Slm anneler..bugun dayanamayip doktoruma gittim cinsiyetini ogrenmek icin geldik dedim..ve erkek dedi doktorum..bayaa bayaa belliydi biz bile gördükArtık hoşuma giden bişey görürsem alabilirim..
Slm anneler..bugun dayanamayip doktoruma gittim cinsiyetini ogrenmek icin geldik dedim..ve erkek dedi doktorum..bayaa bayaa belliydi biz bile gördükArtık hoşuma giden bişey görürsem alabilirim..
hayırlı günler güzel anneler ve adayları
cumartesi günü dr. gittik 14 haftalık kızım olacakmış Allahın izniyle, ben erkek hissediyordum ama yanıldım 2. kızım geliyor hayırla sağlıkla evimizi şenlendirmeye inşallah:)
Amin canım inşallah bi tane elifimiz var şimdide Zeynep geliyor hayırlısıyla inşallah:)
senin kızın kaç yaşında?
evet canım 2 bacı beraber büyüyecekler inşallah:) sizinde hakkınızda hayırlısı neyse o olsun Allah gönlünüze göre versin
kaç haftalık oldu bende gitsem sölermi kicinsiyete takmıyorum ben ama bişilerde almak istiyorum
hayırlı olsun güzelim... evet benimde ikizlerin biri belli oldu hemen pembe eşyalara yöneldim önce hep sarı beyaz ve krem alıyorduk
herhangi bir problem yok dicekbenim sonucumda 1/10000 çıkmıştı
yok artık :) valla bizimkiler hazırlıklara başladı, pembiş pembiş yapacaklar her şeyi. erkek olursa birazcık kimlik bunalımı yaşar çocuk
hayırlı olsun güzelim... evet benimde ikizlerin biri belli oldu hemen pembe eşyalara yöneldim önce hep sarı beyaz ve krem alıyorduk
Hayırlı olsun oğlun canım :)) sağlıkla gelsinler inşallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Maşallah:) benim de ilk kızım gelecek inşallah:) Size 3 ncü şart olmuş o zaman...3 kız cennet kapısını açtırırmış inşallah:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
haydi hayırlısı.gözün aydın canım.
Hayirli olsun cnm saglikli sekilde kucagina alirsin insallah :)
kaç haftalık oldu bende gitsem sölermi kicinsiyete takmıyorum ben ama bişilerde almak istiyorum
hayırlı günler güzel anneler ve adayları
cumartesi günü dr. gittik 14 haftalık kızım olacakmış Allahın izniyle, ben erkek hissediyordum ama yanıldım 2. kızım geliyor hayırla sağlıkla evimizi şenlendirmeye inşallah:)
Allah sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin inşallah. benimde 1 kızım var, ikincisi içinde kız dediler, sağlıklı, ayıpsız kusursuz doğsunlar inşallah
Rabbim kısmet ederse 2,5 yaşında kızım. cinsiyet tahminini geçen hafta yaptı doktor.12 haftalıktı. ne kadar doğru bilmiyorum ama sağlıklısını ve hayırlısını versin rabbim
ayy ne güzel ya bizim 17 biticek daha öğrenemedim cinsiyetlerini
Amin canım inşallah bi tane elifimiz var şimdide Zeynep geliyor hayırlısıyla inşallah:)
senin kızın kaç yaşında?
evet canım 2 bacı beraber büyüyecekler inşallah:) sizinde hakkınızda hayırlısı neyse o olsun Allah gönlünüze göre versin
Saolun kizlar evet fananaycim esimde bugun 3 kız olur diyor bende siparismi verecez dedim töbe töbeisim arayışları baslar artık hep kız isimlerine bakmistim halbukii
güzelim erkek biraz daha geç belli oluyormuş. benim doktor 12. haftada kız ise %100 verip söylüyormuş... erkeğide aslında 15. haftada artık söylüyorlar ama benim kuzunun biri fazla hareketli seçemedi doktorumuz 18. haftada tekrar gideceğiz seninde az kalmıştır... biraz idrara sıkışık git net görünsün...
belli oldu 4 boyutlu ultrasonda erkek dedi doktor amaa bakalım doktor ısrarla kesin erkek dese de ne bilem erken diye ben de terettüt var yine de :)Seninkinin cinsiyeti belli oldumu canim?
canım bizimki hareketten veya ayırt edememekten değil..her gittiğimizde şansımıza ya sırtları dönük oluyo ya elleri önlerinde oluyo denk gelmiyor bir türlü
o zaman tatlı ye git nasılsa baya büyümüş tatlı yiyince kıpır kıpır oluyorlar...döner durur ama doktor seçebilir... ben bu kez tatlıyı abartmadan gidicem biraz sabit dursun kerata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?