- 9 Ekim 2014
- 1.145
- 368
- 83
benimki mutfaktayken cekmeceyi aciyo.en alt bisry degilde bide onun üsttekine tutnup kalkip acmaya calisiyo.tabiki nasil dengesiz sakat hareketlerle biliyosun.Allah korusun hepsini insallah.bende aliyim dediginden.saol canim uyarin icin.bu arada diş demisken.bizimki dişlerini gicirdstiyo ya.sanki ön dişleriyle leblebi yiyomus gibi.agzi cok tatli oluyo tabi o halde ama nerden kesfetti onu bilmem.hic iyi olmadi buHenüz çekmecelere falan saldırmıyor. Bi ara çekmece tutucu almak istiyorum. Canım benim kablolara çok dikkat et Allah korusun dişler falan yada boynuna falan dolanır çok dikkat etmek gerek
Bizimki de telefon ve kumanda gormesin hemen almaya çalışıyor ağzına götürüyor mikroplu ne varsa ağzına sokmaya çalışıyor kızlar bu arada herkes saçları çok dokulmuş çok ince sıfıra vurdur deyip durdular moralim bozuldu kız çocuğu bende hiç kıyamıyorum artık yarın gidip yaptıracaktım bir arkadaşımın annesi söyledi onunda kızının 2 yaşına kadar hiç saçı yokmuş tatlı badem yağı sürmüş uzamış gürleşmiş aldım 2 şişe başladım bakalım inşallah iyi sonuç verirbenimki mutfaktayken cekmeceyi aciyo.en alt bisry degilde bide onun üsttekine tutnup kalkip acmaya calisiyo.tabiki nasil dengesiz sakat hareketlerle biliyosun.Allah korusun hepsini insallah.bende aliyim dediginden.saol canim uyarin icin.bu arada diş demisken.bizimki dişlerini gicirdstiyo ya.sanki ön dişleriyle leblebi yiyomus gibi.agzi cok tatli oluyo tabi o halde ama nerden kesfetti onu bilmem.hic iyi olmadi bu
Ahahhaha onu nerden öğrenmiş bee tatlı şey yerim onun incilerinibenimki mutfaktayken cekmeceyi aciyo.en alt bisry degilde bide onun üsttekine tutnup kalkip acmaya calisiyo.tabiki nasil dengesiz sakat hareketlerle biliyosun.Allah korusun hepsini insallah.bende aliyim dediginden.saol canim uyarin icin.bu arada diş demisken.bizimki dişlerini gicirdstiyo ya.sanki ön dişleriyle leblebi yiyomus gibi.agzi cok tatli oluyo tabi o halde ama nerden kesfetti onu bilmem.hic iyi olmadi bu
Benide bu konuda çok bunalttılar bi ara canım. Daha gür çıkar bilmem ne diyerek. kız da olsa erkekte olsa sevmiyorum kazıltılmış saçıBizimki de telefon ve kumanda gormesin hemen almaya çalışıyor ağzına götürüyor mikroplu ne varsa ağzına sokmaya çalışıyor kızlar bu arada herkes saçları çok dokulmuş çok ince sıfıra vurdur deyip durdular moralim bozuldu kız çocuğu bende hiç kıyamıyorum artık yarın gidip yaptıracaktım bir arkadaşımın annesi söyledi onunda kızının 2 yaşına kadar hiç saçı yokmuş tatlı badem yağı sürmüş uzamış gürleşmiş aldım 2 şişe başladım bakalım inşallah iyi sonuç verir
İnşallah canım bende sevmiyorum sert sert çıkıyor kız bide ya ne güzel bağlıyorum bide ben saçını nasıl kıyarım inşallah faydasını görürümBenide bu konuda çok bunalttılar bi ara canım. Daha gür çıkar bilmem ne diyerek. kız da olsa erkekte olsa sevmiyorum kazıltılmış saçıkonak yüzünden baya bi süre zeytinyağı sürdüm ben onun bile faydasını gördüm. Eminim tatlı badem yağıda etki eder..
Şok oldum tebrik ederim nasıl bir duygu tekrardanKizlaar size bi haberim var hamileyim ben:) ilk soku atlattım ondan gülümseyebiliyorum:) sardik mi başa..
Önce oturdum ağladım bi güzel sonra dedim vardır bi hayır birlikte buyurler.. Nasılsa olacaktı çok çok erken oldu ama hayırlısı olsun inş.. Simdi biraz daha düzeldi moralim..Şok oldum tebrik ederim nasıl bir duygu tekrardan
Tebrikler Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin :) sanırım isteyerek olan bi şey değildirKizlaar size bi haberim var hamileyim ben:) ilk soku atlattım ondan gülümseyebiliyorum:) sardik mi başa..
Amin canım saol.. Aynen öyle istemeden olan bir şey.. Bu gebelik olayını kafandan atınca daha çabuk gebe kalıyorsun tecrübeyle sabit:) aman diyeyim ekstra dikkat edin:)Tebrikler Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin :) sanırım isteyerek olan bi şey değildir
Kesin bende ağlardım ben adet olmuyorum doktorum korur ama yinede korun diyordu ay şimdi sen hamile kalınca korktum ben naparım diye:)Önce oturdum ağladım bi güzel sonra dedim vardır bi hayır birlikte buyurler.. Nasılsa olacaktı çok çok erken oldu ama hayırlısı olsun inş.. Simdi biraz daha düzeldi moralim..
Şimdi eşime kadınlar kulübünden bi arkadaş hamileymiş dedim ayyy korktum diyorAmin canım saol.. Aynen öyle istemeden olan bir şey.. Bu gebelik olayını kafandan atınca daha çabuk gebe kalıyorsun tecrübeyle sabit:) aman diyeyim ekstra dikkat edin:)
Şimdi eşime kadınlar kulübünden bi arkadaş hamileymiş dedim ayyy korktum diyorsanki o doğuracak :) hayırlısı olsun canım arkadaş gibi büyürler işte :)
Ben de eşime diyorum hamile kalsam naparsın diyorum Allah derim diyor :) daha ne isterim diyor :)Şimdi eşime kadınlar kulübünden bi arkadaş hamileymiş dedim ayyy korktum diyorsanki o doğuracak :) hayırlısı olsun canım arkadaş gibi büyürler işte :)
tebrikler.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin!Kizlaar size bi haberim var hamileyim ben:) ilk soku atlattım ondan gülümseyebiliyorum:) sardik mi başa..
İstiyor mu gerçekten :) benimki hiç istemiyor bizim bebiş kolikti ya daha yeni yeni bitti sebepsiz ağlamaları o yüzden istemiyorBen de eşime diyorum hamile kalsam naparsın diyorum Allah derim diyor :) daha ne isterim diyor :)
İstiyor valla hemde çok ben 2 yaşına gelsin öyle yapcam diyorum hemde sezaryen doğum yaptıgım için ara vermem gerek birazİstiyor mu gerçekten :) benimki hiç istemiyor bizim bebiş kolikti ya daha yeni yeni bitti sebepsiz ağlamaları o yüzden istemiyor
Biz çok istiyorduk yaşları yakın olsun diye ama şimdi bende istemiyorum en az 3 yaş olsun aralarında istiyorum. Tabii herşeyin hayırlısı :) canım şimdi aklıma geldi ya sizin kalça çıkıklığı problemi tamamen bitti dimiİstiyor valla hemde çok ben 2 yaşına gelsin öyle yapcam diyorum hemde sezaryen doğum yaptıgım için ara vermem gerek biraz
Evet canım çok şükür bitti geçtiBiz çok istiyorduk yaşları yakın olsun diye ama şimdi bende istemiyorum en az 3 yaş olsun aralarında istiyorum. Tabii herşeyin hayırlısı :) canım şimdi aklıma geldi ya sizin kalça çıkıklığı problemi tamamen bitti dimi
Çok sevindim canım Allah beterinden saklasın bütün bebişleri :)Evet canım çok şükür bitti geçti
Aynen canım yuce rabbim korusun bebeklerimizi onlara bişey olmasınÇok sevindim canım Allah beterinden saklasın bütün bebişleri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?