2014 Aralık Anneleri

Of kızlar kızım emmıyo ya napıcamı şaşırdm. Oglenden berı bır gram emmedıya. Yemek verım onu hemen yoyo. Yemegı sütüme tercih edıyo. Acta bıraktım yine emmıyo Napıcam bilmıyorum. Zaten sütüm çok azaldı. Boyle gıderse hiç kalmıcak

http://zeyneplehamileyogasi.com/bebeginiz-emmeyi-reddediyorsa-hemen-vazgecmeyin/ canım tamamını okumadım ama bu dönemde olabilen bişeymiş.bi bak istrrsen. bu arada benim bıcırıkım neşeli gülüyo oynuyo hatta yemek bile yedi.inşallah ateşi bitmiştir tamamen.çok şükür Allahım.bide bisey sorcam ateşi yok diye şurup vermedim.devam etmelimiyim bilmiyorum.fitil de aynı şekilde.sadece antibiyotikle devam etcem galiba

Link hata verıyo canm açamadm. Neyapmak lazm acaba beklemekmı gerekıyo emmesı istemesi için acaba

Okudum canm inş geçicidr neysekı gece emıyo onda az cok rahatm. Ama sayfayı okuyınca üzüntüm azda olsa azaldı. Normal olması rahatlattı beni.

Çok geçmiş olsun canım Rabbim tez zamanda sağlığına kavuşturur kuzunu bebişler hiç hasta olmasın

Benimkide tam tersi yemekleri reddediyor emmek istiyor ama ben yemeklerden çok emzirdim hep yemek veriyorum diye az emzirmedim sutum azalır diye yemek daha tatlı gelmiş demekki ah ah büyüdükçe huy değiştiriyor bunlar

Benimkide tam tersi yemekleri reddediyor emmek istiyor ama ben yemeklerden çok emzirdim hep yemek veriyorum diye az emzirmedim sutum azalır diye yemek daha tatlı gelmiş demekki ah ah büyüdükçe huy değiştiriyor bunlar
Csnm bende oyle yaptım. Yemeklerden once sonra mutlaka emzırdım. Dün uyutmadan ınat ettım yedırmedm bişey emzırdım zorda olsa uyudu saaat başı uyandı ama emmedı aglamaktan yıktı evi resmen. Eşimle naptysak emmedı. Yıne direndım butun gece nerdeyse uyumadı yıne vemedm bişey ama yınede emmedı. Açta kalsa emmeyınce emmiyo mlsf.inş rn kısa zamanda bı dönemide atlatırım. Tam gece uykusu düzeldı rahat ettım az diyodum şimdide bu başladı. Bırı bıtıyo biri başlıyo. Bizede büyüüük sabır gerekıyo

haklisin canım Allah çokça sabır versin bizlere.dedgin gibi biri bitiyo biri başlıyo.bizimkinin ateşi artık yok.fakt dün suya sokmadım ya hiç hemn popomuz ciğer gibi olmş.kaç gündr sürekli sudaydı sanırım cildi çok hassaslaştı oyuzden bezi yada ıslak mendl agır geldi.gece bezlemedim geçmiş yarı yarıya.bu arada yazıyı okudum canım bende.çareleri var çok şükür.sizde bu dönemi en kısa zamanda atlatın inşallah.saglıklı olsunda bide aglamasa keşke.son durum ne şimdi.iyilşme varmı hiç

Bizimkininde gece uykusu bozuldu gece 10 kere uyanıyor Allah sabır versin. Canım inşallah emer ne inatçı bunlar ya

Öglen uykusuna yatmadan azda olsa emdı. Uyanı bıraz önce. Emmedi. Oyun oynatıyorum aralarda denıyoum sürekli Birde benmkı otururken ben hiç emmedı ayakta dolaşarak emzırıyodum. Artık kas yaptım bıkacgundur sayesınde. Bıtun evı turluyoruz şarkılarla şebeklıkle. Ama bazen sabrım kalmıyo cok zorluyo beni.sç aglıyo ama emmıyo. Emdıgındede iki üç dakıka ancak

canım ne güzel ilerleme var.nasıl zor oluyodur ama hersey bebişlerimiz için diyip katlanıyoruz.valla bende küçük bi temel reisi andırmıyo değilim bu arada bizim yüzümüz de kırmızı kabarıklar olstu,heryeri sanki kaşımış gibi.kv tuttrdu su ciceği diye ay ödüm kptu.acile gtrdüm antibiyotik yapmştr dedi dr.değiştrdi antibiyotği bide alrrji surubu yazdı.son 1 hafta cocugum kimyasallara bguldu resmen.sen misin organik delisi olan.ah ahhh

Olsun canm iyi olsunlarda. Bıdaha kullanmak zorunda kalmasın inşallah

kızlar kimsecikler yokmuş bayadır
haftasonunuz yoğun geçmiş ozaman negüzelbenide uyku tutmadı.oğluşum da güzel uyudu bu gece herkese hayırlı sabahlar olsun şimdidenbende uyumaya calışım, zombiye baglıcam yoksa sabah

Ah ah benimki uyurda ben ayakta kalır mıyım hemen bende uyurum sabahın köründe kalktık 6 buçukta gunduz bile uyusa yatar uyurum ben hemen

Ah ah benimki uyurda ben ayakta kalır mıyım hemen bende uyurum sabahın köründe kalktık 6 buçukta gunduz bile uyusa yatar uyurum ben hemen
kız çok erken kalkmışınız.çok uyanık kalıyomu yoksa uyuyomu hemen.benim eşim sesler çıkardgı için uyanıyo o sıralar ama geri uyuyorz şükr..bu arada bizimki dolbn kapagnı açabildgi için çok mutlu oluyo.tipini görmeniz lazımmmmsabah keşfi

2 saat oynuyor kendi kendine tekrar uyuyor gecede uyanıyor ama kalkmıyoruz öyle beşiğini sallıyoruz tekrar uyuyor benimki de meraklı ama daha gidip bakamıyor öyle istiyor ağlıyor sıpa :)

Kızlar selam bende uyku düzenimizin bozulduğunu yazmak için gelmiştim sizde onunla ilgili konuşuyormuşsunuz. Sabaha kadar 5-6 kere uyanmaya başladı ve çok zor uyutuyorum biliyorum yaptığım çok yanlış ama bende çok sinirleniyorum bu duruma off bütün psikolojim alt üst oldu bu haftasonu. Hep mutsuzum sanki. Bazen oğluma kızıyorum bu seferde kendimi hiç iyi hissetmiyorum iyi bi anne değilim diye. Bu seferde bütün sinirimi eşimden çıkarıyorum. O da çok şikayetçi bu durumdan. Çok dertliyim çokkk

Ah canım bende bu uyku duzensizliği 2 ay önce başladı gece ya bir kere ya hiç uyanmayan çocuk şimdi 10 kere uyanıyor bende çok sinirleniyorum dediğin gibi uyumadan durursun ama uyuyup uyanmak çok zor öyle daha çok yoruluyor insan sıcaktandır dedim duzelirmi bilmiyorum eşim izinde valla hep o kalkıyor gece hiçte bıkmıyor sinirlenmiyor bebek o daha diyor

Ben sebepsiz yere eşimede bağırıyorum o sinirle işte ne oldu bu çocuklara ya. Şimdi çok sıcakta değil ki dün falan gayet serindi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…