2014 Aralık Anneleri

Doğu kültürüdür diye biliyorum ya da Göçmenler KINA yakar bebeklerine. Ama Türk adeti değildir.

İyi ki yapmışsın o zaman, içinde kalmamış ne güzel, bende yapıcam dişide çıktı kızımın, ben diş buğdayı ve kınayı aynı ayna yapmayı düşünüyorum.
bende diş icin cok yapmak istiyorum, her ne kadar gec olsada üstler cikiyo suan cunku.bebegim ilk kez ateslendi sabah 4e kadar vardi.dis bugdayinin da cok istiyorim da, cok işi var onun ya.yardim edicek kimsem de yok iste.ramazan bide.pratik cozumler bulirsan bana da haber et canim

Aynen benmkıde oyle demiştı. O 9 ay dıyen dru hemen degıştrsın arkadaş bence. 5.5 desteklı en idealı ki çogu drda mama sandalyesının duzgun oturmayı destekledıgını soyluyo
bende katiliyorum valla tembellik yapar kaslarda.bide ben mama sandalyesi almayi dusunurken karar veremedigimden bebek arabasini ayni vasifla kullandm.öylede devam ettik.ileri geri oynatarak en azindan istedigim gibi yemek yiyebiliyorumbebek arabasi sürekli acik bizim.oyun oynatrken ona da oturtup evde gezdiritorum mutlaka simdilik boyle iyi gibi bakalim

ya canim gec kaldim cevabina baya ne durumdasiniz ciktilarmi.kizariklik yapiyo ama o cok kasimaktan, bzimki surekli biseyle kasidimi oluyodu kirmizi ama nadir.bide disleron ciktigi yerde igne deligi gibi bisey oluyo patlamasi o.cikmaya basladimi zaten eline tirtikli tirtikli disi geliyo zaten

Oyy oyy oyy maşallah sübhanallah :) hala çıkmadı canım bizim ve bahsettiğin belirtilerin hiç biri yok

ilk diş alt çenede çıkmıyor mu

ya kızlar ben dr a gittiğimde bana soruyor, destekli oturuyor mu diye
başka bir şey söylemiyor
günde 15 dk oturması, sırt kaslarının kuvvetlenmesi falan hiçbir fikrim yok
bana özet geçer misiniz

başka bir şey söylemiyor
bana özet geçer misiniz
Canım artık her fırsatta oturmaları lazm bence. HEm denge hemde kasların güçlenmesı açısından. Oyun oynarken yere oturt etrafına mınderlerle destek yap düştügünde canı acımasn dıye.benmkı arada öne kapaklanıyo ama böyle boyle ogrenıcekler. Mesela ben koltukta otururken kızımıda oturtuyorum yanıma elinede verıyorum oyıncak oturuyouz beraber. Yada yemek yedrrken mama sandalyesınde oturt oyle yedır. BEnmkı buara oturmuyo. Suyu cok sevıyo en azndan suyunu orda içiriyorum.

başka bir şey söylemiyor
bana özet geçer misiniz
Bizim doktorumuz artık oturt destekli sırtını daya yanlarına yastık koy sabahları 15 dakika akşamları 15 dakika dedi sırt kaslarının kuvvetlenmesi için dedi biraz bacaklarından tutup oturttu doktor az durdu sonra kut geriye yıkıldı yavrum

canım benim ya :)

mama sandalyesi almadım henüz, burada okuyunca almak aklıma geliyor birçok şeyi:)
bizim kız su içmek istemiyor nedense, zorla veriyorum

Artık kimseciklerden ses çıkmıyor bebekler büyüdü sorumluluklar arttı :) önceden çok ağlıyor diye sitem ediyordum şimdide koyduğum yerde bulamıyorum diye sitem ediyorum bugünümüze elhamdülillah.. Benim artık yuvarlanarak tv ünitesinin altına giren ve annesinin korkudan aklını kaçırtıp cins cins gülen bi oğlum var :)

Kızlar dun kızımın gözüne baktım çizik gibi kan vardı bende tırnağının çizdiğini düşündüm ama ağlama falan yok bugün sağlık ocağına goturdum mikrop kapmasın diye damla verdi beyaz kısmı çizik şeklinde kan vardı bana kornea çizildiyse ömür boyu kalır oda çıplak gözle görülmez dedi moralimi bozdu ben beyaz kısmında gördüm of

Bizimki de kaya kaya gidiyor yüz ustu yatırıyorum emekleme çabası var yapamayınca ağlıyor asıl iş bundan sonra başlıyor işte

Ayy canım onlar felaket tellalı zaten sıkma canını bişey olmamıştır allah ın izniyle

Bizimki de kaya kaya gidiyor yüz ustu yatırıyorum emekleme çabası var yapamayınca ağlıyor asıl iş bundan sonra başlıyor işte
Göbeğini kaldırmasına yardım ediyorum 2 kere emekliyor düşüyor hemen daha kolları kaldıramıyor ağırlığını :)

Bugün doktora gittim yemek listesi aldık artık öğün öğün tarifleriyle saatleriyle belirledik herşeyi

Göbeğini kaldırmasına yardım ediyorum 2 kere emekliyor düşüyor hemen daha kolları kaldıramıyor ağırlığını :)
Çok tatlılar ya ben ayaklarına üstüne bastırınca çok mutlu oluyor çığlık atıyor doktora sordum yuruteçi daha değil dedi önce desteksiz oturmayı oğrenmesi lazım dedi ben acelemi ediyorum acaba

Bugün doktora gittim yemek listesi aldık artık öğün öğün tarifleriyle saatleriyle belirledik herşeyi
Canım zahmet olmazsa listenin fotoğrafını gönderebilir misin
Çok tatlılar ya ben ayaklarına üstüne bastırınca çok mutlu oluyor çığlık atıyor doktora sordum yuruteçi daha değil dedi önce desteksiz oturmayı oğrenmesi lazım dedi ben acelemi ediyorum acaba
Yürüteç almadım bende daha ama geçen gün arkadaşımın oğlunun yürütecine koydum ayakta duruyor ama adımlamıyor hala şimdilik almayı düşünmüyorum bencede daha erken

Canım zahmet olmazsa listenin fotoğrafını gönderebilir misin
Ben hala almadım yürüteç daha erken diye düşünüyorum. Arkadaşımın oğlunun yürütecine koydum ayakta duruyor ama adımlamıyor hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…