Ahahahaha o olayı çok yanlış anlamışDüğünde değil nikah ya gitmesem olmaz çünkü evlenen kaynım kız kaçtı geldi çok komik bişey diyeyim bak size 1 aydır burda doktora gitmiş kadın doğuma çocugum olmuyor diye kafayımı yedin sen dedim ne kadar oldu daha geleli hemen gidiyorsun dedim hemen oluyor sanıyor galiba
nikahsa daha iyi,gitmemek olmuyo zatende, az durmak makbul heralde davullu zurnalilarda :) canim kiz kucukmu, ya bilmiyodur dedigin gibi yada cok cocuk istiyo herade.sana elti geldi yani.hadi hayirli olsun.yakin zmanda da yavruna bi arkadas da gelebilir :)Düğünde değil nikah ya gitmesem olmaz çünkü evlenen kaynım kız kaçtı geldi çok komik bişey diyeyim bak size 1 aydır burda doktora gitmiş kadın doğuma çocugum olmuyor diye kafayımı yedin sen dedim ne kadar oldu daha geleli hemen gidiyorsun dedim hemen oluyor sanıyor galiba
sonradan korkmaya başladı zaten canım, hayırlısı inşallahonlar da hakli aslinda.tatsiz tussuz olmuyo.ama ben oglumu benim gibi sebzeci yapcam insallahdaha dogrusu sebze de seven biri yapmaya calisicam.umarim basarili olurum
bende kullanmiyorum ama eminim cok hoslarina gidiyodur :))
ay benimki hepsini cok seviyo, bitek robottan korkuyo gerci.asil sasrdigim şu kolik bebekleri sakinlestiren muzikle bunlar benzer sesler neden korkuyolar.ben cok yakin zamana kadar ogluma gece uyanmalarinda hep supurge sesi dinlettim, sabaha kadr uyanmadan uyttu tabi benim beynim de delindihatta gundzleri bazen yine yapiyorum uykusu uzun olsun diye..bizde ise yaradi bu ses.uykusu süper.
çok haklısıncanm benmkıde aynı kiloda. Fazla kilo iyi bişey degılkı. Ben kiloya takılmıyorum. Saglıklı olsun doysun yeter. Dogum kilosuna gore düşün. Benmkı 3,750 dogdu. Şuan 8,250 Gayet normal yanı hiç dert etme canm.
zu ha ha ha :)Benım fıstıgımı kım görse kendını büyütüyosn dıyo. On kişiden onu bana benzetiyo. Bırtek kv ogluna benzetiyo:)))
ben burada omlet yediren birini okumuştumKızlar bebeğine hiç omlet yediren var mı daha çok mu erken omlet için. Ben sıkıldım artık sanki hep aynı şeyleri yediriyormuşum gibi geliyor değişiklik istiyorum
yaz aylarında belki fazla gelirBiz yerken bende tattırıyorum cnm ama fazla yerse zararı olur mu işte
canım menünü bana yazar mısınYinede çok verme bence bide 8.ayda artık yayla mercimek çorbası falan geçicez seviniyorum :) sebzeden bende sıkılmıştım :)
ben kışın balgamı varken ıhlamur veriyordum birkaç kaşık, iyi geldi elhamdülillahOh valla ne güzel maşallah bebişine ben daha ıhlamur hiç vermedim nasıl veriyorsun ılık mı
Yumurta her zaman vermiyorum peynir veriyorum meyvenin suyunu veriyorum öğlen sebze çorbası arada meyve püresi veriyorum akşama yoğurt veriyorum canım sebze çorbası yiyince 5-6 kaşıktan sonra oğğğ diyorcanım menünü bana yazar mısın
ben çok yetersiz ek gıda veriyorum galiba
sabah yumurta peynir
ikindiye yoğurt
sen dikkat ediyorsan biraz bilgi alayım senden
ben burada omlet yediren birini okumuştum
ben bazen sahanda yumurta yerken ağzına çok az veriyorum
Şimdi fazla gelir diye yumırtayı 2-3günde bir veriyorum zaten. Imlet yaptım canım ama pek beğenmedi gibi fazla yemediyaz aylarında belki fazla gelir
ay canim yok, sac kurutma makinsinin sesini kaydetmistim.sonradan korkmaya başladı zaten canım, hayırlısı inşallah
gece süpürge açabildiğine göre rahatsız olan komşun yok :)
sonradan korkmaya başladı zaten canım, hayırlısı inşallah
gece süpürge açabildiğine göre rahatsız olan komşun yok :)
öyle desene :)ay canim yok, sac kurutma makinsinin sesini telefna kaydetmistim tekrr tkrr aciyodm.öyle yaniii
yemek, muhallebi falan yok muYumurta her zaman vermiyorum peynir veriyorum meyvenin suyunu veriyorum öğlen sebze çorbası arada meyve püresi veriyorum akşama yoğurt veriyorum canım sebze çorbası yiyince 5-6 kaşıktan sonra oğğğ diyor
Canm benimkının sabah uyanma saatıne gore degışiyo. Sah 7 gbı uyanırsa 10 da uyuyo bır saate yakın. Sonra 3 gbı uyuyo en sonda en gec akşam 9 da uyuyo.selam kızlar
öğleden sonra bebişlerinizin sabit bir uyku düzeni var mı
kızım uykusu gelirse yarım saat uyuyor
o da saati belli değil yani
belli bir saatte belli bir süre uyutmamız mı gerekiyor
Yok canım muhallebide arada veriyorum ama yemek suyu bir kaç kere verdim o kadaryemek, muhallebi falan yok mu
tamam canım sağolYok canım muhallebide arada veriyorum ama yemek suyu bir kaç kere verdim o kadar
yani illa ki uyutmak mı lazımCanm benimkının sabah uyanma saatıne gore degışiyo. Sah 7 gbı uyanırsa 10 da uyuyo bır saate yakın. Sonra 3 gbı uyuyo en sonda en gec akşam 9 da uyuyo.
Sabah 9 10 gbı uyanırsa 1 gbı uyuyo ozaman 2 saate yakın uyuyo. Dahadaa akşam uykusuna kadar uyumuyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?