2014 Aralık Anneleri

Tesekkur ederim doubleannecim ve bitterim..ya bi de ole ruyalar ki hamile kadin gorurse sole olur bole olur bilmem nee ay asabim bozuluooo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar kayinvalidem bu sutyeni aldi bana lcwden inanilmaz rahat tavsiye ederim :)
Eki Görüntüle 1154806
Bitane daha hamile pantolonu almis sagolsun oda cok rahat ve cok guzel :)

Canım rahat görünüyor gerçekten, güle güle giy inşallah :)

Kızlar kustuktan sonra yüzümde böyle lekeler çıkıyo aranızda böyle olan var mı çok çirkinn oldumm ben ya

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende ayniyim canim her gece acayip acayip ruyalar..
Dun gecede biri beni bicaklamaya calisti 155i aradim polis ciddiye almadi filan ama hic onemsemiyorum anlamlarina bakmiyorum sende bakma bence

aynen ya ben de inanılmaz saçma rüyalar görüyorum, uyanınca gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum. eşime de bulaştırdım sanırım, sabah uyandığında suratı asıktı n'oldu dedim, rüyamda sırtı açık bi' elbise giyip dışarı çıkıyordun küstüm sana dedi eyvaah dedim adamı da kendime benzettim

bence anlamlarına hiç bakma aklına takılıyor. ben de yazmıştım geçenlerde kötü rüyalar görmüştüm ister istemez etkileniyor insan. bir sürü şey düşündüğümüz için normal. kızıma hamileyken de çok görürdüm. hele son aylar uyuyasım gelmiyodu o derece abartmıştım rüya işini :)

Tesekkur ederim doubleannecim ve bitterim..ya bi de ole ruyalar ki hamile kadin gorurse sole olur bole olur bilmem nee ay asabim bozuluooo

ben en son dün gece kuzenimi öldürüp çuvala soktum kanlar akıyodu alıştım artık,hamileliğimin başından beri böyle..yorumlara da bakmıyorum,anlamlı şeyler değil çünkü gördüklerim

Ben de takilmayayim o zaman anlamlara..yoksa bitmez bu 9 ay :) bu arada 14 olduk biz bugun ve bulantilarim oldukca azaldi :) 14 benim icin donum noktasi olucak diodum sanirim ole de oldu..bi de hissetseydik su bebisleri..simdi de belirti yok biai mi oldu die dusunuo insann ay psikolojim bozuldu yeminleee

Merhaba hanımlar sürekli yazdıklarınızı takip ediyorum.bende allah nasip ederse 2014 aralık annesi olacağım.24 yaşındayım ve 1 senelik evliyim.18 yaşında böbrek rahatsızlıgı geçirdim 2 senelik ağır bir tedavinin arkasından yüzde 40 lık bir kayıpla hayatıma devam ediyorum.doktorum vocuk için en uygun zaman oldugunu söledi evliliğim için erken olmasına ragmen hamile kaldım.bol kusmalı,yorgun,serumlu bir hamilelik geçirrken böbreklerimdeki sorun tekrarladı 11. Hftada böbreklerimdeki protein kaçağı tekrardan başladı. Böbrek doktorum kurulla toplantı yaptı iki şansım oldugunu söledi 1. Bebeği aldırıp sonsuza kadr bu defteri kapatacağım 2.bebeği dogurmaya karar verip ölü doğum ve düşük riskini göze alıp bebeği doğurup sonunda diyalize gireceğim.ben bebeğimi aldırmayı asla kabul etmedim diyaliz veya bana olcak birşey beni korkutmuyor ama tansiyonumun çıkması taktirinde bebekte gelişmicek ve ölücek ilerki aylarda bebeğimi kaybedersem bunu atlatamam diye korkuyorum rabbim olmasını istemeseydi hamile kalmayabilirdim veya ilk 3 ayda düşürenilirdim artık erken doğumlarda bebek yaşama olasılığıda cok duygularım alınmış gbi ne hissedecegimi bilemiyorum...

slm kizlar size dun esimin sakiz falinda ne cikmis onu yazicam
Üsenmemiş sakizin kagitidini katlayip cebinde eve getirmis

Yanaklari ah ne tombik
Elleri var minik minik
Bu tatli şey senin kizin
Falda görundu bir besik

Oglum oglum diyen adamin surat :44:ayni boyle odu

iyi günlerde kullan canım.yazın sıcakta sütyen takmak zor olucak.bu terletmez rahat olur..

Canım rahat görünüyor gerçekten, güle güle giy inşallah :)

Cok rahat kizlar goguslerim buyumustu digerlerinin askilari falan rahatsiz ediyodu bide yarisi disarda kaliyodu zavallilarin L beden aldik bu iyi toparladi :)

Hahaha buda guzeldi

Ahaha guldurdun beni bakalim nolcak bellimi cinsiyeti :))) :44:

Geçmiş olsun canım onceliklerini belirlemen çok önemli bu aşamada hiç bişey olmayabilir de ama bu gerçekten ciddi bir problem çocuğun sağlıklı dogmus olması yeterli değil senin de sağlıklı olman lazım ki bebeğine bakabilir durumda olabilesin arkadaşımın eşi ki kendisi diyaliz hemşiresiydi yani bu işin oldukça içinde biri olarak çocukugundan itibaren süregelen böbrek rahatsızlığını yok sayıp hamile kaldı ilk aylarda sorun olmadı sonra ciddi problemler yaşadı bebeği erken doğdu yeni doğan Yoğunbakımda yattı kendisi de bizim yoğun bakım Ünitesinde yattı ölümden döndü kronik böbrek hastası oldu diyalize girdi çocuğuna bakamadı yeni doğum yapan arkadaşlarla çocuğa süt verdik ve en son geçen yıl vefat etti bütün bunları seni üzmek için yazmadım sadece durumum gerçekten ciddi olduğunu ve alacağın kararın hayatı önem taşıdığını hatırlatmak için yazdım allah yardımcın olsun

bu güzel kandil gecesinde allah inşallah tüm dualarını kabul eder.sağlık verir sana da bebeğine de..ben de dua edicem senin için,başkası elimden gelemeyeceği için..çok duygulandım..allah yardımcın olsun bu zor kararı verirken..

Gecmis olsun canim yaa Allah senide bebeginide korusun insallah.cok uzuldum..

Hahaha buda cok komikti gercekten

Çok haklısın ama ne düşüneceğimi bilmiyorum çok garip rabbim hep çok istediklerimizle bizi sınav ediyor annemle babam ayrı ve hep el üstünde büyüdüm ama bir şeyler eksikti çocugum olunca hep ona bütün sevgimi verip sarıp sarcam derdim.kendimi biliyorum bebeğimi aldırırsam hiçbir zaman mutlu olamayacağım...ama çokta korkuyorum benm için dua edin lütfen...

Çok teşekkur ederim cnm hepimiz saglıkla kucagımıza alalım insallah...

hayırlı akşamlar tüm annelerin berat kandili mübarek olsun allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Herkese hayirli kandiller dilerim bayanlar..benimde bebisimin dogum tarihi 22 aralik gorunuyor.13. Haftamdayim..lakin sezeryan olacagi icin daha erken gelecek melegim
Size sorum su olacak..su gibi akintim oluyor gunde 2-3 defa camasir degistiriyorum..ve bulantilarim devam edip 4 kilo zayifladigim halde etekve pantolonlarim rahatsiz ediyor..sislik var sanki..kiyafet almak icin erken midir??sizler aldinizmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…