2014 Aralık Anneleri

Slm kızlar mama sandalyesı aldnzmı. Yarın alıcam ama hangısını alsam karar veremedımya.

elini yıkayıp damağında gezdir, anlarsın herhalde

Slm kızlar mama sandalyesı aldnzmı. Yarın alıcam ama hangısını alsam karar veremedımya.
Tabii ki ikea dan aldık en ucuzundan :) yalnız Dr daha erken tek başına oturamaz dedi anca dokuzuncu ayda kullanmaya başlayabilirmişiz. KuTısunda bekliyor sandalye bi de ikea nın ürünleri kanserojen değil tescilli delilli yani Güvenilir.

Kızlar 6. ay kınası yapacak olan var mı aranızda?
Merhaba. Ben 6 ay kınası yaptım. Ramazan ayına denk geldiği için biraz erkene aldım. Başta yapmayacaktım fakat sonra kızım bir kez altı aylık olacak dedim, fikrimi değiştirdim. İyi de yapmışım :) biraz yoruldum ama değdi. Güzel bir anı oldu bizim için :)

kızlar merhabalar.çok uzun zamndır giremiyorum,şöyle bi okudum yazılanları.benim oğluşum 6,5 aylık şu an.ek gıdaya başladık tabisi de,kahvelti,meyve püresi,yoğurt ve de sebze püresi veriyorum.kahvaltıyı her sabah vermiyorum tabi ne yalan söylim,bıkmasın yavrucak diye hem ayrıca anne sütüne de yer kalmıyor hepsini verince.4.ay da çok az kilo almıştı oğluşum 4000 gr sadece.ek gıdaya geçince ıyı kılo aldı maşallah,750 ye çıktı kılomuz.kan ilacına 4,5 aylıkken falan başladık ama damla şeklinde değil.toz şase olarak kullanılan bı ılac onerdi doktorumuz,meyve ve sebze purelerine katıyorum.ne kusna yapıyor ne de tat değişikliği.çok memnunum ondan.onun dışında destekli oturuyor oğlum,mama sandalyesi kesinlikle ikeadan aldım hem de ucuz olanından.herkes şiddetle onu tavsiye etti ve ınanın çok ama çok memnunum.bır aydır kullanıyorum içine minder de aldım tabi küçük diye.çok guzel sarıp sarmalıyor mınderi ve oğlum içinde çok rahat.o orada oyalanırken e işlerimie de yapabılıyorum.son olarak gecen hafta dişleri de çıktı.alt çenede iki tane inci tanemiz var :))) ama gelin bir de bana sorun nasıl çıktı o dişler diye.bı huysuzluk,bi sinir,bi mızmızlık,bi uykusuzluk...diğerlerinde de aynı şeyleri yaşayacaksam allah yardımcımız olsun ne diyim :)) biz de durumlar böyle.allah hepimizin çocuklarına sağlık sıhhat versin inşallah,sağlıcakla kalın...

Hayırlı olsun dişleriniz canım bizim ayın 30 nda 6 olacak benim mama sandalyem var almıştım ben ama daha oturtmaya korkuyorum ona bir zararı olur diye bizimde. Bazı ayda 1 kilo bazen 750 gram alıyordu bende ufak ufak bir çay kaşığı meyve suyu evde sıkılmış öyle veriyorum azar azar arttırmamı soyle sağlık ocağındaki ama kendi doktorumuz 6 ayı beklememizi söyledi ama ben veriyorum o kadar seviniyor ki o kaşığı görünce daha görür görmez ağzını açıyor çok vermiyorum zaten bizde kan damlası kullanıyorum damla halinde bide kızım ayaklarının üstüne basmayı o kadar seviyorki çığlıklar atıyor gülüyor uuu diyor pek yatmayı sevmiyor yürüteç zararlı diyorlar boylede ben yoruluyorum

ben k gıdaya ufak ufak tatırmaya4.5 ayda başlamıştım meyve suyu yoğurt falan vermiştim.faydasını da gördü çünkü en azından ağzında gezdırme olsun,yutkunma olsun bunları öğrendi.şimdi de ufak ufak çiğneme,agzında gezdirme hareketleri yapıyor.benım mama sandalyem normal bı sandalye olsa bende oturtamazdım sanırım,bu tam sarmalıyor mınderi ile ile çok destekliyor.o yuzden ıyı oldu.buyuyunce mınderi çıkarcaz tabi.örümcek zararlı dıyorlar evet ama bı yerde mecbur kalcaz kullanmaya.gundu bı kaç defa beşer dakıka falan koyuyorum ben.kıyamıyorum zaten bıraz buyusun daha zararsız olur sankı orumcek.senın bebekte belli ki ek gıdaya açık,meraklı bişi.oyle olunca doktorlar verin diyor zaten.meyve püresi ve yoğurt dene bakalım.bence sevicek:))

Meyve yoğurt denedim sevdi onları dun az bişey parmak ucumda ezip yumurta sarısı verdim suratını buruşturdu öğğ dedi beğenmedi onu benim mama sandalyem kendinden minderli ama dediğim zararı olur diye korktum

Kızlar mama sandalyesıde oturmayı deteklıyo. Altı aylık oldular artk oturtmann zararı yok. 9 ay demiş dr bir arkadaşa cok gec bence kaslarının guclenmesı lazm. Ben 5.5 aylıkken bırkaç dakıka oturtmayla başladm dr tavsıyrsıyle suan 10 20 dk desteksız oturabılıyo. Tabıkı öne yana düşüyo şimdilik. Mama dandalyesı chicco polly aldm. Cok memnunun kızımda çok sevdi. Ek brsınlerdede tarhana sehrıye yogurt corbalarına başlıcaz artık. Bır kac hafta sonrada kıyma eklıcem. Kahvaltı meyve duzenlı yıyo zaten. Corbalarıda gün aşırı verıyorum hergün vermıyorum.

Benim gittiğim doktorda 5 buçuk aylıkken sırtını yasla yanına yastıklar koy sabah 15 dk akşam 15 dakika dedi artık sırt adelelerinin kuvvetlenmesi lazım demişti dediğin gibi 9 ay çok geç be zararı olabilir ki mama sandalyesinin

Aynen benmkıde oyle demiştı. O 9 ay dıyen dru hemen degıştrsın arkadaş bence. 5.5 desteklı en idealı ki çogu drda mama sandalyesının duzgun oturmayı destekledıgını soyluyo

Alla Aşkın'a vaji de ne? Rumuzunda yazıyor. Altıncı ay kınası da yeni moda. Biz yapmadık yapmayı da düşünmüyorum.

Aaa o yazı duruyor mu hala hiç farkında değilim, evlendiğim zamanlar vajinismustum bu site sayesinde yendim o zamanlar yazmıştım, 6. ay kınası da kayınvalidemlerin tarafında süregelen bir adetmiş onlara göre yeni moda değil yani, kısmet olursa yapıcam

İyi ki yapmışsın o zaman, içinde kalmamış ne güzel, bende yapıcam dişide çıktı kızımın, ben diş buğdayı ve kınayı aynı ayna yapmayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…