2014 Aralık Anneleri

Bende tutmadım oruç şimdi bile akşama doğru çok çok azalıyor sütüm oruç olunca hiç gelmez diye korktum. Zaten 45 kiloyum Geçen senede hamileyim diye tutmamıştım off moralim bozuldu

Bende tutmadım oruç şimdi bile akşama doğru çok çok azalıyor sütüm oruç olunca hiç gelmez diye korktum. Zaten 45 kiloyum Geçen senede hamileyim diye tutmamıştım off moralim bozuldu
Bende tutmuyorum benimde azalıyor bişey yemiyim su içmeyin kızım ağlıyor bu seferde gelmeyince bende suçlu gibi hissediyorum tutamayınca 45 kiloda olmayı nasıl becerdin doğumdan sonra ben hala aynıyım of

Bende tutmuyorum benimde azalıyor bişey yemiyim su içmeyin kızım ağlıyor bu seferde gelmeyince bende suçlu gibi hissediyorum tutamayınca 45 kiloda olmayı nasıl becerdin doğumdan sonra ben hala aynıyım of
Canım zaten toplamda 54le doğuma girdim zaten eve geldiğimde 48 kiloydum doğumdan sonra. Oğlumda kolikti ilk 3 ay doğru düzgün uyumadım bile. Şimdide ne bulsam yiyorum yemekten kalkınca bile doyduğumu hissetmiyorum ama kiloda alamıyorum sanırım emzirmekten kaynaklanıyor

Bende emziriyorum ama yok işte gitmiyor bir türlü dun bir arkadaşım geldi inmiş karnın biraz beni görseydin 40 kilo almıştım ben hamileyken dedi bir insan ya duşunebiliyor musun

Bende emziriyorum ama yok işte gitmiyor bir türlü dun bir arkadaşım geldi inmiş karnın biraz beni görseydin 40 kilo almıştım ben hamileyken dedi bir insan ya duşunebiliyor musun
Sen ne kadar kilo aldın ne kadarını verdin ki canım? Ben geçen ay adet gördüm ondan sonrada çok farketti karnım dümdüz oldu

Sen ne kadar kilo aldın ne kadarını verdin ki canım? Ben geçen ay adet gördüm ondan sonrada çok farketti karnım dümdüz oldu
Ben 15 kilo aldım doğumdan sonra tartılmadım valla ne kadar verdim diye ama hamileliğimden önceki pantolonlarım olmuyor hamile gibiyim hala sanki ben hala adet olmadım ondanda olabilir mi acaba

Ben 15 kilo aldım doğumdan sonra tartılmadım valla ne kadar verdim diye ama hamileliğimden önceki pantolonlarım olmuyor hamile gibiyim hala sanki ben hala adet olmadım ondanda olabilir mi acaba
Bende 12 kilo aldım canım çokta bi fark yok aramızda ama ben adet olduktan sonra resmen karnımın indiğini gördüm şişkinlik yapıyor kesinlikle bu ay hala olmadım

Bende 12 kilo aldım canım çokta bi fark yok aramızda ama ben adet olduktan sonra resmen karnımın indiğini gördüm şişkinlik yapıyor kesinlikle bu ay hala olmadım
O ilk 40 lık zamanda inmişti ama ondan sonra şiştim yine bakalım olunca incekmi

O ilk 40 lık zamanda inmişti ama ondan sonra şiştim yine bakalım olunca incekmi
İner canım iner merak etme tek derdimiz kilo olsun. Bende o kadar istememe rağmen kilo alamıyorum işte. Bırak çocuğum olduğuna evli olmama bile inanmıyorlar. Kızım sen kaçıncı sınıfa gidiyorsun diye soran teyzeler bile var

Hahaha oda bir tuhaf hissettiriyor demi bana geçen bir arkadaş dedi çok kilo almışsın dedi bende dünyanın en güzel şeyini yapmışım olsun oda dedim

Hahaha oda bir tuhaf hissettiriyor demi bana geçen bir arkadaş dedi çok kilo almışsın dedi bende dünyanın en güzel şeyini yapmışım olsun oda dedim
Ayyy muhteşem cevap vermişsin :) inan ki fazla kilo ne kadar sıkıntıysa zayıflıkta en az o kadar sıkıntılı bişey. en azından sağlıklıyız allaha şükür bi rahatsızlığımız yok.
Miniğim hem sana hemde kızlara bi sorum var. Benim oğlum uykusu gelince hep huysuzlaşıyor daha bugüne kadar hiç krndi kendine uyuduğunu görmedim. Özelllikle gündüzleri 1 saat uyutmak için uğraşıyorum sadece yarım saat uyuyor o kadar çok hırçınlaşıyor ki. Sizin bebeklerde böyle mi ne zaman sakin sakin uykuya dalacak bu çocuk

Şimdiye kadar benimle geçinemeyip simdi kizima boyle ilgi gosteriyo olmalari sinirlerimi bozuyo bunun adi sanirim kiskanclik haklisiniz. Boyle dusunmemem gerektiginin farkindayim aslinda ama kendime engel olamiyorum.
Sen neden kendine yoruyorsun ki olayı? Sen gelinlerisin ama senin çocuğun onların torunu yani yüzde ellisi babaya ait. Senden bağımsızca sevmeleri ne kadar güzel. Seni kafaya takıp ya Bebeğini de dışlasalardı hoşuna gider miydi? Yani seninle olan mesafeyi çocuğuna da mı çizsinler? Ya da sen çiz? Ileride bebeğinbüyüdüğünde ufacıkken mi atılsın kin nefret tohumları yüreğine? Yapma bence takılmayacak bi durum tam tersi bana vermesinler Önem ama benim çocuğumu adam yerine koysunlar hele ki hediye birisi birine alıyorsa bu önemsediği anlamına gelir

Kızlar tahıl gurubu ürünleri ni organik almayı düşünüyorum sizce hangi markayı almalıyım hangisi daha güvenilir...offff kafamı n içi zurna gibi bu ek gıda olayı beni benden aldı 1 aydır şunu böle yapıyım bu böyle olsun derken ortada hiç bi düzen yok hala zaten bebeğim hiç bişe yemiyor zamanla herşey yoluna girecek inşllh

Organik diye marka
Organik diye marka var irmiği yatması pirinci muhteşem yalnız cok uzun süre kullanamıyorsun çabuk tüketilmeli. Bi de doğadan yulaf var onu kullanıyorum unu da organik tam buğday öyle işte. Bi de hipp Bisküvi sabah kahvaltılarına arada bi tane karıştırıyorum bi de hipp tam Tahıl yedi karışımı var ona başlıcak gibiyim bi paket aldım.

şu mesajıma cevap yok mu kızlar çok merak ediyorum fikrinizi
Terlemesi cok iyi. Yalnız bol Sıvı ver yani su. Yoksa yavrunun su dengesi bozulmasın. Benimki de hiç sıkıntıya gelemiyor bırak Sırtını ayaklarından akıyor ter şıp şıp. Bol emziriyorum ve su veriyorum bazen su İSMEK istemezse keçi yoğurdundan bi tatlı kaşığı suyuna karıştırıyorum bildiğin sulu ayran oluyor lıkır lıkır içiyor. Yoksa Vücudunun elektron dengesi bozulur. Bi de ter bezi her yerimiz bıktım ter bezlerinden bazen gecede dört kez değiştiriyorum ben

Benimkisi uykusu geldiğinde gözlerini ovuşturuyor mızıranıyor ama kendi kendine oyalanırken uyuya kalıyor bazen bazen ama genelde ya emerek yada beşiğinde sallayarak uyuyor seninki hırçın oluyor derken ne yapıyor

Elleri hep yüzünee oluyor sürekli ağlıyor bütün vüvudunu kasıyor sanki

Elleri hep yüzünee oluyor sürekli ağlıyor bütün vüvudunu kasıyor sanki
Benimkide hiç bişey zevk almıyor oyalanmıyor uykusu gelince eşime diyorum al gezdir ben işimi yapana kadar uyutma diyorum erken daha diyorum eşimin kucağında kafası düşüyor hemen uyuyor ben kaldırıyorum geri uyuyor hemen saçlarını falanda çekiyor bizimki

Hemen hemen aynı belirtiler benim ki sadece kendiliğinden uyumuyor işte. Ya emzireceğim yada sallayacağım

Hemen hemen aynı belirtiler benim ki sadece kendiliğinden uyumuyor işte. Ya emzireceğim yada sallayacağım
Aynen biraZ daha sabır şimdi hala emme refleksleri var bizimkinin karnını doyuyururum ama elimi ağzına goturur emer elini emer p yüzden biraz anlayana kadar böyle devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…