- 31 Mart 2012
- 10.869
- 7.485
- 448
dr tahlil yapınca mikrop yoksa ishal olması sorun değil dediCanm ıkı ay ishal olması normal degıl gıbı. Drum demişti bır ıkıden bişey olmaz ama süreklı olursa tekrar mutlaka getr dedı. Ama mukus kan yoksa bişey yoktur. İshaldende zayflamş olabilir. Aman saglıklı olsunlarda zayıf olsunlar. Cok hareketlıler azcık alsalar bıle yeter kuzucuklara. Sıcakta bız zor uyuyoruz bebişlerde haklı hem diş hem sıcak. Buarada kaç kilo cnm sennkı
benden daha geride olamazsın canımyok valla ben sadece son sayfadan baktim geri döndümmbizde oglusumla ögle uykusu yapiyoruz simdik;kahvalti yaptik.peynir ve 1 dilim salatalik ici.peyniri guzel yiyo.salatalik da biraz bocalama var hala.ama kucucuk verince o da tamam :) yumurtaya baslamayi dusunuyorum artik.simdi ögle yemegi var.bu arada sebze püresine 2 gndur sarimsak kattim.agzi buram buram kokuyo püreyi artik reddetmiyo ögurüyodu ama alisma sureci normalmis onu anladim geriden gidiyorum biraz ama olur yavas yavas hepsi insallaah
Evet bende anca uyuduğu zaman yapıyorum sadece süpürge açamıyorum ondan korkuyor onuda eşim gelince yapıyorum şimdi sessiz olanlarından almayı düşünüyorumAynı cümleler ben ve doktorumuz arasındada geçticanım ben yarım saatten fazla bindirmiyorum zaten yani 2-3 saatte bir yarım saat bindiriyorum. Ocağa bi yemek koyana kadar yada makineye çamaşır bulaşık koyana kafar falan işim olduğu zamanlarda yani
benimki de süpürge, saç kurutma makinesi ve süt sağma makinesinden korkuyorEvet bende anca uyuduğu zaman yapıyorum sadece süpürge açamıyorum ondan korkuyor onuda eşim gelince yapıyorum şimdi sessiz olanlarından almayı düşünüyorum
Benimkide korkuyordu su sesinden alıştı şimdi banyoda yıkıyorum ya alıştı sadece o fiskiyeden çok korkuyor :) babasıda diyor kızım herşeyden korkma böyle anan gibi diyor :)benimki de süpürge, saç kurutma makinesi ve süt sağma makinesinden korkuyor
biriyle tartışınca da korkuyor
çok ağlıyor
eskiden su sesinden korkuyordu
bizimki de alıştı şimdi su sesineBenimkide korkuyordu su sesinden alıştı şimdi banyoda yıkıyorum ya alıştı sadece o fiskiyeden çok korkuyor :) babasıda diyor kızım herşeyden korkma böyle anan gibi diyor :)
Ben alıştırdım süpürge sesine ben evi süpürürken o da peşimde geziyor hatta viledaya bayılıyorEvet bende anca uyuduğu zaman yapıyorum sadece süpürge açamıyorum ondan korkuyor onuda eşim gelince yapıyorum şimdi sessiz olanlarından almayı düşünüyorum
Canım artık bebişler ayda 200-300 gr ancak alır fazla alamazlar. Biz bu ay gitmedik kontrole o yüzden bebeğim kaç kilo bilmiyorum ama kilodan çok boy önemli zaten. Boyu kaç bebeğindr tahlil yapınca mikrop yoksa ishal olması sorun değil dedi
yediklerimden olabilirmiş
bebiş 7,5 aylık ve 8 kg. bu konuda okumuştum, bazı aralık bebekleri 6 aylıkken 9 kiloydu
ben de kızımın biraz kilo almasını istiyorum aydaşları gibi, sen ne düşünüyorsun bu konuda
onu bilmiyorum canım biz de bu ay sağlık ocağına gitmedikCanım artık bebişler ayda 200-300 gr ancak alır fazla alamazlar. Biz bu ay gitmedik kontrole o yüzden bebeğim kaç kilo bilmiyorum ama kilodan çok boy önemli zaten. Boyu kaç bebeğin
peki bu ayda ortalama boy ne olmalıCanım artık bebişler ayda 200-300 gr ancak alır fazla alamazlar. Biz bu ay gitmedik kontrole o yüzden bebeğim kaç kilo bilmiyorum ama kilodan çok boy önemli zaten. Boyu kaç bebeğin
Benimki üst üste çok uyanıyor sıcaktan diye tahmin ediyorumkızlar ben akşamları kızımı yatırıyorum
uyuduktan sonra sık sık uyanıp ağlıyor
o kadar kısa sürede açılık ağlaması da olamaz
siz de böyle bir şey var mı
Bizimkisi 68 cm dr.normal dedi iyi dedipeki bu ayda ortalama boy ne olmalı
olabilir benim de tahminim oBenimki üst üste çok uyanıyor sıcaktan diye tahmin ediyorum
Ben temmuzun 27 nde gittim hastaneye 7790 çıktı 300 gram almış bir ayda gayet iyi ayına göre kilosu dediCanım artık bebişler ayda 200-300 gr ancak alır fazla alamazlar. Biz bu ay gitmedik kontrole o yüzden bebeğim kaç kilo bilmiyorum ama kilodan çok boy önemli zaten. Boyu kaç bebeğin
persentil tablosunda değerler düşük çıkınca ister istemez insan sıkılıyor ama Allah büyük sıkıntı vermesin kimseyeBizimkisi 68 cm dr.normal dedi iyi dedi
Allah Allah, gurmebebekten bakmıştım galibaBen temmuzun 27 nde gittim hastaneye 7790 çıktı 300 gram almış bir ayda gayet iyi ayına göre kilosu dedi
http://www.gurmebebek.com/persentil-hesapla-45#Ben temmuzun 27 nde gittim hastaneye 7790 çıktı 300 gram almış bir ayda gayet iyi ayına göre kilosu dedi
30 aralık canım oda ayına göre ortalama değerleri söylemişti bana iyi dediAllah Allah, gurmebebekten bakmıştım galiba
orada hesaplamıştım persentil değerlerini, bana düşük gibi geldi
seninki ayın kaçında doğdu canım
6 aylıkken 67 cmdi canım benim oğlum. Şu an ne kadar hiç bilmiyorum ama yarın ölçer yazarım sanapeki bu ayda ortalama boy ne olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?