2014 Aralık Anneleri

canım o sinirlilik halin yafrun hasta oldumu geçip gidiyo.bende heryeri kurcalamasına belli bi nktadan snra sabırrr diyerek kendmi zorlardm ama şimdi diyemiyorum iyi olsunda peşinde koşıyım modundayım.tabi insanım elbet zorlanıyorm yine .ama kendne yüklenme.kolay iş değil ya valla küçük canavarlarla uğraşıyoruz.srn gayet iyi bi annesin.üzülmeee.eş konusunda hiç. yorm yapmıyım susamam yoksa

Ben sebepsiz yere eşimede bağırıyorum o sinirle işte ne oldu bu çocuklara ya. Şimdi çok sıcakta değil ki dün falan gayet serindi
canım tam olarak gece nasıl geçiyo nerde yatıyo emzirmeyi nasl yapıyosn gecenizi anlatsabıza ayrntılı biraz.bizimkide çok uyaanıyo.biz yerde yatıyoruz, duruma göre bazen yanndan hiç kalkamıyprum bırakmıyo.bazende meme arıyo veriyorum hala saga sola dönüyo ve bazen aglamaya dönüyo.kucagıma alıyorum ozamanda.bazende sorunsz uyuyo.brn kendi yatagmda yatmayı unuttum resmen kızlar ya:)) valla psikoljk yenlenme şart.eşlerimizle durumlar içinn özellkle:))))

erkeklerin bu sinirlenmeme huyu güzel ya.ama heran ilgilenmedkleri için sanır limtleri var bence.bikere oğlum çok zorlamştı beni bende baya bi fena oldm, eşimde cocuga şefkatli yaklaşınca bu sefer kendini canavar gibi hissediyosun.ama düşünnce çok değil 1 saat baköaya çalşsın bakıyım aynı tolere ne kadr sürer.ayyy çook konştmmm.bizmki uyuyoken döktürüyorm

Canım gece uyanınca alıp emziriyorum emerken uyuyakalırdı normalde şimdi emiyor emiyor sonra ağlamaya başlıyor. Acaba süt mü az geliyor. Beşiğinde yatıyor. Beşiğide yatağın hemen yanında zaten. Yani çok ağlamadan hemen alıyorum beşikten. Bazen beşikte sallıyorum bazen ayaklarıma yatırıp hafif hafif ninni söylüyorum. Her zaman işe yaramıyor işte

Kızlar benmkı bırkac hafta önce oyleydı gece cok sık uyanıyodu ve cok aglıyodu. Hatta dayanamadm biyerımı agrıyo dıye hastaneyede goturdum butun tahlıl test herşeyı yaptrdm cok şüküt temiz çıktı. Bır hafta dvm ettı bu aglama uyumama. Sonra duzeldı gece emmek için uyanıyo. Ama bazen bır bazen üç gıbı uyanıyo bır ıkı saat uyumuyo bende salona goturuyoum bazen oyun oynatıyrm bazen eşim oyalıyo yoruyo uykusunu getııyo tekrar uyutuyırum. Ama aglayarak uyanmıyo uykusunu almış gıbı uyanıyo. Yanmda beşiği orda uyuyo. Hiç yanımda başka yerde uyutmadm. Malesef şimdide gunduz emmesi sıkıntı. Eskıye gore daha ıyı ama hep bı numarayla emzırıyorum çok zorluyo

Benim eşim izinde valla nerdeyse 2 ay oldu hiç gıkı çıkmadı bağırmıyor ben sinirlenince de bana kızıyor gece bizimki bir o tarafa donuyor bir bu tarafa donuyor ağlıyor gece

Kızlar çok mutluyum ya kızım diş patlatmış çıkmamış ama yerini gördüm ay çok sevindim belkide ondan uyumuyor gece
Hadi hayrlı olsun canm. Darısı bıze artk. Bızde hıc gozuken bişey yok. Ama gec cıkan dişler daha saglıklı olurmuş öyle teselli oluyoruz artık:))

Kızlar buarada bebişlerınızın gelişimi nasıl emekleyenler varmı. Neler yapıyolar. Konuşuyolar. Her cocugun gelışımı farklıdır tabı ama merak ettim:))

canım geçici bi dönemde olabilir.hem diş çıkıyodur.süt konusunu bilemedim valla.sütünde aşırı bi azalma yoksa sanmıyorum ama.inşallah geçicidir.bu ara hepimiz böylwyiz bakalım
Kızlar çok mutluyum ya kızım diş patlatmış çıkmamış ama yerini gördüm ay çok sevindim belkide ondan uyumuyor gece
maşallah sizeeee..tam zamannda çıkarıyosunuz valla
Kızlar buarada bebişlerınızın gelişimi nasıl emekleyenler varmı. Neler yapıyolar. Konuşuyolar. Her cocugun gelışımı farklıdır tabı ama merak ettim:))
canım emmelerin iyiye gitmesine sevindim, gayretine saglık gelişme olarak da, biz emekliyoruz,koltuga tırmanabiliyo, ve uykusu geldmi aglama ses tonuyla anne diyo ama çok net diilbaşka bişey diyemiyoruz.gerçi öğretende yokki farkettimde ilk aylardan beri hep anne dedim cocugagel gel,baş baş falan yok, ugraşıyorum ama yapmadı.bende size boyu sorıyım.sglık ocagına gttk de 71cm olmş.2aydr gtmemiştm.kiloyu srmuyorum çünkü ne kadr tombik okadar saglıklı düsüncesnde diilim :) kilo kıyaslaması ister istemez yapılıyo çnkü.gerçi isteyrn söyleyebilir yinede

A aysenur1298 maşallah brbişine canm rabbım hepsını nazarlardan korusun. Ay valla rmme işini hiç sorma başta agladm cok üzdm kendımı annem eşim moral olarak cok destek verdıler. Toparlandm her yolu denıyorum
Bızde emekleme trmanma yok. Anne dede meme mama gel net soyluyo bunları. Aglarken hep anne meme dıye aglıyo. Gel gel yapıyo. Alkışlıyo öpücük atıyo. Buara cıglık atmaya sardı şımarrak cıglık atıyo. Özellıkle telefonla konuşmaya başlayınca ben başlıyo sesınden karşıdakını duymuyorum. Müzıgı cok sevıyo duyar duymaz kollarını sallıyo alkışlamaya sallanmaya başlıyo. Diş zaten yok. Saclar hala kıs herkez kızımı erkek zannedıyo toka faln takmazsam:))

Aynen tam zamanı çok mutlu oldum canım belkide bu yüzden gece çok uyanıyor

Benimki dilini çıkarıp bıp bıp diyip duruyor gu go diyor çığlık atıyor emeklemiyoruz bişey gozune kestirdiginde sürünüyoruz yuvarlanıyoruz ayaklarının üstünde güzel duruyor seninki nasıl

Hadi hayrlı olsun canm. Darısı bıze artk. Bızde hıc gozuken bişey yok. Ama gec cıkan dişler daha saglıklı olurmuş öyle teselli oluyoruz artık:))
Miniğim gözün aydın canım :) sibelcim bizdede hala belirti yok. Bende kendimi öyle teselli ediyorum geçen hafta sağlık ocağına gittim normal olan 8-12 ay arası dedi

Benimkinin seyrek saçları döküldü hep çıkarmı bilmiyorum tabi uzun ama iki kulak yapıyorum öyle tatlı oluyor ki ilk zamanlar bizide erkek sanıyorlardı

Miniğim gözün aydın canım :) sibelcim bizdede hala belirti yok. Bende kendimi öyle teselli ediyorum geçen hafta sağlık ocağına gittim normal olan 8-12 ay arası dedi
Bende yok diyordum elimle bakayım dedim açtım ağzını derisi çatlamış kaşık takılıyor oraya anladım yeri belli olmuş belki seninki de o yüzden gece uyanıyordur

Dede baba diyor çığlık atıyor. Kaşığı yaklaştırınca emziği fırlatıyor :) yemeklerden sonra büüüh veriyim mi annem falan derdim ben büüüü diyor sanırım su istiyor diye suluğunu veriyorum emeklemiyor ama sürünüyor. Ellerinden tutunca ayakta durabiliyor. Sarılmak istemediği zaman itiyor :) çocuk müzikleri açınca sallanmaya başlıyor. alkış yapmayı öğretmeye çalışıyorum ama yapmıyor. Bye bye yapıyor gibi şimdilik bu kadar :))

Bende yok diyordum elimle bakayım dedim açtım ağzını derisi çatlamış kaşık takılıyor oraya anladım yeri belli olmuş belki seninki de o yüzden gece uyanıyordur
Belki de canım dişten dolayıysa bikaç güne belli olur heralde bizimde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…