2014 Aralık Anneleri

Kızlar ben internetten organik gıdalar almak istiyorum pirinç unu yulaf tam tahıllı ürünler vb.ancak bildiğim daha önce kullandığım bi marka yok hangi ürünleri tavsiye edersiniz bilgisi olan yazabilirmi
@makarnalutfen diye bi site var canım ben ordan alışveriş yapmayi düşünüyorum.. instagramda da ayni adda sahibi paylaşımlar yapıyo bi incele istersen hoşuna giderse alırsın.. organik hepsi..

Aynen biraZ daha sabır şimdi hala emme refleksleri var bizimkinin karnını doyuyururum ama elimi ağzına goturur emer elini emer p yüzden biraz anlayana kadar böyle devam eder
Herşeyi emmeye çalışıyor benim afacanda :) ay inşallah yaz sonu rahatlayacağız baya baya büyümüş olacaklar belki uslu bi çocuk olurlarsa dişleri bile çıkar bizi ısırırlar o zamanda

Herşeyi emmeye çalışıyor benim afacanda :) ay inşallah yaz sonu rahatlayacağız baya baya büyümüş olacaklar belki uslu bi çocuk olurlarsa dişleri bile çıkar bizi ısırırlar o zamanda
Ya benimki şimdiden ısırıyor sert damağı bide emerken ısırıp çekiyor bide nasıl canım yanıyor o zaman naparız aynen bu zamanlara gelmek bile buyuyordu gözümüzde bak nasılda geçti

Ya benimki şimdiden ısırıyor sert damağı bide emerken ısırıp çekiyor bide nasıl canım yanıyor o zaman naparız aynen bu zamanlara gelmek bile buyuyordu gözümüzde bak nasılda geçti
Sanırım artık çok yakın diş çıkarmaları. Gerçekten öyle 6 aylık oldular bile maşallah bebeklere :)

canim gunun devaminda nasildi peki, ben tutmadim ve oyle cok sütüm vardiki..tutmasam da idare edermiki acaba diyorum
bugunde tutdum.iki gundur cok kolay oldu.sadece aksama dogru bjraz susuzluk hissetdim.sutumde hic azalma olmadi.aksine biraz arrti gibi.qaliba sahurda ve iftarda sut olsun diye bolca ictiyim sudan kaynakli.

bugunde tutdum.iki gundur cok kolay oldu.sadece aksama dogru bjraz susuzluk hissetdim.sutumde hic azalma olmadi.aksine biraz arrti gibi.qaliba sahurda ve iftarda sut olsun diye bolca ictiyim sudan kaynakli.
ben bugun dolgudan tutamadim yarin insallah tutcam.benim su yaninda bol yemem gerek süt icin.bakalim insallah sen gibi olur da tutarim
Şimdi bende kontrol ettim ama hala yok dişeti çok farklı görünüyor gibi ama anlayamadım
Allah sizi kizlar yaa.aetik cikar yavastan heralde.gülünce cok tatli oluyolar aynen.bide bizimki 2gundur alt disleriyle üst damagini kasiyo acccauip tatli oluyo yaaaaherseyim benim, nasil sevilesi bisey olsun bu kadar.bide bugun ilk defa baskasindayken aglamakli oldu beni görüp uzandi ve ben alinca sustu.ayyyyhh mest oldum

Ahahahah şımartmış senii ben mutfağa gidince benimkide hemen dudak büzüyor. Canım sen artık diş konusunda tecrübelisin bişey soracağım sana benim oğlumun üst sağ ve alt sol köpek dişlerinin yeri kıpkırmızı olmuş durumda şu an. Normalde oralardan çıkmaz diş ama diş belirtisi midir yoksa ağız içi yara gibi bişey midir acaba
Bir de şu var elini ağzına sokup özellikle o bahsettiğim yerlerde tutuyor

ben her emzirmeye kalkışımda ve her uyanınca değiştiriyorum
kan ilacından sonra biraz su veriyorum sadece
bundan sonra suyu artırayım

anladım canım sağol haklısın
ama kolları ve bacakları soğuk olunca üşümüş gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…