Evet canım bendede olmuştu göz çevremde özellikle bide elmacik kemikleri civarında. Cok şükür bayadir kusmadım ve gecti. Inşallah seninde kusmalarin bittiğinde geçer .
ayy benbu işaretii dua eden isareti olarak biliorumm....RABBİM hiç kimseyi aglatmasın.... ALLAH razı olsun ..RABBİM HEPİMİZE ELİ AYAGI DÜZGÜN HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN ....DR.A GİDİORUM SONUCUNU PAYLAŞACAM BURDANN..BNM GÖNLÜMDEKİ İSTEĞİMİ EŞİM VE AİLESİ BELİRLEDİİ NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLAMIŞSINDIR CNM
ayy benbu işaretii dua eden isareti olarak biliorumm....RABBİM hiç kimseyi aglatmasın.... ALLAH razı olsun ..RABBİM HEPİMİZE ELİ AYAGI DÜZGÜN HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN ....DR.A GİDİORUM SONUCUNU PAYLAŞACAM BURDANN..BNM GÖNLÜMDEKİ İSTEĞİMİ EŞİM VE AİLESİ BELİRLEDİİ NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLAMIŞSINDIR CNM
Bende de oluyor hususen agzimin etrafi ve boynumda..kusmam siddetle artarak devam ediyor :'(
Bi bitemedi bi bitemedi 15 haftayı geçtim hala akşamları devam
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İNŞ. HERŞEY ÇOK GÜZEL OLUCAK NE GÜZEL ÖĞRENME ZAMANIN GELMİŞ SENİN ADINA ÇOK MUTLU OLDUM.
AMA EŞİN VE AİLESİ O KISMINI ANLAYAMADIM
kızlarrr bir saat sonraa bebegimin cinsiyetini ögrenecemm ALLAH rızası için dua edermısınız RABBİM gonlume göre versin.....
Bitmedi bitmedi bi bitemedi artık sabahları geçti akşamları kusuyorum inşallah bnmde geçer canım ya inşallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım benim anladığım erkek isiyorlar. erkek olmayanı evlattan saymıyanlar varya.inşallah o kadar değildir ama üzmek içinde bişey söylemedim dildoya. ama çok kızdım
Bi kızım var.eşim ve ailesi erkek evlat istiyor..eşimin ailesinin hep kız torunları var..ben bu bebek dışında başka cocuk istemiyorum..hem maddi hem manevi durumdan dolayıı açıkcası korkuyorum RABBİM BENİ AFFETSİN.ELİMDE degill....lütfen dua edinn
Kızlar kuzenim emziriyor. Dr ye sormuş bitkisel boyaları kullanabilirsin demiş, kuaföre gitmiş (her zaman gittiği bir kuaför) o da bitkisel diye bişey yok hepsinde kimyasal var boyamayalım bekle demiş. Dr boyatma der, kuaför bişey olmaz bitkisel der anlarım da bu tam tersi. Bence dayanın kızlar..
arkadaşlar merhabalar canım sıkıldı biraz sizle paylaşmak istedim. bugün birbirini tanımayan iki yakınım bir kaç saat arayla beni aradı. ikisi de dün gece rüyalarında beni görmüşler. biri çok iyi gördüğünü söyledi. ben eve pembe koltuklar falan alıyormuşum kızın olacak heralde falan dedi hatta. diğeri iyisin dimi bi sıkıntı yok dimi bütün gece seninle uğraştım dedi. nasıl gördün dedim anlatmadı. muhtemelen kötü gördü. ister istemez canım sıkıldı hem de çok. şu an başka birşey düşünemiyorum odaklanamıyorum. zaten kendi rüyalarımdan etkileniyorum. bi de başkalarının benimle ilgili rüyaları eksikti(
canım böyle şeylere takılıp boş yere üzme kendini. hem etkilenmen için ikisinin de rüyasının kötü olması gerekirdi. oysa biri güzel görmüş biri kötü. ama sen iyiyi unutmuşsun kötüye odaklanmışsın belli :) her rüyamızın bir anlamı yok ki.. illa inanıcam diyorsan da pembeli rüyaya inan :) Allah hayır etsin ikisinin de rüyasını. hem herkesin rüyası kendine. bir yorum yapacaklarsa da kendileriyle ilgili yapsınlar yorumu sana yormasınlar :)
ay canım çok teşekkür ederim. valla ben bi hamileyi rüyamda görsem ve kötü görsem bunu ona asla belli etmem ya. lafını bile etmem.öyle sinir oldum ki. ısrarla iyisin dimi bişey yok dimi diye sordu durdu. ne güzel söyledin kendine yorsun rüyayı:)) ikisi de üst üste görünce bi de dün berat kandiiydi diye etkilendim..
selam kızlar internette beşik modellerine bakıyordum anne yanı diye bir eşik modeli var harika çok kullanışlı hemez size de tavsiye edeyim dedim bir bakın isterseniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?