2014 Aralık Anneleri

@aşkitotomsu canım gerçi var ya 6.ay aşısı için gittiğimizde sağlık ocağına ebe 67 cm ölçtü boyu. O aşıyı hazırlayana kadar eşimle biz ölçtük 68cmdi çok da ilgili davranmıyorlar açıkcası ben pek güvenmiyorum

çok haklısın, bir kere bize geçen ayki boyun aynısını söylemişti, üzülmüştüm

Merak ettim kızlar bebişleriniz kime benziyor
Bizi eşimle çok benzetiyorlar canım akraba mısınız diye soranlar bile oluyor. O yüzden genelde bebişi ikimizede benzetiyorlar. Ama ben oğlumun dedesine yani kayınpederime benzediğini düşünüyorum. Çok anımsatıyor bence

canm benmkıde aynı kiloda. Fazla kilo iyi bişey degılkı. Ben kiloya takılmıyorum. Saglıklı olsun doysun yeter. Dogum kilosuna gore düşün. Benmkı 3,750 dogdu. Şuan 8,250 Gayet normal yanı hiç dert etme canm.

Benım fıstıgımı kım görse kendını büyütüyosn dıyo. On kişiden onu bana benzetiyo. Bırtek kv ogluna benzetiyo:)))

Hadi ya iyi birbirinizi bulmuşsunuz eşinizle o yüzden sorun olmuyordur kime benzedigi bem hep bana benzesin istedim kızımı ayrıntılara takılmazsak bana benziyor :)

Benım fıstıgımı kım görse kendını büyütüyosn dıyo. On kişiden onu bana benzetiyo. Bırtek kv ogluna benzetiyo:)))
Ahahah kv ne diyorsa tersi doğrudur şaka bi yana daha bizim bebişler kırk kılığa girerler yüz hatları oturunca belli olur kime benzedikleri :)

Hadi ya iyi birbirinizi bulmuşsunuz eşinizle o yüzden sorun olmuyordur kime benzedigi bem hep bana benzesin istedim kızımı ayrıntılara takılmazsak bana benziyor :)
Evet canım ben biraz minyon tipliyim eşimde birax olgun görünür yaş farkımızda var biraz ABİN mi diye soran bile var. Ama bi türlü ben benzetemiyorum işte ikimizi :)

Kızlar bebeğine hiç omlet yediren var mı daha çok mu erken omlet için. Ben sıkıldım artık sanki hep aynı şeyleri yediriyormuşum gibi geliyor değişiklik istiyorum

Kızlar bebeğine hiç omlet yediren var mı daha çok mu erken omlet için. Ben sıkıldım artık sanki hep aynı şeyleri yediriyormuşum gibi geliyor değişiklik istiyorum
Biz yerken ben bir iki kere vermiştim çok sevmişti ama 8 ayda değişecek menü artık doktor bana köfte patatese geçicez dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…