@makarnalutfen diye bi site var canım ben ordan alışveriş yapmayi düşünüyorum.. instagramda da ayni adda sahibi paylaşımlar yapıyo bi incele istersen hoşuna giderse alırsın.. organik hepsi..Kızlar ben internetten organik gıdalar almak istiyorum pirinç unu yulaf tam tahıllı ürünler vb.ancak bildiğim daha önce kullandığım bi marka yok hangi ürünleri tavsiye edersiniz bilgisi olan yazabilirmi
Herşeyi emmeye çalışıyor benim afacanda :) ay inşallah yaz sonu rahatlayacağız baya baya büyümüş olacaklar belki uslu bi çocuk olurlarsa dişleri bile çıkar bizi ısırırlar o zamandaAynen biraZ daha sabır şimdi hala emme refleksleri var bizimkinin karnını doyuyururum ama elimi ağzına goturur emer elini emer p yüzden biraz anlayana kadar böyle devam eder
Ya benimki şimdiden ısırıyor sert damağı bide emerken ısırıp çekiyor bide nasıl canım yanıyor o zaman naparız aynen bu zamanlara gelmek bile buyuyordu gözümüzde bak nasılda geçtiHerşeyi emmeye çalışıyor benim afacanda :) ay inşallah yaz sonu rahatlayacağız baya baya büyümüş olacaklar belki uslu bi çocuk olurlarsa dişleri bile çıkar bizi ısırırlar o zamanda
Sanırım artık çok yakın diş çıkarmaları. Gerçekten öyle 6 aylık oldular bile maşallah bebeklere :)Ya benimki şimdiden ısırıyor sert damağı bide emerken ısırıp çekiyor bide nasıl canım yanıyor o zaman naparız aynen bu zamanlara gelmek bile buyuyordu gözümüzde bak nasılda geçti
canim gunun devaminda nasildi peki, ben tutmadim ve oyle cok sütüm vardiki..tutmasam da idare edermiki acaba diyorumben tuttum.insalla sutum azalmaz.hatta busaban kac zamandan sonra sutum akmis uzerim islak uyandim. Ramazan vereketiyle geldi:))
bizim alttakiler kocaman oldu,üstler cikicak gibi.arada isiriyo ve yalicak bisiyim yokkk malesef.Allahtan uzun isirmiyo:))))Sanırım artık çok yakın diş çıkarmaları. Gerçekten öyle 6 aylık oldular bile maşallah bebeklere :)
bugunde tutdum.iki gundur cok kolay oldu.sadece aksama dogru bjraz susuzluk hissetdim.sutumde hic azalma olmadi.aksine biraz arrti gibi.qaliba sahurda ve iftarda sut olsun diye bolca ictiyim sudan kaynakli.canim gunun devaminda nasildi peki, ben tutmadim ve oyle cok sütüm vardiki..tutmasam da idare edermiki acaba diyorum
Bende çok istiyorum yaa eminim çok komik görünüyordur gülünce falanbizim alttakiler kocaman oldu,üstler cikicak gibi.arada isiriyo ve yalicak bisiyim yokkk malesef.Allahtan uzun isirmiyo:))))
Bende uyanır uyanmaz direk dişine bakıyorum ama tık yok:)Bende çok istiyorum yaa eminim çok komik görünüyordur gülünce falan
Şimdi bende kontrol ettim ama hala yok dişeti çok farklı görünüyor gibi ama anlayamadımBende uyanır uyanmaz direk dişine bakıyorum ama tık yok:)
Ne kadar geç çıkarsa o kadar iyi bence acele etmeyinŞimdi bende kontrol ettim ama hala yok dişeti çok farklı görünüyor gibi ama anlayamadım
Haklısın canım da insan heves ediyor işte :)Ne kadar geç çıkarsa o kadar iyi bence acele etmeyin
Tebrik ediyoruz küçük presnsesi canım :) bizim ki koca göbeğinden dolayı hala beceremediKızlar kızım hep bir çaba içerisindeydi ama bugün başardı ayağını ağzına goturmeyi ağzına götürüp emme çalışıyor
Sağol canım çok komik ya daha neler gorcez bakalım yapar oda zamanla bizimki de goturemiyordu bugün başardıTebrik ediyoruz küçük presnsesi canım :) bizim ki koca göbeğinden dolayı hala beceremedi
İnşallah canım daha çok şeyler göreceğiz hayırlısıylaSağol canım çok komik ya daha neler gorcez bakalım yapar oda zamanla bizimki de goturemiyordu bugün başardı
ben bugun dolgudan tutamadim yarin insallah tutcam.benim su yaninda bol yemem gerek süt icin.bakalim insallah sen gibi olur da tutarimbugunde tutdum.iki gundur cok kolay oldu.sadece aksama dogru bjraz susuzluk hissetdim.sutumde hic azalma olmadi.aksine biraz arrti gibi.qaliba sahurda ve iftarda sut olsun diye bolca ictiyim sudan kaynakli.
Allah sizi kizlar yaa.aetik cikar yavastan heralde.gülünce cok tatli oluyolar aynen.bide bizimki 2gundur alt disleriyle üst damagini kasiyo acccauip tatli oluyo yaaaaŞimdi bende kontrol ettim ama hala yok dişeti çok farklı görünüyor gibi ama anlayamadım
Ahahahah şımartmış seniiben bugun dolgudan tutamadim yarin insallah tutcam.benim su yaninda bol yemem gerek süt icin.bakalim insallah sen gibi olur da tutarim
Allah sizi kizlar yaa.aetik cikar yavastan heralde.gülünce cok tatli oluyolar aynen.bide bizimki 2gundur alt disleriyle üst damagini kasiyo acccauip tatli oluyo yaaaaherseyim benim, nasil sevilesi bisey olsun bu kadar.bide bugun ilk defa baskasindayken aglamakli oldu beni görüp uzandi ve ben alinca sustu.ayyyyhh mest oldum
ben her emzirmeye kalkışımda ve her uyanınca değiştiriyorumTerlemesi cok iyi. Yalnız bol Sıvı ver yani su. Yoksa yavrunun su dengesi bozulmasın. Benimki de hiç sıkıntıya gelemiyor bırak Sırtını ayaklarından akıyor ter şıp şıp. Bol emziriyorum ve su veriyorum bazen su İSMEK istemezse keçi yoğurdundan bi tatlı kaşığı suyuna karıştırıyorum bildiğin sulu ayran oluyor lıkır lıkır içiyor. Yoksa Vücudunun elektron dengesi bozulur. Bi de ter bezi her yerimiz bıktım ter bezlerinden bazen gecede dört kez değiştiriyorum ben
anladım canım sağol haklısınBen bu gece uzun kolluyla yatırmıştım pişman oldum çok sıcak çünkü evde sıcak kalkınca hemen kısa kol giydirsim çünkü gece hareket ettiği içinde terliyor bu sefer hasta ederiz eşimde kızıyor çocuğu terletiyorsun diye doktor dediki kendin nasıl rahat ediyorsan onuda öyle duşun kat kat giydirmeyin diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?