2014 Aralık Anneleri

Güvenme canım ek gıdadan sonra daha az emiyorlar koruyuculuk falan kalmıyor sen dikkatli ol yine de..

Çok geçmiş olsun inşallah bir an önce eski neşesine döner

Gunaydın kızlar. Benm gogusler hiç dolmuyo artık. Sıknca süt gelıyo ama söndüler resmen. Sizdede olan varmı.

Gunaydın kızlar. Benm gogusler hiç dolmuyo artık. Sıknca süt gelıyo ama söndüler resmen. Sizdede olan varmı.
Benimde öyle sıkınca geliyo ama dokununca falan dolu gibi değil sanki geçen gün ilk defa çok dolu hissettim ama genelde sönük gibiler
Maalesef benim de öyle kızlar incir kürü rezene falan yapıp içiyorum ama faydasını göremedim. Bir de benim özellikle sağ göğsüm daha boş gibi

Maalesef benim de öyle kızlar incir kürü rezene falan yapıp içiyorum ama faydasını göremedim. Bir de benim özellikle sağ göğsüm daha boş gibi
Ama kızıma yetiyor benimki sıkınca geliyor ama boş gibi böyle ilk zamanla şişiyordu doluyordu buyudukleri için herhalde hepsini çekiyorlar artık

kızlar acınası tecrübeler yaşadık.boğaz enfksiyonu olşmuş.iğne fitil soguk su pansumanıyla ancak 38e düştü.ve hepsinde katıla katıla agladı.bogazı patlıcaktı artık.üzerine hemsire soguk bezi lap lap yapıştrrken memeyle teseli etmeye çalştm ona bile senin sıcaklıgın etkiler dediler.eziyetin saglık versiyonu resmen.bu travmayı inşallah atlatırız erken.o ağladıkca ben agladım.hatta ilk yaptrmıcaktm soguk suyu, acildeki teyzeler falan, kızım yok düşnesini istiyosan dayancan azvık;aglasın sonra düzelcek ama faöan derken, herkes elinde bez cocgun orasına burasına koymaya basladılar.öğleden beri hiç sıcaklığı yoktu.şimdi yine alnında başladı.nolcak valla korkuyorum.ilaç da içmiyoo.şimdi bezlere sardım yine

Ah canım benim ya inşallah çabucak geçer çok kotu bişey ya insan dayanamıyor aşı yapılırken bile kotu oluyoruz kim bilir sen nasıl durumdasın ya nasıl hastalandı bu kadar ya

Ah canım benim ya inşallah çabucak geçer çok kotu bişey ya insan dayanamıyor aşı yapılırken bile kotu oluyoruz kim bilir sen nasıl durumdasın ya nasıl hastalandı bu kadar ya
ya bi bilsem.inanki agzının hasta kokusunu o bez koyarken hastanede oAman hissettim.evde agzına kilitliyodu resmen orda aglarken anckki geldi yani.şu zamana kadr bu 2.ateşlenmesi.ilknde hemen düşürmştüm ama aklıma boğaz grlmemişti hiç.ay hiç geçmicek gibi ya.Allahım şifa versin bian önce

Ama kızıma yetiyor benimki sıkınca geliyor ama boş gibi böyle ilk zamanla şişiyordu doluyordu buyudukleri için herhalde hepsini çekiyorlar artık
Benimki de yetiyor heralde canım çünkü emmek için ağlamıyor hiç. Artık ne zamna kadar emerse kısmet bakalım

Ahhh yavrum benim hiç kıyamam ben ona birden bire ne oldu böyle.. Allahım acil şifalar versin kuzuma. Şu yaz günü nasıl hasta oldu böyle yavrum benim. Mesajını okuyunca inan ki boğazım düğümlendi. Sen güçlü durmalısın canım Rabbim şifasını verecektir

A aysenur1298 canm cok cok gecmiş oldun. Rabbim bian önce şifa versin iyleşsın kuzun. Sende güçlü ol bebişinin sendeki herseyi hissedıyo unutma. Biliyorum çok zor ben aşı olurken kan alınırken bile hala bakamam ve aglarım. Seni düşünemiyorum şuanda. İnş gecıcek öyle düşün. Kıyamam ona benya. Şimdi nasıl. Peki bogaz enfeksıyonu oldugu nasıl anlaşılırki

Stres yapma sakın bebeğin hisseder sabır sadece geçecek merak etme güçlü ol sen

bende kv ye aynıaını dedim, kış bebeği kışa dayandı ama yazın hasta oldu diye.güçlü durmak zor cidden ya.yüzü ufacık kaldı sankı.bakışları desen boşboş duygusuz öyle bakıyo sadece.bende güldürmek için bişeyler yapıyorum bu halde bile gülüyo arada şükürrr:)
canım saol tesellilerin için.Allah yaşatmasın vallahi ya hiçbirinize.ben neyi atladım diyorum kızıyprum kendime.dr boğaz deyince dedmki yogrt soguk falan mı geldi acaba, bulaşmış da olabilir dedi.canım ateşin yanında agzının içi de çok fena yanıyodu.agzını açmak istemiyodu hiç hatta su bile içmedi ki sever.şimdi diyorumki acaba acıyomuydu.şimdi iyi ama 8gibi küvette baya bi tuttum bide soguktu su.titresede snlara dgru bugun acildeki uygulamayı görünce çok iyi haldeydi.kızlar Allah göstermesinde eger olursa, ılık su kar etmiyo 39 40 derecee
ye.ve 35 40dk uygulamak lazm hatta belki daha fazla.meme agzımızda suda yattı bizimki çok şükr aglamadi.tabi küvetin içine dgru o memeyi nasl uzattm hayali bile komik:) hala uyuyo.vucut ısısı iyi.basında bez var ama.ya fitil yazdı dr da nasıl vericem bilmiyorm
Stres yapma sakın bebeğin hisseder sabır sadece geçecek merak etme güçlü ol sen
canım sen de saol valla.inşallah geçsin hemen.hepinize çok çok tşkkr ederim.ben evde yalnızım yine.inanın yazdklarınız moral verdi.geceyi de ateşsiz atlatırız inşallah

Canm fıtıl iyi gelır paronax mı. Asını yanlış yazmışta olabılırım. Bütün koyma fitillerı yarım koy. Bende aşılarda çıkınca ateşı fitil verıyodum.

Canm fıtıl iyi gelır paronax mı. Asını yanlış yazmışta olabılırım. Bütün koyma fitillerı yarım koy. Bende aşılarda çıkınca ateşı fitil verıyodum.
evet canım ondan, 1gibi verdim ne güzel aglatmadan vermştm anında kaka yaptı.zaten ıkınıyo ki çıksın diye sıpam benim.2.yi denedm snra.tam agır mı geliyo bidaha yarım veririm ozaman.sabaha kadar 1tane kafasında 1tanede koltkaltndan geçcek seklde üzerine bi bezle ateşini normal seviyede tutablyrum.ama kurutmamam lazım işte.kafasında sürekli bez olması başka şeylere neden olmasın bide

İnşallah bişey olmaz canm. Hala devammı ateşi. Buarada dikine ıkıye ayır bıçakla falan yarım koy bence

İnşallah bişey olmaz canm. Hala devammı ateşi. Buarada dikine ıkıye ayır bıçakla falan yarım koy bence
9 da ckmştı en son ateşi.ilk defa bu kadar uzun çıkmadı.öğlen ilaç içirdim bide kafasıında bezle.ya bide terledi canım.yani kaç gündür ilk defa terledi.iyileşme belirtisimi ki diyrum.inşallah bidaha çıkmaz.fitilide dedgn fibi veriyim daha ii olur hem

Terle atar hastalığını canım iyidir terlemesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…