çok derin bir offfffff çektim yani![]()
çekme çekme arkadaşım Allahın izni ile alcaz da vercez de.bebişler saglıklı olsun da tek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok derin bir offfffff çektim yani![]()
evet domuz jelatini kullanılıyormuş, firma da kabul etmiş ama bunun birçok alanda birçok yerde kullanıldığını söylemiş. bazıları domuz eti olmadığı için sorun olmayacağı görüşünde ama güvenilir bir ağızdan bu konuda dini anlamda hiç bir açıklama bulmak mümkün değil. o yüzden eğer bu konuda hassasiyetin varsa sonradan duyup üzüleceğine şimdiden araştır, sor istersen. ben söyledim doktoruma, o da zaten onu vermeyeceğim dedi previt pozitif verdi bana.
ne çıktı cnm haberim yok![]()
Decavitte yok diyorlar domuz jelatini canım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın arkadaşlar herkesin kandili mübarek olsun. Bu arada cinsiyeti belli olan arkadaşlar cinsiyetleri bana alıntı yaparak yazarsa iyi olur tabloyu güncelliycem. (Liste İlk SAYFADADIR.)
kız%70 dendi ama kızdır o kız
![]()
aslına bakarsan neyin içinde ne var bilmiyoruz ki.
üzüldüm elevitte böle bişiy olduğuna doğruysa allah içimi biliyor sonuçta bilerek içmedim ki![]()
tabi ki canım, elimizden geldiğince dikkat ediyoruz ama dediğin gibi neyin içinde ne var bilemiyoruz. her şeyden koruduğumuz bebeklerin mamasında bile gdo çıktı geçenlerde duymuşsundur. bilemiyoruz hangisi sağlıklı hangisi değil.
elevit konusunda beni de bir arkadaşım uyarmıştı, ben de sana söyledim ama iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilemedim şimdi :44:
Günaydın:) Ay maşallah ne güzel ben hala günde 2-3 kez çıkartma nöbetleri yaşıyorumgeçecek diye bir umut bekliyorum...hadi yaa, inşallah tekrar olmaz canım riskli dönemi atlattık ama çok şükür bundan sonra yani 12 bitince risk %0.01 e düşer dedi doktorum...
Ohhhh valla yaaaasıkılıyorum dedin dedin tatile çıkmışşın yerimize de gez toz canım kıskandım yaaa sen hem aalanyada yaşa hem tatile çık bak sen :)) şaka bir yana maşallah de deyim nazar olmasın:) Ben de iyiyim canım ensemiz normal çıktı çok şükür ikili testimin sonucu daha çıkmadı ama ben o teste güvenmediğm için hiç merak etmiyorum sonucunu:) cinsiyetimiz %70 kız onu öğrendik:) bulantı ve çıkartmalar da tam gaz devam böyle işte:)
Ben de anlama çok takıntı yapıyorum onu fark ettim...esila mesela kulağa aşırı hoş geliyor ama ikindi vakti demekmiş eşim beste dedi o da beste yani anlamı nasıl etkiler.çocuğumun kişiliğini :) Ben böyle yaparsam isimsiz kalır gibi bizim kız:) rüyamda isim bulamıyoruz kimlik çıkartacağız nufusta son anda Begüm koyuyorduk :))
Gösterir ablası az daha sabredin:) bir de özele mi gidiyorsunuz devlete mi? Özelde gösterene kadar uğraşıyorlar çünkü genelde..cinsiyet öğrenmek için özeli deneyin isterseniz![]()
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
arkadaşlar birşey soracam ama nasıl olur bilemiyorum bizim yeni evimizde normal tuvalet var klozet yok bi sakıncası olurmu acaba yoksa hemen taktırsak mı ne dersiniz çok kararsıoızmmm :26:
sağlık şart bacımmm ALLAHIM SAĞLIKLA VERSİN HEPİMİZİNKİNİ..... bu arada günde 2 folbiol içmenede şaşırdım ki folik asit oranı en yüksek olan haplardan folbiol.... ben sadece bir kutuda 4-5 hap içtim folbiolden sonra folidoce ye geçirtti doktor B vitaminide vardı diye derken 1 ay sonra başka bişeyee ama bende şimdi ne kan hapı ne demir hiç bişe kullanmıyom bu hap dışındavalla canım ya 20 gün önce kızkardeşim doğum yaptı folik asit,kan ve demir hapı,omega ne varsa kullandı.34+5 de doğum yaptı 1 kg 800 gr bebek.bi de preeklampsi diye bi hastalık çıktı davul gibi şişti kızcağız.bebek küvözde kaldı 15 gün daha yeni eve getirdik.insan bunları da görünce ne kadar çok üzerine titrerse o kadar hasta oluyor gibime geliyor.hamileyim demeye bile korkuyorum ben.günlük hayatıma devam ediyorum.tek yaptığım günde 2 kere folibol içmek :)
bacım aslında ben de krozeti hiç sevmemm ama tek duyduğum olaki sezeryan vs olursaaa o zaman ilk haftalarda helede büyük abdeste çıkarken krozetin önemini diyolar amaa ben normal zamanda yapamıyom hastayken ne olur bi şey diyemeyecem... ev sizinse yer de varsa taktır bence... bizde eve taktırırken ki banyoda yoktu kırdırıp yaptırmıştık sırf olaki hamile olursam diyerek yaptırdık ya bakalım... ama şart değil bence :)arkadaşlar birşey soracam ama nasıl olur bilemiyorum bizim yeni evimizde normal tuvalet var klozet yok bi sakıncası olurmu acaba yoksa hemen taktırsak mı ne dersiniz çok kararsıoızmmm :26:
anlamadımmmm bacımmm 0.100 çıkan ne bhcg miSELAM KIZLAAAR NOLUR ACİL CEVAP YAZINNN adete daha 7 gün var ama antibiyotik kullanmam lazım kan tahlili yaptırdın 0,100 çıktı yani bişi yok mu ? yükselmez mi bata kadar cevap yazın nolur çok üzgünüm![]()
Ayy kro olana bayildim onceden bilsem bende bu adam benim odunum ama onu seviyorum yazdirirdim hem hediye olurdu hemde mesaj yerine ulasirdi![]()
Bu arada tum annelerin kandili mubarek olsun canlar :)
aslına bakarsan neyin içinde ne var bilmiyoruz ki.
üzüldüm elevitte böle bişiy olduğuna doğruysa allah içimi biliyor sonuçta bilerek içmedim ki![]()
Süper canım benim sağlıklı mutlu tatlı bi kızcezin olsunnn annesi...
Canım eşim başkasına gidip kalmayı sevmiyor çok geriliyor onun için ne zaman gezmek nefes almak istese tatil ayarlar orda hava değişimi yapar döneriz bu sefer bi hafta kaldık bide ben oturup yatmaktan iyi geçirmiyorum maalesef artık bizde evde oluruz sanırım çünkü mızıldayıp durdumsizde bize gelin tatile
Ya Settar
SELAM KIZLAAAR NOLUR ACİL CEVAP YAZINNN adete daha 7 gün var ama antibiyotik kullanmam lazım kan tahlili yaptırdın 0,100 çıktı yani bişi yok mu ? yükselmez mi bata kadar cevap yazın nolur çok üzgünüm![]()
kızlar BUTİK BEBEDE indirimden bazı ufak tefek bişelerle ilk alışverişe bismillah dedimmmm :) tutmayın beniii
Eki Görüntüle 1154518 Eki Görüntüle 1154519 Eki Görüntüle 1154523 3 lü anti bakteriyal çorap 6.50 tl
1 adet %100 pamuklu 75*75 eatlarında banyo havlusu 12.90 tl
1 çift 4-8 ay için bağcıklı patik ayakkabı 9.90
resimlerinide paylaşıyorum sizle toplam ücret kargo da bedava 29.30 tl
Hic yasamadim boyle bisey sok oldum. Hemoroidde degilim simdi olduysam onu bilmiyorum. Korkuttu beni. Su iciyorum bol bol kucuk tuvalete cok cikiyorum ama niye kabizlik yasiyorum hala anlamadim
Korkuttu beni aksam aksam daha once yasasam korkmazdim. Gecer insallah.. Sivida cok tuketiyorum .. sut iciyorum bide elevit iciyorum bunlar mi kabizlik yapiyorki ?
Geçmiş olsun tatlım.. Hamilelikte özellikle artan progesteron hormonu bağırsak hareketlerini yavaşlattığı için kabızlık çok sık görülür. Bir de elevit kullanıyorum demişsin, elevitin içindeki demir de kabızlık yapar. Ben de 1 haftadır aynı sıkıntıyı yaşıyorum.. İlk hamileliğimden kalma bir hemoroidim var zaten, geçenlerde ben de fazla zorladım herhalde kanadı. Hala daha da zorlarsam kanıyor. Hamilelikte normal canım, doğurana kadar hele son aylar daha sıklaşacak bu durum..
anlamadımmmm bacımmm 0.100 çıkan ne bhcg mi
sağlık şart bacımmm ALLAHIM SAĞLIKLA VERSİN HEPİMİZİNKİNİ..... bu arada günde 2 folbiol içmenede şaşırdım ki folik asit oranı en yüksek olan haplardan folbiol.... ben sadece bir kutuda 4-5 hap içtim folbiolden sonra folidoce ye geçirtti doktor B vitaminide vardı diye derken 1 ay sonra başka bişeyee ama bende şimdi ne kan hapı ne demir hiç bişe kullanmıyom bu hap dışında
bilmiyorum ki canım hamile kalmadan 1 ay önce verdi doktorum şimdi 3 ay bitcek nerdeyse sabah ve akşam alıyorum günde 2 kez.haftaya bırakcaz dedi.ama 4 ay bana da uzun geldi açıkçası.