a a a a bende aynennnn sen gibi durumummmmmmayyy hemşomu da buldummmm
ooo refahiyeli haaa... çok tanıdık var ordannn bizde TERCANNeresindensin ben refahiyeliyim.
Hulyazelis sen zaten listedesin diger arkadaslara gelince telden giriyorum cogu zaman pc den girince guncelleme yapiyorum.
Yoktum yeni eklenmisim.
ooo refahiyeli haaa... çok tanıdık var ordannn bizde TERCAN
Zaten hemen bakmaya basladim =))))
Benimkininde cinsiyeti belli degil daha ama kiz olabilir dediler..
Cok ilgimi cekti bu isimler 😊
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar ben hâlâ tetanoz aşısı yaptirmadim.sizler yaptirdiniz mi, yapyirdiysaniz kaçıncı haftada yapılması lazım? Bide ben aile hekimime hiç gitmedim geçen hamile olduğumu öğrenip aşı için cagirdilar ama dun kanamam var diye gidemedim evde istirahat ediyorum
Saol kuzum benim..dün acile gittik ultrasyonda bebisi gördük crinone jel verdi onu kullanıp uzanacam hep inşallah geçer. ..Canım benim doktorum 20 Nci haftada dedi ilk aşı için...bebeği hissetmek gerekiyormuş aşı için...geçmiş olsun buarada canım dikkat et kendine...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar ben hâlâ tetanoz aşısı yaptirmadim.sizler yaptirdiniz mi, yapyirdiysaniz kaçıncı haftada yapılması lazım? Bide ben aile hekimime hiç gitmedim geçen hamile olduğumu öğrenip aşı için cagirdilar ama dun kanamam var diye gidemedim evde istirahat ediyorum
kızlar bende eşime parfüm aldım. çok sıradan bebekle ilgili bişey çağrıştırmıyo ama ihtiyacı vardı parfüme. bebek için daha bişey almadım ilki düşmüştü ya bebeğimin hala o korku var.ya bişey olursa die. 5 ay dolsun öle almayı düşünüyorm bişeyler. hediyeyi verirken,babalar günün kutlu olsun babacık:) dedim. yüzünde kocaman bi gülümseme oluştu :) babacık sizi yer dedi ve bebeişimizi(göbüşü) ve beni kocaman öptü.mutlu oldu.bende öyle önemli olan da bu.
Benimkisi 1 temmuzda olcak saglik ocagindaki hemsire demisti?
Ben kızıma hamileyken yaptırmıştım 5 doz, bunda gerek yok, ama yaptırın mutlaka derim. Tetonoz topraktan da bulaşan bir hastalık..
bende seninle aynı durumdayım cnm herşey alasım var ama en ufak bir şey almaya hem eşim hemde ben korkuyoruz bende geçen temmuzda ikizlerimi kaybetmiştim niş bunu sağlıkla kucağımıza alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?