Buarada herkeselere günaydın:) benim gibi pazartesi sendromunu bugün daha da doruklarda yaşayanlara ayrıca günaydın
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tatlım, ben kızıma hamileyken karnım 5. aydan sonra çıkmıştı.. Ama bu defa 2. ayda pırtladı, böylesi de iyi değil.. 3 aylık demeye utanıyo insan.
buarada herkeselere günaydın:) benim gibi pazartesi sendromunu bugün daha da doruklarda yaşayanlara ayrıca günaydın :d
kızlar ben 14+4 teyim..sabahları özellikle sol kasığımda yumru gibi bişi oturmuş oluo o sertliği hissediorum..hatta eşim bile eliyle dokunduğunda sert burası dioacaba bebek olma ihtimali var mıı? bu kadar erken hissedilir mi? doğumu yaklaşmış bi arkadaş bana 12.haftadan sonra seğirmeleri ve dolulukları hissettim..5.aydan sonra da ilk tekmemi hissettim dio doğru mudur
benimde gec cikicak gibi karnim. Ozeniyorum. Buraya fotograf koyanlarda oluyor benim o kadar buyuk degil :) cuma kontrolum var cok merak ediyorum 1 aydir gormuyorum :))
canım şimdiden çatlak kremleri kullanmaya başla ilk gebeliğimde karnım geç çıktı tam çıktı birden kocaman oldu tabi çatır çatır oldummmm
Buarada herkeselere günaydın:) benim gibi pazartesi sendromunu bugün daha da doruklarda yaşayanlara ayrıca günaydın
Cnm benim karnim zaten harita gibi bi ara asiri kilo aldiydim o zaman oldu simdide kasintida yok zaten kucucuk belli bile degil :)) cuma gitcem doktora bakalim ne onercek :))) o kilo alisim hayatimin hatasi yani gobegimi mahvetti. İnsallah dahada artmaz. Birazda vucut yapisiyla ilgili sanirim. Yengem 4 cocuk dogurdu kiz gobegi gibi karni :))))
Cnm benim bebis solumda ben hep o sertligi hissediyorum. Hatta esim belirliyor tam surda soyle yatiyor filan diyo :))) ozledim keratayi :))) o sertlik bebis yani :))
haftanın başından sonunu hayal etmeye başlıyorum ama çarşamba ve cumartesi nöbet var offfff offfffffffff
günaydın canım aynen öyle pazartesi sendromu tavan yapmış durumda, açılamadım daha:)
benim oooo :) günaydın canım.. birazdan çıkıp doktor kontrolüne gideceğim için de ekstra gergin ve heyecanlıyım :18::18::18:
haydi gözünüz aydın bacımmm sizlerinde....
maşallah bebişe de önden gitmesi güzelll bizimki geriden gelincekkk
bu arada kesinlikle çatlaklar için mustelaa diyorum çoğu arkdşm tarafından denendi onaylandı şiddetle öneririm pembe 9 mount yazan çatlak önleyici kremini yanlışlık yapıp aynısının çatlak giderici jelide var dikkat edin ben alalı 2 hafta oluyor şimdilik çok çıkmasada karnıma sürüyorum ama günde 1 kez 2 hafta sonra hergün 2 keze geçecemmmm bakalımmm ayrıca ben mustelanın bebeklgörüşürüzer için olan 50 faktörlü kreminide aldım azcık pahalı ama cildimde hamileliğinde etkisi ile colezma denenn çillerden oluşsun istemiyom zaten yaza gelyo bizim bu süreç ona da dikkat etmek gerek...
Hayırlı olsun canımBizede ilk erkeğe benzetti ama 2 gün önce gittik pipi göremedik kız dedi doktorumuz. Bir daha değişirse kalpten giderim heralde Bizdede herkes erkek diyordu. Erkek bekliyorduk ama sürpiz oldu :)
Canim prensin hayirli olsun.daha once de yazmistim yine yazim.kuzenimin onceden catlaklari vardi hamileliginde 20 kg aldi ve hamilelik suresince hic catlagi olmadi.mustela kullanmis.
ben doktora döner mi die sordum yaYok %100 dedi artık dönerse şok olurum kalpten giderim sanırımm
Kızlar ikili testim çıkmış ama doktoru yarın arayabilirim burda neye bakmam gerekiyor?
Lütfen anlayanlar cevap yazsın???
Hayirli olsun canim bi cimcime daha katiliyooo rabbim sagsalim kucagina almayiada nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?