erkekler daha uzun ve kilolu oluyor canım6 aylıkken 67 cmdi canım benim oğlum. Şu an ne kadar hiç bilmiyorum ama yarın ölçer yazarım sana
çok haklısın, bir kere bize geçen ayki boyun aynısını söylemişti, üzülmüştüm@aşkitotomsu canım gerçi var ya 6.ay aşısı için gittiğimizde sağlık ocağına ebe 67 cm ölçtü boyu. O aşıyı hazırlayana kadar eşimle biz ölçtük 68cmdi çok da ilgili davranmıyorlar açıkcası ben pek güvenmiyorum
attığım linke baktın mı30 aralık canım oda ayına göre ortalama değerleri söylemişti bana iyi dedi
Kesinlikle öyle bizede aynısını dediler hatta eşim bu çocuk hiç uzamıyor mu ne biçim ölçüyorlar dediçok haklısın, bir kere bize geçen ayki boyun aynısını söylemişti, üzülmüştüm
Canım ya ben onu beceremedim nerde yanlışlık yapıyorum sonucu göstermiyor bir türlüattığım linke baktın mı
Evet canım kesinlikle fark oluyor erkekle kız arasındaerkekler daha uzun ve kilolu oluyor canım
benimki kız :)
hesaplaya bastıktan sonra aşağı bakCanım ya ben onu beceremedim nerde yanlışlık yapıyorum sonucu göstermiyor bir türlü
Bizi eşimle çok benzetiyorlar canım akraba mısınız diye soranlar bile oluyor. O yüzden genelde bebişi ikimizede benzetiyorlar. Ama ben oğlumun dedesine yani kayınpederime benzediğini düşünüyorum. Çok anımsatıyor benceMerak ettim kızlar bebişleriniz kime benziyor
canm benmkıde aynı kiloda. Fazla kilo iyi bişey degılkı. Ben kiloya takılmıyorum. Saglıklı olsun doysun yeter. Dogum kilosuna gore düşün. Benmkı 3,750 dogdu. Şuan 8,250 Gayet normal yanı hiç dert etme canm.dr tahlil yapınca mikrop yoksa ishal olması sorun değil dedi
yediklerimden olabilirmiş
bebiş 7,5 aylık ve 8 kg. bu konuda okumuştum, bazı aralık bebekleri 6 aylıkken 9 kiloydu
ben de kızımın biraz kilo almasını istiyorum aydaşları gibi, sen ne düşünüyorsun bu konuda
Hadi ya iyi birbirinizi bulmuşsunuz eşinizle o yüzden sorun olmuyordur kime benzedigi bem hep bana benzesin istedim kızımı ayrıntılara takılmazsak bana benziyor :)Bizi eşimle çok benzetiyorlar canım akraba mısınız diye soranlar bile oluyor. O yüzden genelde bebişi ikimizede benzetiyorlar. Ama ben oğlumun dedesine yani kayınpederime benzediğini düşünüyorum. Çok anımsatıyor bence
Ahahah kv ne diyorsa tersi doğrudurBenım fıstıgımı kım görse kendını büyütüyosn dıyo. On kişiden onu bana benzetiyo. Bırtek kv ogluna benzetiyo:)))
Evet canım ben biraz minyon tipliyim eşimde birax olgun görünür yaş farkımızda var biraz ABİN mi diye soran bile var. Ama bi türlü ben benzetemiyorum işte ikimizi :)Hadi ya iyi birbirinizi bulmuşsunuz eşinizle o yüzden sorun olmuyordur kime benzedigi bem hep bana benzesin istedim kızımı ayrıntılara takılmazsak bana benziyor :)
Biz yerken ben bir iki kere vermiştim çok sevmişti ama 8 ayda değişecek menü artık doktor bana köfte patatese geçicez dediKızlar bebeğine hiç omlet yediren var mı daha çok mu erken omlet için. Ben sıkıldım artık sanki hep aynı şeyleri yediriyormuşum gibi geliyor değişiklik istiyorum
Biz yerken bende tattırıyorum cnm ama fazla yerse zararı olur mu işteBiz yerken ben bir iki kere vermiştim çok sevmişti ama 8 ayda değişecek menü artık doktor bana köfte patatese geçicez dedi
Yinede çok verme bence bide 8.ayda artık yayla mercimek çorbası falan geçicez seviniyorum :) sebzeden bende sıkılmıştım :)Biz yerken bende tattırıyorum cnm ama fazla yerse zararı olur mu işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?