2014 Aralık Anneleri

aman ne güzel maşallah hep uğur getirsin inşallah :) Allah ikincinin müjdesini de duymayı nasip etsin. benim de işyerimde çalıştığım oda için aynı şey konuşulmuştu :) ben buraya geçtiğimde iki arkadaş doğum iznine ayrılmıştı yeni. bu oda kuluçka odası diye takılıyordu arkadaşlar ki ardından benim hamilelik geldi :)

canlar bende bebeğimiz doğmadan evimi boyatıcam bebek odası içinde efektif boyalar varmış çok beğendim sizlerede tavsiye ederim duyduğumuzu gördüğümüzü birbirimize bildirelim eksik kalmayalım

Hamileyken sigara içem var mı? Geçen eşimin bir arkadaşıyla konuşuyoruz. Kadın sigarayı bırakamıyor kesinlikle. E hamileyken ne yaptın dedim. Dr en fazla 5 tane içebilirsin demiş. Şok oldum. Ben sigara içmiyorum. Daha doğrusu hamilelikten itibaren bir tane bile agzıma koymadım. Zaten oyle bir şey yapsam, içerken bile o keyif zehre dönerdi. Anlayamıyorum içenler, çocugu solunum yetmezliğiyle falan doğsa kendilerini nasıl affedebilirler bilemiyorum. Cok zor bir şey anlıyorum ama çocugunuzun yaşayacagı bu tarz sorunları göze almak, bana cok acımazıca geliyor..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar yeni dr.dan geldimm...ikinci kizim geliyormus..dr.%90 kiz dedi.herseyin hayirlisi olsun...

canım hayırlı olsun, seni o kadar etkilemelerine izin verme. sonuçta öncelikle onlara torun doğurmuyorsun kendine evlat doğuruyorsun. kızına arkadaş geliyor ne güzel. inan ki çok şanslısın, tadını çıkar bu güzelliğin. Allah hayırlı evlat etsin inşallah...

Benim de erkek :)

Benim gobis hic demesem kimse anlamiyor. Kac haftadr doktorada gitmedim. Suphelendim simdi. Haftaya cumaya kontrolum. Bebek solumda onun oldugu yerde sislik var ve biraz sert :)

benimki bi büyüdü bi büyüdü nasıl sert anlamadım ki :44: bende bir anormallik var galiba

Cok saolun...ALLAH razi olsun..bu arada cin takvimiymis,yumurtlama gunuymus,bel agrisiymis.....vb hepsi yalan....butun belirtilerim erkek olmasina ragmen ,bebegim kizmis.inslh saglikli hayirli bi kiz olur...bu arada karikaturu yayinlayan ark.hic gulecegim yoktuuu :)saol...anamm karikaturden anlayacak kisiler olsaaa nie erkek die tuttursunlar :))

hahaha sende haklısın tatlım yaaa keşke cinsiyeti biz belirlesek ama mümkün değil onlar erkek beklemicekti erkek kromozomu vereceklerdi bize yalnış onlarda galiba

ay hiç anlamıyorum canım ben bu zihniyetteki insanları. nasıl cinsiyet ayrımı yapabiliyorlar. hiç mi çevresine bakmaz insan. senelerce bebek hasreti çekenler, hayırsız evladı olanlar, engelli çocuğu olanları hiç mi görmezler. allah hayırlı sağlıklı evlat versin demekten ötesi var mı? bence çok şanlısın iki tane kız ne kadar şeker:) ne kadar iyi anlaşacaklar can yoldaşı olacaklar..
bizim işyerinde bir bayanın kızı hamile ilk bebeğine. dr önce erkek demiş çok sevinmişler falan. sonraki muayenede kesin kız demiş. kadın bunu duydu bir üzüldü bir üzüldü. kızı da damadı da çok üzülmüşler. arayayım da bi teselli edeyim falan diyo. ben ağzım açık şok bi şekilde bakıyorum anlam veremiyorum. düşünebiliyo musun kızı olcak diye teselli edecek. töbe töbeeee

Bende alicam canim esime sordum ben onu takamam ama kucagimda tasirim dedi.ben takarim dedim evimiz oylr dik bi yokusun uzerindeki bana cok faydasi olacak :)
Kızlar strese girmeye başladım ben göbüşüm kocaman oldu 14 haftalık deyince bi tuhaf bakıyolarrr
Sen ikiz annesisin canim ustelikte 2. Hamileligin hic kimseye aldirma benim ilk olmasina ragmen buyuk
Sen erkek mevzusu olunca direk bi yerde okudum cinsiyeti erkek belirliyomus de kayinvaliden kocan falan varken birak onlar dusunsun bu zamanda hala boyle insanlarin olmasini aklim almiyo..

Nenide ekleyin artik 2 oldu yazıyorum 22 mart sat izmir 2. Bebeğim

Ama ben nerdeyim

Yaş 23, sat 13 mart, beklenen d. tarihi 18 aralık, Ankara, ilk bebeğim

aynen cinsiyeti baba belirliyor anneyle bir ilgisi yok ayyyy gerildim bugün heeee

Çatlamak için çok erken kaç kilo aldın ki ?

1,5 kilo aldim daha fazla kilomda yok normalde 57,5 la hamile kaldim simdi 58-59 arasi geliyorum ama asiri genisledi kalcam

Catlamada genetik faktorler onemli..anne abla teyze catlamissa catlarsiniz muhtemelen..ama cookk erken daha kilo almamaya gayret edin

annemde hic yok denecek kadar az benim cilt müsait sanirim

Canım bana doktorum ilk olarak provit c verdi onu kestik 13. Haftada decavit verdi onu kullanıyorum 2 haftadır niye sordun canım hayırdır

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

belki vitamin almadigindan oluyodur diyecektim halbuki kullaniyormussunda

Kadının genetik yapısı 46XX şeklindedir ve tüm hücrelerinde x kromozomu vardır. Erkeklerin genetik yapısı ise 46xy’dir. Dolayısıyla bazı sperm hücrelerinde x bazılarında ise y kromozomu vardır. Y kromozomu taşıyan bir sperm yumurtayı döllerse erkek bebek, x kromozomu taşıyan bir sperm yumurtayı döllerse kız bebek oluyor. Dolayısıyla doğacak bebeğin cinsiyetini kadın değil, erkek belirliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…