6 haftalikmis keseyi gordum haftaya inşallah kalp atışı için gidicem..Kaç haftalık canım
Güzel söylemiş babaannen benim de anneannem öyle derdi:) eskisi kadar zor değil çocuk bakmak ama özveri ve sabır istiyor.. Düşününce insanın çocuğuna bakmasından daha güzel bisey de yok onlar sağlıklı olsun da gerisi boş..canımm inşallah Allah bütün bunların mükafatını verir.cok zor evet, Allah hepimize sabır ve mzellikle sevgiyle ilgilenebilmeyi nasip etsin bebişlerimizle.annelerle ilgili peygamberimizşn hadisleri var.sürekli okurum ben.içim açılır hehe.babanemde der ki;1sene iş anası,1sene uşak anası valla dgru.ama zaman geciyo su gibi inşallah daha kolaylaşıcak hersey.
Diş falan mı çıkarıyor canım teyzeminde kızının olmuştu ama onunli idrar yolu enfeksiyonuydu buzla duşurmuşlerdi ateşini şimdi nasıl oldu bebişinsaol canım ya.ama geçmiyo bi türlü.uykusundan kaldırıp küvete soktum yükseldi yine.sudan çıkarır çıkarmaz yine yükseliyo.ilaç da verdim.neyse koltukaltlarına bez koydum.geceyi bi atlatabilseydik
Hayırlısı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahım zamanı geldiğinde bizede verir inşallah tekrar rabbim heycanlımısın tekrar ben ilkinde çok heyecanlanmıştım kalp atışlarını duydugumda ağlayacaktım nerdeyse içinde kalp atıyor inanılmaz bişey6 haftalikmis keseyi gordum haftaya inşallah kalp atışı için gidicem..
açıkçası benim hatam.gece pebcere açık yatınca üşüdü sanırım.zaten acık yatıyoduk ama 1 2 gün eşim kapamış snra ben yine açınca acaba diyorum 2 gün alıştıda sıcaga benim açmamla soguk mu geldi.diş olsa 6rane dişte yapardı birinde hiç yapmadı.aglaması yok çok durgun gece uykusunu alamadı bide şimdi uyuyo.uyanınca gidicem hastaneye.ateşi düşmediDiş falan mı çıkarıyor canım teyzeminde kızının olmuştu ama onunli idrar yolu enfeksiyonuydu buzla duşurmuşlerdi ateşini şimdi nasıl oldu bebişin
ben bile heycanlandım bak.hadi bakalım yeni serüvenin başlıyo.bizede dua et.srn hamilesin iyyi olalım bian önce6 haftalikmis keseyi gordum haftaya inşallah kalp atışı için gidicem..
valla bende çok üzgünüm.hem kendime kızıyorum hem eşime.gece işteydi hala yok ce ateşi oldgnu biliyo sormadı bile.ben dedim nerdesin napıyosun diye.iş alıyodum yazmış.istrrsen holding kur bu kadar olurmu ya.fena patlıcam galiba.Canım geçmiş olsun yaa neden hasta oldu ki çok üzüldüm şu an
Kıyamam hiç. Erkekler böyle işte canım. Ateşi düştü mü bebişin nasıl durumuvalla bende çok üzgünüm.hem kendime kızıyorum hem eşime.gece işteydi hala yok ce ateşi oldgnu biliyo sormadı bile.ben dedim nerdesin napıyosun diye.iş alıyodum yazmış.istrrsen holding kur bu kadar olurmu ya.fena patlıcam galiba.
Götür bir ne diyecek ler bakalım bizede yaz merak ederiz bizde daha diş belirtisi bile yok bakalım ne zaman çıkar bende ceyran yapar diye sadece bizim odanın camını açıyorumaçıkçası benim hatam.gece pebcere açık yatınca üşüdü sanırım.zaten acık yatıyoduk ama 1 2 gün eşim kapamış snra ben yine açınca acaba diyorum 2 gün alıştıda sıcaga benim açmamla soguk mu geldi.diş olsa 6rane dişte yapardı birinde hiç yapmadı.aglaması yok çok durgun gece uykusunu alamadı bide şimdi uyuyo.uyanınca gidicem hastaneye.ateşi düşmedi
Evet yine çok heyecanlandim:) Dr bakınca bi de bebeğim olduğunu öğrenince aldıracak misin doğuracak misin dedi gözüm ayrıldı ya dedim nasıl aldiririm doğurmak istiyorum allah kısmet ederse dedim.. Zamanı gelince isteyen herkese nasip olur inşallah:)Hayırlısı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahım zamanı geldiğinde bizede verir inşallah tekrar rabbim heycanlımısın tekrar ben ilkinde çok heyecanlanmıştım kalp atışlarını duydugumda ağlayacaktım nerdeyse içinde kalp atıyor inanılmaz bişey
Çok geçmiş olsun ccanim bol su ver sıvı şeyler taze sıkılmış meyve suyu ayran vs.ver kasıklarına koltuk altına alnina bez koy hemen düşürür 38.5 un ustune çıkarsa hastaneye gidin ama sıvı alımına çok dikkat et çok önemli bir de göğsünü koru kendini soy usutur bi de allah korusun..valla bende çok üzgünüm.hem kendime kızıyorum hem eşime.gece işteydi hala yok ce ateşi oldgnu biliyo sormadı bile.ben dedim nerdesin napıyosun diye.iş alıyodum yazmış.istrrsen holding kur bu kadar olurmu ya.fena patlıcam galiba.
Normal mi doğum mu yapmıştın sen canımEvet yine çok heyecanlandim:) Dr bakınca bi de bebeğim olduğunu öğrenince aldıracak misin doğuracak misin dedi gözüm ayrıldı ya dedim nasıl aldiririm doğurmak istiyorum allah kısmet ederse dedim.. Zamanı gelince isteyen herkese nasip olur inşallah:)
Sezaryen doğum yaptımNormal mi doğum mu yapmıştın sen canım
Şimdi çok şaşırdım bende sezaryanlıyım korkuyorum hamile kalırım diye sezaryende sure yok mu hamile kalmama suresiSezaryen doğum yaptım
Varmış iki yıl diyorlar ama Dr la konuştum bebeğin yerleşim yeri de önemli ymis mesela dikisin oraya yerlesirse sıkıntı olur dedi neyseki dikisin biraz uzağındaydı benim minik.. Ama yine de riske atma derimŞimdi çok şaşırdım bende sezaryanlıyım korkuyorum hamile kalırım diye sezaryende sure yok mu hamile kalmama suresi
Zaten olursa benimde isteyerek olmaz eşim korunuyor şart koştum yoksa olmaz diyorum :) ama oda istemiyor bir seferlik tamam dedim olmaz diye ama şimdilik olmaz inşallah sen hamile olduğunu söyledikten sonra korktum şimdi ben daha hiç adet olmadım oda korurmuş ona güvendim ben normal doğum yapmış olsam korkmamda iştee..Varmış iki yıl diyorlar ama Dr la konuştum bebeğin yerleşim yeri de önemli ymis mesela dikisin oraya yerlesirse sıkıntı olur dedi neyseki dikisin biraz uzağındaydı benim minik.. Ama yine de riske atma derim
ah canım su bile içmiyo, çok hırpalandı,ateş zaten yoruyo bide drun muayene çabaları derken herşeyden irkilme, reddetme olştu.ilaç asla içmiyo, zorla versen ö diyip çıkarıyo.sabırla kaaaç kez verdim hepsinde aynısını yaptı.tadından dolayı.drdan geldkten snra iyiydi.7gibi yine ateşi 39a yükseldi.küvete otrttum yine.ya halini görmeniz lazım, oturur vaziyette bende mememi uzattım, öyle kolumda suyun içinde uyuyoduÇok geçmiş olsun ccanim bol su ver sıvı şeyler taze sıkılmış meyve suyu ayran vs.ver kasıklarına koltuk altına alnina bez koy hemen düşürür 38.5 un ustune çıkarsa hastaneye gidin ama sıvı alımına çok dikkat et çok önemli bir de göğsünü koru kendini soy usutur bi de allah korusun..
canim şimdilk iyi.devam ediyorum bezlere.bu arada eşimle benim bile tahmn edemicegim bi şiddette tartştık.ve cocugum bu haldeyken buna zaman ayırdıgım için kendime kızıyorum.ama hiç umrmda bile degil şuan tabiki.oglum iyi olsunda gözüm görmüyo kalbimde kırılmıyo şimdik :)Kıyamam hiç. Erkekler böyle işte canım. Ateşi düştü mü bebişin nasıl durumu
canım acilin dr u tam tahmin ettigim gibi ilaçları fulledi yolladı.ve bi teşhis de yok.soguk algnlıgında yüksek ihtimel dedi işte.şimdilk bu kadr.ben kaçıyımki şarjim nitmesin ogluma makine sesi dinletiyorum sakin uyuyo :)) çptüm hepinizi.saolum canlar destekler içinbGötür bir ne diyecek ler bakalım bizede yaz merak ederiz bizde daha diş belirtisi bile yok bakalım ne zaman çıkar bende ceyran yapar diye sadece bizim odanın camını açıyorum
Çok çok çok geçmiş olsun canım bir an önce iyileşirsiniz inşallah. Eşinide takma kafana bebiş iyileşince alırsın intikamını :) iyi geceler inşallah sabaha bişeyiniz kalmaz..canim şimdilk iyi.devam ediyorum bezlere.bu arada eşimle benim bile tahmn edemicegim bi şiddette tartştık.ve cocugum bu haldeyken buna zaman ayırdıgım için kendime kızıyorum.ama hiç umrmda bile degil şuan tabiki.oglum iyi olsunda gözüm görmüyo kalbimde kırılmıyo şimdik :)
canım acilin dr u tam tahmin ettigim gibi ilaçları fulledi yolladı.ve bi teşhis de yok.soguk algnlıgında yüksek ihtimel dedi işte.şimdilk bu kadr.ben kaçıyımki şarjim nitmesin ogluma makine sesi dinletiyorum sakin uyuyo :)) çptüm hepinizi.saolum canlar destekler içinb
Çok geçmiş olsun canım ya allah yardimcin olsun.. çocukların hasta olması kadar korkunç bisey yok.. Alp in atesi cikinca ben ondan kotu olurum esim hep der ki bosa kendini yipratiyosun hasta olmasi da lazım yoksa bağışıklık sistemi gelişmez ilerde daha fena olur dusununce hak veririm yanı sen de oyle düşün uç günü geçen ateş biraz problem yaratır uç gün içinde bitiyo zaten eskisinden daha bomba oluyorlar merak etme annesiah canım su bile içmiyo, çok hırpalandı,ateş zaten yoruyo bide drun muayene çabaları derken herşeyden irkilme, reddetme olştu.ilaç asla içmiyo, zorla versen ö diyip çıkarıyo.sabırla kaaaç kez verdim hepsinde aynısını yaptı.tadından dolayı.drdan geldkten snra iyiydi.7gibi yine ateşi 39a yükseldi.küvete otrttum yine.ya halini görmeniz lazım, oturur vaziyette bende mememi uzattım, öyle kolumda suyun içinde uyuyoduyüzüne baktkça aglayasm geldi hep bugun.ama dayanmak zorundayım tabiki.neyse banyodan sonra bez uygulaması yapıyorum şimdi.dün gece aglamştı ama şimdi izin veriyo.heryerii bez.suan hiçbiyerinde ateş yok.ne kadar uygularım bilmiyorum ama inşallah heçer yaa.dua edin.ilk defa böyle hasta oldu yavrum.ne fena bişeymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?