2014 Aralık Anneleri

Kızlar ne olur yardımcı olun bana çok korkuyorum kızımın karnında hafif beyaz leke fark ettim bunun vitiligo olmasından korkuyorum çoğalmasından korkuyorum ağlıyorum inanınki
canim ya sakin ol bi cok panik olmusun heralde.bi dra kesin gitseydin.insallah ciddi bisey yoktur haber ver burayada.

Kızlar ne olur yardımcı olun bana çok korkuyorum kızımın karnında hafif beyaz leke fark ettim bunun vitiligo olmasından korkuyorum çoğalmasından korkuyorum ağlıyorum inanınki
canim gecmis olsun.naptin dicem de dr a gtmisin kasim annelerinden okudum.insallah gecer.bizde oglusumla yine parktan geldik uyudu hemen.simdi bi yemege saldiriyim.bide burdakilerin hepsi cidden kasim annelerine gtmsler.burasj cok issizzzzz

canim gecmis olsun.naptin dicem de dr a gtmisin kasim annelerinden okudum.insallah gecer.bizde oglusumla yine parktan geldik uyudu hemen.simdi bi yemege saldiriyim.bide burdakilerin hepsi cidden kasim annelerine gtmsler.burasj cok issizzzzz
Sorma aralık annesiyiz biz demi :) içim rahatladı ya kollarını gosterdim bide işte krem verdi çok sevdi kızımı bırak git annesi sen bunu diyor altını bile bezledi adam çok özlemişim böyle şeyleri diyor :) çok panik yaptım sorma korktum napim çok küçük daha nasıl sarıldım ağladım kızıma görsen bize olsun ona bişey olmasın diye

haklisin insan engel olamiyo.inlara bisi olmasin dedigin gibi Allaha korusun.bizde kaza atlattik kasla goz arasinda yaa.nasil ruzgar cikti 2dakidakapilar carpti ve camasirlik devrilmis duruklenmis.benimde icim rahat oglum yerdr yatiyo dusmez diye.bi sefer nerdeyse camasrlik gelcekmis ustune yaa.Allah korumus valla.offf icim daralfi, tum riskleri dusunmek mumkun diil galiba

Canm ıkı ay ishal olması normal degıl gıbı. Drum demişti bır ıkıden bişey olmaz ama süreklı olursa tekrar mutlaka getr dedı. Ama mukus kan yoksa bişey yoktur. İshaldende zayflamş olabilir. Aman saglıklı olsunlarda zayıf olsunlar. Cok hareketlıler azcık alsalar bıle yeter kuzucuklara. Sıcakta bız zor uyuyoruz bebişlerde haklı hem diş hem sıcak. Buarada kaç kilo cnm sennkı

Çok kötü ya valla Allah korumuş aynen tüm riskleri düşünmek lazım annemi şimdi çok daha iyi anlıyorum eşim eve gelince dedimki ben kızımı evlendirmem veremem kimseye dedim :)

Çok kötü ya valla Allah korumuş aynen tüm riskleri düşünmek lazım annemi şimdi çok daha iyi anlıyorum eşim eve gelince dedimki ben kızımı evlendirmem veremem kimseye dedim :)
ya hakkaten napicaz biz.bende simdiden dusunuyorum, bende veremicem galiba oglumu:))) ayyy annelerimiz neler cekiyomus yaa.bende artik baska.bi pencereden bakiyorum anneme.zor bisey ama cok sükür anneligi tadabildik.Allah mahcup etmesin insallah hic

Miniğim çok geçmiş olsun. Geleceğin kaynanaları fena valla acıyın biraz gelinlere damatlara onlar hep mutlu huzurlu sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil. Bu arada gerçekten hepiniz kasım annelerine gittiniz buralar sessiz kimsesiz kaldı bi ben gidemedim kasım annelerine..

Evet çok şukur iyi ki anne olmuşuz ben istemiyordum bile hala çocuk kaza bu :) ama şimdi diyorum ki iyi ki olmuş kızım

Sağol canım o zaman gelsin bakarız şimdi duşunuyorumda veremem kimseye gibi geliyor hep hayal kuruyorum genç kız olduğunu babasıyla bize yemek hazırladıgını onunla gezmelere gittigimizi falan hayal ediyorum inşallah yuce rabbim bize o gunleride gösterir senin bebiş nasıl bu arada emekliyormu

Ayy inşallah canım hayırlısıyla görürüz inşallah o günleri. Büyüdükleri zamanda mürvetlerini çocuklarını görmek isteriz şimdi kimseyle paylaşamasakta :) biz deli gibi sürünüyoruz komandolar gibi aynı oğluş yavaş yavaş ek gıda düzenimizide oturttuk sayılır tek derdimiz uyku. Resmen uyumamak için savaş veriyor gözünden uyku aksada. Aralık annelerinde diş çıkarmayan sadece ikimizin bebişi kalmıştı sanırım sizin çıktı mı dişiniz bizde hala yok

Yok canım bizim dişimizde geçen hafta doktorda baktı belirtiside yok daha ne kadar geç çıkarırsa o kadar iyi dedi 1 yaşına kadar zamanı var dedi çabuk çürümez dedi geç çıkan diş bizimkise surune surune gidiyor hele gözüne bişey kestirdiyse ona ulaşıcam diye donuyorum bakıyorum yerde yok bizimki koltugun arasına girmiş demin orda oyuncak vardı onunla oynuyormuş

yok valla ben sadece son sayfadan baktim geri döndümmbizde oglusumla ögle uykusu yapiyoruz simdik;kahvalti yaptik.peynir ve 1 dilim salatalik ici.peyniri guzel yiyo.salatalik da biraz bocalama var hala.ama kucucuk verince o da tamam :) yumurtaya baslamayi dusunuyorum artik.simdi ögle yemegi var.bu arada sebze püresine 2 gndur sarimsak kattim.agzi buram buram kokuyopüreyi artik reddetmiyo ögurüyodu ama alisma sureci normalmis onu anladimgeriden gidiyorum biraz ama olur yavas yavas hepsi insallaah

Bizde sebzelerde pek iyi değiliz peynir yumurta meyveler tamam ama yok sebzede ağzını değdiriyor bidahada kilitliyor o ağzını veremiyorum

Aynı canım. Bir de sürekli benimle olduğundan sanırım tuvalete bile gitsem hemen arkamdan ağlıyor. Yürüteçle arkamdan gelmeye çalışıyor :)

Olsun canım yavaş yavaş herşeyin tadına alışacak öyle öyle napalım biraz acemilik çekiyoruz :)

Aynı canım. Bir de sürekli benimle olduğundan sanırım tuvalete bile gitsem hemen arkamdan ağlıyor. Yürüteçle arkamdan gelmeye çalışıyor :)
Bizimki oyun oynarken bak hemen oyuncaklarını elinden bırakıyor kollarını açıyor ıııı diyor ayağa kalksakta öyle o yüzden yemek falan yerken ona hiç bakmıyoruz oynasın diye ya biz yürüteçe hiç bindirmedik yürüteç almadık bile tavsiye etmediler ama heveslenmiyoda değilim hani

Ben hiç istemiyordum yürüteç kesinlikle kullanmam diyordum. Ama çok büyük bi nimetmiş çok faydasını gördüm :) zamanında bizi bindirdikleri yürüteçler daha kötüymüş allaha şükür bi sıkıntımız yok. Şimdiki yürüteçler çok konforlu

9.ayda diyor doktor ondan sonrada yurur dedim ne gerek var ama çok istiyorum yuruteç çok güzel yurureçler var ya

9.ayda diyor doktor ondan sonrada yurur dedim ne gerek var ama çok istiyorum yuruteç çok güzel yurureçler var ya
Aynı cümleler ben ve doktorumuz arasındada geçti canım ben yarım saatten fazla bindirmiyorum zaten yani 2-3 saatte bir yarım saat bindiriyorum. Ocağa bi yemek koyana kadar yada makineye çamaşır bulaşık koyana kafar falan işim olduğu zamanlarda yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…