- 9 Ekim 2014
- 1.145
- 368
- 83
ben de bi şok olmadim degil şimdik:)) Allah nasip etmişse insallah hayirlidir elbetteki. 2.yi busekilde planliyarak yapanda çok.birlikte büyürler dedigin gibi.eşinin tepkisi noldu.birde sen regl olmusmuydun canimKizlaar size bi haberim var hamileyim ben:) ilk soku atlattım ondan gülümseyebiliyorum:) sardik mi başa..
Bende merak ettim şimdi bu sordugun soruları benim eşim mutluluktan uçardı ben ağlardım çok yardımı oluyor zorlanmıyorım gerçi eşim gece bile kalkıp bakıyorben de bi şok olmadim degil şimdik:)) Allah nasip etmişse insallah hayirlidir elbetteki. 2.yi busekilde planliyarak yapanda çok.birlikte büyürler dedigin gibi.eşinin tepkisi noldu.birde sen regl olmusmuydun canim
ben de aglardim galiba:) ama yinde kestiremiyorum tam olarak ne yapardim heheKesin bende ağlardım ben adet olmuyorum doktorum korur ama yinede korun diyordu ay şimdi sen hamile kalınca korktum ben naparım diye:)
canim yaa benimkide istemiyo :) zaten istemeye pek hakki yok çünkü çok ilgilenemiyoki.cocugu kucagina zor aliyo, belim agriyo kolum agriyo diyerek.cok kiziyorum.2.ye hic bakmaz :)İstiyor mu gerçekten :) benimki hiç istemiyor bizim bebiş kolikti ya daha yeni yeni bitti sebepsiz ağlamaları o yüzden istemiyor
ben de aglardim galiba:) ama yinde kestiremiyorum tam olarak ne yapardim hehe
canim yaa benimkide istemiyo :) zaten istemeye pek hakki yok çünkü çok ilgilenemiyoki.cocugu kucagina zor aliyo, belim agriyo kolum agriyo diyerek.cok kiziyorum.2.ye hic bakmaz :)
ay masallah esine yaa.nazar degmesin.ya benimkide ilgilidir ama yardim derken.mesela asla altini acmaz.üstünü cikarmaz.2dk bak da bi iş yapiyim desem zarzor.oyuzden cocugun bakimini gectim sevse yeter.o da işten dolayi bu aralar çok gec geliyo.ondan bile mahrum cocugum.kiz bide bugun evdeki daginikliklari sayio sayio dmesinmi bunlar neey:) ay çildirdim tabiBende merak ettim şimdi bu sordugun soruları benim eşim mutluluktan uçardı ben ağlardım çok yardımı oluyor zorlanmıyorım gerçi eşim gece bile kalkıp bakıyor
seninkine de masallah canim:) gece bakmak derken nerak ettim.tam olarak napiyo mesela.benimki gece hic bakamaz.memeden baska bisey teselli edemiyo oglumu geceleri çunku.heheCanım benim ki sağolsun gece bile kalkıp bakıyor o yüzden istemiyor. Zaten bu kadar yardımcı olmasa napardım bilmiyorum..
Aynen benimkide öyle çok ilgileniyor oynuyor gece kalkıyor valla bende napardım bilmiyorum kafayı yerdim hiç uyumamak zor değilde uyuyup uyanmak çok zor yaCanım benim ki sağolsun gece bile kalkıp bakıyor o yüzden istemiyor. Zaten bu kadar yardımcı olmasa napardım bilmiyorum..
Çok kolay geliyo erkeklere hem çocuk hem ev gerçekten çok zor kızım uyuyunca temizlikmi yapsam dinlensem mi bilmiyorumay masallah esine yaa.nazar degmesin.ya benimkide ilgilidir ama yardim derken.mesela asla altini acmaz.üstünü cikarmaz.2dk bak da bi iş yapiyim desem zarzor.oyuzden cocugun bakimini gectim sevse yeter.o da işten dolayi bu aralar çok gec geliyo.ondan bile mahrum cocugum.kiz bide bugun evdeki daginikliklari sayio sayio dmesinmi bunlar neey:) ay çildirdim tabi
ya benim esimde ilgiliydide, banyosunda falan hep yardim ederdi.sallayarak uyuturdu.kendide öyle uyurdu:)bu aralar sanirim işten hicbisey göremiyo,zorlu bi sürecteyiz.kocamin da hakkini yemiyim tamamen.cocuk bakmanin ne kadr zor oldugunu tecrube ettide yine de konusur arada iste:) ay kkda senin dedikodunu yaptim diyim bari de arkasindan konusmus olmiyimÇok kolay geliyo erkeklere hem çocuk hem ev gerçekten çok zor kızım uyuyunca temizlikmi yapsam dinlensem mi bilmiyorum
Başta çok şaşırdı ama şimdi mutlu, nasılsa ben bakarım ya ikisine de adam da iki çocuk sahibi olacak fena mi:) ay hala sinirliyim ona zaten.. Kirkimiz çıktığından beri regl oluyorum canım ama bu ay sanki az emdi oğlum ona bağlıyorum ne bileyim ya da olacağı varmış..ben de bi şok olmadim degil şimdik:)) Allah nasip etmişse insallah hayirlidir elbetteki. 2.yi busekilde planliyarak yapanda çok.birlikte büyürler dedigin gibi.eşinin tepkisi noldu.birde sen regl olmusmuydun canim
Hayırlısı olsun canım korunmuyor muydunuz sizBaşta çok şaşırdı ama şimdi mutlu, nasılsa ben bakarım ya ikisine de adam da iki çocuk sahibi olacak fena mi:) ay hala sinirliyim ona zaten.. Kirkimiz çıktığından beri regl oluyorum canım ama bu ay sanki az emdi oğlum ona bağlıyorum ne bileyim ya da olacağı varmış..
canim benim bu sinirlilik hali herzaman var galiba.erkeklere göre cocuk bi sekilde buyuyor tabi, birde anneler nasil buyutuyoBaşta çok şaşırdı ama şimdi mutlu, nasılsa ben bakarım ya ikisine de adam da iki çocuk sahibi olacak fena mi:) ay hala sinirliyim ona zaten.. Kirkimiz çıktığından beri regl oluyorum canım ama bu ay sanki az emdi oğlum ona bağlıyorum ne bileyim ya da olacağı varmış..
Canım özellikle kolik olduğu dönemlerde benimde uykuya ihtiyacım olduğundan salona götürürdü oynatırdı falan arada emmeye getirirdi işte. Şimdi gece değilde sabah problem çıkarıyor oğlum o yüzden sabahları bakıveriyor bazen sağolsun. Vardiyalı gibi çalışıyor biraz değişikte işi o yüzdenseninkine de masallah canim:) gece bakmak derken nerak ettim.tam olarak napiyo mesela.benimki gece hic bakamaz.memeden baska bisey teselli edemiyo oglumu geceleri çunku.hehe
Aynı canım hiç uyumafan 24 saat dururum ama 2 saatte bi uyanmak işkence gibiAynen benimkide öyle çok ilgileniyor oynuyor gece kalkıyor valla bende napardım bilmiyorum kafayı yerdim hiç uyumamak zor değilde uyuyup uyanmak çok zor ya
A armoisee canım benim içime kız doğducanim benim bu sinirlilik hali herzaman var galiba.erkeklere göre cocuk bi sekilde buyuyor tabi, birde anneler nasil buyutuyoama herseye ragmen cook güzel;annelik ve bebeklerimiz.ve şuan senin karninda bi bebiş daha var.aslinda çok heycanli da.ne hissediyosun,ilkindeki gibi bi heycan,merak varmi.acaba kiz mi erkek mi.cok iyi arkadas ilurlar inşallah
Kesinlikle hiç uyumadan dururum ama uykunun en tatlı hali bide yorgunluk oluyor ağırlık çöküyor zor kalkıyorum valla babası işe giderken yanıma yatırıyor yatarken emiyor uyuyor yanımda öyle eşim izinde bugünde ortamıza yatırmış ben uyuyordum öyle uyumuş cimcimeAynı canım hiç uyumafan 24 saat dururum ama 2 saatte bi uyanmak işkence gibi
Bebiş doğmadan biz hep birbirimize söz veriyorduk asla aramızda yatırmıcaz diye ama şimdi dayanamayıp yatırıyoruzKesinlikle hiç uyumadan dururum ama uykunun en tatlı hali bide yorgunluk oluyor ağırlık çöküyor zor kalkıyorum valla babası işe giderken yanıma yatırıyor yatarken emiyor uyuyor yanımda öyle eşim izinde bugünde ortamıza yatırmış ben uyuyordum öyle uyumuş cimcime
Yok bizimkisi sabah alıyor ben kalkamıyorum çok uykum oluyor yanımda emziriyorum evet ya kotu olur alışınca bizimkisi geç çok uyanıyor ya böyle değildi 2 aydır gece çok kalkıyorBebiş doğmadan biz hep birbirimize söz veriyorduk asla aramızda yatırmıcaz diye ama şimdi dayanamayıp yatırıyoruzbu gidişle alışacak çocuk hep bizle yatmak isteyecek diye korkuyorum
Yok canım eşim nasıl olsa zor oluyor bizim çocuğumuz diyerek korunmama karari aldi sağolsun ve mutlu son..Hayırlısı olsun canım korunmuyor muydunuz siz
İnşallah canım heyecan var tabi de ilki kadar dikkat etmiyorum kendime oğlum bi dk olsun durmuyo ve hiç dinlenemiyorumcanim benim bu sinirlilik hali herzaman var galiba.erkeklere göre cocuk bi sekilde buyuyor tabi, birde anneler nasil buyutuyoama herseye ragmen cook güzel;annelik ve bebeklerimiz.ve şuan senin karninda bi bebiş daha var.aslinda çok heycanli da.ne hissediyosun,ilkindeki gibi bi heycan,merak varmi.acaba kiz mi erkek mi.cok iyi arkadas ilurlar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?