- 25 Şubat 2011
- 4.187
- 1.974
- 173
merhaba aranıza katılabılırmıyım
senin ilkmi canım bebiş
hareketlerini hissetmeye başladınmı benim ikinci gebelik geceleri ara ara hafif hafif hissettirmeye başladı kuzucuklar
yok orda yaşamıyorum ANkardym da ailem erzincanda bacım .. sen nerelerdensin
aman sağlıklı olsunlarda önemli olan o
bende cinsiyeti çok merak etmiom. şuanda ne durumda büyüdümü nasıl oldu eli yüzü meraktan ölücem
kızlar bu saate kadar acıktığımı hissetmiyorum mutfaktan yemek kokuları gelmeye başladığı anda birden çıldırmış gibi karnım acıkıyor sizde de böylemi
canım çok geçmiş olsun. Dilerim senin için de bebeğin için de en hayırlı şekilde gelişir olaylar. Allah ikinize de sağlık versin inşallah. Dualarım sizinle...
ne güzel bi faaaal :) benim kocamın ayaklarını yerden kesebilir böyle bişey :)
Canım maşallahher şey yolunda ne güzel :) bitkisel boyaların bikkisel olduğundan emin olsak bir de... benim de beyazlarım başladı ama yine de riskli canım yaa :18::18:
oy oy kurban olurum yirimm sizin dadınızı bennnn mutluluğunuz her daim uzun olsun kurban olduğum rabbim kuzunuzuda sağ salim aranıza katılmayı nasip etsinnnnn
Kızlar kuzenim emziriyor. Dr ye sormuş bitkisel boyaları kullanabilirsin demiş, kuaföre gitmiş (her zaman gittiği bir kuaför) o da bitkisel diye bişey yok hepsinde kimyasal var boyamayalım bekle demiş. Dr boyatma der, kuaför bişey olmaz bitkisel der anlarım da bu tam tersi. Bence dayanın kızlar..
amin inşallah. saol canım benimrabbim hepimizin yuvasından huzuru,mutluluğu,sağlığı eksik etmesin ve sağ salim bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin
ya ben zor bır 3 ay gecrdm sadece hamur ısı yıebılıodm bıde beyaz peynrlı tost surda 3 haftadr falan normal beslenmeye basladm ama arada sırada o kokular benı cezbetmek yerıne mıdemı bulandırıo bazen ohh mıss gbı koktu dıorm tam yıcem gerı bırakıorm ama kılomdan odun vermedm yanı tombısım
bende bol bulantılı arada kusmalı bir 3 ay doldurmak üzreyim. 3 kilo vermiştim. bayadır kusmuyorum ama sadece 1 kilo geri alabildim. şimdi yiyebiliyorum ama az ve iştahsız olarak. ondan dolayı kilo alamadım galiba.
ben hıc kusamadm ki kusmak rahatlatrdı belkı ama hıc kusmadm hıc bsy yemedm her koku dokundu camasr bıle yıkayamıodm deterjanlar bıle bulandırıodu mıdemı temzlık yapamadm kadn tuttum sadece yattm bıde uykum cok oluodu ısten eve hoppp salonda uyurdm anneme gderdk esım yemek yesn dıe kı hala gdıorz 2 ay buzdolabı alsverısı yamadm cunku yemek pısrmdm smdı 2-3 gundr yemek yapıorm bıraz zorluo ama alısmam lazm bnde kılo vermstm 2-3 kılo almsmdr onları gerı zaten 69 kıloyla hamıle kaldm evlendkten snra 6 kılo aldm suan healde toplam 9kılo falan alms oldm evlendkten bu yana hamıleıkte toplam smdılık 3kılo falan aldm dr da yarısı odem dıo ama bılmıorm tombısım yanı allah sanada yardm etsn cok zorrr cokkk
maşallah annesi çok şekersinizzzgöbek şovlar devam lütfen ben de senin gibi hemen çıksın istiyorummmm
ahahaha çok tatlısınız beni görsen 6 aylık gibiyimbende nie bu kadar erken çıktı die üzülüyorum sende şişiriyorsun
kızlarrr bir saat sonraa bebegimin cinsiyetini ögrenecemm ALLAH rızası için dua edermısınız RABBİM gonlume göre versin.....
Bugun hic istahim yok. Yorgunluk halsizlik var ustumde yataktan cikaamadim oglene kadar. Bulantimda var. Zofranda tam gecirmedi bulantiyikac haftalik oldum hala gecmedi. (((
geçmiş olsun kuzum. evet ya baya olmşsun sen. inşallah geçer artık ya. bende bir gün iyisem bir gün kötüyüm. bulantının geçmesi gibi bi durum yok ta sanki hafifliyo bazı günler gibi. bitsin arık yaaa tadını çıkaralım biraz. sıcaklar temelli bastırmadan. sıcakta çok daha fena yaaa.
kızlarrr bir saat sonraa bebegimin cinsiyetini ögrenecemm ALLAH rızası için dua edermısınız RABBİM gonlume göre versin.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?