2014 Aralık Anneleri

Olur mu öyle şey ya ne zahmeti sırtımda taş taşımadım ya helal olsun sen neler yediriyorsun ne kadar yediriyorsun
Yoğurt. Suyla muhallebi yapıyorum genelde şeftali suyu muz püresi kavun veriyorum meyve olarak kavun biraz gaz yapıyor. Yulaf ezmesini haşlayıp pekmezle veriyorum. Kahvaltı için beyaz peynir ve yumurta sarısı ama her gün vermiyorum havalar socak olduğu için. Tarhana çorbası ve sebze çorbası (patates kabak ve havuç kullandım sadece)

Bide doktorumuz dedi ki sebze çorbasını blenderden falan geçirme potur potur olsun çatalla ez dedi yutma refleksini geliştirmemiz lazım dedi
Bende pütürlü vermeye özen gösteriyorum ama genzine kaçırıyor bazen. Canım bi de tavuk suyuyla şehriye çorbası yaptım bi kere yemedi. Pirinçli yoğurt çorbasını da 2 kere falan verdim

Ben sadece kahvaltıyıı ayrı ayrı vericem ya yumurtayı öyle yaptım çok kötü kokuyor yazık ya ayrı ayrı tatsın muzda kabız yapar dikkat et bana verirsende çok verme dedi bide tavuk suyu tavsiye etmiyorlar şimdiki tavuklar şişme olduğu için eti tavsiye ediyor bir dahaki ayda köfte patatese geçicez dedi artık bu aydan sonra tanıdıkları seçer en büyük düşmanlarıda beyaz onlukluler olcak dedi bu son defa sakin muayene etmemiz bir dahaki geldiğinde bu kafa sakin olmayacak artık dedi

Kahvaltıyı bulamaç gibi bende sevmiyorum çok itici görünüyor. Benimki mama kaşığını görünce heyecanlanıyor. Kıpır kıpır bişey yedirene kadar her yer batıyor ne yazık ki. Tavuk sulu çorbayı yemediğine sevindim o zaman akıllı oğlum benim ayy şimdi aklıma geldi benimki sürekli de de de kafamı patlatıyor gün boyu ne zaman anne dicek bu çocuk ya

Moralim çok bozuk yaklaşık 1 haftadır kan damlası kullanmaya başlamıştık oğlumun bütün dengesini alt üst etti. Kabız oldu yavrum. Bu akşam misafirlerim vardı iftarda heralde kalabalıktan rahatsız oldu dedim ama bu saat oldu daha yeni uykuya dalıyor. Akşamdan beri duş aldırdım lavman yaptım bana mısın demiyor vegaferon damla kullanıp aynı sıkıntıyı yaşayan var mı damlayı bi daha kullanmayı düşünmüyorum

Ben bir çok kişiden aynı şeyi duydum canım ama bende olmadı hiç öyle sorun sadece kakası çok kötü kokuyordu fitil falan ver canım bir kereye mahsus bana bir arkadaşım dediki ben onun içinde paraben olduğunu duyunca bıraktım pekmez veriyorum demişti bir yandan pekmez daha mantıklı geldi doğal olarak. Azından üzülme canım daha neler yaşıcaz ne zorluklar gorcez ben düşünüyorum kış geliyor hasta olacak huysuz olacak diş çıkaracak ne yapcam diyorum ben sabırlı ol

Canım ben zaten hemen hemen her gün ev yapımı pekmez veriyordum 2 tatlı kaşığı. Canımdan can gitti o öyle ağlarken. bugün özellikle lifli yiyecekler vereyim bari

Bugün doktora gittim yemek listesi aldık artık öğün öğün tarifleriyle saatleriyle belirledik herşeyi
sağlık ocağında bize de verdiler ama günde iki kereden fazla ek gıda verilmeyecek yazıyor
o zaman peynir, yoğurt, meyve, yumurta, çorbadan seçip seçip vereceğiz öyle mi

maşallah canım :)

selam kızlar herkese günaydın
6 ay aşısını vurdurmaya gittiğimizde bebişin kilosu henüz sekiz olmamıştı ama sekize yakındı
burada sizler 6. ayda 9 kilo olduğunu yazmıştınız bebeklerinizin
dr kilosuna normal diyor ama kafama takıldı
6 aylıkken kilosu bizimki gibi olan var mı acaba, cevaplarsanız çok sevinirim

bir de bizim bebiş bu ara diş çıkarıyor ve günde 3-5 kez kaka yapıyor, genelde de ishal olarak yapıyor
o yüzden olabilir mi
gerçi dediğim gibi dr kilosu normal dedi
bebeği bizim gibi 9 kilonun altında olan varsa bana yazabilir mi

Canim benim bebisim 6 ay 8 gunluk 8 kilo 71 cm doktor kilosu iyi diyor normal bundan sonra az alir diyor takilma bence bebisinide gule gule buyut

Arkadaslar bi sorum olacak ben sezeryanla 6 ay once dogum yaptim bacaklarim ve ayaklarimd acayip sislik var bu sekilde olan varmi bi kadin dogumcuma gideyim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…