Canım bu muhteşem bişey ayy inşallah yaparım bende. Bende bunu buldum netten :)bende çok severim ya.hosuma gdiyo öyle cicili bicili şeyler,dgmdan önce oğlmn ismini yazdm,aydede yaptm, küçk hayvanlar yaptm dönence için.daha kafamda neler dolaşıyoda zaman yok işte :)resmen dikiş makinsi almayı düşünüyorum düşün
Ayşenur tam benim kafadansın benim oğlumunda çok komik capsleri varhttp://ayseningazetesi.kadinlarkulubu.com.tr/2010/10/yaratc-bir-anneden-bebeginin-ruyalar.html?m=1 bide aklıma geldi paylaşıyım.böyle şeylerde çok güzel.yapıcam inşallah bende.sizede fikir olsun.güzel anı olur.bide ben anı olarak caps yaptım bisürü oğlmla ilgili.onları çıkartp albüm yapıcam
hahaa süpersin canım, capsler de öyledir eminim..valla benmkilerdr çok komik..heheAy
Ayşenur tam benim kafadansın benim oğlumunda çok komik capsleri var
Ahhh ahh aynen o zaman ki boş zamanlarıma üzülüyorum şimdi. Benim gönderdiğim kitap şimdi için iyi. Senin videodakide 1.5yaşından spnrası için iyi. Çünkü küçük aparatlar boncuk falan var allah korusun yutabilitlerhahaa süpersin canım, capsler de öyledir eminim..valla benmkilerdr çok komik..hehekeçe kitabı da güzelmiş senn dedigin.o daha kısa sürede yapılabilr duruyo sanki demi.ben bilsem bu kadr şey oldgnu dgumdan önce yatarmıydım hiiç
Diş falan çıkarıyor olmasın bizimki de odanın kapısından çıktıgımda mızmızlanıyor anca reklam çıkınca çok güzel duruyor çağırınca bakmıyor bile reklamlardaKızım dün geceden berı çok mızmızya. Hiçbişeyden memnun olmuyo. Dun butün gün dışardaydık gezdık avmye falan gttk. Her hole gectıgımıZde kapıyı gosterıyo dışarı cıkmak istıyo ama cok yorgnm bnde. Uykusuzum. Balkonla idare edıcek artk
Bilmıyrmkı cnm damaklarnda belırtıde yokki. Evetya bnmkıde reklam. Üç şeyi çok sevıyo. Molfix. Hoppi. Haribo hemen alkışlayıp sallanmaya başlıyo bu reklamlar cıkınca. Dün avmde magazada muzık duydugu anda alkışlara baslıyo. Her gecen bızımkını sevıyodu. Valla nazara ınanıyem ondanda olabilirDiş falan çıkarıyor olmasın bizimki de odanın kapısından çıktıgımda mızmızlanıyor anca reklam çıkınca çok güzel duruyor çağırınca bakmıyor bile reklamlarda
Maşallah sibel cim allah bağışlasın çok tatlı benim oğluşum gibi karabiber :)Eki Görüntüle 1615897 Eki Görüntüle 1615898 Benim çiykin kızım dün cok eglendı
Bende yapabilir miyim bilmiKızlar benm el becerım sıfır duz bişey bıle kesemem. Cok guzel bunlar. Ama hayatta yapamam biliyorum.
Bizimki de haribo danino bide 11880 civciv var ya seviyor maşallah kızımda çok tatlı bizde dışarı çıktıgımızda öyle herkese gülüyor seviyorlarBilmıyrmkı cnm damaklarnda belırtıde yokki. Evetya bnmkıde reklam. Üç şeyi çok sevıyo. Molfix. Hoppi. Haribo hemen alkışlayıp sallanmaya başlıyo bu reklamlar cıkınca. Dün avmde magazada muzık duydugu anda alkışlara baslıyo. Her gecen bızımkını sevıyodu. Valla nazara ınanıyem ondanda olabilir
Bende belirti diyordum ta ki kaşık oraya değene kadarBilmıyrmkı cnm damaklarnda belırtıde yokki. Evetya bnmkıde reklam. Üç şeyi çok sevıyo. Molfix. Hoppi. Haribo hemen alkışlayıp sallanmaya başlıyo bu reklamlar cıkınca. Dün avmde magazada muzık duydugu anda alkışlara baslıyo. Her gecen bızımkını sevıyodu. Valla nazara ınanıyem ondanda olabilir
Tesekkurlet canm. Bebişlerımızın hrpsı bırbırınden tatlı maşallahMaşallah sibel cim allah bağışlasın çok tatlı benim oğluşum gibi karabiber :)
Canım çok bilgim yok ama sürekli krem sür yumuşak tutmaya çalışYa kızlar 1 ayı geçti burnumu deldirmiştim dışardan şiş hala ya bizimki de sağolsun yüzümü elliyorum diye hep düşürdü burnumdan kanadı arada ama hala geçmedi ya kotu duruyor böylede ne yapabilirim
Sürüyorum kolonyada sürüyorum arada uzun zaman oldu geçmedi halaCanım çok bilgim yok ama sürekli krem sür yumuşak tutmaya çalış
aynn canım haklısın, ama vidyodakini yapmak lazım yapmşken şimdi demi:))bizde şimdik manda yoğurdu yedik.ve baya sevdi.adam manda istiyomuş da haberimz yokmşAhhh ahh aynen o zaman ki boş zamanlarıma üzülüyorum şimdi. Benim gönderdiğim kitap şimdi için iyi. Senin videodakide 1.5yaşından spnrası için iyi. Çünkü küçük aparatlar boncuk falan var allah korusun yutabilitler
Tabii canım videodaki çok güzel yaa malzeme listesi yapıyımda. Bi ara alırım artık. Şimdi keçe için eminönüne gitmek lazımaynn canım haklısın, ama vidyodakini yapmak lazım yapmşken şimdi demi:))bizde şimdik manda yoğurdu yedik.ve baya sevdi.adam manda istiyomuş da haberimz yokmşSibeltanju canım maşallah ya, o bandını yerim ne güzel pozlar.ana kız büyümüşde avm gezmelerindeler.ay bende oglum az büyüsün gidicez birlikte çaylar kahveler içicez..başbaşa yemekler yicex
canım ya benm kuzen yaptrmştı, onnkide hemen geçmemişti.krem sürüyodu.bi sorıyım istersnSürüyorum kolonyada sürüyorum arada uzun zaman oldu geçmedi hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?