Benim de içimden kız geciyor
Hayırlısı canım erkek olursada iyi olur yaşları yakın 2 erkek kardeşte iyi anlaşır. Ama mesajını görünce kız düşündüm hhemen :)Benim de içimden kız geciyordaha var belli olmasına kısmet..
Erkek olursa bi de kızım olsun diye üçüncüyü denerim ama kız olursa kapanışı yaparım herhalde o yüzden daha çok kız istiyorum hem kızlar daha sakin daha vefakar anne babaya .. Gerçi ben ne istesem boş allah bilir onu bi de kiz da olsa erkek de insanın canı ciğeri hiç fark etmiyor:) yazarım cinsiyet belli olursaHayırlısı canım erkek olursada iyi olur yaşları yakın 2 erkek kardeşte iyi anlaşır. Ama mesajını görünce kız düşündüm hhemen :)
En güzelini düşünüyorsun canım benim kafadansın. Kız evlat gibisi var mı. Bende 2.de kızı bulamazsam 3lerim diyorum :)Erkek olursa bi de kızım olsun diye üçüncüyü denerim ama kız olursa kapanışı yaparım herhalde o yüzden daha çok kız istiyorum hem kızlar daha sakin daha vefakar anne babaya .. Gerçi ben ne istesem boş allah bilir onu bi de kiz da olsa erkek de insanın canı ciğeri hiç fark etmiyor:) yazarım cinsiyet belli olursa
Benim elimde öyle diyo biliyor musun 4 sene sonra oldu kızımda olmaz diyor bak korktum şimdiYok canım eşim nasıl olsa zor oluyor bizim çocuğumuz diyerek korunmama karari aldi sağolsun ve mutlu son..
Bizde diyoruzki ikincisi erkek olursa daha yapmayız diyoruz yok oda kız olursa 3. Yaparız oda kız yada erkek olursa fark etmez kapanış olurEn güzelini düşünüyorsun canım benim kafadansın. Kız evlat gibisi var mı. Bende 2.de kızı bulamazsam 3lerim diyorum :)
Kaç haftalık canımBenim de içimden kız geciyordaha var belli olmasına kısmet..
canımm inşallah Allah bütün bunların mükafatını verir.cok zor evet, Allah hepimize sabır ve mzellikle sevgiyle ilgilenebilmeyi nasip etsin bebişlerimizle.annelerle ilgili peygamberimizşn hadisleri var.sürekli okurum ben.içim açılır hehe.İnşallah canım heyecan var tabi de ilki kadar dikkat etmiyorum kendime oğlum bi dk olsun durmuyo ve hiç dinlenemiyorumsürekli kucakta indir kaldır yoruyo insanı.. hayırlısı ya bu bebis durursa başka bisey istemiyorum:)
ben zaten artık 5 6 cocuk yapanların valla ellerini öpcem:) insanın başına gelmeden anlayamadıgı bi olay bu ya.çok garip.ve sadece bize özel.eşlerimiz bile anlayamaz :))Bizde diyoruzki ikincisi erkek olursa daha yapmayız diyoruz yok oda kız olursa 3. Yaparız oda kız yada erkek olursa fark etmez kapanış olur
Kesinlikle canım valla eşimin kuzenin eşi yapar yaparım ben diyorben zaten artık 5 6 cocuk yapanların valla ellerini öpcem:) insanın başına gelmeden anlayamadıgı bi olay bu ya.çok garip.ve sadece bize özel.eşlerimiz bile anlayamaz :))
Ben çok seviyorum kalabalık aileleri zaten kız kardeşimde yok o yüzden kız kaedeşler görünce içim burkulurBizde diyoruzki ikincisi erkek olursa daha yapmayız diyoruz yok oda kız olursa 3. Yaparız oda kız yada erkek olursa fark etmez kapanış olur
Sizdede dueum tam tersi işte canım 2.de biz kız arıcaz siz erkekBizde diyoruzki ikincisi erkek olursa daha yapmayız diyoruz yok oda kız olursa 3. Yaparız oda kız yada erkek olursa fark etmez kapanış olur
Aynen canım allahım hayırlısını versin herşeyden önce bende tek kızım bak duşununce 2. Erkek olursa 3.yude yaparım birbirlerine küserlerse biri arayı bulsun tek kalmasın ikisideSizdede dueum tam tersi işte canım 2.de biz kız arıcaz siz erkek
canım benimki öyle yaptığında ya farketmeden fazla vermiş oluyorum yada büyük bi parça tabiki ona göre büyük gtmiş oluyo.sevdiği bişey varsa sebzenn tadı gelmicek şekilde karıştırıp verebilirsin bence.bide şundan eminim kesinlikle oyunla çok güzel yiyolar.ben mesela sandalyede 1 2 lokma yediriyosam oyunla 1 kase bitiyo..yani girmedigim sekil şaklabanlk kalmıyo.bide emekledigi için peşinden koşuyorum :) ama bu tolerelerim küçük oldgu için büyüsün asla yapmıcam yemek ye diye :) kendime sözüm var.benimkide bugun sabahtan beri ateşliydi.akşam 39u grduk.hala var.o sn durmayan cocuk nasıl kıpırdamadan yatsın içim acıdı çok fena oldum.dedimki tepin, nereyi karştrrsan karştr söz bişi demicemKızlar kızıma sebzeli hiç bişey yediremiyorum çorba yapıyorum bir kaç kaşıktan sonra öğruyor havuç puresi yaptım kustu istemiyor me yapcam ben yaaa
Ya bilmiyorum demin yoğurt yedirmeye çalıştım zorla ağlıyor ağzını açarken hemen veriyorum istemiyor emmek olsa hemen emer çok zorlanıyorum çok geçmiş olsun canım ya ben çok üzülüyorum bebekler hasta oldugunda onlar olmasın biz oluruz ya kıyamıyor insan dayanamıyor ya iyi ki varlar onlarcanım benimki öyle yaptığında ya farketmeden fazla vermiş oluyorum yada büyük bi parça tabiki ona göre büyük gtmiş oluyo.sevdiği bişey varsa sebzenn tadı gelmicek şekilde karıştırıp verebilirsin bence.bide şundan eminim kesinlikle oyunla çok güzel yiyolar.ben mesela sandalyede 1 2 lokma yediriyosam oyunla 1 kase bitiyo..yani girmedigim sekil şaklabanlk kalmıyo.bide emekledigi için peşinden koşuyorum :) ama bu tolerelerim küçük oldgu için büyüsün asla yapmıcam yemek ye diye :) kendime sözüm var.benimkide bugun sabahtan beri ateşliydi.akşam 39u grduk.hala var.o sn durmayan cocuk nasıl kıpırdamadan yatsın içim acıdı çok fena oldum.dedimki tepin, nereyi karştrrsan karştr söz bişi demicemvalla yaramazlıklarının bile kıymetini bilmek lazımmış
ben de başlasam mı acaba yumurtaya tekrarSlm kzlar kızımın kolundada bır hafta oncesınde isilikler vardı ama koca koca. Dr sıcaktan olmuş bol bol yıka dedı krem falan kullanmayalm boşuna gecer dedı. Gunde bır kere şampuanla yıkadm. Ikı kerede suda oynattım hep Şimdi gectı bişey kalmadı. Yumurtada gün aşırı yediriyorm.
Amin amin hayırlısını versin Rabbim. Tek kız olmak çok zor yaaAynen canım allahım hayırlısını versin herşeyden önce bende tek kızım bak duşununce 2. Erkek olursa 3.yude yaparım birbirlerine küserlerse biri arayı bulsun tek kalmasın ikiside
saol canım ya.ama geçmiyo bi türlü.uykusundan kaldırıp küvete soktum yükseldi yine.sudan çıkarır çıkarmaz yine yükseliyo.ilaç da verdim.neyse koltukaltlarına bez koydum.geceyi bi atlatabilseydikYa bilmiyorum demin yoğurt yedirmeye çalıştım zorla ağlıyor ağzını açarken hemen veriyorum istemiyor emmek olsa hemen emer çok zorlanıyorum çok geçmiş olsun canım ya ben çok üzülüyorum bebekler hasta oldugunda onlar olmasın biz oluruz ya kıyamıyor insan dayanamıyor ya iyi ki varlar onlar
Canım geçmiş olsun yaa neden hasta oldu ki çok üzüldüm şu ansaol canım ya.ama geçmiyo bi türlü.uykusundan kaldırıp küvete soktum yükseldi yine.sudan çıkarır çıkarmaz yine yükseliyo.ilaç da verdim.neyse koltukaltlarına bez koydum.geceyi bi atlatabilseydik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?