Kasiklarim sanki usutmusum gibi agri yapio..benim gibi olaniniz var mii
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Maşallah canım yaa ben de istiyorum hani gidip almıştım ya penye sütyen giymemiştim tatile gelirken getireyim dedim olmadı Hehehe ne kadar hızlı gelişiyorumKizlar kayinvalidem bu sutyeni aldi bana lcwden inanilmaz rahat tavsiye ederim :)
Eki Görüntüle 1154806
Bitane daha hamile pantolonu almis sagolsun oda cok rahat ve cok guzel :)
Evet ya günce diye bir film canım eşinle izleyin biraz ağlatıyor ama çoook beğenmiştm ben...orda yazıyordu he is my kro :)) bayılmıştım :)) sen de yaptır ben daha bugün verdim siparişi geç veririz artık ne yapalım:)
Senin de kandilin mübarek olsun canım :)
Tabi canım senin ne suçun var onu içine koyup da yazmayanlara vicdan versin Rabbim...
Hadi yaaa bulantılarla tatil sen de haklısın ama... Nereye gittiniz? Yazın ağustosta yüksek ihtimal o tarafa geleceğiz zaten inşallah canım:) orda olursan belki tanışırız bile:))
Canm birincisi testi çoook erken yapmışşın, ikincisi bu değer negatif ama geç döllenme yaşayanlar da var sonuçta...adet günün gelmeden net birşey demek zor olur malesef..çok geçmiş olsun..inşallah hamilesindir
Kızlar kustuktan sonra yüzümde böyle lekeler çıkıyo aranızda böyle olan var mı çok çirkinn oldumm ben ya Eki Görüntüle 1154852
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ciddi misin...benimde 2.bebegim ve ciddi anlamda kiyafet ihtiyaci hissettim..ilk bebegimde 6 ay bisey almamistim...peki islaklik oluyormu sizdede
Ay sen benim göbeği bir görsen 5-6 aylık gibiyim abartısız.. Üşenmesem resim ekleyeceğim.. Anlaşılıyor artık. Soranlara 3 aylık demeye utanıyorum yani he. Gerçekten de o odogru galiba. Benim kızımda göbeğim 5. aydan sonra belli olmuştu bunda 3. ayda davul oldum yaa anlamadım gitti.
Çatlamak için çok erken kaç kilo aldın ki ?kizlar catliyorum resmen benim gibi erkenden catlayanlar varmi?
yag kullaniyorum günlük karnima sürüyorum gögüslere kalcam komple catladi simdide tam seyimin üstleri catlamis
oraya sürmemistim hic cok sasirdim
Vucudumu hep normalden sicak hissediyorum..oglumda bana sarilinca anne cok sicaksin diyor..hararet yapmis sanki vucut ama ates degil bu...doktor kan dolasimi 2 kat arttigi icin bunu yasamanin normal oldugunu soyluyor..boyle hisseden var mi aranizda??
kizlar catliyorum resmen benim gibi erkenden catlayanlar varmi?
yag kullaniyorum günlük karnima sürüyorum gögüslere kalcam komple catladi simdide tam seyimin üstleri catlamis
oraya sürmemistim hic cok sasirdim
Bende kalorifer gibi geziyorum evde, herkes kaçıyor benden
Aralık doğumlu yay burcu bir evlat sahibi olarak, çokk kk ama çooook tatlı çocuklarımız olucak annelerr! 😀😀 bu aralık cocuklari bir başka :) tatlarindan yenmiyo :)
canim vitamin hapi aliyormusun sen?
bende de aynısı oluyordu canım. Kusarken yüzümüz ateşleniyor ya ondan oluyor. 3 güne falan geçiyor merak etme canım
Günaydın 6 aylık hamileyke kocaeliden Antalyaya gittim otobüsle doktor her molada in yürü mutlaka dedi bi sıkıntı olmadı asıl sorun olan uzun süre hareketsiz oturmak zaten gebelikte kan pıhtılaşması daha hızlı olmaya başlıyor bu yüzden uzun süre oturmak sakıncalı olabilirKızlar günaydın...
Bir şey sorcam şimdi benim iş için mecbur 9-10 saat uzaklıkta bi yere gitmem gerekiyor...doktor uçakla gitmemi tavsiye etti ama gideceğim yere uçak yok yakın bi yere gidip tekrar 1-2 saat yol gitmem gerek ve bu şeklde çok rezil olacağım gibi çünkü gittiğim yerde de bana araba gerekecek...
21 haziranda gitmem gerekiyor bir haftalığına..o zamana da 13+4 haftalık olacağız inşallah....benm gibi 9-10 saat yola çıkan var mı??? kızlar sizce sorun olur mu dinlene dinleene gitsek ??? başka bi dr.a daha sorsam mı???
Kızlar günaydın...
Bir şey sorcam şimdi benim iş için mecbur 9-10 saat uzaklıkta bi yere gitmem gerekiyor...doktor uçakla gitmemi tavsiye etti ama gideceğim yere uçak yok yakın bi yere gidip tekrar 1-2 saat yol gitmem gerek ve bu şeklde çok rezil olacağım gibi çünkü gittiğim yerde de bana araba gerekecek...
21 haziranda gitmem gerekiyor bir haftalığına..o zamana da 13+4 haftalık olacağız inşallah....benm gibi 9-10 saat yola çıkan var mı??? kızlar sizce sorun olur mu dinlene dinleene gitsek ??? başka bi dr.a daha sorsam mı???
Günaydın 6 aylık hamileyke kocaeliden Antalyaya gittim otobüsle doktor her molada in yürü mutlaka dedi bi sıkıntı olmadı asıl sorun olan uzun süre hareketsiz oturmak zaten gebelikte kan pıhtılaşması daha hızlı olmaya başlıyor bu yüzden uzun süre oturmak sakıncalı olabilir
canım günaydın 15 haftalığız 12. haftamda Antalya dan Ankara ya arabayla yolculuk yaptık ve 13 aylık kızımda yanımızdaydı gayet keyifli güzel geçti dinlene dinlene gittik yol yorgunu ankaranın altını üstüne getirdik ordada çok gezdim 3 gün kalıp aynı şekilde arabayla geri geldik, Allaha emanet bebeklerimiz kızımda 3 aylık hamileydim bursaya arabayla, 5 aylık hamileykende istanbula uçakla gidip geldim, sen kendini iyi hissediyosan yolculuktan korkma benim bulantım falanda olmaz o yüzden rahat geçiriyorum, sende rahatça gider gelirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?