baslicaz.hicbi bilgim yok bu konuyla yaaarastrsam ii olcak demi
Biraktim canim,bisry olmadi Allahtan.cokguzel bi site ve taridler buldum ordan azar vaslicam.kizlar bide emzirmede benimki 2saattebir emme istegi var,ama disarda olsak 3 saate yaklasiyo aglamaz yani,gecede ayni.ellerini uzatarak belli ediyo saatide ayni,vermessem memeyi uyanir zaten henuz kesme sözkonusu degil bizdede.ama hala beraber yatiyoruz.besigi yataga monteleyemedim daha.bakalim oyle olcakmibu aradanehir derin nrrdesiiinnnnnnÇilek mi? Bence bir an önce vermeyi kesin Çilek hem toprakla temas halinde Hemde birinci alerjen grubun başını çekiyor. Internette kum gibi örnek beslenme tabloları var altı aylık bebek beslenme tablosu yazın çıkıyor
Canim bendim heralde baska biri yoksada, bende dun tam alicaktim son anda cazgectim,d&rdan ilk kutuphanem diye seri halinde kucuk kitaplar var onu alicam.8tane 22 tl kucuk kare seklinde ebebektekiler gibi.daha mantikli grlfi hrmfe cin mali diyosunkim yazıştı hatırlamıyorum ama ben de bebek kitaplarına bakım ebebekte
ama oradaki ürünlerin çoğu çin malı, kafam karıştı
Maşallah canım bencede kilosu boyu gayet iyi 10 gün kaldı bizimde 6.ayımızın bitmesine 1 aydır ek gıda veriyorum çok merak ediyorum kilosu ne kadatkadar değişcek...6 AYIMIZ BUGÜN BİTTİ. AŞILARIMIZI OLDUK.
KİLOMUZ 9 KİLO
68 CM
GELİŞİMİ GÜZEL DEDİ EBEMİZ. EK GIDA ZATEN VERİODUK TAVUK VE ET SUYUNA GEÇTİK.
KAHVALTIDA YARIM CEVİZ VERECEĞİZ BİRDE.
SİZİN BEBEİŞLER NASIL?
Kızlar biraz canım sıkkın benim bi komşum var oğlumu her gördüğünde aaa daha emeklemiyor mu aaa ismini söyleyince bakmıyor mu hala vb. yorumlar yapıyor. Onun çocukları 3.ayında şöyleymiş bilmem neymiş. Doğal olarak benimde moralim bozuluyor. Allah aşkına sizin bebişler ismini söyleyince tepki veriyorlar mı
Kızlar biraz canım sıkkın benim bi komşum var oğlumu her gördüğünde aaa daha emeklemiyor mu aaa ismini söyleyince bakmıyor mu hala vb. yorumlar yapıyor. Onun çocukları 3.ayında şöyleymiş bilmem neymiş. Doğal olarak benimde moralim bozuluyor. Allah aşkına sizin bebişler ismini söyleyince tepki veriyorlar mı
Bende goz icin giitim simdi tartildik, 9 olmus, 71 cm, 2atdir tartilmamistik.bizimki cok emiyo ama ya,uykusunda bile baya emiyo.ek gidaya ebenin tarifiyle asla baslamam tuzdan bahsetti resmen.kizlar bide ebeye ilkyardim kursu gibi bisey oluyomu diyesorfum ama yok dedi.keskr devlrt boyle bisey yapsa.iyki su youtub varmis oda olmasa napardik6 AYIMIZ BUGÜN BİTTİ. AŞILARIMIZI OLDUK.
KİLOMUZ 9 KİLO
68 CM
GELİŞİMİ GÜZEL DEDİ EBEMİZ. EK GIDA ZATEN VERİODUK TAVUK VE ET SUYUNA GEÇTİK.
KAHVALTIDA YARIM CEVİZ VERECEĞİZ BİRDE.
SİZİN BEBEİŞLER NASIL?
Canim sen insanlarin soylediklerine cok onem verme yaa, benimki trilaylayliiiiiiii diyorum ozaman bakiyo ve guluyoo kocamanKızlar biraz canım sıkkın benim bi komşum var oğlumu her gördüğünde aaa daha emeklemiyor mu aaa ismini söyleyince bakmıyor mu hala vb. yorumlar yapıyor. Onun çocukları 3.ayında şöyleymiş bilmem neymiş. Doğal olarak benimde moralim bozuluyor. Allah aşkına sizin bebişler ismini söyleyince tepki veriyorlar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?