2014 Aralık Anneleri

Canım bu muhteşem bişey ayy inşallah yaparım bende. Bende bunu buldum netten :)

Eklentiler

• Screenshot_2015-08-25-19-14-58.webp
    39 KB · Görüntüleme: 72
Ay

Ayşenur tam benim kafadansın benim oğlumunda çok komik capsleri var
hahaa süpersin canım, capsler de öyledir eminim..valla benmkilerdr çok komik..hehe keçe kitabı da güzelmiş senn dedigin.o daha kısa sürede yapılabilr duruyo sanki demi.ben bilsem bu kadr şey oldgnu dgumdan önce yatarmıydım hiiç

Ahhh ahh aynen o zaman ki boş zamanlarıma üzülüyorum şimdi. Benim gönderdiğim kitap şimdi için iyi. Senin videodakide 1.5yaşından spnrası için iyi. Çünkü küçük aparatlar boncuk falan var allah korusun yutabilitler

Kızım dün geceden berı çok mızmızya. Hiçbişeyden memnun olmuyo. Dun butün gün dışardaydık gezdık avmye falan gttk. Her hole gectıgımıZde kapıyı gosterıyo dışarı cıkmak istıyo ama cok yorgnm bnde. Uykusuzum. Balkonla idare edıcek artk

Kızlar benm el becerım sıfır duz bişey bıle kesemem. Cok guzel bunlar. Ama hayatta yapamam biliyorum.

Diş falan çıkarıyor olmasın bizimki de odanın kapısından çıktıgımda mızmızlanıyor anca reklam çıkınca çok güzel duruyor çağırınca bakmıyor bile reklamlarda

Diş falan çıkarıyor olmasın bizimki de odanın kapısından çıktıgımda mızmızlanıyor anca reklam çıkınca çok güzel duruyor çağırınca bakmıyor bile reklamlarda
Bilmıyrmkı cnm damaklarnda belırtıde yokki. Evetya bnmkıde reklam. Üç şeyi çok sevıyo. Molfix. Hoppi. Haribo hemen alkışlayıp sallanmaya başlıyo bu reklamlar cıkınca. Dün avmde magazada muzık duydugu anda alkışlara baslıyo. Her gecen bızımkını sevıyodu. Valla nazara ınanıyem ondanda olabilir

Bizimki de haribo danino bide 11880 civciv var ya seviyor maşallah kızımda çok tatlı bizde dışarı çıktıgımızda öyle herkese gülüyor seviyorlar

Bende belirti diyordum ta ki kaşık oraya değene kadar

Ya kızlar 1 ayı geçti burnumu deldirmiştim dışardan şiş hala ya bizimki de sağolsun yüzümü elliyorum diye hep düşürdü burnumdan kanadı arada ama hala geçmedi ya kotu duruyor böylede ne yapabilirim

Canım çok bilgim yok ama sürekli krem sür yumuşak tutmaya çalış

aynn canım haklısın, ama vidyodakini yapmak lazım yapmşken şimdi demi:))bizde şimdik manda yoğurdu yedik.ve baya sevdi.adam manda istiyomuş da haberimz yokmş Sibeltanju canım maşallah ya, o bandını yerim ne güzel pozlar.ana kız büyümüşde avm gezmelerindeler.ay bende oglum az büyüsün gidicez birlikte çaylar kahveler içicez..başbaşa yemekler yicex

Tabii canım videodaki çok güzel yaa malzeme listesi yapıyımda. Bi ara alırım artık. Şimdi keçe için eminönüne gitmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…