- 31 Mart 2012
- 10.869
- 7.485
- 448
kızlar artık bebişleri istediğimiz kadar oturtabilir miyiz
15 dk sınırlaması kalktı mı :)[./QUOTE]
merhaba ben kizimi istediyi kadar oturtuyorum.bi aydir yurutece de koyuyorum.artik 9cu ayimiza gectik.benim kizimda ek qidayi cok yemiyor.sicaklardan oldugunu dusunuyorum.anca salatalik yiyor.eline veriyorum.kucuk kucuk kopartip yutuyor.elinden almaya calistigimizda kiyameti kopariyor:))
Zorla uyutamazsınkı canm. Uykusu geldıgınde anlyorum zaten. Bebiş ne isterse o oluyoyani illa ki uyutmak mı lazım
bizimkinin düzeni yok
uykusu gelirse biraz uyuyor gelmezse uyumuyor, uyutamıyorum
Tabiki cnm istedıgı kadar oturabılırler artık. Benmkı genelde oturuyo butun günkızlar artık bebişleri istediğimiz kadar oturtabilir miyiz
15 dk sınırlaması kalktı mı :)
sağol cevapların için canım :)Zorla uyutamazsınkı canm. Uykusu geldıgınde anlyorum zaten. Bebiş ne isterse o oluyo
aynen zorla asla uyumuyo bizimki.zsten uykusu varsa ya emerken uyuyo yada bayiliyo gozler bi saallamada gidiyo.eger yoksa kalkmaya calisiyo:)bende zorlamiyorum ama uykusu varsa da uyuyamamissa ozaman sallamaya devam ediyorum ve uyuyo:)Zorla uyutamazsınkı canm. Uykusu geldıgınde anlyorum zaten. Bebiş ne isterse o oluyo
canim benim arkadasm bebegide oldu.valla bende sicaktan diye dusunuyorum.bide dr un dedgii gibi ymurta sicakta etkiliyo olabilir.gecirir insallah krem.b4kızlar kızımın kollarındaki isilik gibi şeyler bacak be göğsüne de geçti
kollarındakiler çok arttı
dr a gittik bugün
sıcaktan alerji olmuş dedi
bize de şurup ve krem verdi
bir süre yumurta verme dedi
Hay maşallah 6.diş mi? Biz daha birini bile göremedik :) bende ne güzel uyutmuştum ama oburluğum yüzünden biraz tıkırtı yaptım uyandı. Şimdi yine uyutmaya çalışıyorum :)kizlaar napiyosunuz nerelerdesiniz.biz oglumla uyuyoruz:)parkta sallanmaktan yorulduk yine sanirim.şöyle deliksiz uyusa nolur diyosunuz eminim sizdebu arada 6.dişimiz patladi geliyo.bu kadar acelemiz neden var hala anlamadim.kizlar ortopedk ayakabi aldinizmi.tavsiyeleriniz varsa bana yardimci olurmusumuz.herkese hayirli geceler
inşallahcanim benim arkadasm bebegide oldu.valla bende sicaktan diye dusunuyorum.bide dr un dedgii gibi ymurta sicakta etkiliyo olabilir.gecirir insallah krem.b4
haha aynen canim bu oburluklar nolcak bilmemHay maşallah 6.diş mi? Biz daha birini bile göremedik :) bende ne güzel uyutmuştum ama oburluğum yüzünden biraz tıkırtı yaptım uyandı. Şimdi yine uyutmaya çalışıyorum :)
gecer canim merak etme sen.teyzeler nasildi bilmiyorum ama olaya son noktayi koymuslarinşallah
çocuk bir süredir poposunu bacağını kaşıyıp duruyordu
dün birlikte pazara gittik
teyzeler yanıma gelip isilik olmuş deyip durdular
Ayy canım sorma sonra hemen uyudu ama gece havai fişek attılar onun sesine uyandıkizlar benim bu oglusum mu garip sizde biylemisiniz.adam sıcak yemek seviyo resmensarimsagi da cok seviyo.hani bunu yemicek dedigim herseyi hoop goturuyo.bugun oglen irmik ve yulaf ezmesi veriyim dedim.o haliyle verdim yedi.biraz tatlanditmak icin seftali suyu koydum icine yemedi ay dedim demekki tatsiz tutsuz yemek istiyosun sen òyle de yemeyince yogurt kattim bolca ve yedi.hahaa kandirdim oglumu böylelikle ögünlere muhallebi de eklemis oldum. muhallebi sayilir yani.icine farkli meyveler pekmez falan koyuluyo sncta demi
haha aynen canim bu oburluklar nolcak bilmembende sürekli açim b8 doyuramadim gitti kendimi.seninki emip uyumaya devam etmistir tahminimce.
gecer canim merak etme sen.teyzeler nasildi bilmiyorum ama olaya son noktayi koymuslarsen takma herkes konusur biliyosun
sevdigindendir annesi ondan heycanlaniyodurAyy canım sorma sonra hemen uyudu ama gece havai fişek attılar onun sesine uyandıbaya bi geç uyudu yani.. Bu arada ek gıdalar içinde iyi yapmışsın. Çeşit çeşit ver ki herşeyden tat alsın yavrucak :) biz bugün ananemize gittik onun sayesinde oğlum bugünkü ek gıda limitini doldurdu annem çok fazla veriyor. Normalde ben abartmadan tadımlık veriyorum :)) sanırım bu yüzden annemi görünce çıldırıyor çocuk heyecandan
Canım ben bütün kabloları kaldırdım ortadan çünkü hep kabloyla oynamak istiyor oğlumsevdigindendir annesi ondan heycanlaniyodurseninki de yemeknyemeyi seviyo demekki baya.bizimkide normalde 4dönerken evde elimde kaseyi görünce duruyo önümde artik.ama cok degil tabiki.bu arada girmedigi yer jalmadi galiba.benim ev kazalari icin önlem almam lazim sanirim.sen yaotinmi biseyler canim.yada yapaniniz varmi kizlar.bu konularda uyaralim birbirimizi.aslinda kasim anneleri yada daha buyuk annelerden tacrubeli olduklarindan yararlanabiliriz.insan basina g3lmeden bilemi6o riskleri
evet ya benimki de kablo delisi.onlari kaldiriyim bi.gerci şu setler var guvenlikle ilgili.alinsa ii olur ama bakalim.bizdeyine parktan geldik.uyuyoz:)Canım ben bütün kabloları kaldırdım ortadan çünkü hep kabloyla oynamak istiyor oğlumtv ünitesindeki çerçeve biblo tarzı kırılabilecek şeyleride en arkaya koydum ulaşamasın diye şimdilik bu kadar
Henüz çekmecelere falan saldırmıyor. Bi ara çekmece tutucu almak istiyorum. Canım benim kablolara çok dikkat et Allah korusun dişler falan yada boynuna falan dolanır çok dikkat etmek gerekevet ya benimki de kablo delisi.onlari kaldiriyim bi.gerci şu setler var guvenlikle ilgili.alinsa ii olur ama bakalim.bizdeyine parktan geldik.uyuyoz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?