2014 Aralık Anneleri

Bugun hamile tisortu giydim sanki cok gobek var gibi herkes karnima bakiyor. Millet icinden gormemisin cocugu olmus bile demistir :))) Karnim cikana kadar giymicem bida :)) ben 16. Haftaya dondum hala cok buyuk degil gobis . Catlak kremi filanda kullanmiyorum. Ergenlikten kalan catlaklarim var gobis genislemeye aliskin ondanmi oyleki? ic karnimmi cok buyukki? Ben gibi olan var mi bu haftalarda olup cok gobisi olmayan ?

Son düzenleme:
Kızlar ikili testim çıkmış ama doktoru yarın arayabilirim burda neye bakmam gerekiyor?
Lütfen anlayanlar cevap yazsın???

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnşallah canım benim teşekkür ederim yardımın için

Ya Settar

Benim gibi 11. haftadan karnı çıkan da var, 7 aya kadar hamile olduğu belli olmayan da.. Takılma hiç

kızlar kızlar.. napıyosunuz bakalım. ne var ne yok?bugün yine sinek avlamış burası yarın olsada topik dolsa

Yanlis yazmisim cimin uzumu:)) daha cok var dedigin gibi ama bole buğulu buğulu kokulu kokulu offff cok canim cekiyo neyse yapcak bişe yok bekliycez artik, ramazanda babamlar gidicek orda gecirelim ramazani serin serin dediler belki bir firsatini bulursam giderim bende.

Tatlım, ben kızıma hamileyken karnım 5. aydan sonra çıkmıştı.. Ama bu defa 2. ayda pırtladı, böylesi de iyi değil.. 3 aylık demeye utanıyo insan.

kızlar ben 14+4 teyim..sabahları özellikle sol kasığımda yumru gibi bişi oturmuş oluo o sertliği hissediorum..hatta eşim bile eliyle dokunduğunda sert burası dio acaba bebek olma ihtimali var mıı? bu kadar erken hissedilir mi? doğumu yaklaşmış bi arkadaş bana 12.haftadan sonra seğirmeleri ve dolulukları hissettim..5.aydan sonra da ilk tekmemi hissettim dio doğru mudur

Son düzenleme:

Cnm geçen sabah benim de öyle olmuştu sanki bebek taş gibi olmuş kasigimin bir yerinde büzüşmüş gibiydi ben de elimle msj yaptım sonra yataktan falan kalkınca eski haline döndü. .arada damar atışı gibi hareketler hissediyorum sık olmasada bazen uzaninca oluyor

Haftasonu olmasından kaynaklı topik cok sakin...ben ailemin yanındayım dinleniyorum kanamam vardi diye cok şükür düzeldim...Artik yarın girip yazarsaniz. ..

heh işte aynen öle..taş gibi bi ağırlık özellikle sabahları

15 haftalık çocuk kasıkta mı dururki :)

Sonuc cok guzel cikmis canim hayirli olsun rabbim saglikli nur topu gibi kucagina almayi nasip etsin

maşallah çok güzel çıkmış.sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)

Çoook teşekkür ederim cevapladığnız için:) hepimiz sağlıklıca kucaklarımıza alırız yavrularımızı İNŞALLAH :)

Buarada herkeselere günaydın:) benim gibi pazartesi sendromunu bugün daha da doruklarda yaşayanlara ayrıca günaydın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…