Doğu kültürüdür diye biliyorum ya da Göçmenler KINA yakar bebeklerine. Ama Türk adeti değildir.Aaa o yazı duruyor mu hala hiç farkında değilim, evlendiğim zamanlar vajinismustum bu site sayesinde yendim o zamanlar yazmıştım, 6. ay kınası da kayınvalidemlerin tarafında süregelen bir adetmiş onlara göre yeni moda değil yani, kısmet olursa yapıcam
bende diş icin cok yapmak istiyorum, her ne kadar gec olsada üstler cikiyo suan cunku.bebegim ilk kez ateslendi sabah 4e kadar vardi.dis bugdayinin da cok istiyorim da, cok işi var onun ya.yardim edicek kimsem de yok iste.ramazan bide.pratik cozumler bulirsan bana da haber et canimİyi ki yapmışsın o zaman, içinde kalmamış ne güzel, bende yapıcam dişide çıktı kızımın, ben diş buğdayı ve kınayı aynı ayna yapmayı düşünüyorum.
bende katiliyorum valla tembellik yapar kaslarda.bide ben mama sandalyesi almayi dusunurken karar veremedigimden bebek arabasini ayni vasifla kullandm.öylede devam ettik.ileri geri oynatarak en azindan istedigim gibi yemek yiyebiliyorumAynen benmkıde oyle demiştı. O 9 ay dıyen dru hemen degıştrsın arkadaş bence. 5.5 desteklı en idealı ki çogu drda mama sandalyesının duzgun oturmayı destekledıgını soyluyo
ya canim gec kaldim cevabina baya ne durumdasiniz ciktilarmi.kizariklik yapiyo ama o cok kasimaktan, bzimki surekli biseyle kasidimi oluyodu kirmizi ama nadir.bide disleron ciktigi yerde igne deligi gibi bisey oluyo patlamasi o.cikmaya basladimi zaten eline tirtikli tirtikli disi geliyo zatenAhahahah şımartmış seniiben mutfağa gidince benimkide hemen dudak büzüyor. Canım sen artık diş konusunda tecrübelisin bişey soracağım sana benim oğlumun üst sağ ve alt sol köpek dişlerinin yeri kıpkırmızı olmuş durumda şu an. Normalde oralardan çıkmaz diş ama diş belirtisi midir yoksa ağız içi yara gibi bişey midir acaba
Bir de şu var elini ağzına sokup özellikle o bahsettiğim yerlerde tutuyor
Oyy oyy oyy maşallah sübhanallah :) hala çıkmadı canım bizim ve bahsettiğin belirtilerin hiç biri yokEki Görüntüle 1567448
ya canim gec kaldim cevabina baya ne durumdasiniz ciktilarmi.kizariklik yapiyo ama o cok kasimaktan, bzimki surekli biseyle kasidimi oluyodu kirmizi ama nadir.bide disleron ciktigi yerde igne deligi gibi bisey oluyo patlamasi o.cikmaya basladimi zaten eline tirtikli tirtikli disi geliyo zaten
ilk diş alt çenede çıkmıyor mubende diş icin cok yapmak istiyorum, her ne kadar gec olsada üstler cikiyo suan cunku.bebegim ilk kez ateslendi sabah 4e kadar vardi.dis bugdayinin da cok istiyorim da, cok işi var onun ya.yardim edicek kimsem de yok iste.ramazan bide.pratik cozumler bulirsan bana da haber et canim
ya kızlar ben dr a gittiğimde bana soruyor, destekli oturuyor mu diyeBenim gittiğim doktorda 5 buçuk aylıkken sırtını yasla yanına yastıklar koy sabah 15 dk akşam 15 dakika dedi artık sırt adelelerinin kuvvetlenmesi lazım demişti dediğin gibi 9 ay çok geç be zararı olabilir ki mama sandalyesinin
Canım artık her fırsatta oturmaları lazm bence. HEm denge hemde kasların güçlenmesı açısından. Oyun oynarken yere oturt etrafına mınderlerle destek yap düştügünde canı acımasn dıye.benmkı arada öne kapaklanıyo ama böyle boyle ogrenıcekler. Mesela ben koltukta otururken kızımıda oturtuyorum yanıma elinede verıyorum oyıncak oturuyouz beraber. Yada yemek yedrrken mama sandalyesınde oturt oyle yedır. BEnmkı buara oturmuyo. Suyu cok sevıyo en azndan suyunu orda içiriyorum.ya kızlar ben dr a gittiğimde bana soruyor, destekli oturuyor mu diye
başka bir şey söylemiyor
günde 15 dk oturması, sırt kaslarının kuvvetlenmesi falan hiçbir fikrim yok
bana özet geçer misiniz
Bizim doktorumuz artık oturt destekli sırtını daya yanlarına yastık koy sabahları 15 dakika akşamları 15 dakika dedi sırt kaslarının kuvvetlenmesi için dedi biraz bacaklarından tutup oturttu doktor az durdu sonra kut geriye yıkıldı yavrumya kızlar ben dr a gittiğimde bana soruyor, destekli oturuyor mu diye
başka bir şey söylemiyor
günde 15 dk oturması, sırt kaslarının kuvvetlenmesi falan hiçbir fikrim yok
bana özet geçer misiniz
canım benim ya :)Bizim doktorumuz artık oturt destekli sırtını daya yanlarına yastık koy sabahları 15 dakika akşamları 15 dakika dedi sırt kaslarının kuvvetlenmesi için dedi biraz bacaklarından tutup oturttu doktor az durdu sonra kut geriye yıkıldı yavrum
mama sandalyesi almadım henüz, burada okuyunca almak aklıma geliyor birçok şeyi:)Canım artık her fırsatta oturmaları lazm bence. HEm denge hemde kasların güçlenmesı açısından. Oyun oynarken yere oturt etrafına mınderlerle destek yap düştügünde canı acımasn dıye.benmkı arada öne kapaklanıyo ama böyle boyle ogrenıcekler. Mesela ben koltukta otururken kızımıda oturtuyorum yanıma elinede verıyorum oyıncak oturuyouz beraber. Yada yemek yedrrken mama sandalyesınde oturt oyle yedır. BEnmkı buara oturmuyo. Suyu cok sevıyo en azndan suyunu orda içiriyorum.
Bizimki de kaya kaya gidiyor yüz ustu yatırıyorum emekleme çabası var yapamayınca ağlıyor asıl iş bundan sonra başlıyor işteArtık kimseciklerden ses çıkmıyor bebekler büyüdü sorumluluklar arttı :) önceden çok ağlıyor diye sitem ediyordum şimdide koyduğum yerde bulamıyorum diye sitem ediyorumbugünümüze elhamdülillah.. Benim artık yuvarlanarak tv ünitesinin altına giren ve annesinin korkudan aklını kaçırtıp cins cins gülen bi oğlum var :)
Ayy canım onlar felaket tellalı zaten sıkma canını bişey olmamıştır allah ın izniyleKızlar dun kızımın gözüne baktım çizik gibi kan vardı bende tırnağının çizdiğini düşündüm ama ağlama falan yok bugün sağlık ocağına goturdum mikrop kapmasın diye damla verdi beyaz kısmı çizik şeklinde kan vardı bana kornea çizildiyse ömür boyu kalır oda çıplak gözle görülmez dedi moralimi bozdu ben beyaz kısmında gördüm of
Göbeğini kaldırmasına yardım ediyorum 2 kere emekliyor düşüyor hemen daha kolları kaldıramıyor ağırlığını :)Bizimki de kaya kaya gidiyor yüz ustu yatırıyorum emekleme çabası var yapamayınca ağlıyor asıl iş bundan sonra başlıyor işte
Çok tatlılar ya ben ayaklarına üstüne bastırınca çok mutlu oluyor çığlık atıyor doktora sordum yuruteçi daha değil dedi önce desteksiz oturmayı oğrenmesi lazım dedi ben acelemi ediyorum acabaGöbeğini kaldırmasına yardım ediyorum 2 kere emekliyor düşüyor hemen daha kolları kaldıramıyor ağırlığını :)
Canım zahmet olmazsa listenin fotoğrafını gönderebilir misinBugün doktora gittim yemek listesi aldık artık öğün öğün tarifleriyle saatleriyle belirledik herşeyi
Yürüteç almadım bende daha ama geçen gün arkadaşımın oğlunun yürütecine koydum ayakta duruyor ama adımlamıyor hala şimdilik almayı düşünmüyorum bencede daha erkenÇok tatlılar ya ben ayaklarına üstüne bastırınca çok mutlu oluyor çığlık atıyor doktora sordum yuruteçi daha değil dedi önce desteksiz oturmayı oğrenmesi lazım dedi ben acelemi ediyorum acaba
Canım zahmet olmazsa listenin fotoğrafını gönderebilir misinBugün doktora gittim yemek listesi aldık artık öğün öğün tarifleriyle saatleriyle belirledik herşeyi
Ben hala almadım yürüteç daha erken diye düşünüyorum. Arkadaşımın oğlunun yürütecine koydum ayakta duruyor ama adımlamıyor halaÇok tatlılar ya ben ayaklarına üstüne bastırınca çok mutlu oluyor çığlık atıyor doktora sordum yuruteçi daha değil dedi önce desteksiz oturmayı oğrenmesi lazım dedi ben acelemi ediyorum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?