2014 Aralık Anneleri

dr tahlil yapınca mikrop yoksa ishal olması sorun değil dedi
yediklerimden olabilirmiş
bebiş 7,5 aylık ve 8 kg. bu konuda okumuştum, bazı aralık bebekleri 6 aylıkken 9 kiloydu
ben de kızımın biraz kilo almasını istiyorum aydaşları gibi, sen ne düşünüyorsun bu konuda

benden daha geride olamazsın canım
hala peynir yumurta yoğurt
üstelik yerse

Evet bende anca uyuduğu zaman yapıyorum sadece süpürge açamıyorum ondan korkuyor onuda eşim gelince yapıyorum şimdi sessiz olanlarından almayı düşünüyorum

Evet bende anca uyuduğu zaman yapıyorum sadece süpürge açamıyorum ondan korkuyor onuda eşim gelince yapıyorum şimdi sessiz olanlarından almayı düşünüyorum
benimki de süpürge, saç kurutma makinesi ve süt sağma makinesinden korkuyor
biriyle tartışınca da korkuyor
çok ağlıyor
eskiden su sesinden korkuyordu

benimki de süpürge, saç kurutma makinesi ve süt sağma makinesinden korkuyor
biriyle tartışınca da korkuyor
çok ağlıyor
eskiden su sesinden korkuyordu
Benimkide korkuyordu su sesinden alıştı şimdi banyoda yıkıyorum ya alıştı sadece o fiskiyeden çok korkuyor :) babasıda diyor kızım herşeyden korkma böyle anan gibi diyor :)

Benimkide korkuyordu su sesinden alıştı şimdi banyoda yıkıyorum ya alıştı sadece o fiskiyeden çok korkuyor :) babasıda diyor kızım herşeyden korkma böyle anan gibi diyor :)
bizimki de alıştı şimdi su sesine
geçen gün arabanın içindeyken arabayı hortumla suladılar
çok korktu çok ağladı

kızlar ben akşamları kızımı yatırıyorum
uyuduktan sonra sık sık uyanıp ağlıyor
o kadar kısa sürede açılık ağlaması da olamaz
siz de böyle bir şey var mı

Ben alıştırdım süpürge sesine ben evi süpürürken o da peşimde geziyor hatta viledaya bayılıyor

Canım artık bebişler ayda 200-300 gr ancak alır fazla alamazlar. Biz bu ay gitmedik kontrole o yüzden bebeğim kaç kilo bilmiyorum ama kilodan çok boy önemli zaten. Boyu kaç bebeğin

Canım artık bebişler ayda 200-300 gr ancak alır fazla alamazlar. Biz bu ay gitmedik kontrole o yüzden bebeğim kaç kilo bilmiyorum ama kilodan çok boy önemli zaten. Boyu kaç bebeğin
onu bilmiyorum canım biz de bu ay sağlık ocağına gitmedik
kiloyu evde kendim ölçüyorum :)

Ben temmuzun 27 nde gittim hastaneye 7790 çıktı 300 gram almış bir ayda gayet iyi ayına göre kilosu dedi

Ben temmuzun 27 nde gittim hastaneye 7790 çıktı 300 gram almış bir ayda gayet iyi ayına göre kilosu dedi
Allah Allah, gurmebebekten bakmıştım galiba
orada hesaplamıştım persentil değerlerini, bana düşük gibi geldi
seninki ayın kaçında doğdu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…