Bİzimkide gel dediginde kollarını açıp one doğru geliyor ellerinden tutunca duruyor hatta seviniyor yuruyor diyor çığlık atıyor bide kendi kendine oynarken heh heh hehehe diye gülüyorDede baba diyor çığlık atıyor. Kaşığı yaklaştırınca emziği fırlatıyor :) yemeklerden sonra büüüh veriyim mi annem falan derdim ben büüüü diyor sanırım su istiyor diye suluğunu veriyorumemeklemiyor ama sürünüyor. Ellerinden tutunca ayakta durabiliyor. Sarılmak istemediği zaman itiyor :) çocuk müzikleri açınca sallanmaya başlıyor. alkış yapmayı öğretmeye çalışıyorum ama yapmıyor. Bye bye yapıyor gibi şimdilik bu kadar :))
Ahahah nazlı kız olacak desene :) hepsine maşallah bebişlerin gayet iyi hepsinin gelişimi Allaha çok şükür.Hepsı bırbırınden tatlı bebişlerin. Her hallerı çok güzel. Bı bakıyosun bianda yeni bişey yapmaya başlıyolar. Benmkı bir aynamız var holde ona tutunarak ayakta duruyo. Yuruturken heycanlanıyo. Ben koydugumda koltuktada tutunuyo.
Gecen sabah erken uyandı yatagıma aldm. Babası uyuyodu ilgısını cekmek için yapmadıgı kalmadı. Eşim uyanmadı tabı. Sonra uyandı hiraya seslenıyo bakmıyo bile hıh der gıbı bakıp hemen bana dönüyo. Babası naptysa dönüp bakmadı bile. Resmen trip attıya ama öyle komıktıkı. Telefon delisi görünce atlıyo hemen. Eşim onu uzatıyo ona bile bakmadı. :))))
canım ben müziğe baya ağırlık veriyorum.sevdigmz şarkılar var onlarda su gibi olana kadar kucagımda dans ediyoruz.accayip egleniyo.tabi ritim hareketleri yaptrmaya calşyorm.oyuncaklarını seslendirmeye calışıyorum, topu ona verriyorum bana geri verdirmeye calışıyorum.alt üst kavramı için iç içe koyuyorum sürekli bişeyleri.bnları internetten okumştm bende.bide tv izletmiyorum.ama klip oynarken acıyorum okadar valla.srn neler yapıypsun cnmAhahah nazlı kız olacak desene :) hepsine maşallah bebişlerin gayet iyi hepsinin gelişimi Allaha çok şükür.
Kızlar benim de bi sorum olacak. Bebişlere oynattığınız oyunlar var mı zeka gelişimi açısından falan yada öğretmeye çalıştığınız şeyler neler
Canım bende tv izletmek istemiyordum ama gün içinde yemek bile yapamadığım zamanlar oluyor valla mecbur kalıp açıyorum yarım saat 1 saat falan izliyor. Ben tekden çocuk müzikleri açıyorum tabii bi süre sonra beynim patlıyor sıkılıyorum bende tvden kral pop falan açıyorum faydası olur mu bilmemcanım ben müziğe baya ağırlık veriyorum.sevdigmz şarkılar var onlarda su gibi olana kadar kucagımda dans ediyoruz.accayip egleniyo.tabi ritim hareketleri yaptrmaya calşyorm.oyuncaklarını seslendirmeye calışıyorum, topu ona verriyorum bana geri verdirmeye calışıyorum.alt üst kavramı için iç içe koyuyorum sürekli bişeyleri.bnları internetten okumştm bende.bide tv izletmiyorum.ama klip oynarken acıyorum okadar valla.srn neler yapıypsun cnm
A aysenur1298Benm yaptıgım çogu şeyi aysenur arkadaşım yazmış. Kızım top oynamayı cok sevıyo. Karşılıklı oturup bırbırımıze top atıyoruz. He bırde bişey istedıgını anladıgımda bunumu istıyosun kızım dıyıp işaret etmesını saglamaya çalışıyorum.bızdede müZik favori.öncr brn oynamaya başlıyorum müzıkle sonra o kollarını sallıyo anlıyorum benı al dıyo sonra beraber oynuyoruz:)).he sadece o iç içe gecen otuncaklarmz yok yarn onları alıcaz. Evde mutfakta olan plastiklerle oynuyoduk:)
Canm bişey ogretmek istedıgınde mutlaka hergun tekrarla keyfı yerınde oldugunda sonra bı bakıyosun kenddı kendıne yaparken goruyosun. Ciddi algıları var hemen kapıyolar herseyı. Benmkı birtek alkışı gec ögrendı. Şimdi alkış dedıgımde hemen yapıyo. Ama yemegını yedıgınde yaptıgı hersyde afferın dıyıp alkış yaparak ogrettm. Herşeyde rehber bızız cok iş düşüyo bizlereSibeltanju T ththt M minigim34 kızzlar siz pek bi marifetlimişsimiz bize göre yaa.kızkandıgımdan mıdır nedir az önce yavruucuma gel gel öğretme çabalarına giriştim sibelcim şu ayna olayı bizdede komedi, resmen kendine cilve yapıyo ve öpüyo aynadan resimlerini çektim olay yani gerçekten her halleriyle çok tatlılar ya.Allah nazardan korusun hepsini
Buda var ama kule gıbı iç içe gecen lerde var. Kovalar falan onlar şimdilik daha kolay başlangıc için. Yarn kıtap ve farklı oyuncaklar alıcam biraz. Cogu ilgısını cekmıyo artıkA aysenur1298
Kızlar bundan mı bahsediyorsunuz bizdede yok bundan. Bikaç tane müzikli oyuncağımız varr
Kulelerden var canım renkli renkli. Kitap yırtma huyunu bıraksa yeni kitaolar alıcam da daha zamanımız var sanırımBuda var ama kule gıbı iç içe gecen lerde var. Kovalar falan onlar şimdilik daha kolay başlangıc için. Yarn kıtap ve farklı oyuncaklar alıcam biraz. Cogu ilgısını cekmıyo artık
Yarın bi de işe gider adam bu yorgunlukla yazık valla. İşte sadrce eşinle evlenmiyorsun ailesiylede evleniyorsun ne yazık kiOf eşinde gelmedı. Aslnda çok sınırım bozuk kızlarya burda kafamı dagıtıyorum şuan yoksa eşime sarcam. Ailesinde problem varmş kavga etmiş kardeşi babası falan anesını evdrn kovmuş babası baya karışık yani onları toparlamaya yorgun argın işten cıkıp taa karşıya gıttı.valla bıktm ailesınden artık. Biymiyo hiç sıkıntıları hep bı olayla kocamı arayıp huzurumuzu bozuyolarya
Malesef cnm. Boyle olduklarını bilseydm evlenmezdmkı. Yok allahtan izinlı salı gunlerı eşim. Bakalm neler olmuş uyannca dinliyim hikayeyi. Benm cadı coktan uyandı tepiniyo yatakta. Günaydn herkeze buarada:))Yarın bi de işe gider adam bu yorgunlukla yazık valla. İşte sadrce eşinle evlenmiyorsun ailesiylede evleniyorsun ne yazık ki
Ayy ne tesadü benimkide uyanalı baya oldu. Ama benim gözler kapanıyorMalesef cnm. Boyle olduklarını bilseydm evlenmezdmkı. Yok allahtan izinlı salı gunlerı eşim. Bakalm neler olmuş uyannca dinliyim hikayeyi. Benm cadı coktan uyandı tepiniyo yatakta. Günaydn herkeze buarada:))
Bizimki de telefon ve kumanda görünce hemen oraya yoneliyor almaya çalışıyor ama biz vermiyoruz hemen ağızına götürüyor en mikrop lu şeyler aynen hepsi çok tatlılar ya bbide kızım oyun oynarken bizi ayakta gorurse oyuncaklarını atıyor hemen kollarını açıyor biz ons bakmıyoruz hiç bakıncada öyle yapıyorHepsı bırbırınden tatlı bebişlerin. Her hallerı çok güzel. Bı bakıyosun bianda yeni bişey yapmaya başlıyolar. Benmkı bir aynamız var holde ona tutunarak ayakta duruyo. Yuruturken heycanlanıyo. Ben koydugumda koltuktada tutunuyo.
Gecen sabah erken uyandı yatagıma aldm. Babası uyuyodu ilgısını cekmek için yapmadıgı kalmadı. Eşim uyanmadı tabı. Sonra uyandı hiraya seslenıyo bakmıyo bile hıh der gıbı bakıp hemen bana dönüyo. Babası naptysa dönüp bakmadı bile. Resmen trip attıya ama öyle komıktıkı. Telefon delisi görünce atlıyo hemen. Eşim onu uzatıyo ona bile bakmadı. :))))
Biz yeni kalktık ama gece çok uyandı eşim sabah yanıma yatırdı kendide gitti salona yattı bende yanımda emzirdim uyumuş öyle yaşına girseler bunlar artık yaAyy ne tesadü benimkide uyanalı baya oldu. Ama benim gözler kapanıyor
Bizim çıngıraklarımız renkli renkli diş kaşıyıcılarımız dün gittim minik minik toplar aldım renkli renkli topları çok seviyor bide renkli öten ayıcıklardan aldım onlarda minik tüysüz tabi ne bulsak ağzına götürüyor gider oyuncakla oynamaz pet şişeyle oynar saçını tarıcam tarafa bakmaya çalışıyor yukarı tarayamıyorum ağlıyor o tarağı istiyor oynanmıcak şeyleri istiyor bende kitap gördüm ama artık yaşına girince ağzına sokuyor eritir onuBuda var ama kule gıbı iç içe gecen lerde var. Kovalar falan onlar şimdilik daha kolay başlangıc için. Yarn kıtap ve farklı oyuncaklar alıcam biraz. Cogu ilgısını cekmıyo artık
Bende gel gel i öğretmeyi çalışıyorum bay bay demeyi öğretmeye çalışıyorum biz gel dedigimizde açıyor kollarını one atılıyor geliyor çağırınca bizden gördükçe öğrenecekler artık yavaş yavaşkızlar şöyle bişey yapsak,fiziksel gelişimleri kilo boy farklılık gsterir illaki.ama bu zeka gelişimi için aylık şunları yapmalıyız yada bu ay bebeklerimize şu becerileri kazandırmaya çalışalım gibi.gerci hepinz çoğu şeyi öğrenmişinz hehearastrıp paylaşalım.güzel olmazmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?