2014 Aralık Anneleri

O O BACIM DESENEEE SEN 2015 BEBİŞİ DOĞURCANN ocak bebişi :) olcak gibi ...
bende kan a demire başlamadım ama değerlerim baya yüksek diye gerek görmedi doktor

:) 31 aralık dediler sözde ama ben o günü bulcağını sanmıyorum astım hastasıyım sezeryan olcağı şimdiden kesin :( hamilelikte ağırlaştırınca hastalığı sen kendini 15 aralığa hazırla dedi doktor en geç.

kızlar hamilelik öncesinde bile yaşıyordum bu sorunu helede bolca acılı yiyince muhakkak kanamamda oluyordu ki baya kırmızı kan hani.. neyse şu hamilelik sürecinde çok çok sıkıntı olabilir diyince doktor bende açıklayınca bu durumu bol lifli ürünler yiyin dedi... il aylarda kabak tatlısı yedim tavsiye ederim yapın yiyin hala varmıdır bilememm bal kabağı... tam buğday ekmeğine dönün .... meyve için portala mandalin ise posalarıyla yiyin ki ben elma tercih ediyommm.... sonra birde verdiği vitaminde probiyotikler var bağırsağı rahatlatıyo bence beni bu ilaç rahatlattı ki bunu vermesinin sebebi dediğim gibi tsh değerimdeki durumdu.... ve hasıl hamilelik sürecinden önce kanayan dışkılamama rağmen çok şükür şu 3 aydır bişey bile yaşamadımmmm ... çok önemli durummm es geçmeyinnn ilk muayenede doktornuza diyin durumu

:) 31 aralık dediler sözde ama ben o günü bulcağını sanmıyorum astım hastasıyım sezeryan olcağı şimdiden kesin :( hamilelikte ağırlaştırınca hastalığı sen kendini 15 aralığa hazırla dedi doktor en geç.
;) allah hayırlısıyla versinde bacımmmm haklısın sezeryansa durum doğru erkenden alırlar.... allah kolaylık versinnn ama erkek bebişse seninkide (bu sezon çok erkek bebek olyo maşallah) gecikebiliyo doğummm

haklısın...bende çok ilgisiz buluyorum gebelik polikliiniğindeki doktorları.belki yoğunluktan. ama hastanın günahı ne? üçlü testi de orda yaptırıp kendime bi özel hastane aricam. istanbul da ticarethane gibi. kimseye güvenemiyorsun
ankara da öyle bacımmm merak etmeee

kızlaaaar eşime babalar günü için ''WORLD'S BEST FATHER'' (dünyanın en iyi babası) yazdırmıştım ya kupaya....
bir filmde görmüştüm çok hoşuma gitmşti şimdi de aklıma geldi... ben de t-shirt siparişi verdim şimdi...
eşiminkinde ''SHE IS MY HERO :) '' (bu kız benim kahramanım),
kızımızın t-shirtine de '' HE IS MY KRO :) '' (Bu adam benim krom ) yazdırdım yaaa çooook güzel olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:9::9::9::16::16: (yazıların altına da I LOVE U Tasarımı eklettim... I <3 u şeklinde) büyük ihtimalle yetişmeyecek babalar gününe ama napim gelince vveririm artık...size de fikir olur belki kızlarrrr:16:

Son düzenleme:
herkese hayırlı kandiller.dün ikili tarama testi için gittik ama sanırım erken davrandık biraz elimiz boş döndük :) haftaya cuma tekrar çağırdı doktorumuz.ben şu ana kadar sadece folibol içtim kızlar başka bi takviye de almadım.ilk 3 aydan takviye demir ya da kan hapına başlattı mı doktorlarınız?

Hayırlı kandiller canım.
ben folbiol kullandım 11. hafta dolduğunda bıraktım bulantılarım çok arttığı için içemiyordum. sonra 12 hafta bitiminde gittik doktora, sadece vitamin verdi ama kullanmak zorunda değilsin, kendini kötü hissettiğinde kullan dedi. bana da yengem falan çok şaşırdı, o hamileyken magnezyum, demir hapı, vitamin falan vermiş doktoru. ama ben doktoruma güveniyorum yani kullanmam gerekseydi söylerdi diye düşünüyorum.

kızlaaaar eşime babalar günü için ''WORLD'S BEST FATHER'' (dünyanın en iyi babası) yazdırmıştım ya kupaya....
bir filmde görmüştüm çok hoşuma gitmşti şimdi de aklıma geldi... ben de t-shirt siparişi verdim şimdi...
eşiminkinde ''SHE IS MY HERO'' (bu kız benim kahramanım),
kızımızın t-shirtine de '' HE IS MY KRO'' (Bu adam benim krom ) yazdırdım yaaa çooook güzel olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:9::9::9::16::16: (yazıların altına da I LOVE U Tasarımı eklettim... I <3 u şeklinde) büyük ihtimalle yetişmeyecek babalar gününe ama napim gelince vveririm artık...size de fikir olur belki kızlarrrr:16:

aa süpermiş :) gelince fotoğrafını çekip göster bize de :16:

;) allah hayırlısıyla versinde bacımmmm haklısın sezeryansa durum doğru erkenden alırlar.... allah kolaylık versinnn ama erkek bebişse seninkide (bu sezon çok erkek bebek olyo maşallah) gecikebiliyo doğummm

hayırlısı tabii sağlıkla sıhhatle doğsunlar da tek.valla niye bilmiyorum bana da erkek gibi geliyor doktor daha cinsiyet ile ilgili yorum yapmadı daha erken tabii :)

kızlar...ben ilk gebeliğimde özelde muayene oluyordum. şimdi devlette olmaya karar verdim. 12 hafta bitince folik asiti doktor kesti. Ama ne vitamin ne de demir ilacı felan vermedi gerek yok dedi. Ama ilk gebeliğimde doğuma kadar vitaminleri felan içtiğimi hatırlıyorum.

Bu ilaçları kullanan kullanmıyanlar bir yorum yapabilirmi...sizce alimmi bu ilaçları?

canım vitaminin önemi yok ama demir hapı bide artık devit 3 damla veriyo doktorlar kan durumun iyiyse vermemiş olabilir doktor ama doğumda çok ihtiyacımız olacak kana

Hayırlı kandiller canım.
ben folbiol kullandım 11. hafta dolduğunda bıraktım bulantılarım çok arttığı için içemiyordum. sonra 12 hafta bitiminde gittik doktora, sadece vitamin verdi ama kullanmak zorunda değilsin, kendini kötü hissettiğinde kullan dedi. bana da yengem falan çok şaşırdı, o hamileyken magnezyum, demir hapı, vitamin falan vermiş doktoru. ama ben doktoruma güveniyorum yani kullanmam gerekseydi söylerdi diye düşünüyorum.

anladım canım...aynen bende yengen gibiydim ilk hamileliğimde...herhalde içsen de olur içmessen de anlayışı var

hayırlısı tabii sağlıkla sıhhatle doğsunlar da tek.valla niye bilmiyorum bana da erkek gibi geliyor doktor daha cinsiyet ile ilgili yorum yapmadı daha erken tabii :)

bakalım 13.haftada kız bebeklerin cinsiyet organı gelişiyor haftaya gittiğimde 14+0 olacaz belki bu sefer kesin bişey söyler birine erkek birine kız demişti ama tek yumurta aynı olmaları lazım dedi hayırlısı

Hayırlı kandiller canım.

valla canım ya 20 gün önce kızkardeşim doğum yaptı folik asit,kan ve demir hapı,omega ne varsa kullandı.34+5 de doğum yaptı 1 kg 800 gr bebek.bi de preeklampsi diye bi hastalık çıktı davul gibi şişti kızcağız.bebek küvözde kaldı 15 gün daha yeni eve getirdik.insan bunları da görünce ne kadar çok üzerine titrerse o kadar hasta oluyor gibime geliyor.hamileyim demeye bile korkuyorum ben.günlük hayatıma devam ediyorum.tek yaptığım günde 2 kere folibol içmek :)

d vitamini? Hmmm ilk defa duyuyorum...sağol canım onuda bi sorayım bari

sağlık bakanlığı yeni uygulamaya başladı canım bebişler doğduğunda 1 yaşına kadar d3 damlası veriyoruz günde 3 damla şimdi gebelerede veriyolar günde 9 damla

herkese hayırlı kandiller.dün ikili tarama testi için gittik ama sanırım erken davrandık biraz elimiz boş döndük :) haftaya cuma tekrar çağırdı doktorumuz.ben şu ana kadar sadece folibol içtim kızlar başka bi takviye de almadım.ilk 3 aydan takviye demir ya da kan hapına başlattı mı doktorlarınız?

ben başladım doktorum elevit, suda eriyen kalsiyum, bide demir+folik asit+B12 vitaminlerinin karşımı olan bir ilaç verdi şimdi ismini hatırlayamadım sabah öğlen akşam hepsinden günde bir öğünümde içiyorum. senin daha erken sanırım bende 3 haftadır kullanıyorum 2li tarama için gittiğinde vericektir ben sonuçları verdiğimde yazmıştı bana ilaçları

bakalım 13.haftada kız bebeklerin cinsiyet organı gelişiyor haftaya gittiğimde 14+0 olacaz belki bu sefer kesin bişey söyler birine erkek birine kız demişti ama tek yumurta aynı olmaları lazım dedi hayırlısı

hayırlısı tabii arkadaşım sen muhtemelen öğrenirsin haftaya.benim en az 2 hafta daha beklemem gerek.ayın 13üne ikili tarama için randevu verdi.13 haftalık oluyor o zamana ama ben umutlu değilim bi sonraki kontrolde öğrenirim gibime geliyor.acelem de yok açıkçası niyeyse merak etmiyorum ya :) testler iyi çıksın bebek sağlıklı olsun gerisi önemli değil.bu ilk bebek zaten hiç farketmez :) senin de gönlüne göre olsun inşallah canım.

kızlar...ben ilk gebeliğimde özelde muayene oluyordum. şimdi devlette olmaya karar verdim. 12 hafta bitince folik asiti doktor kesti. ama ne vitamin ne de demir ilacı felan vermedi gerek yok dedi. ama ilk gebeliğimde doğuma kadar vitaminleri felan içtiğimi hatırlıyorum.

bu ilaçları kullanan kullanmıyanlar bir yorum yapabilirmi...sizce alimmi bu ilaçları?

14.haftaya kadar folik asit aldım.14.haftada onu bırakıp vitamin ve demir hapına başlattı doktorum.hamilelerde kan değerine bakılmadan demir takviyesi yapılır diye biliyorum.

Back
X