teşekkürler canım...Kizlar ben saglik ocagina gittim.
20. Haftada yapiliyormus tetanoz.
Muhakkak gidin kaydinizi yaptirin.
Bebeklerin asisini da orasi takip ediyor orasi yapiyormus.
oyyy çok sevimliiiKızlar babalar günü hediyemz geldiiiii :)) :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sihirli bardak da güzel fikir :) ben doğum gününde yaptırmıştım eşime. siyah bir kupa ama içini sıcak suyla doldurduğunda fotoğraf yavaş yavaş belirginleşiyor :)ayyyy çok güzeller güle güle kullansınlar
bende bardak yaptırdım senin fikrini çaldım bir yüzüne ultrason fotomuzu biz yüzünede yazıyı yazdırım sihirli bardakmıymış neymiş ondan bugün alıcam görmedim daha bakalım nasıl
%10 kız dediyse %90 erkek omuyo mu
hayırlı olsun o zaman
ben sordum canım. günde 6 öğün yememi söylemişti zaten daha önce bana. ve 6 öğün yiyen birinin oruç tutması doğru mu? yada sen sevap işleyeceğim derken bebeğini aç bırakmak sevap mı? dedi. yani tutma dedi bana.birde siz sorun bakalım kızlar doktorlarınıza ne diyecekler...
mrb arkadaşlar ben kekik+nane+ıhlamur cayı ıcıorum mıdeme ıyı gelıor ama bı zararı varmı dıede endıselenıorum bazı bıtkı cayları rahımı geriyormus hangılerı bılen varmı bu konuda bılgısı olan varsa sevınırım
anaa nıe kımse cvb vermıor yaa bıtkı cayları hakkında bılgıı olan yokmuuuuu?
Günaydın anneler bir hafta rapordan sonra işe 24 saat nöbetle hızlı bir başlangıç yaptım umarım sakin bir nöbet olur :)
teşekkürler canım...
oyyy çok sevimliiigüle kullansınlar cnım
sihirli bardak da güzel fikir :) ben doğum gününde yaptırmıştım eşime. siyah bir kupa ama içini sıcak suyla doldurduğunda fotoğraf yavaş yavaş belirginleşiyor :)
tskler kızlar cvb verdıgınız ıcın (toplu alıntı yapamıom ben:) ıcmeyeyım barı yaa aslında mıdeme cok ıyı gelıodu neyse artık baska seyler bakmalıı:)
Ben 14+2yim ve bulantilarim cook ama cook azaldi Allahima sonsuz sukurler olsun..sadece sabahlari bi ogurtum oluo kisa sureli ama sonrasinda yemek konusunda cok rahatladim..bulantisi olan arkadaslar umarim bi an once sizlerin de hafifler :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bulantı için mi içiyodun çayı ?
bana dr sormadan söyledi çok çok uzun bi zaman dilimi neredeyse 17 saat dedi.ttutabilirsen dayanabilirsen zorlanmadan tut dedi ama zorlanırsan tutma dedi
kızlaaaaarr doktor bgn baktı göstermiyor dedi bağdaş kurmuştu sonra arkasını döndü bizimki sonra dur biraz zorlayalım dedi karnıma minik basınç uyguladı bi daa çevirdi minik bi çıkıntı gördüm o pipi mi yoksa derken doktor ta kendisi mi dedi eett pipi mi dedi nese ben direk aglamaya basladım kadın aa kız mı istiodun dio ağlayarak zar zor yok erkek cok istioduk biz ismi bile hazır ya cok şükür yusuf gelio dedim baktım prens de duygulandı hemen maşallah önden gidiyoruz yine boy 9cm olmuşşkilomuz da 115 gr. bi daa 1 ay sonra gelirsin dedi vitamin yazdı çatlak için mustela yazdı ben genelde lierac duymustum ne aliim kararsız kaldım valla bacaklarına göğüslerine de sür dedi göğüs ucu hariç die ekledi....
kızlar ya cidden çok mutluyumm Rabbim hepimize sağlıklı yavrular nasip etsin ..
babalarr gününüz de kutlu mutlu olsunnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?