2014 Aralık Anneleri

Kızlar bebeğine hiç omlet yediren var mı daha çok mu erken omlet için. Ben sıkıldım artık sanki hep aynı şeyleri yediriyormuşum gibi geliyor değişiklik istiyorum
Ben bayadr yedırıyoum canm. Haşlamadan daha cok sevıyo. BIr gün haşlama bır gun omlet verıyorum. Yeşil sogan domates beyaz peynırlı. Peynır domates hep var sogan yerıne dere otu maydanozla değişyırıyorm her seferınde.elimle ezerek yedırıyorum. Yannda ıhlamır yada evde ne meyve varsa onun suyuyla yedırıyorum

Oh valla ne güzel maşallah bebişine ben daha ıhlamur hiç vermedim nasıl veriyorsun ılık mı

Oh valla ne güzel maşallah bebişine ben daha ıhlamur hiç vermedim nasıl veriyorsun ılık mı
Az kaynatıyorum ılıtınca verıyorum. Bız corbalarada gectık. Hatta dun erişteli yeşil mercımek corbası yedı Bıkaç kaşıkta olsa tadını alıyo işte. Doyumluk dgıl. Ben herşeyı vermeye calışıyorum. Ben ne yesem istıyo artık zaten. Kendımıze yaptıgımdan tuz baharat atmadan ayırıyorum severse yedırıyoum.

Maşallah biz acemiyiz sen tecrübelisin artık ikincide bizde artık daha tecrübeli oluruz

Canım ya cesaretlendirdin beni yarın bende yapayım en iyisi. Ihlamurun tadını sevmedi benim ki. Tatlandırıp mı veriyorsun ıhlamuru

Canım ya cesaretlendirdin beni yarın bende yapayım en iyisi. Ihlamurun tadını sevmedi benim ki. Tatlandırıp mı veriyorsun ıhlamuru
Yok cnm drek verıyorum. Sevmedıyse zorlama meyve suyuyla yedır. Artık ufak degıller bence herşeyın tadına bakmalılar. Yumurta vermedıgım zamanda fırına zeytınyaglı patates dılımlerı attım gecen gun. Oturttm mama sandalyesıne. Yanınada domates dilimledm peynır koydm kafasına gore doktü yedı. Bızımde ilk kendı yeme deneyımı oldu.bugunde evde ne sebze varsa koydm patates havuc ıspanak kabak bırazda bulgur koydm bişiyo. Az ezip onu yedırıcem

Kendisi yemek istiyor ama ben hep kendim yediriyorum. Mama sandalyesi almadık. Kendi yemeklerimizdende bi tutam dahi olsa veriyorum. Şimdiden alışsın herşeye nerdeyse 8 aylık oldular artık. Ben ek gıda konusunda çok tutucu bi anneydim :) ilk 5 ay hiç bişey vermedim su bile. Bu yüzden çok eleştiri aldım. Hala daha tuz şeker kullanmıyorum. Kendi yemeklerimizide daha az tuzlu yaptığım için veriyorum onada

Bizde sebzelerde pek iyi değiliz peynir yumurta meyveler tamam ama yok sebzede ağzını değdiriyor bidahada kilitliyor o ağzını veremiyorum
onlar da hakli aslinda.tatsiz tussuz olmuyo.ama ben oglumu benim gibi sebzeci yapcam insallahdaha dogrusu sebze de seven biri yapmaya calisicam.umarim basarili olurum
bende kullanmiyorum ama eminim cok hoslarina gidiyodur :))
benimki de süpürge, saç kurutma makinesi ve süt sağma makinesinden korkuyor
biriyle tartışınca da korkuyor
çok ağlıyor
eskiden su sesinden korkuyordu
ay benimki hepsini cok seviyo, bitek robottan korkuyo gerci.asil sasrdigim şu kolik bebekleri sakinlestiren muzikle bunlar benzer sesler neden korkuyolar.ben cok yakin zamana kadar ogluma gece uyanmalarinda hep supurge sesi dinlettim, sabaha kadr uyanmadan uyttu tabi benim beynim de delindihatta gundzleri bazen yine yapiyorum uykusu uzun olsun diye..bizde ise yaradi bu ses.uykusu süper.

canim aynen bende cok elestiri aldim.degin gibi su bile vermedim belli bi süre.ama yaptigimiz yanlis bisey degil bence.gecen bayram bizjmle ayni bi bebise resmen annesi icinde noldugu belirsiz markasiz cikolatadan nohut kadar verdi.öyle gario oldumki sanki cocuga zehir veriyo gibi geldi ki bence öyle.bende bugun yumurtaya basladim.sarisindan ceyrek kadar, daha yerdi ama bi alerji durumuna bakalim da.ayrica sebzeye de cok iyi alisti, bugunde bamya yedik.ve koca kase yogurt bitirdiartik bende sebze ne varsa vericem, ama kendimize yaptigimiz yemekten verebiliemiyim bilmiyorum.salcayi hazir kullandigim icin.ev yapimi salca ve kaya tuzu kullanilirsa o da olur aslinda.bizim bi organik köye abone olmamiz lazim olmicak böyleeay heleki tavuk mevzusu;piyasadaki tavuklarla ilgili neler deniyo biliyosunuz.ben hic tavuk yemiyodum o yuzden ama oglum var simdik

halbuki topu topu 1gün girmedim suraya, ne cok konusmusum:)bizimki erken uyudu tabi ondan sardim

Ya canım doğru diyorsun da napalım mecbur yiyoruz tavuğu falan. Organik diye satılan ürünlerde ne kadar güvenilir

Kızlar bebeğim sallanmadan uyumuyor. Bugün eve kurduğumuz salıncağın ipi koptu. Tavsiye edebileceğiniz hamak tarzı salıncak var mı

Bende dinlettim ama şimdi korkuyor çabuk unuttu karnımızda olduklarını sıpalar

dgru diyosun canim.gerci ben bile unuttum hamilelik dönemimi nerdeyse yanigünaydınnnn bu arada sana ve herkesehayirli günler olsun insallah
Sağol canım sana da günaydın bizimki gece 10 kere uyanıyor böyle değildi ya bugün düğünümüz var diye erkende kalktım uykusuzummmm

Sağol canım sana da günaydın bizimki gece 10 kere uyanıyor böyle değildi ya bugün düğünümüz var diye erkende kalktım uykusuzummmm
dugünmüüilk mi gidiceksinz canim.biz gecen gittik bidaha gitmem dedim.cocukla zor oluyo,bizim araba falan olmadigindan kisada duramamistik.bide canim dikkat et, kalabalikta cocugun agzina herkes bisey vermeye calisiyo, bi amcamiz brnim cok pimpirikli oldguma inandgi icin bezelye vermeye calisti.Allah korudu bisey olmadi, bogazinda durdu kustu falan.dikkat et

Düğünde değil nikah ya gitmesem olmaz çünkü evlenen kaynım kız kaçtı geldi çok komik bişey diyeyim bak size 1 aydır burda doktora gitmiş kadın doğuma çocugum olmuyor diye kafayımı yedin sen dedim ne kadar oldu daha geleli hemen gidiyorsun dedim hemen oluyor sanıyor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…