2014 Aralık Anneleri

Bİzimkide gel dediginde kollarını açıp one doğru geliyor ellerinden tutunca duruyor hatta seviniyor yuruyor diyor çığlık atıyor bide kendi kendine oynarken heh heh hehehe diye gülüyor emerkende eli hep ağzımda biri gel dediğinde hemen bize dönüp sarılıyor

Hepsı bırbırınden tatlı bebişlerin. Her hallerı çok güzel. Bı bakıyosun bianda yeni bişey yapmaya başlıyolar. Benmkı bir aynamız var holde ona tutunarak ayakta duruyo. Yuruturken heycanlanıyo. Ben koydugumda koltuktada tutunuyo.
Gecen sabah erken uyandı yatagıma aldm. Babası uyuyodu ilgısını cekmek için yapmadıgı kalmadı. Eşim uyanmadı tabı. Sonra uyandı hiraya seslenıyo bakmıyo bile hıh der gıbı bakıp hemen bana dönüyo. Babası naptysa dönüp bakmadı bile. Resmen trip attıya ama öyle komıktıkı. Telefon delisi görünce atlıyo hemen. Eşim onu uzatıyo ona bile bakmadı. :))))

Ahahah nazlı kız olacak desene :) hepsine maşallah bebişlerin gayet iyi hepsinin gelişimi Allaha çok şükür.

Kızlar benim de bi sorum olacak. Bebişlere oynattığınız oyunlar var mı zeka gelişimi açısından falan yada öğretmeye çalıştığınız şeyler neler

Sibeltanju T ththt M minigim34 kızzlar siz pek bi marifetlimişsimiz bize göre yaa.kızkandıgımdan mıdır nedir az önce yavruucuma gel gel öğretme çabalarına giriştimsibelcim şu ayna olayı bizdede komedi, resmen kendine cilve yapıyo ve öpüyo aynadan resimlerini çektim olay yanigerçekten her halleriyle çok tatlılar ya.Allah nazardan korusun hepsini

canım ben müziğe baya ağırlık veriyorum.sevdigmz şarkılar var onlarda su gibi olana kadar kucagımda dans ediyoruz.accayip egleniyo.tabi ritim hareketleri yaptrmaya calşyorm.oyuncaklarını seslendirmeye calışıyorum, topu ona verriyorum bana geri verdirmeye calışıyorum.alt üst kavramı için iç içe koyuyorum sürekli bişeyleri.bnları internetten okumştm bende.bide tv izletmiyorum.ama klip oynarken acıyorum okadar valla.srn neler yapıypsun cnm

kızlar şöyle bişey yapsak,fiziksel gelişimleri kilo boy farklılık gsterir illaki.ama bu zeka gelişimi için aylık şunları yapmalıyız yada bu ay bebeklerimize şu becerileri kazandırmaya çalışalım gibi.gerci hepinz çoğu şeyi öğrenmişinz hehe arastrıp paylaşalım.güzel olmazmı

Benm yaptıgım çogu şeyi aysenur arkadaşım yazmış. Kızım top oynamayı cok sevıyo. Karşılıklı oturup bırbırımıze top atıyoruz. He bırde bişey istedıgını anladıgımda bunumu istıyosun kızım dıyıp işaret etmesını saglamaya çalışıyorum.bızdede müZik favori.öncr brn oynamaya başlıyorum müzıkle sonra o kollarını sallıyo anlıyorum benı al dıyo sonra beraber oynuyoruz:)).he sadece o iç içe gecen otuncaklarmz yok yarn onları alıcaz. Evde mutfakta olan plastiklerle oynuyoduk:)

Canım bende tv izletmek istemiyordum ama gün içinde yemek bile yapamadığım zamanlar oluyor valla mecbur kalıp açıyorum yarım saat 1 saat falan izliyor. Ben tekden çocuk müzikleri açıyorum tabii bi süre sonra beynim patlıyor sıkılıyorum bende tvden kral pop falan açıyorum faydası olur mu bilmem çizgi filme alışmasın diye daha hiç çocuk kanalı açmadım. Eğer eşim evdeysse ben hikaye okuyırum eşimde okuduklarımın taklidini yapıyor. Ama yalnızken okusamda taklit yapamadığım için hiç dikkatini vermiyor bana. Kukla çoraplarımız vardı ben elime geçirip sesimi değiştirip konuşurdum ama şimdi pek ilgisini çekmiyor. Bol bol konuşmak gerekiyormuş ama ben pek konuşmuyorum sanki çocukla yaa değişik resimler falan göstermek istiyorum ama kitaptan göstersem hemen yırtıyor, tel. Den göstersem teli alıp ağzına sokuyor açıkcası pek aktif değilim bu konuda

A aysenur1298
Kızlar bundan mı bahsediyorsunuz bizdede yok bundan. Bikaç tane müzikli oyuncağımız varr

Eklentiler

• Screenshot_2015-08-25-01-05-59.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 43
Canm bişey ogretmek istedıgınde mutlaka hergun tekrarla keyfı yerınde oldugunda sonra bı bakıyosun kenddı kendıne yaparken goruyosun. Ciddi algıları var hemen kapıyolar herseyı. Benmkı birtek alkışı gec ögrendı. Şimdi alkış dedıgımde hemen yapıyo. Ama yemegını yedıgınde yaptıgı hersyde afferın dıyıp alkış yaparak ogrettm. Herşeyde rehber bızız cok iş düşüyo bizlere

A aysenur1298
Kızlar bundan mı bahsediyorsunuz bizdede yok bundan. Bikaç tane müzikli oyuncağımız varr
Buda var ama kule gıbı iç içe gecen lerde var. Kovalar falan onlar şimdilik daha kolay başlangıc için. Yarn kıtap ve farklı oyuncaklar alıcam biraz. Cogu ilgısını cekmıyo artık

Of eşinde gelmedı. Aslnda çok sınırım bozuk kızlarya burda kafamı dagıtıyorum şuan yoksa eşime sarcam. Ailesinde problem varmş kavga etmiş kardeşi babası falan anesını evdrn kovmuş babası baya karışık yani onları toparlamaya yorgun argın işten cıkıp taa karşıya gıttı.valla bıktm ailesınden artık. Biymiyo hiç sıkıntıları hep bı olayla kocamı arayıp huzurumuzu bozuyolarya

Buda var ama kule gıbı iç içe gecen lerde var. Kovalar falan onlar şimdilik daha kolay başlangıc için. Yarn kıtap ve farklı oyuncaklar alıcam biraz. Cogu ilgısını cekmıyo artık
Kulelerden var canım renkli renkli. Kitap yırtma huyunu bıraksa yeni kitaolar alıcam da daha zamanımız var sanırım

Yarın bi de işe gider adam bu yorgunlukla yazık valla. İşte sadrce eşinle evlenmiyorsun ailesiylede evleniyorsun ne yazık ki

Yarın bi de işe gider adam bu yorgunlukla yazık valla. İşte sadrce eşinle evlenmiyorsun ailesiylede evleniyorsun ne yazık ki
Malesef cnm. Boyle olduklarını bilseydm evlenmezdmkı. Yok allahtan izinlı salı gunlerı eşim. Bakalm neler olmuş uyannca dinliyim hikayeyi. Benm cadı coktan uyandı tepiniyo yatakta. Günaydn herkeze buarada:))

Malesef cnm. Boyle olduklarını bilseydm evlenmezdmkı. Yok allahtan izinlı salı gunlerı eşim. Bakalm neler olmuş uyannca dinliyim hikayeyi. Benm cadı coktan uyandı tepiniyo yatakta. Günaydn herkeze buarada:))
Ayy ne tesadü benimkide uyanalı baya oldu. Ama benim gözler kapanıyor

Bizimki de telefon ve kumanda görünce hemen oraya yoneliyor almaya çalışıyor ama biz vermiyoruz hemen ağızına götürüyor en mikrop lu şeyler aynen hepsi çok tatlılar ya bbide kızım oyun oynarken bizi ayakta gorurse oyuncaklarını atıyor hemen kollarını açıyor biz ons bakmıyoruz hiç bakıncada öyle yapıyor

Bizim çıngıraklarımız renkli renkli diş kaşıyıcılarımız dün gittim minik minik toplar aldım renkli renkli topları çok seviyor bide renkli öten ayıcıklardan aldım onlarda minik tüysüz tabi ne bulsak ağzına götürüyor gider oyuncakla oynamaz pet şişeyle oynar saçını tarıcam tarafa bakmaya çalışıyor yukarı tarayamıyorum ağlıyor o tarağı istiyor oynanmıcak şeyleri istiyor bende kitap gördüm ama artık yaşına girince ağzına sokuyor eritir onu

Bende gel gel i öğretmeyi çalışıyorum bay bay demeyi öğretmeye çalışıyorum biz gel dedigimizde açıyor kollarını one atılıyor geliyor çağırınca bizden gördükçe öğrenecekler artık yavaş yavaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…