2014 Aralık Anneleri

Korkuttu beni aksam aksam daha once yasasam korkmazdim. Gecer insallah.. Sivida cok tuketiyorum .. sut iciyorum bide elevit iciyorum bunlar mi kabizlik yapiyorki ?

süt gaz yapar ama kabızlık duymadım hiç.elevit yapıyor olabilir ama ben de kullanıyorum ve benim kabızlık sorunum yok sadece hemoroid rahatsız ediyor.doktoruna söyle istersen kontrole gittiğinde.ben söylemediğim için doktor doktor cevabı iletemiyorum sana :)

Günaydın arkadaşlar herkesin kandili mübarek olsun. Bu arada cinsiyeti belli olan arkadaşlar cinsiyetleri bana alıntı yaparak yazarsa iyi olur tabloyu güncelliycem. (Liste İlk SAYFADADIR.)

Son düzenleme:
Kizlar gunaydin. Dun gece buyuk tuvaletimi yaparken kan geldi hic hayatimda olmayan bisey oldu. Tamam kabizlik yasiyorum ama oyle cok zorlamadimki :(( ilk kani gorunce sok oldum bebekle ilgili zannettim bayilcaktim. Ama buyuk tuvaletimi yaparken olmus. Sabah sabah bundan bahsetmek istemezdim ama boyle olan yasayan varsa bilgisi olan bana yazsin :((

hemoroidle ilgili canım, bende de hamilelikten önce vardı ilaç kullandım. şimdi de yine kabızlık olduğu için arada aynı şeyle karşılaşıyorum ben de. ilerlememesine gayret et canım. ben de korkuyorum aynı şeyden. :18:

güzel arkadaşlarım dün kız erkek mevzusu konuşulmuş.ben de geçmişte yaşadıklarımı paylaşmak istedim.benim bir oğlum var şu an 2,5 yaşında.ilk hamileliğimde hep kız olacağını düşünmüştüm.hatta hamile olmadan kız olacağına inanmıştım.erkek olacak diyenlere bozuluyodum filan.hiç unutamam doktor da beklemediğimiz bi anda pipiyi görüvermiştik kabak gibi ve doktor o saniye bebeğiniz erkek dediğinde,eşim hala benim yüz ifademi ve ses tonumu taklit eder 'erkek miii' demiştim şok içinde:)))ama doğduktan sonra o bebeğin erkekmi kız mı olduğunu unutuyorsunuz ona öyle bi aşkla bağlanıyosunuz ki,aşkların en güzeli.şu an oğlumun beni bi koklaması,bi öpmesi Allahım ayırmasın küçük erkekimi.şimdi yüksek ihtimal kızım olacak.çok sevindim ama inanın ilkindeki merakım ve şokum yoktu.yani yine erkek deselerdi bu sefer şok olmazdım :d:1:

güzel arkadaşlarım dün kız erkek mevzusu konuşulmuş.ben de geçmişte yaşadıklarımı paylaşmak istedim.benim bir oğlum var şu an 2,5 yaşında.ilk hamileliğimde hep kız olacağını düşünmüştüm.hatta hamile olmadan kız olacağına inanmıştım.erkek olacak diyenlere bozuluyodum filan.hiç unutamam doktor da beklemediğimiz bi anda pipiyi görüvermiştik kabak gibi ve doktor o saniye bebeğiniz erkek dediğinde,eşim hala benim yüz ifademi ve ses tonumu taklit eder 'erkek miii' demiştim şok içinde:)))ama doğduktan sonra o bebeğin erkekmi kız mı olduğunu unutuyorsunuz ona öyle bi aşkla bağlanıyosunuz ki,aşkların en güzeli.şu an oğlumun beni bi koklaması,bi öpmesi Allahım ayırmasın küçük erkekimi.şimdi yüksek ihtimal kızım olacak.çok sevindim ama inanın ilkindeki merakım ve şokum yoktu.yani yine erkek deselerdi bu sefer şok olmazdım :d:1:

bende erkek bebeğe karşı daha yakın hissediyorum kendimi ama eşim kıza daha istekli erkek çocukları büyüdükçe çok yaramaz oluyormuş :9:
eşim için kız olsun istiyorum bende ama en önemlisi sağlıklı olması ikiside olabilir merakta etmiyorum açıkçası

Ayni benim durum olmus sende canim hep kiz hissediyordum doktor % 99 erkek diyince ne % 99 mu ama ben kiz hissediyordum dedim :)))) o anin videosunu cekmek lazimdi. Ben erkek cocugu istiyodum zaten. Herkes bana kiz diyince kiza cok odaklandim :))

Günaydın arkadaşlar herkesin kandili mübarek olsun. Bu arada cinsiyeti belli olan arkadaşlar cinsiyetleri bana alıntı yaparak yazarsa iyi olur tabloyu güncelliycem. (Liste İlk SAYFADADIR.)

Cnm ben sana cogu kez yazdim herseyi listeye eklenmedin beni :(( gene yazayim ins gorursun. Yas25. Bebegin Dogum tarihi 06.12.2014. Cinsiyet erkek.

bacımmm ben 1 ay öncesinde de yazmıştım 9 aralık muhtemel doğum tarihi ve cinsiyet de erkekk
teşekkürlerr

günaydın arkadaşlar :34::34:
herkezin kandili mübarek duaları kabul olsun..rabbim evimizin huzurunu ve bereketini daim kılsın.evlatlarımızla güzel ömrümüz olsun...
salı günü 2 li tarama testini yaptırdık kemik ölçümü için gayet güzel dedi:nazar::nazar:
eğer aksi bişey görseydi bişeyler söylerdi herhalde şimdi kan testimizi bekliyoruz..hayırlı sonuçlar çıkar inş
%70 bir kızçem olucakmış eşim duyduğundan beri ayakları yerde değil uçuyor,%30 da bi bi ihtimal diyorum ama yok o kız diyor :1::1::1::1::1:
kız delisi :34:

herkese iyi kandiller diliyorum bacılar inşalllah sağlıcakla ve hayırlısıyla seneye yavrularımızla bu kandillere erişmeyi nasip eylesin ALLAHIM

kızlar...ben ilk gebeliğimde özelde muayene oluyordum. şimdi devlette olmaya karar verdim. 12 hafta bitince folik asiti doktor kesti. ama ne vitamin ne de demir ilacı felan vermedi gerek yok dedi. ama ilk gebeliğimde doğuma kadar vitaminleri felan içtiğimi hatırlıyorum.

bu ilaçları kullanan kullanmıyanlar bir yorum yapabilirmi...sizce alimmi bu ilaçları?

herkese hayırlı kandiller.dün ikili tarama testi için gittik ama sanırım erken davrandık biraz elimiz boş döndük :) haftaya cuma tekrar çağırdı doktorumuz.ben şu ana kadar sadece folibol içtim kızlar başka bi takviye de almadım.ilk 3 aydan takviye demir ya da kan hapına başlattı mı doktorlarınız?

kızlar...ben ilk gebeliğimde özelde muayene oluyordum. şimdi devlette olmaya karar verdim. 12 hafta bitince folik asiti doktor kesti. ama ne vitamin ne de demir ilacı felan vermedi gerek yok dedi. ama ilk gebeliğimde doğuma kadar vitaminleri felan içtiğimi hatırlıyorum.

bu ilaçları kullanan kullanmıyanlar bir yorum yapabilirmi...sizce alimmi bu ilaçları?
VALLA BACIMMM BEN devlet doktorlarından çok çektiğim için ufak bişey yazıcam var sen karar ver duruma... TSH ile başım dertteki tsh ın helede ilk 3 ayda bebeğin gelişiminde ciddi etkileri var değerin yüksek olması gerizekalılık ve cücelik gibi şeylere neden olmakta.. devltte yaptırdığım testlerde feci yüksek çıkan tsh ma binaen doktora ısrarla ne yapsak dememe rağmen hiç oralı olmadı umursamadı bileee... ama allahtan özele gittimde kesinlikle bu değer riske yakın ilaçla beslenme durumu ile makul seviyeye gelmesini sağladı doktor... şimdi ne diyimmm ki sanaaa soruna bir örnekle cevap verdim ki ben artık iyi şeyler düşünmez oldum... yahut şöyle diyim devlette iyi insan doktora rastlamadım.. umurlarına değil... zaten doğan doğuyo helede kadın doktorsaa umursamama kat sayısı çifte katlıyorrr... ALLAH ISLAH ETSİN ONLARI

herkese hayırlı kandiller.dün ikili tarama testi için gittik ama sanırım erken davrandık biraz elimiz boş döndük :) haftaya cuma tekrar çağırdı doktorumuz.ben şu ana kadar sadece folibol içtim kızlar başka bi takviye de almadım.ilk 3 aydan takviye demir ya da kan hapına başlattı mı doktorlarınız?
O O BACIM DESENEEE SEN 2015 BEBİŞİ DOĞURCANN ocak bebişi :) olcak gibi ...
bende kan a demire başlamadım ama değerlerim baya yüksek diye gerek görmedi doktor

VALLA BACIMMM BEN devlet doktorlarından çok çektiğim için ufak bişey yazıcam var sen karar ver duruma... TSH ile başım dertteki tsh ın helede ilk 3 ayda bebeğin gelişiminde ciddi etkileri var değerin yüksek olması gerizekalılık ve cücelik gibi şeylere neden olmakta.. devltte yaptırdığım testlerde feci yüksek çıkan tsh ma binaen doktora ısrarla ne yapsak dememe rağmen hiç oralı olmadı umursamadı bileee... ama allahtan özele gittimde kesinlikle bu değer riske yakın ilaçla beslenme durumu ile makul seviyeye gelmesini sağladı doktor... şimdi ne diyimmm ki sanaaa soruna bir örnekle cevap verdim ki ben artık iyi şeyler düşünmez oldum... yahut şöyle diyim devlette iyi insan doktora rastlamadım.. umurlarına değil... zaten doğan doğuyo helede kadın doktorsaa umursamama kat sayısı çifte katlıyorrr... ALLAH ISLAH ETSİN ONLARI

haklısın...bende çok ilgisiz buluyorum gebelik polikliiniğindeki doktorları.belki yoğunluktan. ama hastanın günahı ne? üçlü testi de orda yaptırıp kendime bi özel hastane aricam. istanbul da ticarethane gibi. kimseye güvenemiyorsun

Back
X