Eki Görüntüle 1155621 kızlar orada bir göbek var gördünüz değil mi :) biraz şişirdim çıksın diye ama olsun var sonuçta benim de göbişim 😄
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba aranıza katılabılırmıyım
hb teşekkur ederm
henuz degıl 16. haftam da bellı olcak
cinsiyetiniz bellimi?
12. haftada öğrenenler olduda merak ettim :)
bende önümüzdeki cumartesi kontrolüm var 17. haftaya girmiş olucaz öğreniriz büyük ihtimalle.
selam kızlar ailem memleketten geldi kaç gündür hiç takip edemiyorum ssayfayı. dün kontroldeydik 13+4 olduk bugün , ikili test yaptık sonuç salı çıkacak onun dışında ense ve burun kemiği normal cıktı cok şükür. cinsiyet için ise doktor kesinle cok erken dedi.bir daha ki ay diyecekmiş maksatı beni patlatmak sanırım.cıkısta ise üzüldüğümü görünce belki %10 kız dedi.henüz belli değilmiş yardı beni resmen . neyse hayırlı haberlerini almak yetti. bir ay beklenilir mi inananın hiç bilmiyorum
aslında net sonuc 16.-20. haftalarda bellı oluyor dr soylıcektı ama ben ıstemedm yanlıslık payları oluo kızım kızım dıe severm ogluma donusur rıske atmak ıstemedm ne zamn netlesrse ozamn soyleyn dedm bakalım artık
Eki Görüntüle 1155621 kızlar orada bir göbek var gördünüz değil mi :) biraz şişirdim çıksın diye ama olsun var sonuçta benim de göbişim 😄
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar bende eşime parfüm aldım. çok sıradan bebekle ilgili bişey çağrıştırmıyo ama ihtiyacı vardı parfüme. bebek için daha bişey almadım ilki düşmüştü ya bebeğimin hala o korku var.ya bişey olursa die. 5 ay dolsun öle almayı düşünüyorm bişeyler. hediyeyi verirken,babalar günün kutlu olsun babacık:) dedim. yüzünde kocaman bi gülümseme oluştu :) babacık sizi yer dedi ve bebeişimizi(göbüşü) ve beni kocaman öptü.mutlu oldu.bende öyle önemli olan da bu.
Kızlar strese girmeye başladım ben göbüşüm kocaman oldu 14 haftalık deyince bi tuhaf bakıyolarrr
kızlar bu saate kadar acıktığımı hissetmiyorum mutfaktan yemek kokuları gelmeye başladığı anda birden çıldırmış gibi karnım acıkıyor sizde de böylemi
aynen bende millet tuhaf tuhaf bakıo
kızlar bende eşime parfüm aldım. çok sıradan bebekle ilgili bişey çağrıştırmıyo ama ihtiyacı vardı parfüme. bebek için daha bişey almadım ilki düşmüştü ya bebeğimin hala o korku var.ya bişey olursa die. 5 ay dolsun öle almayı düşünüyorm bişeyler. hediyeyi verirken,babalar günün kutlu olsun babacık:) dedim. yüzünde kocaman bi gülümseme oluştu :) babacık sizi yer dedi ve bebeişimizi(göbüşü) ve beni kocaman öptü.mutlu oldu.bende öyle önemli olan da bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?