2014 Aralık Anneleri

Hayırlısı canım erkek olursada iyi olur yaşları yakın 2 erkek kardeşte iyi anlaşır. Ama mesajını görünce kız düşündüm hhemen :)
Erkek olursa bi de kızım olsun diye üçüncüyü denerim ama kız olursa kapanışı yaparım herhalde o yüzden daha çok kız istiyorum hem kızlar daha sakin daha vefakar anne babaya .. Gerçi ben ne istesem boş allah bilir onu bi de kiz da olsa erkek de insanın canı ciğeri hiç fark etmiyor:) yazarım cinsiyet belli olursa

En güzelini düşünüyorsun canım benim kafadansın. Kız evlat gibisi var mı. Bende 2.de kızı bulamazsam 3lerim diyorum :)

canımm inşallah Allah bütün bunların mükafatını verir.cok zor evet, Allah hepimize sabır ve mzellikle sevgiyle ilgilenebilmeyi nasip etsin bebişlerimizle.annelerle ilgili peygamberimizşn hadisleri var.sürekli okurum ben.içim açılır hehe.babanemde der ki;1sene iş anası,1sene uşak anası valla dgru.ama zaman geciyo su gibi inşallah daha kolaylaşıcak hersey.

Bizde diyoruzki ikincisi erkek olursa daha yapmayız diyoruz yok oda kız olursa 3. Yaparız oda kız yada erkek olursa fark etmez kapanış olur
ben zaten artık 5 6 cocuk yapanların valla ellerini öpcem:) insanın başına gelmeden anlayamadıgı bi olay bu ya.çok garip.ve sadece bize özel.eşlerimiz bile anlayamaz :))

Bizde diyoruzki ikincisi erkek olursa daha yapmayız diyoruz yok oda kız olursa 3. Yaparız oda kız yada erkek olursa fark etmez kapanış olur
Ben çok seviyorum kalabalık aileleri zaten kız kardeşimde yok o yüzden kız kaedeşler görünce içim burkulur hep 3-4 çocuğum olsun derdim ama bakamam o kadar çocuğa çok zor :)

Sizdede dueum tam tersi işte canım 2.de biz kız arıcaz siz erkek
Aynen canım allahım hayırlısını versin herşeyden önce bende tek kızım bak duşununce 2. Erkek olursa 3.yude yaparım birbirlerine küserlerse biri arayı bulsun tek kalmasın ikiside

Kızlar kızıma sebzeli hiç bişey yediremiyorum çorba yapıyorum bir kaç kaşıktan sonra öğruyor havuç puresi yaptım kustu istemiyor me yapcam ben yaaa

Kızlar kızıma sebzeli hiç bişey yediremiyorum çorba yapıyorum bir kaç kaşıktan sonra öğruyor havuç puresi yaptım kustu istemiyor me yapcam ben yaaa
canım benimki öyle yaptığında ya farketmeden fazla vermiş oluyorum yada büyük bi parça tabiki ona göre büyük gtmiş oluyo.sevdiği bişey varsa sebzenn tadı gelmicek şekilde karıştırıp verebilirsin bence.bide şundan eminim kesinlikle oyunla çok güzel yiyolar.ben mesela sandalyede 1 2 lokma yediriyosam oyunla 1 kase bitiyo..yani girmedigim sekil şaklabanlk kalmıyo.bide emekledigi için peşinden koşuyorum :) ama bu tolerelerim küçük oldgu için büyüsün asla yapmıcam yemek ye diye :) kendime sözüm var.benimkide bugun sabahtan beri ateşliydi.akşam 39u grduk.hala var.o sn durmayan cocuk nasıl kıpırdamadan yatsın içim acıdı çok fena oldum.dedimki tepin, nereyi karştrrsan karştr söz bişi demicem valla yaramazlıklarının bile kıymetini bilmek lazımmış

Ya bilmiyorum demin yoğurt yedirmeye çalıştım zorla ağlıyor ağzını açarken hemen veriyorum istemiyor emmek olsa hemen emer çok zorlanıyorum çok geçmiş olsun canım ya ben çok üzülüyorum bebekler hasta oldugunda onlar olmasın biz oluruz ya kıyamıyor insan dayanamıyor ya iyi ki varlar onlar

ben de başlasam mı acaba yumurtaya tekrar
aslında şeftaliden de şüpheleniyorum

Aynen canım allahım hayırlısını versin herşeyden önce bende tek kızım bak duşununce 2. Erkek olursa 3.yude yaparım birbirlerine küserlerse biri arayı bulsun tek kalmasın ikiside
Amin amin hayırlısını versin Rabbim. Tek kız olmak çok zor yaa

saol canım ya.ama geçmiyo bi türlü.uykusundan kaldırıp küvete soktum yükseldi yine.sudan çıkarır çıkarmaz yine yükseliyo.ilaç da verdim.neyse koltukaltlarına bez koydum.geceyi bi atlatabilseydik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…