2014 Aralık Anneleri

yok orda yaşamıyorum ANkardym da ailem erzincanda bacım .. sen nerelerdensin

bende Antalya da yaşıyorum eşim Erzincanlı ilk defa bayramda erzincana gidicem ,kv.dem kayınpederim hep beraber gidicez inşallah canım

aman sağlıklı olsunlarda önemli olan o
bende cinsiyeti çok merak etmiom. şuanda ne durumda büyüdümü nasıl oldu eli yüzü meraktan ölücem

ben aslnda cınsıyetı merak edıyorum erkek bebeklernı cok sevıyorm ama hamıle kaldgmıogrenemdn 1 hafta once kız bebek gormstm herkes oglunolck dıo bn kızım olcak dıyorum bıde esıme benzemesnı cok ıstıyorum hem huy hem tıp olarak her seyı ondan alsn ıstıyorum

kızlar bu saate kadar acıktığımı hissetmiyorum mutfaktan yemek kokuları gelmeye başladığı anda birden çıldırmış gibi karnım acıkıyor sizde de böylemi

ya ben zor bır 3 ay gecrdm sadece hamur ısı yıebılıodm bıde beyaz peynrlı tost surda 3 haftadr falan normal beslenmeye basladm ama arada sırada o kokular benı cezbetmek yerıne mıdemı bulandırıo bazen ohh mıss gbı koktu dıorm tam yıcem gerı bırakıorm ama kılomdan odun vermedm yanı tombısım

Kızlar kuzenim emziriyor. Dr ye sormuş bitkisel boyaları kullanabilirsin demiş, kuaföre gitmiş (her zaman gittiği bir kuaför) o da bitkisel diye bişey yok hepsinde kimyasal var boyamayalım bekle demiş. Dr boyatma der, kuaför bişey olmaz bitkisel der anlarım da bu tam tersi. Bence dayanın kızlar..

oy oy kurban olurum yirimm sizin dadınızı bennnn mutluluğunuz her daim uzun olsun kurban olduğum rabbim kuzunuzuda sağ salim aranıza katılmayı nasip etsinnnnn

amin inşallah. saol canım benim rabbim hepimizin yuvasından huzuru,mutluluğu,sağlığı eksik etmesin ve sağ salim bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin

ablamda hamileyken sormuştu kuaför tanıdıktı bitkisel diye bişey yok dayan demişti oda

bende bol bulantılı arada kusmalı bir 3 ay doldurmak üzreyim. 3 kilo vermiştim. bayadır kusmuyorum ama sadece 1 kilo geri alabildim. şimdi yiyebiliyorum ama az ve iştahsız olarak. ondan dolayı kilo alamadım galiba.

bende bol bulantılı arada kusmalı bir 3 ay doldurmak üzreyim. 3 kilo vermiştim. bayadır kusmuyorum ama sadece 1 kilo geri alabildim. şimdi yiyebiliyorum ama az ve iştahsız olarak. ondan dolayı kilo alamadım galiba.

ben hıc kusamadm ki kusmak rahatlatrdı belkı ama hıc kusmadm hıc bsy yemedm her koku dokundu camasr bıle yıkayamıodm deterjanlar bıle bulandırıodu mıdemı temzlık yapamadm kadn tuttum sadece yattm bıde uykum cok oluodu ısten eve hoppp salonda uyurdm anneme gderdk esım yemek yesn dıe kı hala gdıorz 2 ay buzdolabı alsverısı yamadm cunku yemek pısrmdm smdı 2-3 gundr yemek yapıorm bıraz zorluo ama alısmam lazm bnde kılo vermstm 2-3 kılo almsmdr onları gerı zaten 69 kıloyla hamıle kaldm evlendkten snra 6 kılo aldm suan healde toplam 9kılo falan alms oldm evlendkten bu yana hamıleıkte toplam smdılık 3kılo falan aldm dr da yarısı odem dıo ama bılmıorm tombısım yanı allah sanada yardm etsn cok zorrr cokkk

kız beni anlatmışsın sen aynen her koku beni mahvediyo.yemekten tut temizlik ürünleri,şampuan bile. bende yememk pişirmedim alışverişte yapmıorum hala bi tek meyve alıyoruz.eşim genelde annesinde yiyo. ben iyi olduğum zman gidiyorum.kötüysem evdeyim. bazen kendi anneme gidiorz.daha kendim yapamıyorum. bende 69 kiloyla hamile kaldım evlendikten sonra 9 kilo aldım. şimdi 67 kiloyum. ama iştahım bi düzelse eminimki çok alırım çünkü bünyem müsait buna bende 87 doğumluyum bu arada. :) ilk bebeğin mi? ne kadarlık evlisin?

maşallah annesi çok şekersinizzz göbek şovlar devam lütfen ben de senin gibi hemen çıksın istiyorummmm

birkaç ay sonra birden şişeceğiz bence, o zaman da pişman olacağız

ahahaha çok tatlısınız beni görsen 6 aylık gibiyim bende nie bu kadar erken çıktı die üzülüyorum sende şişiriyorsun

ben de akşamları çok fena oluyorum ama sabah böyleyim :)

Bugun hic istahim yok. Yorgunluk halsizlik var ustumde yataktan cikaamadim oglene kadar. Bulantimda var. Zofranda tam gecirmedi bulantiyi kac haftalik oldum hala gecmedi. (((

kızlarrr bir saat sonraa bebegimin cinsiyetini ögrenecemm ALLAH rızası için dua edermısınız RABBİM gonlume göre versin.....

aa nie ağlıyosun ki? gönlünden geçen ne? Allah gönlüne göre versin canım.sağlıklı ve hayırlı olsun inşallah.

Bugun hic istahim yok. Yorgunluk halsizlik var ustumde yataktan cikaamadim oglene kadar. Bulantimda var. Zofranda tam gecirmedi bulantiyi kac haftalik oldum hala gecmedi. (((

geçmiş olsun kuzum. evet ya baya olmşsun sen. inşallah geçer artık ya. bende bir gün iyisem bir gün kötüyüm. bulantının geçmesi gibi bi durum yok ta sanki hafifliyo bazı günler gibi. bitsin arık yaaa tadını çıkaralım biraz. sıcaklar temelli bastırmadan. sıcakta çok daha fena yaaa.

ayy ben bu işaretii dua eden isareti olarak biliorumm....RABBİM hiç kimseyi aglatmasın.... ALLAH razı olsun ..RABBİM HEPİMİZE ELİ AYAGI DÜZGÜN HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN ....DR.A GİDİORUM SONUCUNU PAYLAŞACAM BURDANN..BNM GÖNLÜMDEKİ İSTEĞİMİ EŞİM VE AİLESİ BELİRLEDİİ NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLAMIŞSINDIR CNM

Ewet cnm daha sicaklarda ne yapicam bilmiyorum. İyice bunaltir. Biraz meyve ve sut ictim. Bunlarida cikarcak gibiyim. Kalkip yemek yapcak halim yok (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…