2014 Aralık Anneleri

Kizlar ben saglik ocagina gittim.
20. Haftada yapiliyormus tetanoz.
Muhakkak gidin kaydinizi yaptirin.
Bebeklerin asisini da orasi takip ediyor orasi yapiyormus.
teşekkürler canım...
Kızlar babalar günü hediyemz geldiiiii :)) :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
oyyy çok sevimliii güle kullansınlar cnım
sihirli bardak da güzel fikir :) ben doğum gününde yaptırmıştım eşime. siyah bir kupa ama içini sıcak suyla doldurduğunda fotoğraf yavaş yavaş belirginleşiyor :)

bana dr sormadan söyledi çok çok uzun bi zaman dilimi neredeyse 17 saat dedi.ttutabilirsen dayanabilirsen zorlanmadan tut dedi ama zorlanırsan tutma dedi

anaa nıe kımse cvb vermıor yaa bıtkı cayları hakkında bılgıı olan yokmuuuuu?

canım, benim ilk doktorum bitki çaylarını içme demişti. isim vermedi şu bitkiler zararlı diye. ben de ilk zamanlar iş yerinde çay zararlı içmeyeyim diye ıhlamur içmeye başlamıştım. sonra internetten araştırınca onun da kan sulandırıcı etkisi olduğunu öğrendim. bitkilerin bildiğimiz etkilerinden başka bilinmeyen etkileri de olabiliyor. o yüzden ben içme derim ama mide bulantısı diyorsun. o konuda da bir şey yaşamadığım için bişey diyemiycem, onu da yaşayan bilir ne berbat bir durum olduğunu bilmiyorum canım yaa inşallah midene iyi gelecek alternatif bir şey bulursun. gene de mesafeli durmak gerek gibi geliyor bitki çaylarına :18::18:

Günaydın anneler bir hafta rapordan sonra işe 24 saat nöbetle hızlı bir başlangıç yaptım umarım sakin bir nöbet olur :)

kolay gelsin canım, hızlı bir başlangıç olmuş, dilerim hızlıca geçer biter de dönersin evine..:)

öle olucak heralde bizimkide bakıcaz

tskler kızlar cvb verdıgınız ıcın (toplu alıntı yapamıom ben:) ıcmeyeyım barı yaa aslında mıdeme cok ıyı gelıodu neyse artık baska seyler bakmalıı:)

Ben 14+2yim ve bulantilarim cook ama cook azaldi Allahima sonsuz sukurler olsun..sadece sabahlari bi ogurtum oluo kisa sureli ama sonrasinda yemek konusunda cok rahatladim..bulantisi olan arkadaslar umarim bi an once sizlerin de hafifler :)

13+3 benimde...seninkinin azaldigina cok sevindim...benimki hic azalacakmis gibi gorunmuyor..yasama zevkim kalmadi nerdeyse...surekli tiksinti halim yuz ifademe yansiyor :'(

Uzulme canim eninde sonunda gecicek mutlaka..boyle surucek deil ya..benm de hic olmuo deil ara ara mutlaka oluo bulanti ama ilk zamanlar mesela acaip istahsizlik vardi bi de..o da azaldi :)

bana dr sormadan söyledi çok çok uzun bi zaman dilimi neredeyse 17 saat dedi.ttutabilirsen dayanabilirsen zorlanmadan tut dedi ama zorlanırsan tutma dedi

bu konuyu ben de doktoruma sorucam bkalım ne diyecek.. bebişim susuz kalır diye korkuyorum ben.. bi de hala kusuyorum bu halde nasıl oruç tutabilirim bilmiyorum ama çok istiyorum..

Kızlar ben oruç tutmayacağım. Hamiş olmazdan bile bu sıcak,uzun yaz günlerinde oruç tutarken zorlanıyordum. Şimdi hemen acıkıyorum, bol su içmem gerekiyor, bence İslam kolaylıklar sunuyor zaten bize. Bu yüzden ne kendi sağlığımı ne de bebişimin sağlığını tehlikeye atmayı düşünmüyorum. Fitremi verir, tutabilecegim zamanda da kazalarımı yapar borcumu öderim Allah In izniyle.

kızlaaaaarr doktor bgn baktı göstermiyor dedi bağdaş kurmuştu sonra arkasını döndü bizimki sonra dur biraz zorlayalım dedi karnıma minik basınç uyguladı bi daa çevirdi minik bi çıkıntı gördüm o pipi mi yoksa derken doktor ta kendisi mi dedi eett pipi mi dedi nese ben direk aglamaya basladım kadın aa kız mı istiodun dio ağlayarak zar zor yok erkek cok istioduk biz ismi bile hazır ya cok şükür yusuf gelio dedim baktım prens de duygulandı hemen maşallah önden gidiyoruz yine boy 9cm olmuşş kilomuz da 115 gr. bi daa 1 ay sonra gelirsin dedi vitamin yazdı çatlak için mustela yazdı ben genelde lierac duymustum ne aliim kararsız kaldım valla bacaklarına göğüslerine de sür dedi göğüs ucu hariç die ekledi....
kızlar ya cidden çok mutluyumm Rabbim hepimize sağlıklı yavrular nasip etsin ..
babalarr gününüz de kutlu mutlu olsunnnnn

Canım benim çooook sevindim. Hadi gözünüz Aydın olsun. Hem saglık haberleri almıştın hem de prens geldiğini,senden mutlusu yoktur şimdi bana da çatlak kremi babe verdi. Araştırdım kimisi çok memnun kimisi işe yaramadı dıyor. Ben de yağ karışımı mı kullansam, babe mi kullansam bilemedim. Napsak ki :26:

Son düzenleme:
kızlar bulantılarımı bastıran bi gaz sorunum var..akşamları delircem gazdan karın ağrısından..karnım davul gibi ve feci bir karın ağrısı ..sabaha kadar kıvranıyorum sabah biraz rahatlıyorum..öğleden sonra ikindi gibi yine başlıyor ertesi sabaha kadar..sanırım gaz birikmesi oluyor ..varmı byle olan çaresini bilen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…