Telefon kumanda ve kablodan bıktım artık bende nerde zararlı bişey var oğluşum ordaBizimki de telefon ve kumanda görünce hemen oraya yoneliyor almaya çalışıyor ama biz vermiyoruz hemen ağızına götürüyor en mikrop lu şeyler aynen hepsi çok tatlılar ya bbide kızım oyun oynarken bizi ayakta gorurse oyuncaklarını atıyor hemen kollarını açıyor biz ons bakmıyoruz hiç bakıncada öyle yapıyor
Sorma ya yandık yürüyünce valla artık yalnızda bırakılmazTelefon kumanda ve kablodan bıktım artık bende nerde zararlı bişey var oğluşum orda
canım hikaye anltmanz süpermiş.ben o aktivite içn daha kitap almayı bekliyrm.bişejlde başlyablirim sanki.konşmak da cidden çk önmli,ben eskden daha çk knşrdm bi dkkatni cekmk için.bazen bi farkediyrm çok sessizim :)hemen yüklenme moduna geçip knşyrum işte.özellikle napıyosam onu anlatmya clşyrym.altnı açıyosam, yemek hazrlıyoken vs.ayy bende yazmaya calşrken bizimki kltugn arkasna gitti.sesi çkmadı bi,sesleniyorum ıhh dedi.ay bide baktmki dizlerinn üstünde elleri duvarda inemiyo tabki.ay napıcam yürrlerkenki hallerini düşünemiyorum.zaten bütün kitapları indirip duruyo.kaldırsammı kızlar yoksa merakı gdnce ellemezmi bidahaCanım bende tv izletmek istemiyordum ama gün içinde yemek bile yapamadığım zamanlar oluyor valla mecbur kalıp açıyorum yarım saat 1 saat falan izliyor. Ben tekden çocuk müzikleri açıyorum tabii bi süre sonra beynim patlıyor sıkılıyorum bende tvden kral pop falan açıyorum faydası olur mu bilmemçizgi filme alışmasın diye daha hiç çocuk kanalı açmadım. Eğer eşim evdeysse ben hikaye okuyırum eşimde okuduklarımın taklidini yapıyor. Ama yalnızken okusamda taklit yapamadığım için hiç dikkatini vermiyor bana. Kukla çoraplarımız vardı ben elime geçirip sesimi değiştirip konuşurdum ama şimdi pek ilgisini çekmiyor. Bol bol konuşmak gerekiyormuş ama ben pek konuşmuyorum sanki çocukla yaa değişik resimler falan göstermek istiyorum ama kitaptan göstersem hemen yırtıyor, tel. Den göstersem teli alıp ağzına sokuyor açıkcası pek aktif değilim bu konuda
Bende konuşamıyorum iştecanım hikaye anltmanz süpermiş.ben o aktivite içn daha kitap almayı bekliyrm.bişejlde başlyablirim sanki.konşmak da cidden çk önmli,ben eskden daha çk knşrdm bi dkkatni cekmk için.bazen bi farkediyrm çok sessizim :)hemen yüklenme moduna geçip knşyrum işte.özellikle napıyosam onu anlatmya clşyrym.altnı açıyosam, yemek hazrlıyoken vs.ayy bende yazmaya calşrken bizimki kltugn arkasna gitti.sesi çkmadı bi,sesleniyorum ıhh dedi.ay bide baktmki dizlerinn üstünde elleri duvarda inemiyo tabki.ay napıcam yürrlerkenki hallerini düşünemiyorum.zaten bütün kitapları indirip duruyo.kaldırsammı kızlar yoksa merakı gdnce ellemezmi bidaha
kız naptun sende, etkisi var tamam ama tek etken o değil inan.en önemlisi sevgimizi hissettirmek.diğer şeyleri öğrene öğrene elimzden geldgnce yapıcaz inşallahBende konuşamıyorum işteeğer oğlum geç konuşursa vicdan azabı çekerim.. Eşim düzensiz saatlerde çalıştığı için hergün okuyamıyoruz hikayeyi haftada on günde 1 kere falan
Evhamlıyım işte biraz bıdır bıdır konuşan çocukları çok seviyorum napıyım :) iç içe geçen kule var bizde sadece. Ben artık 10 aylıktan falan sonra almayı düşünüyorum tahta bloklardan falan biraz daha aklı başına gelsin de :)kız naptun sende, etkisi var tamam ama tek etken o değil inan.en önemlisi sevgimizi hissettirmek.diğer şeyleri öğrene öğrene elimzden geldgnce yapıcaz inşallahbu arada oyncak tahta blokları sornuşunda brn almadm daha onlardan.iç içe geçme dediğim atıyorum kaşıgı kutuya koyuyorum snra çıkarıyorum ama o bloklardan alıcam.her yaş için ideal
Bizde dun eşimle onu konuşuyorduk kışın mont alınır artık diyorduk daha çok yok baktımda ben göremedim bizim kışlık badilerimiZ pijamalarımız var dediğin gibi bende bot alcamSevgili kızlar bebişler için kışlık alışveriş daha yapmamışsınızdır sanırım. Bizim bikaç parça kıyafetimiz var kış için ama triko kazak falan almayı düşünüyorum bikaç tane. Kışlık mont ayakkabı falan alacak mısınız. Serin havalar için ben bi polar almıştım. Bir de babannemiz kapşonlu kalın bir şey almış. Monta ihtiyaxımız olur dimi. İnşallah kışa kadar yürürler ayakkabıda lazım. Ben model beğenemedim daha. Fikirlerinize açığım :)
Uzun kollular pantolon pijama falan bizdede var. İşte kazak istiyorum sadece. Mont bencede gerekli. Çünkü geçen kış battaniyeye sarıyorduk bu kış saramayız :) bende bot istiyorum ama yürüyebilir mi botlaaBizde dun eşimle onu konuşuyorduk kışın mont alınır artık diyorduk daha çok yok baktımda ben göremedim bizim kışlık badilerimiZ pijamalarımız var dediğin gibi bende bot alcam
Aa bak yuruyebilir mi diye düşünmemiştim doğru diyorsun ama vardır herhalde ilk adım ayakkabıları var ya botu falan yok muki acabaUzun kollular pantolon pijama falan bizdede var. İşte kazak istiyorum sadece. Mont bencede gerekli. Çünkü geçen kış battaniyeye sarıyorduk bu kış saramayız :) bende bot istiyorum ama yürüyebilir mi botlaa
İlkadım ayakkabısı hediye geldi bize ama normal spor ayakkabı gibi o yüzden kışın giyemez.Aa bak yuruyebilir mi diye düşünmemiştim doğru diyorsun ama vardır herhalde ilk adım ayakkabıları var ya botu falan yok muki acaba
cnım aldklarnı burdada paylş fikrimz olsn.bide ben keçeden kitap yapmayı düşünüyorum ama çok emek isteyen bişey ama bi okadar harika yaBuda var ama kule gıbı iç içe gecen lerde var. Kovalar falan onlar şimdilik daha kolay başlangıc için. Yarn kıtap ve farklı oyuncaklar alıcam biraz. Cogu ilgısını cekmıyo artık
ay bu lafla ne dalga geçerdim.hiç öyle düşünmezdim ciddende.ama haklılarmışYarın bi de işe gider adam bu yorgunlukla yazık valla. İşte sadrce eşinle evlenmiyorsun ailesiylede evleniyorsun ne yazık ki
Evet bencede böyle bişey olabilir benimde var ilk adım ayakkabım kışa bakarız artıkİlkadım ayakkabısı hediye geldi bize ama normal spor ayakkabı gibi o yüzden kışın giyemez.
Bu modeli internetten buldum şimdi belki bu tip hafif bi model olabilir
canım ilk adım ayakkabılarınn ortpedk olnası önmliymiş çok.şöyle düşündüm bende şimdi,ne kadar kış olsada cocuklar dışarda yürüceklermiki çok ya ne bilim bilemedim şimdii gerçi uzun kış ya.yürrker tabi.ama kara kış zamanına kadar spor tarzlarda idare edilir sanki.bide ilk ayakkabılar önmlşymşya botun çok ayagı kavrıcagını sanmıyprum.araştrmak lazım tabiiİlkadım ayakkabısı hediye geldi bize ama normal spor ayakkabı gibi o yüzden kışın giyemez.
Bu modeli internetten buldum şimdi belki bu tip hafif bi model olabilir
Canım keçeden kitap nasıl oluyor modelin var mı. Varsa bi foto atabilir misin çok severim öyle şeyleri :)cnım aldklarnı burdada paylş fikrimz olsn.bide ben keçeden kitap yapmayı düşünüyorum ama çok emek isteyen bişey ama bi okadar harika ya
ay bu lafla ne dalga geçerdim.hiç öyle düşünmezdim ciddende.ama haklılarmış
Sibeltanju canım eşine hiç yüklenme ailelerden ötürü.ben yaptım bi gafletle ara bozuluyo ya başka bişey değil.daha çok yanında oldnu gstrrmek lazım hatta.ama vevişler zaten sinirleri zorlıyo tahammül zor işte herkese
Evet bencede böyle bişey olabilir benimde var ilk adım ayakkabım kışa bakarız artık
Alışverişe çıkacağımız zaman haberleşiriz zaten yine kışlıklar bi çıksında :)) ayy sanki kendime alacakmışım gibi heyecanlanıyorum 8 aydır kendimi unuttum ne bulsam oğlumacanım ilk adım ayakkabılarınn ortpedk olnası önmliymiş çok.şöyle düşündüm bende şimdi,ne kadar kış olsada cocuklar dışarda yürüceklermiki çok ya ne bilim bilemedim şimdii gerçi uzun kış ya.yürrker tabi.ama kara kış zamanına kadar spor tarzlarda idare edilir sanki.bide ilk ayakkabılar önmlşymşya botun çok ayagı kavrıcagını sanmıyprum.araştrmak lazım tabii
Bizde öyle eşim özellikle ne bulsa alıyor yeter artık bunlar bu yaz yeter diyorum kızıma feda olsun diyor bunları giydirmem için her gün dışarı çıkmam lazım artık diyorumAlışverişe çıkacağımız zaman haberleşiriz zaten yine kışlıklar bi çıksında :)) ayy sanki kendime alacakmışım gibi heyecanlanıyorum 8 aydır kendimi unuttum ne bulsam oğluma
Bi aralar bende çok abartmıştım ama zaten şu sıcak havalrda tek atletle durdu hep. Hiç gerek yokmuş yani abartmayaBizde öyle eşim özellikle ne bulsa alıyor yeter artık bunlar bu yaz yeter diyorum kızıma feda olsun diyor bunları giydirmem için her gün dışarı çıkmam lazım artık diyorum
Canım keçeden kitap nasıl oluyor modelin var mı. Varsa bi foto atabilir misin çok severim öyle şeyleri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?