2014 Aralık Anneleri

Kasiklarim sanki usutmusum gibi agri yapio..benim gibi olaniniz var mii

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Vucudumu hep normalden sicak hissediyorum..oglumda bana sarilinca anne cok sicaksin diyor..hararet yapmis sanki vucut ama ates degil bu...doktor kan dolasimi 2 kat arttigi icin bunu yasamanin normal oldugunu soyluyor..boyle hisseden var mi aranizda??

Kasiklarim sanki usutmusum gibi agri yapio..benim gibi olaniniz var mii

Ara ara bicak batmasi gibi kisa sureli agri yasiyorum..doktor genisleyen rahmin damarlari baskilamasindan kaynaklandigini ve normal oldugunu soylemisti..genede ayaklari sicak tut..yere basma..

Kizlar kayinvalidem bu sutyeni aldi bana lcwden inanilmaz rahat tavsiye ederim :)
Eki Görüntüle 1154806
Bitane daha hamile pantolonu almis sagolsun oda cok rahat ve cok guzel :)
Maşallah canım yaa ben de istiyorum hani gidip almıştım ya penye sütyen giymemiştim tatile gelirken getireyim dedim olmadı Hehehe ne kadar hızlı gelişiyorum

Canım benim buyrun gelin ☺

Ya Settar

kizlar catliyorum resmen benim gibi erkenden catlayanlar varmi?
yag kullaniyorum günlük karnima sürüyorum gögüslere kalcam komple catladi simdide tam seyimin üstleri catlamis
oraya sürmemistim hic cok sasirdim

Ciddi misin...benimde 2.bebegim ve ciddi anlamda kiyafet ihtiyaci hissettim..ilk bebegimde 6 ay bisey almamistim...peki islaklik oluyormu sizdede

Walla benim ilk gebeliğimde 5 ay göbek eser yoktu çıksın artık istiyordum özeniyordum, şimdi çok fena korkuyorum çok hızlı genisliyorum. Ilk inde 9 ay alyasim olurken, şimdi sıkmaya basladi. Üstelik çok yiyen biride değilim hele tatlı ağzıma surmem mm! Noluyoo banaaaa

Aynen benimde ilk gebelikte çıksın artık göbek istiyordum çıkmıyordu, şimdi bende yeni gebisim demeye utanıyorum :) o beni buyutuyo ben onu inşallah diyorum 😂😂😂 ama niye bu kdr hızlı genisliyorum cozebilmis degilim

Vucudumu hep normalden sicak hissediyorum..oglumda bana sarilinca anne cok sicaksin diyor..hararet yapmis sanki vucut ama ates degil bu...doktor kan dolasimi 2 kat arttigi icin bunu yasamanin normal oldugunu soyluyor..boyle hisseden var mi aranizda??

Bende kalorifer gibi geziyorum evde, herkes kaçıyor benden

kizlar catliyorum resmen benim gibi erkenden catlayanlar varmi?
yag kullaniyorum günlük karnima sürüyorum gögüslere kalcam komple catladi simdide tam seyimin üstleri catlamis
oraya sürmemistim hic cok sasirdim

Catlamada genetik faktorler onemli..anne abla teyze catlamissa catlarsiniz muhtemelen..ama cookk erken daha kilo almamaya gayret edin

Bende kalorifer gibi geziyorum evde, herkes kaçıyor benden

iki gebeligim arasinda cok ciddi farkliliklar var..akinti hararet basdonmesi sislik hiicc yasamadigim seylerdi..bulanti kusma halsizlik surekli kilo kaybetmeye aliskinim oysa..bakalim daha neler yasiycaz..cok sukur

Aralık doğumlu yay burcu bir evlat sahibi olarak, çokk kk ama çooook tatlı çocuklarımız olucak annelerr! 😀😀 bu aralık cocuklari bir başka :) tatlarindan yenmiyo :)

Evlat kokusu cennet kokusudur.bende bir tane haziran dogumlu melek oglus var..oda yenmiyo tadindan..bal mubarek...bu gece bir yillik kaderi cizilio insanin..allah evlatlarimizi saglikla kucagimiza almayi nasibeylesin ve onlarinda kaderini guzel bahtini acik eylesin..

bende de aynısı oluyordu canım. Kusarken yüzümüz ateşleniyor ya ondan oluyor. 3 güne falan geçiyor merak etme canım

Çok çirkin oldum ama suratımın tamamını görsen alnım gözkapaklarım yanaklarım çenem bütün suratım böyle kız bebiş annenin güzelliğini alır kıza hamileysen çirkinleşirsin diyolar bnm bebiş kız heralde :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar günaydın...
Bir şey sorcam şimdi benim iş için mecbur 9-10 saat uzaklıkta bi yere gitmem gerekiyor...doktor uçakla gitmemi tavsiye etti ama gideceğim yere uçak yok yakın bi yere gidip tekrar 1-2 saat yol gitmem gerek ve bu şeklde çok rezil olacağım gibi çünkü gittiğim yerde de bana araba gerekecek...
21 haziranda gitmem gerekiyor bir haftalığına..o zamana da 13+4 haftalık olacağız inşallah....benm gibi 9-10 saat yola çıkan var mı??? kızlar sizce sorun olur mu dinlene dinleene gitsek ??? başka bi dr.a daha sorsam mı???

Günaydın 6 aylık hamileyke kocaeliden Antalyaya gittim otobüsle doktor her molada in yürü mutlaka dedi bi sıkıntı olmadı asıl sorun olan uzun süre hareketsiz oturmak zaten gebelikte kan pıhtılaşması daha hızlı olmaya başlıyor bu yüzden uzun süre oturmak sakıncalı olabilir

canım günaydın 15 haftalığız 12. haftamda Antalya dan Ankara ya arabayla yolculuk yaptık ve 13 aylık kızımda yanımızdaydı gayet keyifli güzel geçti dinlene dinlene gittik yol yorgunu ankaranın altını üstüne getirdik ordada çok gezdim 3 gün kalıp aynı şekilde arabayla geri geldik, Allaha emanet bebeklerimiz kızımda 3 aylık hamileydim bursaya arabayla, 5 aylık hamileykende istanbula uçakla gidip geldim, sen kendini iyi hissediyosan yolculuktan korkma benim bulantım falanda olmaz o yüzden rahat geçiriyorum, sende rahatça gider gelirsin inşallah

Doktor bebek küçük uçak daha iyi olur deyince kafam karıştı halbuki uçakla gidersem iyice rezil olacağım..dinlenerek gitsem molalarda yürüsem bi sıkıntı olmaz o zaman inşallah... Teşekkür ederim:)

Canım aslında bulantım oldukça şiddetli devam ediyor o yüzden araba daha rahat olacak gibi..uçakta çıkartırsam. İnince gebe otobüsle 1-2 saat gidicem o otobüs kokusu, sarsması vs daha beter edecek beni...sen baya baya gezmişşin canım maşallah:) inşallah canım çok sağolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…