2014 Aralık Anneleri

Ahahahaha o olayı çok yanlış anlamış benimde tanıdığım öyle biri var birkaç aydır ben dizginliyorum saçmalama doktora gidilmez öyle hemen diye

nikahsa daha iyi,gitmemek olmuyo zatende, az durmak makbul heralde davullu zurnalilarda :) canim kiz kucukmu, ya bilmiyodur dedigin gibi yada cok cocuk istiyo herade.sana elti geldi yani.hadi hayirli olsun.yakin zmanda da yavruna bi arkadas da gelebilir :)

sonradan korkmaya başladı zaten canım, hayırlısı inşallah
gece süpürge açabildiğine göre rahatsız olan komşun yok :)

çok haklısın
anne olunca biraz hassaslaştım
daha da önemlisi kızım yenidoğanken iki kez hastanede yatmıştı, biraz üzerine düşüyorum o yüzden

Kızlar bebeğine hiç omlet yediren var mı daha çok mu erken omlet için. Ben sıkıldım artık sanki hep aynı şeyleri yediriyormuşum gibi geliyor değişiklik istiyorum
ben burada omlet yediren birini okumuştum
ben bazen sahanda yumurta yerken ağzına çok az veriyorum

Yinede çok verme bence bide 8.ayda artık yayla mercimek çorbası falan geçicez seviniyorum :) sebzeden bende sıkılmıştım :)
canım menünü bana yazar mısın
ben çok yetersiz ek gıda veriyorum galiba
sabah yumurta peynir
ikindiye yoğurt
sen dikkat ediyorsan biraz bilgi alayım senden

canım menünü bana yazar mısın
ben çok yetersiz ek gıda veriyorum galiba
sabah yumurta peynir
ikindiye yoğurt
sen dikkat ediyorsan biraz bilgi alayım senden
Yumurta her zaman vermiyorum peynir veriyorum meyvenin suyunu veriyorum öğlen sebze çorbası arada meyve püresi veriyorum akşama yoğurt veriyorum canım sebze çorbası yiyince 5-6 kaşıktan sonra oğğğ diyor

selam kızlar
öğleden sonra bebişlerinizin sabit bir uyku düzeni var mı
kızım uykusu gelirse yarım saat uyuyor
o da saati belli değil yani
belli bir saatte belli bir süre uyutmamız mı gerekiyor

selam kızlar
öğleden sonra bebişlerinizin sabit bir uyku düzeni var mı
kızım uykusu gelirse yarım saat uyuyor
o da saati belli değil yani
belli bir saatte belli bir süre uyutmamız mı gerekiyor
Canm benimkının sabah uyanma saatıne gore degışiyo. Sah 7 gbı uyanırsa 10 da uyuyo bır saate yakın. Sonra 3 gbı uyuyo en sonda en gec akşam 9 da uyuyo.
Sabah 9 10 gbı uyanırsa 1 gbı uyuyo ozaman 2 saate yakın uyuyo. Dahadaa akşam uykusuna kadar uyumuyo.

Yok canım muhallebide arada veriyorum ama yemek suyu bir kaç kere verdim o kadar
tamam canım sağol
benim kızım bir şey yemek istemiyor
kahvaltıyı bile zorla yaptırıyorum, o yüzden çorba ve muhallebiye geçmedim yemiyor diye
kendimi suçlu hissediyorum, çocuk yetersiz besleniyor sanıyorum

yani illa ki uyutmak mı lazım
bizimkinin düzeni yok
uykusu gelirse biraz uyuyor gelmezse uyumuyor, uyutamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…