gurmebebek benim favori sitem kızlar kahvaltı ne veriyorsunuz yazsanıza. Canım benim kız da iki saatte bi emiyor gece bizde aynıyız ama inatla yatağına bırakıyoruz bi saat emiyor gece ara vermeden daldığında hemen yatağına koyuyoz. Üç gün ağlar sonra alışır benimki gibi. Yanımda yatırmaya korkuyorum ben. Halam emzirirken uzanarak Bebeğini boğmuş. Korkuyorum o Yüzden bağırsın çığırsın sonra alışıyorlar emzik zorla vermeye çalışBiraktim canim,bisry olmadi Allahtan.cokguzel bi site ve taridler buldum ordan azar vaslicam.kizlar bide emzirmede benimki 2saattebir emme istegi var,ama disarda olsak 3 saate yaklasiyo aglamaz yani,gecede ayni.ellerini uzatarak belli ediyo saatide ayni,vermessem memeyi uyanir zaten henuz kesme sözkonusu degil bizdede.ama hala beraber yatiyoruz.besigi yataga monteleyemedim daha.bakalim oyle olcakmibu aradanehir derin nrrdesiiinnnnnn
Ayy canım kafana taktığın şeye bak. Hiç almasalar daha çok üzülürsün. Sağolsun benim kvde de elinden geldiğince kıyafet falan alıyor oyuncak almadı daha hiç. Düşünüp bişeyler aldığı için ben çok mutlu oluyorum. Bence sende sevinmelisin. Hatta özellikle onun aldıklarını giydirip fotoğraf çekip onlara gönderiyorum bu sayede onlarda mutlu oluyorBişey daha...
Halasi ve babannesiyle aramiz iyi diil kizimi haftada bi esim goturup gosteriyo 2 saat flan ama surekli oyuncak kiyafet flan alip duruyolar cokda guzel seyler aliyolar ama ben kendim almak istiyorum kizima biseyler onlardan bana sira gelmiyo sinirleniyorum cok biseyde diyemiyorum esimle aram bozulmasin diye bana iyi gelicek bisiler soylemek istermisinizihtiyacim var biraz :)
Bence biraz da iyi Yanından bak bu duruma. Benimkiler ÇÖP almıyor gerekçeleri de ben beğenmezmişim hiç alakası yok çünkü ucuz marka ve pazarlardan da alışveriş yaptığımı bal gibi biliyorlar herkesin hediyesini bugüne kadar yavruma giydirdim asla ayırım yapmadım. Kısacası bence evladına değer veriyorlar. Önemsiyorlar her şeyden önce benimsemişler ki hediyelere boğuyorlar. Sende alırsın annesi Hemde onların aldığının daha daha iyisini. Ben olsam bu durumu artıya çevirip Pahalı ne istiyorsam Yığarım önlerine yani şu şu ihtiyaç nasıl alsak cok ta Pahalı diye diye hallederim. Ne yalan söyleyim kendi kızının çocuğuna alıyorlar benim boynum bükük kalıyor ÇÖP verseler mutlu Olacağım anlar yaşıyorum. Ve yerinde Olmayı isteyen cok insan var bilesin. Sevgiyi kıskanma asıl sevgisizlik yıkıyor insanıBişey daha...
Halasi ve babannesiyle aramiz iyi diil kizimi haftada bi esim goturup gosteriyo 2 saat flan ama surekli oyuncak kiyafet flan alip duruyolar cokda guzel seyler aliyolar ama ben kendim almak istiyorum kizima biseyler onlardan bana sira gelmiyo sinirleniyorum cok biseyde diyemiyorum esimle aram bozulmasin diye bana iyi gelicek bisiler soylemek istermisinizihtiyacim var biraz :)
,,daha mantikli geldi hemde,, yazma cabasindaymisim canim ama olmamiscanım şu koyu kısmı anlamadım ama d&r ye ben de bakayım inşallah
bende sicaga alistirmadim ama gece uzun kollu yatiriyorum yinde,kollarim benim bile usuyo o da usur kesin,bide ter bezi illaki nemleniyo.gunduzde degistirip duruyorum aynen.heleki emerken basi boncuk boncuk.sizinde oyledir heraldebizde havalar cok sicak.kizimi kisakollu badiyle yatiriyorum.kilimayida calistiriyoruz.kizim sicakdan uyuyamiyor.yataginda donmekden bihal oluyo.klimayi acinca rahat uyuyor.kis bebeyi oldugundan sicaga dayanamiyor.kisinda oyle katkat giydirmedim.
ben tuttum.insalla sutum azalmaz.hatta busaban kac zamandan sonra sutum akmis uzerim islak uyandim. Ramazan vereketiyle geldi:))kizlar bide oruc konusu gectimi aranizda napmayi dusunuyosunz.ben sahura kalkmadim ama tutmak geldi icimden.sonra dusununce 2 gun bisey yiyememistim, süt baya tukenmisti.oyuzden vazgectim yine.bu arada annemdeyim ben yineoglumuun ne kadar seveni varmis yaa dedim hehe.neye ugradigini sasirdi bebegim şooook
Ayy canım kafana taktığın şeye bak. Hiç almasalar daha çok üzülürsün. Sağolsun benim kvde de elinden geldiğince kıyafet falan alıyor oyuncak almadı daha hiç. Düşünüp bişeyler aldığı için ben çok mutlu oluyorum. Bence sende sevinmelisin. Hatta özellikle onun aldıklarını giydirip fotoğraf çekip onlara gönderiyorum bu sayede onlarda mutlu oluyor
Şimdiye kadar benimle geçinemeyip simdi kizima boyle ilgi gosteriyo olmalari sinirlerimi bozuyo bunun adi sanirim kiskanclik haklisiniz. Boyle dusunmemem gerektiginin farkindayim aslinda ama kendime engel olamiyorum.Bence biraz da iyi Yanından bak bu duruma. Benimkiler ÇÖP almıyor gerekçeleri de ben beğenmezmişim hiç alakası yok çünkü ucuz marka ve pazarlardan da alışveriş yaptığımı bal gibi biliyorlar herkesin hediyesini bugüne kadar yavruma giydirdim asla ayırım yapmadım. Kısacası bence evladına değer veriyorlar. Önemsiyorlar her şeyden önce benimsemişler ki hediyelere boğuyorlar. Sende alırsın annesi Hemde onların aldığının daha daha iyisini. Ben olsam bu durumu artıya çevirip Pahalı ne istiyorsam Yığarım önlerine yani şu şu ihtiyaç nasıl alsak cok ta Pahalı diye diye hallederim. Ne yalan söyleyim kendi kızının çocuğuna alıyorlar benim boynum bükük kalıyor ÇÖP verseler mutlu Olacağım anlar yaşıyorum. Ve yerinde Olmayı isteyen cok insan var bilesin. Sevgiyi kıskanma asıl sevgisizlik yıkıyor insanı
herkes benzer şeyler yaşıyor onları düşün canımBişey daha...
şu mesajıma cevap yok mu kızlar çok merak ediyorum fikrinizikızlar ben size bir şey soracağım
benim kızım çok terliyor, saat başı ya da iki saatte bir ter bezini değiştiriyorum
özellikle geceleri çok terliyor
kalın giydirmiyorum, yani sadece çıtçıtlı badi ve ter bezi var
sizinki de öyle mi
bir de şort, askılı gibi şeyler giydirmeye çekiniyorum üşütür diye
gündüz neyse de geceleri daha çok üşür diye düşünüyorum
bir de rüzgarlı havada dışarı çıkarmıyorum ama genelde rüzgarlı bu sene
sizler ne yapıyorsunuz
acaba alıştırmak mı lazım
her gün dışarı çıkalım ama genelde rüzgarlı oluyor, öyleyken de mi çıkmamız lazım alışması içinCanım rüzgarlı havalarda bende çıkarmıyordum. Ve 10 dk bile dışarı çıkarsam hemen o gün gazı oluyordu. Doktor alıştırmam gerektiğini her gün dışarı çıkması gerektiğini söyledi şimdi her gün çıkıyoruz tabii öğlen sıcağında değil akşam üstü gibi çıkarıyorum. Terleme konusuna gelince sanırım bütün bebekler aynı benimkide çok terliyor ama ben gece hep uzun kollu ile yatırıyorum üstünü çok açıyor çünkü. Daha çok küçükler üşürler bence.
ben balkon kapısını bile açmaya cesaret edemiyorum aslındabizde havalar cok sicak.kizimi kisakollu badiyle yatiriyorum.kilimayida calistiriyoruz.kizim sicakdan uyuyamiyor.yataginda donmekden bihal oluyo.klimayi acinca rahat uyuyor.kis bebeyi oldugundan sicaga dayanamiyor.kisinda oyle katkat giydirmedim.
O akşam yaptım canım zeytinyağı surdum beklettim bayağı bir taradın dokuldu biraz ertesi gün yine yaptım hem yağlıyken taradın hem banyosunda taradım şimdi kalmadı şukur saçı çok gorememiştim ben o günde saçını bağlamıştım tepeden o zaman gormuştumCanım 1 haftadır falan benim oğlumdada var sanırım sıcaktan oluyor çünkü benim oğlumun kafası çok terliyor. Banyodan önce zeytinyağı ile yumuşatmak gerekiyormuş ven daha denemedim ama kendiliğinden gideceği yok denemeyi düşünüyorum
Bende korkuyorum üşür diye ama doktorum artık kısa giydirip dışarı çıkarmamı istiyor güneşe güneşlide olsa rüzgar oluyordu ama bencede artık biraz alışması lazım yoksa bu sefer hemen hasta ederiz çocukları alışkın olmayıncaher gün dışarı çıkalım ama genelde rüzgarlı oluyor, öyleyken de mi çıkmamız lazım alışması için
ben balkon kapısını bile açmaya cesaret edemiyorum aslında
kapıların altından falan cereyan yapar diye
ozaman geceleri kısa kolluyla yatmaya alışmaları da lazım galibaBende korkuyorum üşür diye ama doktorum artık kısa giydirip dışarı çıkarmamı istiyor güneşe güneşlide olsa rüzgar oluyordu ama bencede artık biraz alışması lazım yoksa bu sefer hemen hasta ederiz çocukları alışkın olmayınca
Ben bu gece uzun kolluyla yatırmıştım pişman oldum çok sıcak çünkü evde sıcak kalkınca hemen kısa kol giydirsim çünkü gece hareket ettiği içinde terliyor bu sefer hasta ederiz eşimde kızıyor çocuğu terletiyorsun diye doktor dediki kendin nasıl rahat ediyorsan onuda öyle duşun kat kat giydirmeyin diyorozaman geceleri kısa kolluyla yatmaya alışmaları da lazım galiba
Ben zaten bu kıyaslamalara kıl oluyorum bizim buralarda var o durum takılma Rabbim in emanetleri onlar bize yarış atımı yavruları mız o önde bu arkada nekdr saçma.Kızlar biraz canım sıkkın benim bi komşum var oğlumu her gördüğünde aaa daha emeklemiyor mu aaa ismini söyleyince bakmıyor mu hala vb. yorumlar yapıyor. Onun çocukları 3.ayında şöyleymiş bilmem neymiş. Doğal olarak benimde moralim bozuluyor. Allah aşkına sizin bebişler ismini söyleyince tepki veriyorlar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?