2014 Aralık Anneleri

canim benim oglanida eklermisin ilk ögrenenlerdendim son yazilan olcam sanirim cok heycanli listenin basi erkeklerden gidiyo sona kizlar gelio

canim rüyalar terrsine cikar hayirlisi olsun ama kafana takma yoksa iyice bilinc alltina yerlesir ..iyi seyler düsün

Kasci'm bi biyoloji ogretmeni olarak el aticam hemen kusura bakmazsan kadinlar 44+XX erkekler 44+XY dir yani toplamda 46 kromozomuz..senin yazdigina gore 48 oldu da o acidan seettim yanlis anlama lutfennn tatlim :) 44lerin hepsi vucut kromozomudur diger XX yada XY olan iki tanesi de ureme hucreleridir yani cinsiyeti belirler :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben nette yazanı paylaştım tam olarak bilgim yoktu zaten
eeee hocam sonuç itibariyle cinsiyeti kim belirler onuda yazsanda bizi aydınlatsan
yanlış biliyorsak onuda öğrenelim

Bebek solumdaya cnm benim o taraf mesela biraz daha sis ve normal gobek yumusakligina gore daha sert bendemi var bi bu durum sende yok mu?

sabah bizimkide soldaydı eşim benden erken gidiyor işe o sabahın köründe farketmiş solda yatıyor deyip duruyordu

benim bebeğim erkekmiş.önce kız demişti başka bi doktor ama erkek olduğuna emin olduk canım düzeltirsen sevinirim

Kimse yasamiyor mu boyle birsey..duyan bilende yok mu :'( :'(

Kascim sonuc olarak cinsiyeti erkek belirlio senin de belirttigin gibi..yani anneyi suclamak bi bizim toplumumuzda var sanirim ne yazik ki..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

iyi olur inşallah bacım şimdiden iyi yolculuklar
yalanki ne yalan be bacım acaip halsizim yorgunum yemek yiyesim yokki 2 gündür yemez oldummm ya bakalım ne olacak süt desem ağzma koymuyommm

merhaba aranıza katılabılırmıyım
hoşgeldin bacım

bende Antalya da yaşıyorum eşim Erzincanlı ilk defa bayramda erzincana gidicem ,kv.dem kayınpederim hep beraber gidicez inşallah canım
ooo enişte erzincanlııı ne iyi ne iyi bayramın iyi geçer inşallah
ellerine sağlık bacım benim yaş 28 ANKARA 1. bebek olursa inşallah

Himm..sut yogurt peynir olmayinca hayatimda direk ona bagladim ben.13. Haftadayim dr banada calsyum yazar heralde

süt, yogurt bende yemedim çok fazla ama yumurtayı her kahvaltıda yedim desem yeri var ama acayip tiksindim yumurta dediklerinde bile kötü oluyorum. sıkıntılarını söylersen vardır bir çözümü mutlaka yapıcaktır cnm

güzelllll hamişlerrrr ..

yarın 14:15 e randevumuz var inşallah cinsiyeti öğreniriz doktor haziran sonuna al randevuyu dedi ama ben ztn aldım nazife hanım yarın hem belki cinsiyeti söylersiniz dedimm daa erken derken doktorcuğumm 14. hafta oldu ama dedimm belki cıkar dedi hatun ya pofff ben baya baya görcez die öğrencez die herkese haber bile verdim sonra da istikamett avm.ler alışverişşşş ortak renk alamıyorum ben bi yerinde kurdele oluyor birinde araba ne alacağımı şaşırdımm artık yarın öğreniyimmm di mi artık dua edin canlarr hepinizi öpüyorumm musmutlu haftasonlarıııııı

İlk bebisim erkekti..emindik buna ragmen surprizle falan karsilasiriz diye turuncu,sari ve yesil aliyordum herseyi..gene mavilerde vardi ama agirlik buydu...bu renkler bebege yakisiyorda...cinsiyeti ogrenmeden bu renkleri alabilirsin aslinda :))

Selam annecikler :)
Bir kac gündür tam bebisin oldugu yerde bir agri bir dolgunluk hissediyorum.
Ayaga kalkinca hele daha fazla artıyor ağrı.
Yere dogru cekiliyor sanki.
Rahim büyüdüğü için oluyor sanirim.
Bir de pit pit bazen hissediyorum bebisi :)

Kgokce sendemi erzincanlisin bende erzincanliyim ama bende ank da yasiyorum.

Hulyazelis sen zaten listedesin diger arkadaslara gelince telden giriyorum cogu zaman pc den girince guncelleme yapiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…