2014 Aralık Anneleri

bizde öğrenseydik cinsiyeti kesin duramazdım ama öğrenemedik daha

inşallah allah gönlünüze göre ve sağlıklı verir canım. Bi arkadaşımda hamile.onada doktoru %70 kız diyodu.dün ise kesin sonuç erkek demiş.

aminnnnnnnnnnn canım benim cümlemizin gönlüne göre olur inşallah
Yaaaaaaaaaa gerçektenmiii eşimi düşünemedim şuan yahuuu yazık ona eğer öyle olursa :18::18: Dr.öyle deyince halini görsen ne demek istediğimi anlardın..
Sağlıklı olsunda kız da erkek te farketmez

güle güle kullanmauı nasip etsin rabbim inş çok şekerler erkek senınkı ne zmn ogrendın banada 13 haftada erkege benzıyo dedı bakalım kısmet
EVET BACIMMMM geçen hafta öğrendik 12+2 veya 4 bir kaç gün geriden geliyozzz ikili test için özel dr a gitmiştim 4 boyutluda gözüktü kiii ben 1 hafta ağladım kız istiyom diyeee şimdiii kendime geldim.... ne bilem hep kız da kız diye şartlamışım kendimi ki ilk çocuğmuz geçen yıl hamilelikte erkek bebeğimi kaybedince erkekden korkar oldum galiba bu kez rabbim bana da kimselere böyle acılar yaşatmasın diyedua ediyorummm bakalımm... benim doktor benziyo falan demedi zaten dr dan önce eşim aaaa erkekkkk dedi... ben hayır kız boş boş konuşma dedim muayenede sonra doktor korktum sizden ama söyleyecem bu erkek dedi... bende nasıl yani eminmisiniz diyince tahmin etmiyorum %100 erkek gayette açık saklamıyordaaa ap açık dedi durdu ne bilem bakalım artık başladım maviler almayaaa.... darısı gönlünce ve sağlıcakla sana bacımmm
evet canım betahcg total hgc yazıyo:18:
değer hamilellik değeri olmasada bacımmm ben adetim geçmesine rağmen geç değerim yükselmişti hele gebelik testinde çift çizgi çıkmamıştı bileee 1 hafta geçmesine rağmen geç döllenme vs olabilir o yüzden sabret derim...
bennn daha keseyi falan görmeden acaip düşmüştüm sağ kolum sargılı gezdim ama doktorların ısrarına rağmen acile kaldırılsamda röntgeneee hamile olabilirim diyip girmedim neler yaşadım bir ağrı kesici bile içmedim düşün olaki hamileysen helede antibiyotik gibi ağır haplardaa allah korusunnnn diyorumm.... bir bebeğinide kaybetmiş biri olarak olumsuzlukları yaşamanı istememm bacımmm SABRET ÇOK ÇOK CİDDİ DEĞİLSEE... dr na hamilelik ihtimalini anlat

bizimki erkek

bizde öğrenseydik cinsiyeti kesin duramazdım ama öğrenemedik daha
haklısın bacımmmm öğrenirsinz yakındaa inşlhh.. devlet hastanesine gittiğimde bir kadınla konuştuk muayene sırasında kaç aylık dedi vs bende ona sordum hiç belli değildi karnı meğer 3. hamileliğiymiş ve 5. ayı bitmeye başlamıştı neyse eee cinsiyet ne dedimmm göstermedi dedi... hımmmm dedim kadın devlet işte tık koyuyo ultrasonu dr açıksa bacak arası açık yoksa öyle 1 dkk bile uğraşıpta fırsat kollamıyorki diye dert yandı kadın... o bakımaaaa boşver geç olsunda güç olmasın gelecek haftaalrda öğrenirsin inşlh bacımmmm... çünkü öğrenince en azından oğlum kızım diyebiliyor insannnn .... ALLAHIM nasıl güzel bir mucizeeee hak eden tüm kadınlar tatsın inşallah

teşekkür ederim canım kullanmıcam röntgene girmedim bende bacağımda yırtık var hapıda kullanmıcam inşaalh olumlu olur bi hafta sonra eşimde sevinir ....

ben hastanede yaptırdım ama yine o lab. aracılığı ile...
2 haziranda yapıldı.. 25 haziranda alırsın dediler bana

Ben evlendikten sonra kredi kartimi kapattirmistim simdi esiminkini alsam anliycak hem zaten hediye almak bi yana ben kutlamiycam bile hih.
Evlenmeden once calisirken ne guzeldi simdi hediye almak icin bile esimin parasini kullanmam gerekiyo

Ben evlendikten sonra kredi kartimi kapattirmistim simdi esiminkini alsam anliycak hem zaten hediye almak bi yana ben kutlamiycam bile hih.
Evlenmeden once calisirken ne guzeldi simdi hediye almak icin bile esimin parasini kullanmam gerekiyo

evet aynen ya.para isteyip hediye almak çok garip. ilk başta çok sorun ediyodum bunu. tabiki hep param oluyo ama o hep maddi değeri yükek şeyler alıyo.birde benimki biraz markacı.tshirtlerde falan. ilk başta takıyodum üzülüyodum falan. şimdi bişey beğendiğinde,alayımmı acaba diye sorduğunda,çok beğendiysen al diyorum.hem doğumgünü hediyen olmuş olur benden diyorum. mesela en son evlilik yıldönümümüzde hediye almayalım birbirimize,onun yerine söyle gezip eylenip güzel bir gün geçirelim dedim. ayvalığa cundaya gittik. (balayımızdada oraya gitmiştik) gezdik. dolaştık.eğlendik.yedik içtik. ben fotoğraf çekmeyi çok seviyorum. makinemizide aldık.bol bol fotoğraf çektik. süper bi gündü.

doktorumu aradım elevit için doğurtturuomuş amelyatta dediler konuşamadım
zaten zorla aradım kızarmı die konuşamadım da

Canım kıyamam sana...kızma eşine o zaman çok yeniydi ya bebişler eşin farkında bile varmamıştır o zaman anneler gününün..
Bir de bak benim de kredi kartım yok çünkü elimin ayarı yok diye kendim kapattırdım evlenir evlenmezzz :)) eşime çok güzel hamile elbisesi indirimde diye yalanla aldım kart numarasını:) hem bebiş büyüsün gene çalışırsın bir işte ..bir de olayın pozitif yönüne bak annesi bebeğini sen büyüteceksin ne güzel:) Ben de çok isterdim kendim büyütmeyi kısmet iste....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

evet katılıyorum sana anneler gününde herşeyi idrak edememiştik babalar şanslıymış yapılacak bişiy yok

evet katılıyorum sana anneler gününde herşeyi idrak edememiştik babalar şanslıymış yapılacak bişiy yok

eşim hiç bir özel günü atlamaz(sevgililer günü dışında)..hamile olduğumu öğrendiğimizde de,anneler gününde de,cinsiyetini öğrendiğimzde de yine yaptı sürprizlerini ve beni mutlu etti yine:) bu konuda benden kesinlikle daha iyi:)

Cok guzelmis canim benim esim ozel gun ozurludur zaten.benimde param oluyo elbet ama ufak yerde yasayinca herseyde kisitli oluyo..
Yok tatlim ya herkes kutladi anneler gunumu duydu ama orali olmadi baska gun gezdirir hediye falan alir ama dogumgunu yildonumu gelince hiic orali olmuyo adam.
Bende calisiyoken ev hanimlarina ozeniyodum calismayincada calisma hayatini ozluyo insan :)
Amaan ne doyumsuzuz hic biseyden mutlu olmuyoruz dimi

Sen sansli olan kesimin icindesin canim ne mutlu sana :)

Son düzenleme:

Mutlaka onun da daha iyi yönleri vardır tatlım tabi eşini en iyi sen tanırsın:) evet ya ben de ev hanımlarına çok özenir oldum özellikle 3 aydır :)) bebek bi doğsun iş hayatını hiç özlemeyeceksin bence
Ben isterdim yani en çok da bebeği kendim büyütmek için ama yavrum annesi büyütemeyecek...marrta doğum iznim bitiyor 3 ay aylıksız izne ayrılayım diyorum eylülde gene iş başı 10 aylıkken bırakacam kuzumu şimdiden dert oluyor içime çok zor olacak

Benim eşim de aynı, 10 senedir birlikteyiz henüz ıskaladığı gün olmadı maşallah :) anneler gününde bi uyandım baş ucumda çiçek, duvarlar küçük postitlerle yazılar ,hediyem ve kahvaltım:)) ama şöyle kötü yanı var adam öyle olunca şimdi babalar günü stres oluo insan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…