Hey kurban olduğum Allah, doğal silikon verdin bana...
Kızlar ikili testim çıkmış ama doktoru yarın arayabilirim burda neye bakmam gerekiyor?
Lütfen anlayanlar cevap yazsın???
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnşallah canım benim teşekkür ederim yardımın içinense kalınlığı kaç mm, burun kemiği oluşmuş mu, boyu kaç cm, bir deeeee tabi ki cinsiyeti neeeeee :)) bildiğim bunlar sadeceiyi haberlerle gel inşallah canım:)
Allah bidaha yasatmasin cnmm
Bugun hamile tisortu giydim sanki cok gobek var gibi herkes karnima bakiyor. Millet icinden gormemisin cocugu olmus bile demistir :))) Karnim cikana kadar giymicem bida :)) ben 16. Haftaya dondum hala cok buyuk degil gobis . Catlak kremi filanda kullanmiyorum. Ergenlikten kalan catlaklarim var gobis genislemeye aliskin ondanmi oyleki? ic karnimmi cok buyukki? Ben gibi olan var mi bu haftalarda olup cok gobisi olmayan ?
bilmem mi CİMİN üzümünü :) daha dur ağustos eylüle ancakkkk erkenden çekmesin canın :) bende uzak kalınca özlüyom en son 29 martta 3-4 güngülüğe gezintiye gitmiştik eşimlee ya bakalım bu yıl yatarr artık çocuk doğup ele avuca gelene dek zorrr gidememmm
kızlar kızlar.. napıyosunuz bakalım. ne var ne yok?bugün yine sinek avlamış burasıyarın olsada topik dolsa
Bugun hamile tisortu giydim sanki cok gobek var gibi herkes karnima bakiyor. Millet icinden gormemisin cocugu olmus bile demistir :))) Karnim cikana kadar giymicem bida :)) ben 16. Haftaya dondum hala cok buyuk degil gobis . Catlak kremi filanda kullanmiyorum. Ergenlikten kalan catlaklarim var gobis genislemeye aliskin ondanmi oyleki? ic karnimmi cok buyukki? Ben gibi olan var mi bu haftalarda olup cok gobisi olmayan ?
kızlar ben 14+4 teyim..sabahları özellikle sol kasığımda yumru gibi bişi oturmuş oluo o sertliği hissediorum..hatta eşim bile eliyle dokunduğunda sert burası dioacaba bebek olma ihtimali var mıı? bu kadar erken hissedilir mi? doğumu yaklaşmış bi arkadaş bana 12.haftadan sonra seğirmeleri ve dolulukları hissettim..5.aydan sonra da ilk tekmemi hissettim dio doğru mudur
Cnm geçen sabah benim de öyle olmuştu sanki bebek taş gibi olmuş kasigimin bir yerinde büzüşmüş gibiydi ben de elimle msj yaptım sonra yataktan falan kalkınca eski haline döndü. .arada damar atışı gibi hareketler hissediyorum sık olmasada bazen uzaninca oluyor
kızlar ben 14+4 teyim..sabahları özellikle sol kasığımda yumru gibi bişi oturmuş oluo o sertliği hissediorum..hatta eşim bile eliyle dokunduğunda sert burası dioacaba bebek olma ihtimali var mıı? bu kadar erken hissedilir mi? doğumu yaklaşmış bi arkadaş bana 12.haftadan sonra seğirmeleri ve dolulukları hissettim..5.aydan sonra da ilk tekmemi hissettim dio doğru mudur
Kızlar ikili testim çıkmış ama doktoru yarın arayabilirim burda neye bakmam gerekiyor?
Lütfen anlayanlar cevap yazsın???
Sonuc cok guzel cikmis canim hayirli olsun rabbim saglikli nur topu gibi kucagina almayi nasip etsin
maşallah çok güzel çıkmış.sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?