2014 Aralık Anneleri

ahahaha çok tatlısınız beni görsen 6 aylık gibiyim bende nie bu kadar erken çıktı die üzülüyorum sende şişiriyorsun

cinsiyetiniz bellimi?

selam kızlar ailem memleketten geldi kaç gündür hiç takip edemiyorum ssayfayı. dün kontroldeydik 13+4 olduk bugün , ikili test yaptık sonuç salı çıkacak onun dışında ense ve burun kemiği normal cıktı cok şükür. cinsiyet için ise doktor kesinle cok erken dedi.bir daha ki ay diyecekmiş maksatı beni patlatmak sanırım.cıkısta ise üzüldüğümü görünce belki %10 kız dedi.henüz belli değilmiş yardı beni resmen . neyse hayırlı haberlerini almak yetti. bir ay beklenilir mi inananın hiç bilmiyorum

12. haftada öğrenenler olduda merak ettim :)
bende önümüzdeki cumartesi kontrolüm var 17. haftaya girmiş olucaz öğreniriz büyük ihtimalle.

aslında net sonuc 16.-20. haftalarda bellı oluyor dr soylıcektı ama ben ıstemedm yanlıslık payları oluo kızım kızım dıe severm ogluma donusur rıske atmak ıstemedm ne zamn netlesrse ozamn soyleyn dedm bakalım artık

bende 2li test sonuçlarımı doktora götüreli 2 hafta oldu 21inde cinsiyeti öğrenme ihtimalimiz var ama 2 haftada çatladım yani seni çok iyi anlıyorum. şuandada bebişim kim bilir ne kadar çok büyümüştür çok merak ediyorum :44:

aman sağlıklı olsunlarda önemli olan o
bende cinsiyeti çok merak etmiom. şuanda ne durumda büyüdümü nasıl oldu eli yüzü meraktan ölücem

kızlar bende eşime parfüm aldım. çok sıradan bebekle ilgili bişey çağrıştırmıyo ama ihtiyacı vardı parfüme. bebek için daha bişey almadım ilki düşmüştü ya bebeğimin hala o korku var.ya bişey olursa die. 5 ay dolsun öle almayı düşünüyorm bişeyler. hediyeyi verirken,babalar günün kutlu olsun babacık:) dedim. yüzünde kocaman bi gülümseme oluştu :) babacık sizi yer dedi ve bebeişimizi(göbüşü) ve beni kocaman öptü. mutlu oldu.bende öyle önemli olan da bu.

Son düzenleme:

maşallah annesi çok şekersinizzz göbek şovlar devam lütfen ben de senin gibi hemen çıksın istiyorummmm

gözlerim doldu çok tatlısınız maşallah diyelim o zaman size kocaaammmaaannnn

kızlar bu saate kadar acıktığımı hissetmiyorum mutfaktan yemek kokuları gelmeye başladığı anda birden çıldırmış gibi karnım acıkıyor sizde de böylemi

Kızlar strese girmeye başladım ben göbüşüm kocaman oldu 14 haftalık deyince bi tuhaf bakıyolarrr

Son düzenleme:
kızlar bu saate kadar acıktığımı hissetmiyorum mutfaktan yemek kokuları gelmeye başladığı anda birden çıldırmış gibi karnım acıkıyor sizde de böylemi

diyorumki yemek yiyemicem herhalde ben b açlık hisstmiyorum ama 15 dk sonra açlıktan ölüyo bi hale geliveriyorummmm

oy oy kurban olurum yirimm sizin dadınızı bennnn mutluluğunuz her daim uzun olsun kurban olduğum rabbim kuzunuzuda sağ salim aranıza katılmayı nasip etsinnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…